Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selam şekerr nerelerdesinnn

hoşgeldin gezenti hatun
doktor sana yat dedi,sen tavaf ediyosun istanbulu

ayyy kızlar delirecem kendimi sokaga atmasam kafayı yicem artık kuzenim üni kazandı buraya geldi biz istanbulda 5 eviz dedikki yurtta kalma bizde dönüşümlü kal boşuna para verme tmm dediler ama sadece bende kalıyor eşimle arkadasları plan yapıo ama ben bi yere çıkamıyorum akşamları eşim sinirlenmeye başladı üstüne dayım geldi dayımda sağolsun herşeye karışır uyumamdan tutunda yaptıgım yemege kadar ayy sinirde çat die ikiye ayrılıcam doktor yat dio bu beni sabah 8 de kaldırıyo ayy tahammül sınırımı aşmak üzereyim

ben dokunsalar ağlıyacak gibiyim pazartesi başlıyom oof kızlar duydugum kadarıyla okulda ınterntte yokmus vekıl hoca modemımı bozmus nasıl alcam bı daha modem ya...sızlerlede konusanmazsam napcam ben

maalesef canım hayat bizleri çalışmaya mecbur ediyor napabilirzki...herşeye çocuklarımız için katlanıyoruz onlara güzel gelecekler vaadetmek için..
hem üzme bu kadar kendini canım internet halledilir bi şekilde gerekirse müdürlede görüşürsün tatlım....

selam kızlar nasılsınız

kız sen nerelerdesin bakim doktor sana gezmek yasak demedi geliyo 5 kardeş şimdi hee

amanınnnn.... bence diğer 4 ew kimse, onlarla irtibata geç... çağırsınlar yeğenini, üffff! sıkıcı bi durum hakikaten:92:

ay o ne öyle yaa en sinir olduğum şeyy
hem sen iki canlısın biraz anlayışlı olsunlar canım
biraz da diğer yerlerde kalsın

Son düzenleme:
canımmm hoşgeldin nerelerdesin sen ösledik vallaaa

kız bi dün fuara gittim onun dışında dayıma hizmet ediyorum pc onun elinde vermedigi için bende giremedim

Bennnnn Geldiiiimmmm :76:

hoşbulduk canıım bende özledim valla
hamile olmanada çok sevindim daha önceden haberim vardı ama bi türlü yazamadım iyimisin nasıl geçiyo hamişlik

merhaba hatunlarrrrr

hoşgeldin canım benimm

kayınvalidem gelicek şimdi..ben de gardrobu düzenleyeyim bari..
görüşürüz kızlarrr

görüşürz tatlım benimmmm çok yorma kendini bırak kayınvaliden yapsın hepsini:)

ah canım benim ya seni niye bu kadar bunaltıyolar anlayış göstermeleri gerekiyor sonuçta hamilesin canım ya çekilecek gibi deil gerçektende ben bogulurum valla (
bence bu konuda konuşmanız gerekiyor ve biran öncede konuşun canım...

amanınnnn.... bence diğer 4 ew kimse, onlarla irtibata geç... çağırsınlar yeğenini, üffff! sıkıcı bi durum hakikaten:92:

ay o ne öyle yaa en sinir olduğum şeyy
hem sen iki canlısın biraz anlayışlı olsunlar canım
biraz da diğer yerlerde kalsın

annem ve özellikle babam durumdan çok rahatsız birde biliyorsunuz eşimin kardeşinin okul parasını ödetmedim şimdi böle bişi çıktı özellikle babam bu yüzden hergün çağırıyor ama hergün bi bahane bulunuyor dayım eniştemle kavga etti diger 2 evede o yuzden gitmiyor ayyy varya çat diye çatlıcam

Ayy inanmıyorum ben işime karışılmasındna nefret ederim Allahyardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…