Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selam kızlarrrrrr:) ben geldim..

pembe canım üzülme bir kaç gün sonra bidaha yap belli olmaz ama yinede şartlandırma kendini hayırlısı olsun canım :1hug:
Hoşgeldin canımcım :)

aslında o kadar umutluydum ki, şevkim kırıldı gitti...heyecanım kalmadı sanki. yarın 3-5 test daha alayımda, her gün bakarım artık :roflol::roflol::roflol:

yap canım kırmızıları görene kadar yapmak en büyük hakkın şu an.

Doğurmucammmmmmmmmmmmmmmmm doğurmucammmmmm kızlar benimde adım fatoş sa bunun bedelini ödücekkkkkk ayyy hayatımda hiç bu kadar sinirlenmedim ben uyuyimmm yoksa bgn bitmicekkk

canım haklısın ama sakin ol yıpratma kendini her işte bir hayır vardırr..belki bundan vazgeçiceksiniz kendinden gelicek bebişşş böyle birşey okumuştum diğer topiklerde valla bak :))

yok herşeyden vazgeçio hatta çocugu bile ertelio okuldan vazgeçmiyo söz vermiş yarı yolda bırakamazmış sinirden titriyorummmm kötükedihüso

Aaaa...E iyi de bu paraya ihtiyaçalrı yokmuş ki zaten en azından sizin yapacağınız masrafları düşsün kalanını versin üzerini de babası tamamlayacaktır elbet;tamamlamazsa okumasın çocuk yaniii,ohh ne iyiyimiş para varken evlatlara yüklenmek.biz bunun için mi sitiyoruz bu yavruları....

ya sen değil miydin eşim bebek için namaza başladı diyen;al işte Allah dularını kabul etti yol gösterdi;şimdi de o yok ben almayayım diyo... hazır lokmayı kim kaybetti de o bulacak yani ne akdar dua etse de!

Off bu Türk toplumu böyle işte;ne kadar büyüse de ebeveynden bağımsız olamıyor bir türlü.Öyle bir baskılanmış toplumu ki yıkamıyourz bunları:1closedeyes:

fts in olayı nedir yaa... okuyamadım daha ben yasakkelime kötübişiiler var ortada da anlayamadım hemen...

canım fatoş ve eşi tüp bebeğe karar verdiler ya onun masrafı baya .çokmuş..fatoşun eşinin kardeşi de özel okulda okuyormuş..eşi de okul parasını ödemeye söz vermiş..şimdi hem tüp bebek masrafı hem okul nasıl olacak diye konuşmuşlar eşi de gerekirse bebeği erteler yine de okul parasını ödermiş kardeşinin!!

benimde moraller sfıra indi tabiiii...bu nedir ya debeleniyoruz hamile kalmak için ????????? millet tavşan gibi dizilerde bir gecede hamile kalıyolar. küçük kadınlarda ki kızda hamileymiş gözümüz aydın...

Evet Tezer hamile orda da naniknanik Söyledim kzılara.

Doğurmucammmmmmmmmmmmmmmmm doğurmucammmmmm kızlar benimde adım fatoş sa bunun bedelini ödücekkkkkk ayyy hayatımda hiç bu kadar sinirlenmedim ben uyuyimmm yoksa bgn bitmicekkk

Ben de olsam bu şartlarda aslllllllllllllaaaaaaaaaaaaaa çalışma falan yapmazdım;keyfime bakardım.Oldu gözlerim doldu sen burda regl olamadım bebeğim olmayacak diye öz yaşı bile dök o ailesiyle basit bir konuşmayı yapamasın.... Daha neler!

kusura bakma ateşe körükle gitmek gibi oluyo benimki ama ihityacı da yokmuş karşı tarafın nasıl böyle bişey talep ederler ki siz bebek düşünüyoruz dediğniz halde!
zamanında bu çocuk orayı yazarken söz mü verildi biz okturuz diye.babasnın rızası mı yoktu!Bunun altında bişeyer var yaaa..Bu kadar saçmalanmaz çünkü.

tatlım, 4 milyar hadi en fazlasııııı 5 milyar diyelim...3-4 ay kenera azar azar koysanız, hç imkanı yok mu canım be???

ben daha 1,5 ay önce gittim tüp bebeğe!

iyi geceler kızlar nasılsınız görüşmeyeli???yaa ne çok şey yazmışsınız 200sayfa geride kalmışım ben yaa..bikaç gündür hiç giremedim..hepinizi çok özledim,hamile arkadaşımız var mı ne var ne yok topigimizde????

yaaa sınır oluyorumm...ne guzl mutlu braberlıkler hep yok kaynana yok gorumce yok bılmemne yuzunden sorunlarla karsılasıyo..bırakın kardesım yaaaa...olmazkı haytta bundan onemlı ne olabılırkı..neden destek olacaklarına kostek oluyolar...kndı baslarına glse ne yaparlar..bı dusunsunler yaaa..

tatlım, 4 milyar hadi en fazlasııııı 5 milyar diyelim...3-4 ay kenera azar azar koysanız, hç imkanı yok mu canım be???

Neee!Ne tüp bebeğine gittin sen yaaa?bizim neden haberimiz yok.bir probleminiz mi vardı da tüp bebeğe karar verildi.:a015:

hısglddıııınnnn canım..bugun ıkı hamısımız var lıstde yazıyoooooo..

Hem de nasıl var ocakk ayında patlama yaşıyoruz :) 5te 3 :) yani 5 günde 3 tane :) bak ekleyeyim de gör

canım o değil sorun eşinin kardeşi özelde okuyormuş onun parasını ödeyecekmiş eşi söz vermiş o da burslu olursa 10.000 tl burssuz olursa 20.000 tl miş..eşi de bebeği erteleriz gerekirse ama kardeşime söz verdim demişş

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

maybebaby............................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )
pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pembedana..............................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

saziye19.........................7 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
Nell83................................8 OCAK
Beren35.................8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
madeofhonor............14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
cngenm...................15 ARALIK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
askisi...................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
azize1.......30 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
beleney...............2 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--???

hoşgeldin canımmmmmm nerelerdeydinnnnnn :)

Pembecim bazılarının BHcg saptama oranı düşük oluyo.Sen kaça aldın?Ama mestitosh ve tinkerınkini de fotoğraftan gördüğüm kadarıyla onlar da pahalı markalardan değil.Sıradan testlerdi.üstelik tinkerın 4 günü daha vardı regline bi de.

Neee!Ne tüp bebeğine gittin sen yaaa?bizim neden haberimiz yok.bir probleminiz mi vardı da tüp bebeğe karar verildi.:a015:

sizle tanışmadan önce gittim canım. bizim %25 hasta bebişimiz olma olasılığı var her ikimizde akdeniz anemisi taşıyıcısıyız. acaba direk, genetikçilerle çalışılsada sağlıklı emriyolarla bi tüp bebk mi yapsak dedik ama... genetik işin içine girince, 10.000 lira istediler bizden ama garantili!!! 1 aya kalmaz hamilesin :)) biz istemedik, 1 kere denemeliyiz normal yollarla bebiş dedik....çalışıyoruz işte!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…