Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
evet nanesekerim zaman cabuk geciyo. sen nasılsın. gecmişi okuyamadım. doktora gidecektin en son. son durumlar nasıl canım benim.

canım hosgeldin nasılsınızz bebşlerin ve sennnnn
canım benim hoşbuldum..allaha şükür bebişlerimde bende iyiyiz.. maşallah sizin de kırkınız çıkmış
hoşgeldin canımmm....
herkeş altın biriktiyo artıkınn..sende katıl kızz...
hangi parayla artıkın çalışmıyorum ki bennn

slm tatlılarımmmm hoşgeldiniz...

ewet para biriktiriyoruz tatlım evde olan bütün bozuk paraları kumbaraya atıp birikince çeyrek alıyoruz
birikim yapmak için doğacak çocuklarımıza:))
bizim ortak kumbaramız vardı..onu çarpsam,benim olsa olurmu
çeyrek alcaz köşeyi döncez diye planlıyoruz bakalım eheueh

ayy hadi inşallah kızzz

du bakim bende bakınayım etrafa bi..:82:

yarın ev boyanacak:2: evin toplanması lazım ama benim yapmaya totom yok napcam bilmiyorum valla

kız tek başına yapma zaten gelsin kocişin beraber yapın kendini çok yorma bak canım 20 haftayı geçtiniz tamamı tatlımm

neyse kıscelerimm ben kacarrrr en kocamanından öpüldünüzzzz

görüşürz hatcem kendine ve bebişe iyi bak öptüm bende

evet nanesekerim zaman cabuk geciyo. sen nasılsın. gecmişi okuyamadım. doktora gidecektin en son. son durumlar nasıl canım benim.

iyiyim çok şükür canım...bizde haftaya tüpebek tedavisine başlıcaz canım işte kırmızıların gelmesini bekliyoruz haftaya büyük ihtimalle gelicek hayırlısı bakalım inş ilk seferde tutucak...

hehehehe:)) olur olur nolcak sanki senin benim diye bişeymi var yanii:))
bu gidişle kuyumcu dükkanı bilem açarız biz:))

akşam eşim gelince toplanacak eşyalar ama ıvır zıvırlar var toplanması gereken..bebeişlerin odası boşalacak en önemlisi.. kayınvalidemi çağırayımda toplayıversin bari,napim

bizimde bi kumbara var ama seramikkk... kırmak lazım onu :)) parçaları iyi süpürmek lazım arkada iz bırakmamak için

ayy işallah canım ebnim. ilk seferde tutar. çok sevindim. bekletmeden geldin işallah bebişin..

kızlarr ben kaçtım. hazırlasnayım. hepinizi en kocamanından öptüm. byeeeeeee

akşam eşim gelince toplanacak eşyalar ama ıvır zıvırlar var toplanması gereken..bebeişlerin odası boşalacak en önemlisi.. kayınvalidemi çağırayımda toplayıversin bari,napim

yani işi ne gelsin yapsın azcık o kadarda canım...

bizimde bi kumbara var ama seramikkk... kırmak lazım onu :)) parçaları iyi süpürmek lazım arkada iz bırakmamak için

ayy işallah canım ebnim. ilk seferde tutar. çok sevindim. bekletmeden geldin işallah bebişin..

saol canım benim inşallahhhhhh

evet şekercim haklısın bugün 50,yarın 1,sonra 5,10,20 diye gider :))

yani dimi :))

kızlarr ben kaçtım. hazırlasnayım. hepinizi en kocamanından öptüm. byeeeeeee

görüşürz canım sende kendine iyi bak öptüm bende hoşçakall

haticem ya... ben üzülüyom zaman hızlı geciyo diye . çalısmaya baslayınca nasıl bırakırcam tosunumu şimdide onu düsünmeye basladım.

ben dokunsalar ağlıyacak gibiyim pazartesi başlıyom oof kızlar duydugum kadarıyla okulda ınterntte yokmus vekıl hoca modemımı bozmus nasıl alcam bı daha modem ya...sızlerlede konusanmazsam napcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…