canım gerçektenmiiiiii boşver ya o zaman sen de vazgeç niye sen taviz veresin yaa kötükedihüso
Hoşgeldin canımcım :)selam kızlarrrrrr:) ben geldim..
pembe canım üzülme bir kaç gün sonra bidaha yap belli olmaz ama yinede şartlandırma kendini hayırlısı olsun canım :1hug:
aslında o kadar umutluydum ki, şevkim kırıldı gitti...heyecanım kalmadı sanki. yarın 3-5 test daha alayımda, her gün bakarım artık :roflol::roflol::roflol:
Doğurmucammmmmmmmmmmmmmmmm doğurmucammmmmm kızlar benimde adım fatoş sa bunun bedelini ödücekkkkkk ayyy hayatımda hiç bu kadar sinirlenmedim ben uyuyimmm yoksa bgn bitmicekkk
yok herşeyden vazgeçio hatta çocugu bile ertelio okuldan vazgeçmiyo söz vermiş yarı yolda bırakamazmış sinirden titriyorummmm kötükedihüso
fts in olayı nedir yaa... okuyamadım daha ben yasakkelime kötübişiiler var ortada da anlayamadım hemen...
benimde moraller sfıra indi tabiiii...bu nedir ya debeleniyoruz hamile kalmak için ????????? millet tavşan gibi dizilerde bir gecede hamile kalıyolar. küçük kadınlarda ki kızda hamileymiş gözümüz aydın...
Doğurmucammmmmmmmmmmmmmmmm doğurmucammmmmm kızlar benimde adım fatoş sa bunun bedelini ödücekkkkkk ayyy hayatımda hiç bu kadar sinirlenmedim ben uyuyimmm yoksa bgn bitmicekkk
canım fatoş ve eşi tüp bebeğe karar verdiler ya onun masrafı baya .çokmuş..fatoşun eşinin kardeşi de özel okulda okuyormuş..eşi de okul parasını ödemeye söz vermiş..şimdi hem tüp bebek masrafı hem okul nasıl olacak diye konuşmuşlar eşi de gerekirse bebeği erteler yine de okul parasını ödermiş kardeşinin!!
Hoşgeldin canımcım :)
yap canım kırmızıları görene kadar yapmak en büyük hakkın şu an.
tatlım, 4 milyar hadi en fazlasııııı 5 milyar diyelim...3-4 ay kenera azar azar koysanız, hç imkanı yok mu canım be???
ben daha 1,5 ay önce gittim tüp bebeğe!
iyi geceler kızlar nasılsınız görüşmeyeli???yaa ne çok şey yazmışsınız 200sayfa geride kalmışım ben yaa..bikaç gündür hiç giremedim..hepinizi çok özledim,hamile arkadaşımız var mı ne var ne yok topigimizde????
iyi geceler kızlar nasılsınız görüşmeyeli???yaa ne çok şey yazmışsınız 200sayfa geride kalmışım ben yaa..bikaç gündür hiç giremedim..hepinizi çok özledim,hamile arkadaşımız var mı ne var ne yok topigimizde????
tatlım, 4 milyar hadi en fazlasııııı 5 milyar diyelim...3-4 ay kenera azar azar koysanız, hç imkanı yok mu canım be???
ben daha 1,5 ay önce gittim tüp bebeğe!
Neee!Ne tüp bebeğine gittin sen yaaa?bizim neden haberimiz yok.bir probleminiz mi vardı da tüp bebeğe karar verildi.:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?