Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ya kıslar geçen yıllarda bi arkadaşımmın eşi vefat etmişti daha iki yıllık evlilerdi. kocasıda mükemmel bi insandı.onla konuşuyoruz msn de çok kötü teselli veremiyorum

Ayy Allah yardımcısı olsun nasıl teselli edilebilir ki

günaydınnn kızlarrrr

günaydın şekerim :)

kızlar fena miğdem bulanıyo ben cıkıyorumm hepinizi öptümmm...
herkeze iyi hafta sonları başş başş şekerlerim...

güle güle canım :) kendıne iyi bak

ay Allahım dağlara taşlara..evlerden dışarı yarabbimmm..eşlerimizi bize bağışlaaaa...
Ayyy çok kötü bişeyy..Rabbim sabır versinnn...
amin canım düşünmesi bile çok zor

ayyy kıyamam yaa rabbim büyük sabır versin cok zor allahım kimseye sevdiğinin acısını göstermesin..düşünmesi bile cok kötü allahım korusun..
amin canım amin

hoşşbuldumm canlarrr nasılsınızzz
iyiyydim biraz moralim bozuldu
kızlar fena miğdem bulanıyo ben cıkıyorumm hepinizi öptümmm...
herkeze iyi hafta sonları başş başş şekerlerim...

bulansın bulansın

ayy ne kadar acı ya Allah sabır versi arkadaşına çok zor gerçektende ben düşünemiyorum bile deliririm heralde
aman Allah korusun eşlerimizi kazalardan belalardan hastalıklardan...

...
amin canım cümlemizi
Ayy Allah yardımcısı olsun nasıl teselli edilebilir ki
edemedim zaten canım en sonunda konuyu değiştirip azcık yüzünü güldürdüm.

canımbenimm..düşüncene teşekkür ederimm.aslına bakarsan kastettiğim maddiyattan çok maneviyattı..sağlık konusunda verilen paraya asla acımam..çok şükür maddi açıdan sorun yok..
Ama tüplerime baksalarr çok acı çekilen bi işlemmişş...yalnız nasıl gidicemm...:26:
Kan pıhtılaşmasına üç düşükten sonra bakıyolarmış..
Ve sanırım sadece üniversite hast.de.burdaki üniv.hastanesi taa anasının gözünde..nasıl gidiecemm...yalnızımm.. :26:
Ve şu sinir ilçede olmam kolumu kanadımı bağlıyorr..
Ben eşimle bi araya gelene kadar benden hayır gelmez kızlarrr...
Nezaman memlekete giderimm.ozaman eşimle adam gb bi dr.da gerekli tahlilleri yaptırırmm...başka yolu yokk..

valla ne kadar düşünsem ne kadar ahlanıp vahlansamda kaderimizde çocuk sahibi olmak varsa olucaz..yoksa yapılacak bişey yokk..dış gebelik şu bu hikayee..
Inşallah nasip etsin rabbimmm..

valla ne kadar düşünsem ne kadar ahlanıp vahlansamda kaderimizde çocuk sahibi olmak varsa olucaz..yoksa yapılacak bişey yokk..dış gebelik şu bu hikayee..

ha şöyle canım içini rahat tut dış gebelikte olsa sen bi kere hamile kaldın yine kalırsın neden kalamayasın.bu söylediklerimi kendime deyip teslli veriyorum

denedim biliyorum mail atmıstıydı piyasay acıkacak ürünleri test edip yazarmısınız blogunuzda diye
bende olur deip iş yeri adresıımı vermiştim şimdi diş macunu yollamışlar anam şaşırdım beklemıyodum hiç
evde bi deneyim bari şöyle kek tir çikolatadır öle bişede olurdu ama ksımet eheueheue

hmm anladım canım:)
tabiki tek aşına bunların üstesinden gelemezsin canım diyorum ya rapor alıp git eşinin yanına beraber doktora gidin ne var ne yok baksınlar ne tahliller yapılacak baksınlar hespine...bekletmeni hiç istemiyorum bi problem varsa erkenden öğrenmek en iyisi canım tabi yinede sen bilirsin ama kesinlikle saglık herşeyden çok önemli...

inşallah canım hayırlısıyla nasib etsın

http://www.kadinlarkulubu.com/ekono...di-hanimlar-ayda-1-ceyrek-aliyoruz-nasil.html
çok ilgimi çekti kıslar sizde arada bi çeyrek alıyomusunuz bu şekilde.

enee annemın yöntemı :))) hemen bakıyorum :)

kesinlikle çok haklısın canım...kimleri gördük doktorlar çocuk sahibi olamaz dedigi kadınlar şimdi 4 yaşında çocukları var...

ayy bu kadar olurrr:))
az önce hesaplarıma bakıyordum altın alsammı diye düşünürken böyle bir msj yazmışsın canım:))
bu bir işaretmi ne:))

saten senin hissettiklerin içime doğuyo tatlım bebişinde olacak senin allahın izniyle

saten senin hissettiklerin içime doğuyo tatlım bebişinde olacak senin allahın izniyle

ayy sorma valla hakkaten içine doguyo bugün herşey:))
ayy inşallah tatlım ya inşallah

ya benim kenarda bi tane bile yok sürekli borç ödüyoz aslında bahanemi bilmiyorum

aslında çok mantıklı bu kadınların yaptıkları varya ben bugün eve gidince evdeki bozuklukları sayıcam bakalım bi çeyrek alabilirmiyim:)))))
eşimede söledim oo tuttum ben olayı diyo:))

ya benim kenarda bi tane bile yok sürekli borç ödüyoz aslında bahanemi bilmiyorum

aynen benımde kenarda bi tane bile yok yaa :) biriktiririz böle belkım :) yazdım ben eklesınler benı diye :)

borç cidden bahane yaa nelere para veriyoruz Allah aşkına hem bu ay borcumuzun bi kısmını çok güzel

bi şekilde kapatıyoruz sadece ev taksdımız kalıcak :) inşallah

işe başladım başlayalısözde her ay kenara para atıcam..nerdeyse 2 yıl oldu tık yokk...
anacım bi elli liradamı atılmaz..yok atamadımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…