ayy bugünkü konuları sarmadı benidün ikizleri vardı hasta olduğum herifin onu izledim ayıla bayıla
canım benim hoşbuldum..allaha şükür bebişlerimde bende iyiyiz.. maşallah sizin de kırkınız çıkmışcanım hosgeldin nasılsınızz bebşlerin ve sennnnn
hangi paraylahoşgeldin canımmm....
herkeş altın biriktiyo artıkınn..sende katıl kızz...
bizim ortak kumbaramız vardı..onu çarpsam,benim olsa olurmuslm tatlılarımmmm hoşgeldiniz...
ewet para biriktiriyoruz tatlım evde olan bütün bozuk paraları kumbaraya atıp birikince çeyrek alıyoruz
birikim yapmak için doğacak çocuklarımıza:))
çeyrek alcaz köşeyi döncez diye planlıyoruz bakalım eheueh
yarın ev boyanacak:2: evin toplanması lazım ama benim yapmaya totom yoknapcam bilmiyorum valla
neyse kıscelerimm ben kacarrrr en kocamanından öpüldünüzzzz
evet nanesekerim zaman cabuk geciyo. sen nasılsın. gecmişi okuyamadım. doktora gidecektin en son. son durumlar nasıl canım benim.
yarın ev boyanacak:2: evin toplanması lazım ama benim yapmaya totom yoknapcam bilmiyorum valla
akşam sefası geldi... başka konu ne varmış ki? duymadım para sayarkennnn
canım benim hoşbuldum..allaha şükür bebişlerimde bende iyiyiz.. maşallah sizin de kırkınız çıkmış
hangi paraylaartıkın çalışmıyorum ki bennn
bizim ortak kumbaramız vardı..onu çarpsam,benim olsa olurmu
ayy hadi inşallah kızzz
du bakim bende bakınayım etrafa bi..:82:
az olsun yinede biriksin demi
akşam eşim gelince toplanacak eşyalar ama ıvır zıvırlar var toplanması gereken..bebeişlerin odası boşalacak en önemlisi.. kayınvalidemi çağırayımda toplayıversin bari,napim
bizimde bi kumbara var ama seramikkk... kırmak lazım onu :)) parçaları iyi süpürmek lazım arkada iz bırakmamak için
kızlarr ben kaçtım. hazırlasnayım. hepinizi en kocamanından öptüm. byeeeeeee
ayy işallah canım ebnim. ilk seferde tutar. çok sevindim. bekletmeden geldin işallah bebişin..
evet şekercim haklısın bugün 50,yarın 1,sonra 5,10,20 diye gider :))
kızlarr ben kaçtım. hazırlasnayım. hepinizi en kocamanından öptüm. byeeeeeee
haticem ya... ben üzülüyom zaman hızlı geciyo diye . çalısmaya baslayınca nasıl bırakırcam tosunumu şimdide onu düsünmeye basladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?