bende evet diyorummm :)
evet bencede listemısı şapalım :) ama oraya da yazlım yani :) kadınalrın fikrini çalmak gibi olmasın :)
canım ya hassas olmakta o kadar haklısınız ki ama işte ne kadar iyi baksa bi başkasının evi bi başkasının düzeni
inşallah çeki düzen verirler kendilerine de bir dahz olmak böyle bişey
ah canım benim ya...ne kadar 2 çocuk sahibide olsa bakıcı kimse kendi anne babası gibi olmuyor canım ama napıcaksın mecbur güvenip veriyorsun ama uyarmanız çok iyi olmuş bundan sonra nasıl davranmaları gerektigini öğrenmiş oldular inş tekrar aynı şeyler olmaz canım...
ayşem o topige yaz senn yine ama bence burda olsun çünkü otarafı ben kendiş adıma konuşuyum takip edemembende evet diyorummm :)
evet bencede listemısı şapalım :) ama oraya da yazlım yani :) kadınalrın fikrini çalmak gibi olmasın :)
canım ya hassas olmakta o kadar haklısınız ki ama işte ne kadar iyi baksa bi başkasının evi bi başkasının düzeni
inşallah çeki düzen verirler kendilerine de bir dahz olmak böyle bişey
ayşem o topige yaz senn yine ama bence burda olsun çünkü otarafı ben kendiş adıma konuşuyum takip edemem
inş.canım sevindim duymanahoşbulduk yıldız.çarş.güün gördüm cnm kalp atışını.bir an önce hayırlısıyla darısı sana inş
tamam o zamanne var tatlım liste yapmadaaa aynı hamiş listeis gibi olur buda iki kişi buluruzz onlar yaparlar işte bu kadarrrr her günde ne kadar para attıgınızı yazarsınızz
allahım yardımcın olsun canım. ama napacan daha güzel gelecek sunmak için çalışmak zorundayız. şurda zorlanacağımız 4-5 yıl ondan sonra kreşti okuldu sabret biraskesinlikle..allahım korusun..namazında niyazında insanlarda tabi iş bunla bitmiyo allah kalp güzelliği vermeli ilk önce..önümüzdeki günlerde iyice anlaşılır..sadece o zamana kadar sabrım yok içimin yağları eriyo egeyi düşününce zaten pazartesi işe başlıyorum ..ayrılık acısı çöktü içime
canım takip etmek derken oraya girip sadece bugün şu kadar attım yazıcaz o kadar burada da liste tutalım tabii ki
isterseniz ben yapayım liste
bize o iyiliği yaparmısın ayşecim
estff canım ben yapayım güncelleme yayınlama işini m yeliz yeliz olmassa ben ıkımız olmassa
başka siz falan yaparsınzı yani zor bişi değil şimdi kimler katılıcaksa heyooo bende varım desin son basvuru tarihi bugün eheueh :d
Ay aman yaaa başkasına emanet edildiğinde olur işte muhakkak sorunn..ama titiz bi anne baba olduğunuzu göstermişsinizz.bravo..artıkk çok daha dikkatli olurlar...gönlünü ferah tutmaya çalışş...
listemiz hayırlııı olsunnnnnnnnn| | | | |
:119:|NİCK|BİRİKEN |KALAN |
1|Şeker_Nane|00|00|
2|Yelizcem|00|00|
3|Yavyum|00|00|
4|Yildiz01|00|00|
5|ParadiesAngel|00|00|
6|Ay_she|00|00|
7||||
8||||
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?