en zenginimiz yeliz :92::92:
benim hiç param yok... evde kala kala para pul davasını da unuttum cüzdanım tertemiz
ayşecim burda sebze meyvede pahalı ama dediğin gibi marketten iki ıvır zıvır alıyosun güya indirimde büssürü tutuyo
evett yaaa ayşemmm çok haklısınnn markete giden paralara bi acıyomm sormaaa bu arada kadın milleti altını neden sever:):):):)
evet canım en karlı pazar ama onada cıkamayınca mecbur markete kat kat para veriliyo yazık ama ne yapıcaz..
bu arada ayşemm bende topladım 4,50 benden cıktı..
olsun canımm yaa benimde az cıktı ama ne yapalım çalışmayınca insanın cebinde beş kuruş bile zor bulunuyo...
bu arada senin önerdiğin sedda moda ayakkabılarına bayıldım cok güzel..biraz şu maddiyatı toaprlıayım alıcam bir tane cok hoşuma gitti dur resmini bulumda göstereyim kızlara..
evet ya bunu ayrı biriktirelim sonrada istersek süpriz diye çıkarırız meydana eski günlerden kalma altının çoktur o zamn nanecim seninayşeye katılıyorum bende pembecim...bizde şuan eşimle ortak hesabımız var para biriktiriyoruz ama bunu ayrı tutucaz kendi biriktirdigimiz köşede azda olsa bi birikim olucak
valla kızzz elimizi atmadıgımız olay kalmadı zaten:))
hergün artık altın düştü yok çıktı yok şöyle oldu der takip ederiz..
ah ahh bankacılık yaptıgım günleri özledim hergün altın hareketlerini incelerdim saat saat tablo yapardım kendime düştüğü an alırdım özel müşterilerimiz vardı hemen arar söylerdik altın düştü isterseniz hemen altın alalım diye.o zamanlar bankaya acayip sardırmıştım bu altın olayını:))
hey gidi günler hey:))
kupaları artık hamişlerden sonra kumbarasında parası çok olanada verelim:))
a.s canım maşallah maşallahselam kızlar.... topikimiz baya kalabalık...nasılısınız...
bizimde 40 ımız bugün çıktı yıkandık paklandık oglumla kırk gezmesşne gidecez kısmetse.
sende iyi çıkmış bende 250 kuruş çıktıben sayıcam şimdi bozukları bi saniyee...
parada çekmedim bugün ewdeyim yol parası bile çıkmaz sanırım ama....geliorrrrr :1,55
paramı biriktiriyorsunuz anlamadım
selam kızlar.... topikimiz baya kalabalık...nasılısınız...
bizimde 40 ımız bugün çıktı yıkandık paklandık oglumla kırk gezmesşne gidecez kısmetse.
selam kızlar.... topikimiz baya kalabalık...nasılısınız...
ben sayıcam şimdi bozukları bi saniyee...
parada çekmedim bugün ewdeyim yol parası bile çıkmaz sanırım ama....geliorrrrr :1,55
evet iyi fikirrrrr
benden de 50 krş çıktıı
evet ya bunu ayrı biriktirelim sonrada istersek süpriz diye çıkarırız meydana eski günlerden kalma altının çoktur o zamn nanecim senin
sende iyi çıkmış bende 250 kuruş çıktı:83::83:
iclal aydın geldi :))) hava kapalı kucağımda pc, karşımda iclal. yemeğim hazır... ohhh değmeyin keyfimeee!!
benim arkadaşım seda. çokta kokoştur kendisi.izmirli. arkadaşlarınıza önerin sizde ismi duyulsun kızın azcık...
bende beğendim kar botlarından ve kabanlardan... ocakta artık alabilirim bende sanırım. sigorta ödemem bitecek, gelsin pavalarrrr
selam kızlarrrr
napıyosunuz siz bakim,bana da söleyin lütfennnneden para biriktiriyoruz :26:
selam kızlarrrr
selam kızlarrrr
bende evde durdugumdan beri sıfırlandım eşime bıraktımtım aartık para işlerini. tam takır kuru bakır cüzdann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?