vallahi bu sitede böle şeyler oldugunu ılk defa duydum..allah allah..
AAHH AH..EVET aLLAH BÜYÜKKK... :97: :97: :97:ooof be hakketten para çıksa hayatta buralarda durmam bi etüt merkezi açarım kocamı müdür yaparım ..oooh deme keyfime...arkadaşlarımı da toplarım yanıma ..hep birlikte çalışırız ne güzelallah buyuk be
bence kazene söyleyelim o ikonu tekrar eklesin yavyumun acılar kadınıyım lafının simgesiydi o ya :))
ne uzaklaştırması ya..ne bu ya yatılı okul mu ilk def duydum:44:
çok saçma geldi acaba bana da ceza gelirmi düşüncemden ötürü
ben kaçtım kızlar hadı byyy
gerçektende tarifler tutuyor ayşem ve çok lezzetli oluyor ya bayılıyorum bu siteye...
neeeeeee ne dedi kız sadece tartıştılar ...bu ülkede düşüncelerini belirtince böle olur işte..benim kaçırdığım bi durum mu var ...kötü bir sey mi dedi seliz
bende portakalağacı , hünerlibayanlar , cafe fernando ve yeşil kivi :)
yeşilkivide çok fazla sofra resmı yok ama çok güzel ve dğeişik tarifler var :)
selize de söyledım ben kazenı haklı buldum açıkcası adam site için iyi olanı yapmaya çalışıyo
çünkü şu anda bu çalışmalar yapılmasa bi süre sonra forum kapatılabilir.bende web tasarımcıyım bu işleri
biliyorum az çok yani...seliz birden patladı şikayet dile getirirmiş gibi değilde fırça atarmıs gşibi söyledi.
bende memnun değilim bu kapatılmalardan herseyın değişmesınden ama zamnal düzeleciğen ınanıp sabredıyorum o kadar
bende portakalağacı , hünerlibayanlar , cafe fernando ve yeşil kivi :)
yeşilkivide çok fazla sofra resmı yok ama çok güzel ve dğeişik tarifler var :)
doğru söylüyosun, adamda haklı, dua edelim şu anda forum açık...yoksa bi yandan çalışma bi yadanda biz imkansızdı bu işkolay değil bu işler eşimden biliyorum bende...
ama cezalandırma işlemi hoş değil, sonuçta çocuk değiliz...
bu arada bayıldım portakal ağacındanda iyi sanki hünerli bayanlar... masa hazırlamakta sanat yahuuu... çok isterdim bu kadar hamarat olmayı, ama yetenek iştee
ayşem ya bu yeşilkividede çok güzel tarifler varya bunuda sık kullanılanlara ekliyorum malum eve taşınınca bir sürü misafir gelicek ee güzel şeyler yapmam lazım:))
çifte peynirli kekler | YeÅilkivi
bunlar sofraya çok şıklık katar gerçektende...
ya nanem diyorum ya :) kadınlar yapıyor valla :)
ımm evet emınım çok gusellerdri :))
kesinlikle yaa kadınlar elinden her iş geliyor yaptıklarıda harika yani:)
neyse benim çıkma vaktim geldi hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın güzeller...
güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle
pztesi görüşürz hoşçakalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?