Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
AAHH AH..EVET aLLAH BÜYÜKKK... :97: :97: :97:

bence kazene söyleyelim o ikonu tekrar eklesin yavyumun acılar kadınıyım lafının simgesiydi o ya :))

kAZENLEN İYİ GEÇİNİN..SÜRER HEPİMİZİ BURDANNN.... :18: :18: :18:
ne uzaklaştırması ya..ne bu ya yatılı okul mu ilk def duydum:44:

YESS CANIMMM...

gerçektende tarifler tutuyor ayşem ve çok lezzetli oluyor ya bayılıyorum bu siteye...

bende portakalağacı , hünerlibayanlar , cafe fernando ve yeşil kivi :)
yeşilkivide çok fazla sofra resmı yok ama çok güzel ve dğeişik tarifler var :)

neeeeeee ne dedi kız sadece tartıştılar ...bu ülkede düşüncelerini belirtince böle olur işte..benim kaçırdığım bi durum mu var ...kötü bir sey mi dedi seliz

selize de söyledım ben kazenı haklı buldum açıkcası adam site için iyi olanı yapmaya çalışıyo
çünkü şu anda bu çalışmalar yapılmasa bi süre sonra forum kapatılabilir.bende web tasarımcıyım bu işleri
biliyorum az çok yani...seliz birden patladı şikayet dile getirirmiş gibi değilde fırça atarmıs gşibi söyledi.
bende memnun değilim bu kapatılmalardan herseyın değişmesınden ama zamnal düzeleciğen ınanıp sabredıyorum o kadar

doğru söylüyosun, adamda haklı, dua edelim şu anda forum açık...yoksa bi yandan çalışma bi yadanda biz imkansızdı bu iş kolay değil bu işler eşimden biliyorum bende...
ama cezalandırma işlemi hoş değil, sonuçta çocuk değiliz...

bu arada bayıldım portakal ağacındanda iyi sanki hünerli bayanlar... masa hazırlamakta sanat yahuuu... çok isterdim bu kadar hamarat olmayı, ama yetenek iştee

aa kızlar yemek sitelerınden bahsedıyorken aklıma gelmişken size bi siteden daha bahsedeyim

hafiftarif.com da her tarif kalorisi hesaplanarak veriliyor ve tarifler kilokaloriye göre kategorilendirilmiş

ayşem ya bu yeşilkividede çok güzel tarifler varya bunuda sık kullanılanlara ekliyorum malum eve taşınınca bir sürü misafir gelicek ee güzel şeyler yapmam lazım:))

canım bu yemek blogları furyasını başlatan ilk blogtur portaklalagacı hatta hünerlibayanları okumaya devam edersen
hünerlibaynalrında sıkı bi portakalagacı hayranı oldugunu görürüsün :) ben portakalagacını 2006 dan beri takip ediyorum

birde devletşah var o da ilk çıkan yemek bloglarındandır ilk sitelerını hatrılıyorumda tasarım fln berbattı
kadın sonra ne projelere katıldı makarna reklamındada bile oynadı :) he birde devletşah her ay
ücretsiz bir yemek dergisi çıkarıyor online adı da yemekname adresi bu Yemek.Name
yemek blogları yazarları yazıyor devletsahda editörlüğünü yapıyor her aya bir konu seçiliyor gayet basarıkı
onuda ılk çıktıgından beri takip eidyorum:) tavsiye ederim

ay bayıldımm... bi gün yeni ewliyiz ben sulu köfte yapıcam: herşey tamam en sonunda kestirmeli olacak yaa...limon katmam lazım yumurtayla... sen yumurtalar çık yukarııııı, aman allahım ne hüsrandı sonu!!!!! hala yapmaya korkuyorum, yeşilkivide kestirmeden yapmış... bi denemk lazım

ya nanem diyorum ya :) kadınlar yapıyor valla :)

ımm evet emınım çok gusellerdri :))

kesinlikle yaa kadınlar elinden her iş geliyor yaptıklarıda harika yani:)

neyse benim çıkma vaktim geldi hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın güzeller...
güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle
pztesi görüşürz hoşçakalın...

görüşürüz....ay geceleride gelin yahuuuu

*.Hünerli Bayanlar.*: Bruschetta

kızlar bakın bu da kahvaltı sofrasına renk olabilecek bi italyan tarifi :)

haftaya değilde sonraki haftaya bi brunch daveti vereceğim inşallah o zmana yaparım :)

şu labneli keklerdende yaparım belkim güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…