Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

oy oy oyy yerim ben o tosuncugumu maşallah nazar degmesin çok tatlı
Allahım nazarlardan korusun onu canım...

Valla daraldım dilek ya umarım düzelir kimseyi kırmadan yoluna girer herşey ama gücüm kalmadı yani onu biliyorum artık

inşallah canım düzelir...haklısın yani katlanılacak gibi deil...sen yinede çok bunaltma kendini emi canım düzene giricek merak etme... sen iyi olasınki bebişinde iyi olsun

ayy ayşee hatun hakkatende hatunmuş yani ne becerikli kırk yıl düşünsem uzun kolu badinin kollarını kesipte badinin önüne şekil yapmak aklıma gelmezdi valla:))

kız okulun muduru benım ılçe mıllı egıtım mudurune gıtsem hocam sız halledın der...yanı donersermayesız bır okulda mudurum hemde oğretmenım..kk olmadan yapamam
aman da maşallah çoook tombik ve tatlı

kızlar tombik gibi göründüğüne bakmayın annesi biraz fazla giydirmiş yoksa o tombiklik yanaklarda var sadece

oy
inşallah canım düzelir...haklısın yani katlanılacak gibi deil...sen yinede çok bunaltma kendini emi canım düzene giricek merak etme... sen iyi olasınki bebişinde iyi olsun

bebişim iyi herhalde teyzesi kıpraşıp duruyo sıpa sanki içimde kertenkele var

benımde aklıma gelmezdi daha nelr yapmıs kadın :)

hakkaten çok başarılı olmuş

evett :))) daha neler var ohoo :)

kız okulun muduru benım ılçe mıllı egıtım mudurune gıtsem hocam sız halledın der...yanı donersermayesız bır okulda mudurum hemde oğretmenım..kk olmadan yapamam

ay canım bilmiyordum Allah kolaylık versin sana gerçektende ama çok saçma ya dönersermayesiz okul olurmu hiç müdür hep cebindenmi ödeyecek herşeyi aa herkesin kendine göre bir harcaması var hiç düşünmüyorlarmı bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…