Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
en zenginimiz yeliz :92::92:

eheueeheu

benim hiç param yok...evde kala kala para pul davasını da unuttum cüzdanım tertemiz

kız ben çalışıyomda ne sabah otobus gelmedi bütün parayı verdim taksiye banka kartını da kocişe verdiydım
faturaları yatır diye cüzdan tam takır kuru bakır ama çok güzel cüzdanım yaa bayılıom boş dursun benımle dursun dermısıımm

ayşecim burda sebze meyvede pahalı ama dediğin gibi marketten iki ıvır zıvır alıyosun güya indirimde büssürü tutuyo

evet ya bi sucuk bi peynır dunya parası oluyo

evett yaaa ayşemmm çok haklısınnn markete giden paralara bi acıyomm sormaaa bu arada kadın milleti altını neden sever:):):):)

aynen mervesicm :)) valla ben altını sadece karlı oldugu için sevıyorum

evet canım en karlı pazar ama onada cıkamayınca mecbur markete kat kat para veriliyo yazık ama ne yapıcaz..
bu arada ayşemm bende topladım 4,50 benden cıktı..

eklıyorum hemen :)

benim arkadaşım seda. çokta kokoştur kendisi.izmirli. arkadaşlarınıza önerin sizde ismi duyulsun kızın azcık...
bende beğendim kar botlarından ve kabanlardan... ocakta artık alabilirim bende sanırım. sigorta ödemem bitecek, gelsin pavalarrrr

evet ya bunu ayrı biriktirelim sonrada istersek süpriz diye çıkarırız meydana eski günlerden kalma altının çoktur o zamn nanecim senin
selam kızlar.... topikimiz baya kalabalık...nasılısınız...

bizimde 40 ımız bugün çıktı yıkandık paklandık oglumla kırk gezmesşne gidecez kısmetse.
a.s canım maşallah maşallah
ben sayıcam şimdi bozukları bi saniyee...
parada çekmedim bugün ewdeyim yol parası bile çıkmaz sanırım ama....geliorrrrr :1,55
sende iyi çıkmış bende 250 kuruş çıktı:83::83:

| | | | |
:119:|NİCK|BİRİKEN |KALAN |
1|Şeker_Nane|00|00|
2|Yelizcem|6,75|93,25|
3|Yavyum|00|00|
4|Yildiz01|00|00|
5|ParadiesAngel|4,30|95,7|
6|Ay_she|00|00|
7|Su06|00|00|
8|Gamzelikiz|4,5|95,5|
9|Pembedana|1,55|98,45|
10||00|00|
**kızlar ne kadar para attığınızı her sabah günaydın derken yazarsanız daha kolay kontrol ederim :)

iclal aydın geldi :))) hava kapalı kucağımda pc, karşımda iclal. yemeğim hazır... ohhh değmeyin keyfimeee!!

bizimde 40 ımız bugün çıktı yıkandık paklandık oglumla kırk gezmesşne gidecez kısmetse.

hoşgeldin canımmm....
ohh maşallah kırk gemzelerinede cıkarlarmış zaman ne cabuk geciyo yaaaa...iyi gezmeler canım..

bende evde durdugumdan beri sıfırlandım eşime bıraktımtım aartık para işlerini. tam takır kuru bakır cüzdann

slm aydemetcim hoşgeldinn canım..ohh mis gibi olmuşsunuz..
maşallah ya ne zaman 40 çıktı ne kadar çabuk geçiyor zaman öle

ben sayıcam şimdi bozukları bi saniyee...
parada çekmedim bugün ewdeyim yol parası bile çıkmaz sanırım ama....geliorrrrr :1,55

damlaya damlaya göl olur Allah bereket versin...

evet iyi fikirrrrr

benden de 50 krş çıktıı

az olsun yinede biriksin demi

evet ya bunu ayrı biriktirelim sonrada istersek süpriz diye çıkarırız meydana eski günlerden kalma altının çoktur o zamn nanecim senin

sende iyi çıkmış bende 250 kuruş çıktı:83::83:

zamanında çok vardıda hepsi gitti maalesef canım ev alınca elde ne var ne yok verdim ben:))
olsun feda olsun yeni evimize:)

haticem ya... ben üzülüyom zaman hızlı geciyo diye . çalısmaya baslayınca nasıl bırakırcam tosunumu şimdide onu düsünmeye basladım.

tamam canım var izmirli arkadaşlarım ama ne yazıkki artıkın resim eklenmiyo yada ben ekleyemedim olmadı...puantiyeli kırmızı ve kahve renkleri var cok hoş fiyonklu üstü biraz kokoş işi ama olsun severim öyle şeyleri..

selam kızlarrrr
napıyosunuz siz bakim,bana da söleyin lütfennn neden para biriktiriyoruz :26:

çeyrek alcaz köşeyi döncez diye planlıyoruz bakalım eheueh

bende evde durdugumdan beri sıfırlandım eşime bıraktımtım aartık para işlerini. tam takır kuru bakır cüzdann

canım maşallah kırkı çıkmış bebısın sağlıkla büyüsün :) zaman cidden çok çabuk gecıyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…