Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Eneeee benden meraklıları varmış paranın..önce ben söyledim kızımm..ilk toplanan parayla beni çekip kurtarcanız bu hayattannn..sonrada seni kurtarırlaaarrr...
Bak pskopata bağlarun yineee...
Ben acııılllaaarrr kadınıyımmm... :89: :89: :89:

iş yerindekiler bile kendilerini kaptırdı dilek sesini biraz daha açsana diyolar:)))

yemekteyiz başladı...
ne yemek war akşama????????
sizin dün dediğiniz bi site vardı nanecim yaa, hünerli eller miydi o?

hünerlibayanlar canım sitenin ismi

alemsiniz hee

ama sigara içen gulucuk yok artık tuh bu lafın devamında o vardı

iş yerindekiler bile kendilerini kaptırdı dilek sesini biraz daha açsana diyolar:)))

hünerlibayanlar canım sitenin ismi

alemsiniz hee

ohhhh kayınvalidemle kayınpederime boşalttırdım odayı bende bi sandalye aldım oturdum karşılarına,şunu şuraya,o butarafa konulcak dedim kociş gelince de eşyaları ayarlar,değmeyin keyfime

ooof be hakketten para çıksa hayatta buralarda durmam bi etüt merkezi açarım kocamı müdür yaparım ..oooh deme keyfime...arkadaşlarımı da toplarım yanıma ..hep birlikte çalışırız ne güzelallah buyuk be

ama sigara içen gulucuk yok artık tuh bu lafın devamında o vardı

bence kazene söyleyelim o ikonu tekrar eklesin yavyumun acılar kadınıyım lafının simgesiydi o ya :))

ohhhh kayınvalidemle kayınpederime boşalttırdım odayı bende bi sandalye aldım oturdum karşılarına,şunu şuraya,o butarafa konulcak dedim kociş gelince de eşyaları ayarlar,değmeyin keyfime

ohhh afferim benim tatlıma hiç elini sürmemiş ohh:))
ii yapmışsın valla tatlım...
helal olsun kayınvalidenle kayınpederine yardım ediyolar ne güzel...

süpermiş bu sitede.... bayılıyorum şık sofralaraaa.. ay nasıl acıktım ben yaaaaaa

ewet harika gerçektende...en iyi takipçisi benim heralde:))
çünkü begendiğim kahvaltılık takımlarını aldım hep, gelen misafirlerimide aynı o şekilde agırladım valla herkes sofranın resmini çekmişti:))
eşim kızıyor sana int yasaklıcam diye ne görsen alıyorsun hemen diyor:)))
şimdide yemek takımları var karacanın en son balık sofrasında kullandıkları o takımı almayı düşünüyorum inş:) yeni evime geçeyim kocişim söz verdi alcak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…