Can can gezmedim yaaa bir tek dün fuara gittim onun dışında evdeyimmmm
annem ve özellikle babam durumdan çok rahatsız birde biliyorsunuz eşimin kardeşinin okul parasını ödetmedim şimdi böle bişi çıktı özellikle babam bu yüzden hergün çağırıyor ama hergün bi bahane bulunuyor dayım eniştemle kavga etti diger 2 evede o yuzden gitmiyor ayyy varya çat diye çatlıcam
kızlar resim nasıl koyuyorduk buraya kızımın resimii göstereyim size
hoşbulduk canıım bende özledim valla
hamile olmanada çok sevindim daha önceden haberim vardı ama bi türlü yazamadım iyimisin nasıl geçiyo hamişlik
ah canım benim ya seni niye bu kadar bunaltıyolar anlayış göstermeleri gerekiyor sonuçta hamilesin canım ya çekilecek gibi deil gerçektende ben bogulurum valla(
bence bu konuda konuşmanız gerekiyor ve biran öncede konuşun canım...
Ayy inanmıyorum ben işime karışılmasındna nefret ederimAllahyardımcın olsun canım
oyy kıyamam ben sana yaa
ah canım ya sıkıcı bi durum gerçekten..
inş en yakın zamanda bi çözüm bulunurr
Çok saol canımcım valla mucize gibi hamile kaldım çok şükür ki hamilelik iyi gibi ama doktor amca çok dikkatli olman gerekiyor diyor bende işten çıktım evde öle pinekliyorum senin boncuk nasıl keyfi yerindedir umarımmm
annemle konuştum birde teyzemi arıcam bugun direk sölemektense onlarda güzel bir dille çağırsınlar ayy bilmiyorum günaha girdigimide düşünüyorum ama en başta konuştuk biz herkeste dönüşümlü kal dedik birde ben çalışmıyorum evin geçimi sadece eşime kaldı off bilmiyorum Allah affetsin
çok ii olmuş hakketen mucize son yaşadıklarına bakılınca
allah sağlıkla kucağına almayı nasp etsin canım
ii çok şükür teyzesi biraz gaz problemi var okdar
18. haftadayım hala 4 kutuda buuu ayy gıcık oldum ben bunaaa
annemle konuştum birde teyzemi arıcam bugun direk sölemektense onlarda güzel bir dille çağırsınlar ayy bilmiyorum günaha girdigimide düşünüyorum ama en başta konuştuk biz herkeste dönüşümlü kal dedik birde ben çalışmıyorum evin geçimi sadece eşime kaldı off bilmiyorum Allah affetsin
gül gül sen geçtn tabii seninde doktor zamanın geldi dimii
bence çok iyi yapmışsın canım...günaha girdiğinide düşünmüyorum canım sonuçta sen hamilesin ve böyle sıkıntılara gelemezsin sen bu çocugu dogurdugunda nolcak peki yine sendemi kalıcak kesinlikle olmaz...hem dediğin gibi eşin tek çalışıyo artık ve yakında bebeginizde gelicek adam evmi geçindirecek bebegin ihtiyaçlarınımı karşılayacak yoksa evdeki misafir içinmi çalışacak..
yok canım kesinlikle olmaz aslında onların anlayışlı olmaları gerekiyor yada günaha giriyormuyum hamile kadına eziyet ediyoruz diye ama sen onların yerine düşünüyosun sanki...
inşallah en kısa zamanda düzelir canım bu durum senin ve bebişinin saglıgı daha önemli varsın olsun kırılsınlar yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?