hoş geldin canım
burayı borsaya çevirdik bebek bilen konuşmuyoz artık kızımyakında şirket kuracaz 36: :82::86:
gerci çalışmayınca zor oluyo para biriktirmek ama yaz boşver birikitiği kadar koçişin cebinde ne kadar varsa bozuk toplarım onları..eskiden pazara cıkarken cok oluyodo şimdi pazarada cıkmıyorum..
hoşgeldin hatcemmmmmm
oh ohhh senide ekleyelim listeye hepümüz biriktirelim altınları:))
yıl sonunda kuyumcu açıyomuşuz hahhaha:))
aa görüştünmü bebişimle saolsun dualarından eksik etmediği için...
evet ya pazara çıkınca çok oluyo ya pazar demısken ya en çok para markete gidio gıcık oluyorum
güzelim sebze meyve her cesıdınden alsan en fazla 15 gidio markete bi girdinmi uuu çok fena :)
benim hiç param yok... evde kala kala para pul davasını da unuttum cüzdanım tertemiz
evet ya pazara çıkınca çok oluyo ya pazar demısken ya en çok para markete gidio gıcık oluyorum :d
güzelim sebze meyve her cesıdınden alsan en fazla 15 gidio markete bi girdinmi uuu çok fena :)
evet ya pazara çıkınca çok oluyo ya pazar demısken ya en çok para markete gidio gıcık oluyorum
pempecim hamileyken bizde eşimle öyle bi olay düşünmüştük ama bak bu sadece kendımız için
ve etraftakı bozuklukları değerlendirmek için katılmak istiyorsan buyur :)
hoş geldin canım
burayı borsaya çevirdik bebek bilen konuşmuyoz artık kızımyakında şirket kuracaz 36: :82::86:
en zenginimiz yeliz :92::92:
kupaları artık hamişlerden sonra kumbarasında parası çok olanada verelim:))
ben sayıcam şimdi bozukları bi saniyee...
parada çekmedim bugün ewdeyim yol parası bile çıkmaz sanırım ama....geliorrrrr :1,55
selam kızlar.... topikimiz baya kalabalık...nasılısınız...
bizimde 40 ımız bugün çıktı yıkandık paklandık oglumla kırk gezmesşne gidecez kısmetse.
ben sayıcam şimdi bozukları bi saniyee...
parada çekmedim bugün ewdeyim yol parası bile çıkmaz sanırım ama....geliorrrrr :1,55
hoşbuldum nanemm...ekleyin valla heryerimiz altın olucak desenize...
evet canım görüştüm sağolsun allah razı ondan...
benim hiç param yok... evde kala kala para pul davasını da unuttum cüzdanım tertemiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?