Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlaaar
günaydın canım hoş geldin
bende bugünden başlicam valla borç var diye bazen ihtiyaçlarımı bile almıyorum ama yine eldeki kalan para harcanıyo ölesine:26:

bizimde araba taksidi bide başbakanın dediği gibi araba sürekli tüketiyo en iyisini yapmışın ev almakla

işe başladım başlayalısözde her ay kenara para atıcam..nerdeyse 2 yıl oldu tık yokk...
anacım bi elli liradamı atılmaz..yok atamadımmm...

bende 2,5 yıldır diyorum ama nafile hadin bakem topikçe toplanıp kumbara yapalım

ha şöyle canım içini rahat tut dış gebelikte olsa sen bi kere hamile kaldın yine kalırsın neden kalamayasın.bu söylediklerimi kendime deyip teslli veriyorum
hayırlısı rabbimdenn..
hayırlısı rabbimdenn..
hayırlısı rabbimdenn..

bende beklemek istemiyorumm..bakalımmm..yıllık iznimden alırım dediğin gibi..zırt pırt izin derdi olmaz...
eşimde böyle hastanelere zırt pırt gitme taraftarı değil.abartıyosun diyo bana... :26:

kesinlikle çok haklısın canım...kimleri gördük doktorlar çocuk sahibi olamaz dedigi kadınlar şimdi 4 yaşında çocukları var...

hayırlısı canım...

ya borç var diyoruz ama yinede ölesine giden para o kadar çokki hepsinden bi kaç kuruş koysak alırız valla 1 çeyrek..
bizimde ev borcumuz var yinede ona ragmen ıvır zıvıra çok para gidiyo biriktirmek istersen nasılda biriktiririz ama dimi...
bence bizde başlayalım bugünden itibaren... :92:

bende 2,5 yıldır diyorum ama nafile hadin bakem topikçe toplanıp kumbara yapalım

kız yavyum sende gel o topiğe beraber başlayalım bizde:))

ay evet kızlarr yaaaa.. her ay nelere para harcanıyo..bal gibide biriktiririz istesekkk...
hadi bakalımmmmm....
ilk işim kumbara almak olsunnn..kredimiz bitsinn eşimide haraca bağlıycam..eli mahkummm..

canım gercektende ama araba hep tüketiyo yok vergisi yok benzını hadi muayene hadi tamir bakım
falan bizde istiyoruz araba ama ev taksdını ödeyelım biraz sonra alırız arabada rahat oluyo tabi ama ksımet yaa :)

inşallah hayırlısıyla hiçbir sorun çıkmaz balımda bu gibi sıkıtnılardan kuruntulardan kurtulursun canımmm
ama sonuçta şuan bir belirsizlik var onun halledilmesi gerekiyor canım ben abarttıgını düşünmüyorum...

hiç sorma canım

ay evet kızlarr yaaaa.. her ay nelere para harcanıyo..bal gibide biriktiririz istesekkk...
hadi bakalımmmmm....
ilk işim kumbara almak olsunnn..kredimiz bitsinn eşimide haraca bağlıycam..eli mahkummm..
benimde ilk içşim bi kumbara almak olacak kumbara listesimi yapsak ne

canım gercektende ama araba hep tüketiyo yok vergisi yok benzını hadi muayene hadi tamir bakım
falan bizde istiyoruz araba ama ev taksdını ödeyelım biraz sonra alırız arabada rahat oluyo tabi ama ksımet yaa :)
ay sanayiden çıkamıyoz ya anca bozuluyor azcık toparladık diyoruz. hemen bi vergi alıştık satamıyozda çok pişmanım önce ev almadığıma

kızlarr şu kumbara olayını bende yapayım bari beceremem normalde ama herkes yapınca yaparım.ama bizim kendi topigimizde listemiz olsun bence:2:

mübarek cuma günü Allahım herkesin gönlüne göre verir inş.kızlar.sabredemiyoruz aslında herşeyin bir vakti zamnaı varda

günaydın canlarım ...:87:nasılsınız ..bir değişiklik var mı...
ben dün çok kötü bir gün geçirdim ..başım ağrıyo hala ağlamaktan...dün egeyi almaya gittim hiçbir sorun yok gibiydi..eve geldıgımde cocugumun sacları ve kıyafetı sigara kokuyordu..şok oldum..sizlere o kadar içim rahat diye bahsediyordum ki gerçekten öleydi o ana kadar..hemen egeyı aldıgım gıbı aşağıya indim..melek hanımla konuşmaya..benı buyur ettı..bende güzellikle bahsettim ..eşimle benim en hassas oldugumuz konunun bu oldugunu hatırlattım o da evde sigara içilmediğini eşinin kullandığını ama balkon penceresinde içtiğini ıkı cocugum var bende musade etmıyorum dıye anlattı..bakıcının yatılı misafiri var kaynana ve kayınpeder kayınpederı de içiyo sigara..ben de acaba kayınpederın ıctıde sen sesını cıkaramadın dıye dusundum dedım..yyok oda balkonda ıcıyo dedı..ben bıraz ıkna oldum ..ustumuzden bulaşmıstır bırde malum ıs yaparken bazen egeyı kucagımda mutfaga goturuyorum dedı..belkı ordan sınmıstır dedı..ben ıyıce ıkaz ettım ıcılen yere duman olmasada goturme dıye..herneyse eve geldım eşimi bekledım egeyı yıkamak ıcın normalde hergun yıkıyorum egeyı..neyse eşim geldi o çok kızdı..çantasını açtı eşyaları bı kokladı yıne aynı koku..bu sefer evde ıcmıstır kesın dedım..aksam çat kapı evlerıne gıttık konusmak ıcın..evde koku yoktu..:44:kafamız karıstı..neyse esım ısteklerınden bahsettı bıraz daha kendınden emın bır sekılde melek hanıma sızden baskası kucagına almasın dedı..esı de çok mahcup oldu o benım hatam ben arada alıyorum onu kucagıma dedı benden sınmıstır ustune dedı..ben cantasındada aynı koku var dıyınce melek hanım cantayı mutfaga arada goturdugunu soledı..gecenlerdede gul suyu surmusler saclarına ..o konudada uyardı esım bızım verdıklerımız dısında bırsey surmeyın dıye.bırde kadın bana sey demıstı apartmanda kuran gunu yapıyorlarmıs bende arada goturebılırmıyım bebegı dedı.ben bos bulunup tamam dedım ..ama tam ıdrak edememıstım o anda sonra dusundum ne kadar ınsan o kadar rısk ve hastalık ..esım bana kızdı zaten ben kesınlıkle ıstemıyorum dedı ılettı..kadının esı de ben zaten esıme bu konuda kızdım bende karsıyım dedı emanet bebek hem kucuk dıye soledım dedı sız merak etmeyın daha ozenlı oluruz artık dedı esı mahcuptu ama kadın bıraz bozuktu..bu sabah herseyını yıkadım da verdım bakıcıya aksama tekrar kontrol edıcem yıne hıssedersem alıcam o kadından..sabah verdıgımde hafıf bozuk gıbıydı kadın..bakalım artık ..dun cok agladım ama...ben gozumden sakınıyorum..ve aklıma bınbır turlu sey geldı..çok zormuş kızlar..annemler bız gelelım dedı..ama nereye kadar gelcek onlarda 16 saatlık yol bakıma muhtac dedem var..hem bıryerde baslamak zorundayız bakıcıya..kafam cok karısık ..gönlümü temiz ferah tutmak istiyorum allahıma emanet oğlum..öle işte şimdi ise aklım hep onda birazdan teftişe gidicem

kızlarr şu kumbara olayını bende yapayım bari beceremem normalde ama herkes yapınca yaparım.ama bizim kendi topigimizde listemiz olsun bence:2:
kim yapacak listeyi kim anlar o kadar
mübarek cuma günü Allahım herkesin gönlüne göre verir inş.kızlar.sabredemiyoruz aslında herşeyin bir vakti zamnaı varda
hoş geldin canım amin geçenlerde sordum ama görmedin heralde pıtpıtları duydunmu

hoş geldin canım sigara konusunda ben bu kadar hassasken bebeği düşünemiyorum bile resmen ciğerlerime doluyor. inşallah bebeğin yanında içimiyolardır.işimiz ne kadar zor dimi canlarımızı kimlere emanet ediyoruz

hoşbulduk yıldız.çarş.güün gördüm cnm kalp atışını.bir an önce hayırlısıyla darısı sana inş

kim yapacak listeyi kim anlar o kadar

hoş geldin canım amin geçenlerde sordum ama görmedin heralde pıtpıtları duydunmu

ne var tatlım liste yapmadaaa aynı hamiş listeis gibi olur buda iki kişi buluruzz onlar yaparlar işte bu kadarrrr her günde ne kadar para attıgınızı yazarsınızz

ben ewet diyorummm:))

bende evet diyorummm :)

evet bencede listemısı şapalım :) ama oraya da yazlım yani :) kadınalrın fikrini çalmak gibi olmasın :)

canım ya hassas olmakta o kadar haklısınız ki ama işte ne kadar iyi baksa bi başkasının evi bi başkasının düzeni
inşallah çeki düzen verirler kendilerine de bir dahz olmak böyle bişey

ah canım benim ya...ne kadar 2 çocuk sahibide olsa bakıcı kimse kendi anne babası gibi olmuyor canım ama napıcaksın mecbur güvenip veriyorsun ama uyarmanız çok iyi olmuş bundan sonra nasıl davranmaları gerektigini öğrenmiş oldular inş tekrar aynı şeyler olmaz canım...

kesinlikle..allahım korusun..namazında niyazında insanlarda tabi iş bunla bitmiyo allah kalp güzelliği vermeli ilk önce..önümüzdeki günlerde iyice anlaşılır..sadece o zamana kadar sabrım yok içimin yağları eriyo egeyi düşününce zaten pazartesi işe başlıyorum ..ayrılık acısı çöktü içime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…