Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bebişim iyi herhalde teyzesi kıpraşıp duruyo sıpa sanki içimde kertenkele var

yerim ben o kertenkeleyi:))
maşallah kuzuma benimm

benımde aklıma gelmezdi daha nelr yapmıs kadın :)

evett :))) daha neler var ohoo :)

baktım baktım bayagı birşey yapmış kadın maşallah yani yapmadıgı şey kalmamış erkek gömleğinden bile çocuk elbisesi yapmış:))))

çay saati mi yapsak kızlar? bi kek kurabiye???
ay benim burda komşum bile yok, çok fena bu apartmandakiler.... tek başına takılıcam artık

kek kurabiye dedinde çok acıktım ben ya oysaki öğlen çok yemiştim bu aralar hiç doymuyorum
bayramda 1 tepsi tatlı açmıştım hepsini nerdeyse tek başıma yedim ya doymuyorum tatlı şeylere:))

Son düzenleme:
kız tinkerim ne güzel parçalar var o gönderdiğin yerde hep eski şarkılar çok hoşuma gitti şarkıların havasına kaptırdım kendimi:))

Napıyonuz bacularrrrr...
Topladınızmı paralarııı...hadi çıkarın bakim nevar ne yokk..
Hesap numaramı veriyommm...0099***********
siz paracıkları bana verin ben işten çıkayım o parayla kendime yeni bi hayat kurayım kocacığımın yanındaa
Bol bol koklaşalım kocişimlee... :78: Bol bol didişelimmm...olmamı ya laa..

Fatoşcummm...canım benim annenle teyzeni devreye sok...allah korusun dayın yüzünden yorulursun bişey olur falan sonra kime vereceksin hesabını..hem allah korusun kocanlada aran bozulurr...
Tatlı dille söylesinler..kız hamile fazla kalma..onun yatması gerek falan diyeee...

Kontess hakkaten o ne öylee.tosun..ben nedense erken doğdu diye biraaz daha cılız bekliyodummm..
Rabbim nazardan korusun size bağışlasın canımmm...

en altta profilimi açınca eklentiler çıkıyor. ordaki kutucukları seçip silebiliyorsun... benimde varmış, sildim

yemekteyiz başladı...
ne yemek war akşama????????
sizin dün dediğiniz bi site vardı nanecim yaa, hünerli eller miydi o?

kııız ne diyon gene bana da yollayabılırsınız anında bırakırım calışmayı...benım en buyuk hayalım pıyangodan para cıkarsa karı koca ıstıfa etcez memlekette bı benzinlik açcaz opettt çok iş yapıyo bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…