selam kızlar nasılsınız
selam kızlar nasılsınız
merhaba hatunlarrrrr
selam kızlar nasılsınız
selam şekerr nerelerdesinnn
hoşgeldin gezenti hatun
doktor sana yat dedi,sen tavaf ediyosun istanbulu
ben dokunsalar ağlıyacak gibiyim pazartesi başlıyom oof kızlar duydugum kadarıyla okulda ınterntte yokmus vekıl hoca modemımı bozmus nasıl alcam bı daha modem ya... sızlerlede konusanmazsam napcam ben
selam kızlar nasılsınız
hoşbulduk canım iyiyiz ikimizde banyo yaptıda uyuyo şimdi
merhaba hatunlarrrrr
kız bi dün fuara gittim onun dışında dayıma hizmet ediyorum pc onun elinde vermedigi için bende giremedimnasıl bir gezentilik bu yaaaaa :))))
anlat bakalım neler gördün nelerrr
Bennnnn Geldiiiimmmm :76:kımlr gelmişş :)
ayyy kızlar delirecem kendimi sokaga atmasam kafayı yicem artıkkuzenim üni kazandı buraya geldi biz istanbulda 5 eviz dedikki yurtta kalma bizde dönüşümlü kal boşuna para verme tmm dediler ama sadece bende kalıyor eşimle arkadasları plan yapıo ama ben bi yere çıkamıyorum akşamları eşim sinirlenmeye başladı üstüne dayım geldi dayımda sağolsun herşeye karışır uyumamdan tutunda yaptıgım yemege kadar ayy sinirde çat die ikiye ayrılıcam doktor yat dio bu beni sabah 8 de kaldırıyo ayy tahammül sınırımı aşmak üzereyim
ayyy kızlar delirecem kendimi sokaga atmasam kafayı yicem artıkkuzenim üni kazandı buraya geldi biz istanbulda 5 eviz dedikki yurtta kalma bizde dönüşümlü kal boşuna para verme tmm dediler ama sadece bende kalıyor eşimle arkadasları plan yapıo ama ben bi yere çıkamıyorum akşamları eşim sinirlenmeye başladı üstüne dayım geldi dayımda sağolsun herşeye karışır uyumamdan tutunda yaptıgım yemege kadar ayy sinirde çat die ikiye ayrılıcam doktor yat dio bu beni sabah 8 de kaldırıyo ayy tahammül sınırımı aşmak üzereyim
kız sen nerelerdesin bakim doktor sana gezmek yasak demedi geliyo 5 kardeş şimdi hee
canımmm hoşgeldin nerelerdesin sen ösledik vallaaa
kız bi dün fuara gittim onun dışında dayıma hizmet ediyorum pc onun elinde vermedigi için bende giremedim
Bennnnn Geldiiiimmmm :76:
merhaba hatunlarrrrr
kayınvalidem gelicek şimdi..ben de gardrobu düzenleyeyim bari..
görüşürüz kızlarrr
amanınnnn.... bence diğer 4 ew kimse, onlarla irtibata geç... çağırsınlar yeğenini, üffff! sıkıcı bi durum hakikaten:92:
ay o ne öyle yaa en sinir olduğum şeyy
hem sen iki canlısın biraz anlayışlı olsunlar canım
biraz da diğer yerlerde kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?