Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

inşallah ben bi gideyim bakayım oğluma...

ayşem o topige yaz senn yine ama bence burda olsun çünkü otarafı ben kendiş adıma konuşuyum takip edemem

ayşem o topige yaz senn yine ama bence burda olsun çünkü otarafı ben kendiş adıma konuşuyum takip edemem

canım takip etmek derken oraya girip sadece bugün şu kadar attım yazıcaz o kadar burada da liste tutalım tabii ki
isterseniz ben yapayım liste

kızlarrrr ACİL YARDIM az önce dr.a gittim erken diye kan testi yapmadı adetimin 25.günü evde erken gebelik testi yaptım 2. çizgi silik çıktı ama belli yani ateşim düştü ama 35 lere kafam iyice karıştı hamile olsam bile ateşim düşermi????

hoşbulduk yıldız.çarş.güün gördüm cnm kalp atışını.bir an önce hayırlısıyla darısı sana inş
inş.canım sevindim duymana
ne var tatlım liste yapmadaaa aynı hamiş listeis gibi olur buda iki kişi buluruzz onlar yaparlar işte bu kadarrrr her günde ne kadar para attıgınızı yazarsınızz
tamam o zaman

allahım yardımcın olsun canım. ama napacan daha güzel gelecek sunmak için çalışmak zorundayız. şurda zorlanacağımız 4-5 yıl ondan sonra kreşti okuldu sabret biras

kızlarrrr ACİL YARDIM az önce dr.a gittim erken diye kan testi yapmadı adetimin 25.günü evde erken gebelik testi yaptım 2. çizgi silik çıktı ama belli yani ateşim düştü ama 35 lere kafam iyice karıştı hamile olsam bile ateşim düşermi????

bize o iyiliği yaparmısın ayşecim

estff canım ben yapayım güncelleme yayınlama işini m yeliz yeliz olmassa ben ıkımız olmassa
başka siz falan yaparsınzı yani zor bişi değil şimdi kimler katılıcaksa heyooo bende varım desin son basvuru tarihi bugün eheueh

bennnnnnnnnnnnn

Ay aman yaaa başkasına emanet edildiğinde olur işte muhakkak sorunn ..ama titiz bi anne baba olduğunuzu göstermişsinizz.bravo..artıkk çok daha dikkatli olurlar...gönlünü ferah tutmaya çalışş...

kızlar gittim geldim bile..ama yanımda oğluşumu da getirdim..allah şükür ev mis gibi kokuyordu ve bebektede koku yok..oof nasıl rahatım anlatamam ama kontrol bıtmedı ..hergun kontrol lazım bebegı...bu arada egeye dayanamadım aldım yanıma bugunluk yeter nede olda son ıs gunu ızınlı oldugum doyayım oğluma dıye bıraz daha konustuk melekle ıyı oldu..ona anneannemın ısledıgı rahmetlının yemenılerınden verdım iğne oyalı..begendı baya..ıstedıgım tek sey severek baksın oğluma o da eşimin sözlerine bozulmuş bıraz..ama bı tane kotu karakter lazım demı..en azından ondan cekınırler..cunku benım tabıatım geregı ınsanlar hıc cekınmez korkmaz benden..okul mudurlugu gorevımı de buyuzden pek ıyı yapamam mıllete sert olamadıgımdan..ama esım resmıdır rahatlıkla yapar .ne dıyeyım allahtan o var o kızıyo ben de dengelıyorum .

Ay aman yaaa başkasına emanet edildiğinde olur işte muhakkak sorunn ..ama titiz bi anne baba olduğunuzu göstermişsinizz.bravo..artıkk çok daha dikkatli olurlar...gönlünü ferah tutmaya çalışş...

kesinlikle bugun gıdınce onu gordum zaten..allahım dan tek ıstedıgım sey sureklı bakıcı degıstırmemek..hayırlısı bakalım

| | | | |
:119:|NİCK|BİRİKEN |KALAN |
1|Şeker_Nane|00|00|
2|Yelizcem|00|00|
3|Yavyum|00|00|
4|Yildiz01|00|00|
5|ParadiesAngel|00|00|
6|Ay_she|00|00|
7||||
8||||

KISLAR BENN BURDA Bİ KUTU YAPTIM İŞYERİNDE KALACAKKK ŞUAN Kİ BOZUK PARAM 4.30 KRŞ YAZIN ANACIM BENİİİ BEN BU İŞİ BAYA KAFAYA KOYDUMMM:)) ALLAH HERKESİN KESESİNE BEREKET VERSİNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…