tamam o zaman ekliyorum :) :13:
ben geldimmmm... kızlar o altınlar ne olcak anlamadım ben. herkes kendine yatırım amaçlı mı biriktiriyo parayı
ben geldimmmm... kızlar o altınlar ne olcak anlamadım ben. herkes kendine yatırım amaçlı mı biriktiriyo parayı
hoşgeldin canım:)
tşk ederiz senide ekleyelim listeye:)
canlarımm güzel dilekleriniz için çoook tşk ederim
allah isteyen herkese nasip etsin inşallahh
hamile olanlarada kolay ve zamanında doğum diliyorum
siteye girmeye vakit yok pek çünkü minik kızım sarılık oldu 4gündür hast.de ölçüm yapılıyo
dün biraz düştü şükür. yarın tekrar bakılcak
herkes iyi gördüğüm kadarıyla
hepinizi öpüyorum tek tek
hoşgeldin pembemmm:)
kendimize birikim yapıyoz gelicek bebişlerimiz için eee çok para lazım dimii:))
gerçi bu benim fikrim:)
hoş geldin kendimize bu altınlar yatırım amaçlıbiden formun birine gözüm kaydı bi baktım millet çatır çatır altın biriktiriyo dikkatimi çekti
hoş geldin canım yeni idoğan bebeklerde hep görülen bişi onun için korkmacanlarımm güzel dilekleriniz için çoook tşk ederim
siteye girmeye vakit yok pek çünkü minik kızım sarılık oldu 4gündür hast.de ölçüm yapılıyo
hoşbulduk şekercim :)
ama ben çalışmıyorumki
canlarımm güzel dilekleriniz için çoook tşk ederim
teşekkürler :) inş. uğurlu gelirde kırmızıyı görmem 4 yıldır özüm tükendi arık ama zahmetin rahmeti güzel olursen ne kadar sonra hamile kaldın ne sebeb oldu???
olsun canım biz evde olan bütün bozuk paralara el koyup o şekilde biriktircez:))
ne güzel canım sen daha iyisini düşünmüşün ama biz bankaları taksitlerden gözümüz görmüyoki:96:hoohoooooo!! bende gün gibi bişey yapıyorsunuz sandım...
güzel ama biz bi hesap açtırmıştık, hamileyken...hala oraya atıyoruz her ay para kızlar... o olmasaydı bende biriktirirdim, kocişim her akşam bozuklarını toplardım
tamam o zaman ben de öyle yaparım
ayşe beni de yazar mısın canemmm
selamm kızlarrr ben geldimm...oo cok kalabalıksınız maşallah...
şu para biriktirme olayını ben yapıyodum garanti bir ara kumbara dağıtıyodu almıştık o zaman her bulduğum bozuk parayı içine atıyodum ve 6 tane kücük altın biriktirdim ama kurbanda kurban için bozdurduk birde günümüz var zaten 1200 para geliyo kişi başına..her ayda kendim alırsam kücük altın tamamdır..
nanem bebişimle ben bir kez görüştümm bebek için hepinize cok dua ediyo..
tamam o zaman ben de öyle yaparım
ayşe beni de yazar mısın canemmm
hoohoooooo!! bende gün gibi bişey yapıyorsunuz sandım...
güzel ama biz bi hesap açtırmıştık, hamileyken...hala oraya atıyoruz her ay para kızlar... o olmasaydı bende biriktirirdim, kocişim her akşam bozuklarını toplardım
şu para biriktirme olayını ben yapıyodum garanti bir ara kumbara dağıtıyodu almıştık o zaman her bulduğum bozuk parayı içine atıyodum ve 6 tane kücük altın biriktirdim ama kurbanda kurban için bozdurduk birde günümüz var zaten 1200 para geliyo kişi başına..her ayda kendim alırsam kücük altın tamamdır..
EKLIYORUM CANIM :)
gamzelim ekleyelımmı senıde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?