ya kıslar geçen yıllarda bi arkadaşımmın eşi vefat etmişti daha iki yıllık evlilerdi. kocasıda mükemmel bi insandı.onla konuşuyoruz msn de çok kötü teselli veremiyorum
günaydınnn kızlarrrr
kızlar fena miğdem bulanıyo ben cıkıyorumm hepinizi öptümmm...
herkeze iyi hafta sonları başş başş şekerlerim...
amin canım düşünmesi bile çok zoray Allahım dağlara taşlara..evlerden dışarı yarabbimmm..eşlerimizi bize bağışlaaaa...
Ayyy çok kötü bişeyy..Rabbim sabır versinnn...
amin canım aminayyy kıyamam yaa rabbim büyük sabır versin cok zor allahım kimseye sevdiğinin acısını göstermesin..düşünmesi bile cok kötü allahım korusun..
iyiyydim biraz moralim bozulduhoşşbuldumm canlarrr nasılsınızzz
anladım canım aslında kesede normal gelişmiş sayılır..evet ya dr. neden demedi madem dış gebeliktide birde en iyi dr. diyosun..
canım sen şöyle iyi bir hastaneye git ne var ne yok yaptır bari..
katlanıyoz teyzesi ne yapalım fasulyemiz sağlıkla gelsin yeterki..
kızlar fena miğdem bulanıyo ben cıkıyorumm hepinizi öptümmm...
herkeze iyi hafta sonları başş başş şekerlerim...
amin canım cümlemiziayy ne kadar acı ya Allah sabır versi arkadaşına çok zor gerçektende ben düşünemiyorum bile deliririm heralde
aman Allah korusun eşlerimizi kazalardan belalardan hastalıklardan...
...
edemedim zaten canım en sonunda konuyu değiştirip azcık yüzünü güldürdüm.Ayy Allah yardımcısı olsun nasıl teselli edilebilir ki
özel hastanelerinde vardır anlaşmaları canım ya bence bunları düşünme önemli olan senin saglıgın çok şükür işiniz gücünüz var kalkarsınız elbet canım altından...gerekirse biz bile destek oluruz yani tabi yanlış anlama bunu canım ben sadece senin saglıgını düşündüğüm önemsediğim için böle sölüyorum....
Neyse sorun ona göre tedavisi uygulanır yapılması gereken ne varsa yapılır canım...
dr.kağan kocatepenın dediği gibi tıpta kesin diye bişey yoktur hep aşağı yukarıdır.
Sebebini öğrensende alabileceğin bunu yaptık kesin sorun çıkmıycak diyebileceğin bi önlem yok
ama için rahat etsin istiyorsan bi gözük sen bilirsin
valla ne kadar düşünsem ne kadar ahlanıp vahlansamda kaderimizde çocuk sahibi olmak varsa olucaz..yoksa yapılacak bişey yokk..dış gebelik şu bu hikayee..
Inşallah nasip etsin rabbimmm..
canımbenimm..düşüncene teşekkür ederimm.aslına bakarsan kastettiğim maddiyattan çok maneviyattı..sağlık konusunda verilen paraya asla acımam..çok şükür maddi açıdan sorun yok..
Ama tüplerime baksalarr çok acı çekilen bi işlemmişş...yalnız nasıl gidicemm...:26:
Kan pıhtılaşmasına üç düşükten sonra bakıyolarmış..
Ve sanırım sadece üniversite hast.de.burdaki üniv.hastanesi taa anasının gözünde..nasıl gidiecemm...yalnızımm.. :26:
Ve şu sinir ilçede olmam kolumu kanadımı bağlıyorr..
Ben eşimle bi araya gelene kadar benden hayır gelmez kızlarrr...
Nezaman memlekete giderimm.ozaman eşimle adam gb bi dr.da gerekli tahlilleri yaptırırmm...başka yolu yokk..
valla ne kadar düşünsem ne kadar ahlanıp vahlansamda kaderimizde çocuk sahibi olmak varsa olucaz..yoksa yapılacak bişey yokk..dış gebelik şu bu hikayee..
http://www.kadinlarkulubu.com/ekono...di-hanimlar-ayda-1-ceyrek-aliyoruz-nasil.html
çok ilgimi çekti kıslar sizde arada bi çeyrek alıyomusunuz bu şekilde.
http://www.kadinlarkulubu.com/ekono...di-hanimlar-ayda-1-ceyrek-aliyoruz-nasil.html
çok ilgimi çekti kıslar sizde arada bi çeyrek alıyomusunuz bu şekilde.
ayy bu kadar olurrr:))
az önce hesaplarıma bakıyordum altın alsammı diye düşünürken böyle bir msj yazmışsın canım:))
bu bir işaretmi ne:))
inşallah canım hayırlısıyla nasib etsın
enee annemın yöntemı :))) hemen bakıyorum :)
saten senin hissettiklerin içime doğuyo tatlımbebişinde olacak senin allahın izniyle
ya benim kenarda bi tane bile yok sürekli borç ödüyoz aslında bahanemi bilmiyorum
ya benim kenarda bi tane bile yok sürekli borç ödüyoz aslında bahanemi bilmiyorum
günaydın kızlaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?