:)) evet canım bu hafta üçlü teste gittik salı günü de kendi doktorumuza gidicez
senin ne zaman
sağolun teyzoşlarrr
benim daha 2 haftam var canım 3 lüyü istemedi zaten rutin kontrole gitcem i,şte
Valla daraldım dilek ya umarım düzelir kimseyi kırmadan yoluna girer herşey ama gücüm kalmadı yani onu biliyorum artık
kızlar bakın hatun naapmış yaa ~Ruffles And Stuff~: Ruffly Shirt Refashion
kız okulun muduru benım ılçe mıllı egıtım mudurune gıtsem hocam sız halledın der...yanı donersermayesız bır okulda mudurum hemde oğretmenım..maalesef canım hayat bizleri çalışmaya mecbur ediyor napabilirzki...herşeye çocuklarımız için katlanıyoruz onlara güzel gelecekler vaadetmek için..
hem üzme bu kadar kendini canım internet halledilir bi şekilde gerekirse müdürlede görüşürsün tatlım....
kız sen nerelerdesin bakim doktor sana gezmek yasak demedi geliyo 5 kardeş şimdi hee
aman da maşallah çoook tombik ve tatlı
kızlar tombik gibi göründüğüne bakmayın annesi biraz fazla giydirmiş yoksa o tombiklik yanaklarda var sadece
oy
inşallah canım düzelir...haklısın yani katlanılacak gibi deil...sen yinede çok bunaltma kendini emi canım düzene giricek merak etme... sen iyi olasınki bebişinde iyi olsun
kızlar senay celık dosemeci kım bana arkadaslık yollamıs kkdan
resmi silemedim yardım
oy oy oyy yerim ben o tosuncugumu maşallah nazar degmesin çok tatlı
Allahım nazarlardan korusun onu canım...
inşallah canım düzelir...haklısın yani katlanılacak gibi deil...sen yinede çok bunaltma kendini emi canım düzene giricek merak etme... sen iyi olasınki bebişinde iyi olsun
ayy ayşee hatun hakkatende hatunmuş yani ne becerikli kırk yıl düşünsem uzun kolu badinin kollarını kesipte badinin önüne şekil yapmak aklıma gelmezdi valla:))
hakkaten çok başarılı olmuş
kız okulun muduru benım ılçe mıllı egıtım mudurune gıtsem hocam sız halledın der...yanı donersermayesız bır okulda mudurum hemde oğretmenım..kk olmadan yapamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?