| | | | |
:119:|NİCK|BİRİKEN |KALAN |
1|Şeker_Nane|00|00|
2|Yelizcem|00|00|
3|Yavyum|00|00|
4|Yildiz01|00|00|
5|ParadiesAngel|4,30|95,7|
6|Ay_she|00|00|
7||||
8||||
kızlar çeyrek fiyatını 100 tl den hessaplıyorum üç aşağı beş yukarı fark labilir ama
100 tl yi biriktiren 5 tl daha ekleyip alır herade çeyreki dimi ama :) hadi bakalım :)
kızlar gittim geldim bile..ama yanımda oğluşumu da getirdim..allah şükür ev mis gibi kokuyordu ve bebektede koku yok..oof nasıl rahatım anlatamam ama kontrol bıtmedı ..hergun kontrol lazım bebegı...bu arada egeye dayanamadım aldım yanıma bugunluk yeter nede olda son ıs gunu ızınlı oldugum doyayım oğluma dıye bıraz daha konustuk melekle ıyı oldu..ona anneannemın ısledıgı rahmetlının yemenılerınden verdım iğne oyalı..begendı baya..ıstedıgım tek sey severek baksın oğluma o da eşimin sözlerine bozulmuş bıraz..ama bı tane kotu karakter lazım demı..en azından ondan cekınırler..cunku benım tabıatım geregı ınsanlar hıc cekınmez korkmaz benden..okul mudurlugu gorevımı de buyuzden pek ıyı yapamam mıllete sert olamadıgımdan..ama esım resmıdır rahatlıkla yapar .ne dıyeyım allahtan o var o kızıyo ben de dengelıyorum .
| | | | |
1|Şeker_Nane|00|00|
2|Yelizcem|00|00|
3|Yavyum|00|00|
4|Yildiz01|00|00|
5|ParadiesAngel|00|00|
6|Ay_she|00|00|
7||||
8||||
kız ne listesi buu...altın günü mu yapıyonuz
:129: begendim yeni ikonları:))
ben ne kadar bozuk param oldugunu akşam eve gidip bozukları sayınca sölicem:))
sağol canım hoşgeldin gel seni de ekleyelim :)
listeye benide ekleyinnn beklenmeyen tarihim 1 aralık gerçi bugün gebelik testinde silik çizgiyi yakaldım hayırlısı bakalımmm
zaten kovsanızda gitmemsürekli bizimle olcaksan ekleriz
**kızlar ne kadar para attığınızı her sabah günaydın derken yazarsanız daha kolay kontrol ederim :)| | | | |
1|Şeker_Nane|00|00|
2|Yelizcem|6,75|93,25|
3|Yavyum|00|00|
4|Yildiz01|00|00|
6|Ay_she|00|00|
7||||
8||||
evet nanem çeyrekleri havaya saçıyomuşuz hissi uyandırdı smile bende ekledim bende :)))
listeniz hayırlı olsun kızlar :)
zaten kovsanızda gitmemhamileik listesine akleyin ama çeyrek listesine değil henüz çalışmıyorum çünkü şimdilik bebişe yatırım
bayıldım yaf listemize**kızlar ne kadar para attığınızı her sabah günaydın derken yazarsanız daha kolay kontrol ederim :)| | | | |
1|Şeker_Nane|00|00|
2|Yelizcem|6,75|93,25|
3|Yavyum|00|00|
4|Yildiz01|00|00|
6|Ay_she|00|00|
7||||
8||||
eevt ilk günaydınla söyleriz. ne attığımızı:))hakketende öle
tamam canım sabah günaydınıyla beraber kumbara ne kadar attıgımızıda söleyelim:))
hoşgeldin canım:)
tşk ederiz senide ekleyelim listeye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?