kııız ne diyon gene bana da yollayabılırsınız anında bırakırım calışmayı...benım en buyuk hayalım pıyangodan para cıkarsa karı koca ıstıfa etcez memlekette bı benzinlik açcaz opettt çok iş yapıyo bee
Napıyonuz bacularrrrr...
Topladınızmı paralarııı...hadi çıkarın bakim nevar ne yokk..
Hesap numaramı veriyommm...0099***********
siz paracıkları bana verin ben işten çıkayım o parayla kendime yeni bi hayat kurayım kocacığımın yanındaa
Bol bol koklaşalım kocişimlee... :78: Bol bol didişelimmm...olmamı ya laa..
Fatoşcummm...canım benim annenle teyzeni devreye sok...allah korusun dayın yüzünden yorulursun bişey olur falan sonra kime vereceksin hesabını..hem allah korusun kocanlada aran bozulurr...
Tatlı dille söylesinler..kız hamile fazla kalma..onun yatması gerek falan diyeee...
Kontess hakkaten o ne öylee.tosun..ben nedense erken doğdu diye biraaz daha cılız bekliyodummm..
Rabbim nazardan korusun size bağışlasın canımmm...
kesinlikle:97:
yemekteyiz başladı...
ne yemek war akşama????????
sizin dün dediğiniz bi site vardı nanecim yaa, hünerli eller miydi o?
kııız ne diyon gene bana da yollayabılırsınız anında bırakırım calışmayı...benım en buyuk hayalım pıyangodan para cıkarsa karı koca ıstıfa etcez memlekette bı benzinlik açcaz opettt çok iş yapıyo bee
ama sigara içen gulucuk yok artık tuh bu lafın devamında o vardıEneeee benden meraklıları varmış paranın..önce ben söyledim kızımm..ilk toplanan parayla beni çekip kurtarcanız bu hayattannn..sonrada seni kurtarırlaaarrr...
Bak pskopata bağlarun yineee...
Ben acııılllaaarrr kadınıyımmm... :89: :89: :89:
iş yerindekiler bile kendilerini kaptırdı dilek sesini biraz daha açsana diyolar:)))
hünerlibayanlar canım sitenin ismi
alemsiniz hee
Eneeee benden meraklıları varmış paranın..önce ben söyledim kızımm..ilk toplanan parayla beni çekip kurtarcanız bu hayattannn..sonrada seni kurtarırlaaarrr...
Bak pskopata bağlarun yineee...
Ben acııılllaaarrr kadınıyımmm... :89: :89: :89:
ama sigara içen gulucuk yok artık tuh bu lafın devamında o vardı
ohhhh kayınvalidemle kayınpederime boşalttırdım odayıbende bi sandalye aldım oturdum karşılarına,şunu şuraya,o butarafa konulcak dedim kociş gelince de eşyaları ayarlar,değmeyin keyfime
kızlar selizin selamı var öpüyoomuş hepinizi :)
süpermiş bu sitede.... bayılıyorum şık sofralaraaa.. ay nasıl acıktım ben yaaaaaa
kızlar selizin selamı var öpüyoomuş hepinizi :)
süpermiş bu sitede.... bayılıyorum şık sofralaraaa.. ay nasıl acıktım ben yaaaaaa
aslm canım hala uzaklaştırmadamı seliz ya(
aslm canım hala uzaklaştırmadamı seliz ya(
evet çok şık tarifleri var sofralarıda güzel tarifleride tutuyo bazı sitelerınkı tutmuyoda :)
ne uzaklaştırması ya..ne bu ya yatılı okul mu ilk def duydum:44:
evet 3 gun uzaklaştırma verdi ya kaze
ama sigara içen gulucuk yok artık tuh bu lafın devamında o vardı
kazeninde acayip yasakları var he:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?