Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hoş geldin canım
burayı borsaya çevirdik bebek bilen konuşmuyoz artık kızım yakında şirket kuracaz 36::82::86:

hoşbuldum canımm...
valla aynen öyle olmuş en güzel hep bebek muhabbeti olacak hali yokya.:92:.bizden korkulur valla biz onuda yaparız..

gerci çalışmayınca zor oluyo para biriktirmek ama yaz boşver birikitiği kadar koçişin cebinde ne kadar varsa bozuk toplarım onları..eskiden pazara cıkarken cok oluyodo şimdi pazarada cıkmıyorum..

evet ya pazara çıkınca çok oluyo ya pazar demısken ya en çok para markete gidio gıcık oluyorum
güzelim sebze meyve her cesıdınden alsan en fazla 15 gidio markete bi girdinmi uuu çok fena :)

bu topikte bi para kokusumu alındı ne maşşalllah kıslar ne kadar kalabalık olmuşuz alta bakın :82::84:

hoşbuldum nanemm...ekleyin valla heryerimiz altın olucak desenize...
evet canım görüştüm sağolsun allah razı ondan...

evet ya pazara çıkınca çok oluyo ya pazar demısken ya en çok para markete gidio gıcık oluyorum
güzelim sebze meyve her cesıdınden alsan en fazla 15 gidio markete bi girdinmi uuu çok fena :)

ayşecim burda sebze meyvede pahalı ama dediğin gibi marketten iki ıvır zıvır alıyosun güya indirimde büssürü tutuyo

evet ya pazara çıkınca çok oluyo ya pazar demısken ya en çok para markete gidio gıcık oluyorum :d

evett yaaa ayşemmm çok haklısınnn markete giden paralara bi acıyomm sormaaa bu arada kadın milleti altını neden sever:):):):)

evet canım en karlı pazar ama onada cıkamayınca mecbur markete kat kat para veriliyo yazık ama ne yapıcaz..
bu arada ayşemm bende topladım 4,50 benden cıktı..

pempecim hamileyken bizde eşimle öyle bi olay düşünmüştük ama bak bu sadece kendımız için
ve etraftakı bozuklukları değerlendirmek için katılmak istiyorsan buyur :)

ayşeye katılıyorum bende pembecim...bizde şuan eşimle ortak hesabımız var para biriktiriyoruz ama bunu ayrı tutucaz kendi biriktirdigimiz köşede azda olsa bi birikim olucak

hoş geldin canım
burayı borsaya çevirdik bebek bilen konuşmuyoz artık kızım yakında şirket kuracaz 36::82::86:

valla kızzz elimizi atmadıgımız olay kalmadı zaten:))
hergün artık altın düştü yok çıktı yok şöyle oldu der takip ederiz..
ah ahh bankacılık yaptıgım günleri özledim hergün altın hareketlerini incelerdim saat saat tablo yapardım kendime düştüğü an alırdım özel müşterilerimiz vardı hemen arar söylerdik altın düştü isterseniz hemen altın alalım diye.o zamanlar bankaya acayip sardırmıştım bu altın olayını:))
hey gidi günler hey:))

en zenginimiz yeliz :92::92:

kupaları artık hamişlerden sonra kumbarasında parası çok olanada verelim:))

selam kızlar.... topikimiz baya kalabalık...nasılısınız...

bizimde 40 ımız bugün çıktı yıkandık paklandık oglumla kırk gezmesşne gidecez kısmetse.

ben sayıcam şimdi bozukları bi saniyee...
parada çekmedim bugün ewdeyim yol parası bile çıkmaz sanırım ama....geliorrrrr :1,55

selam kızlar.... topikimiz baya kalabalık...nasılısınız...

bizimde 40 ımız bugün çıktı yıkandık paklandık oglumla kırk gezmesşne gidecez kısmetse.

yumurta mı toplucaksınız şimdiiiii.... en uzaktan başlanırmış gezmeye...
nasıl geçti zaman yaaa, inanamıyorummm

ben sayıcam şimdi bozukları bi saniyee...
parada çekmedim bugün ewdeyim yol parası bile çıkmaz sanırım ama....geliorrrrr :1,55

olsun canımm yaa benimde az cıktı ama ne yapalım çalışmayınca insanın cebinde beş kuruş bile zor bulunuyo...
bu arada senin önerdiğin sedda moda ayakkabılarına bayıldım cok güzel..biraz şu maddiyatı toaprlıayım alıcam bir tane cok hoşuma gitti dur resmini bulumda göstereyim kızlara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…