kesinlikle yaa kadınlar elinden her iş geliyor yaptıklarıda harika yani:)
neyse benim çıkma vaktim geldi hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın güzeller...
güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle
pztesi görüşürz hoşçakalın...
ay bayıldımm... bi gün yeni ewliyiz ben sulu köfte yapıcam: herşey tamam en sonunda kestirmeli olacak yaa...limon katmam lazım yumurtayla... sen yumurtalar çık yukarııııı, aman allahım ne hüsrandı sonu!!!!! hala yapmaya korkuyorum, yeşilkivide kestirmeden yapmış... bi denemk lazım
Kızlar canlar ben geldim!
Nasılsınız bakalım keyifler yerinde mi?Var mı yeni haberler?
*.Hünerli Bayanlar.*: Bruschetta
kızlar bakın bu da kahvaltı sofrasına renk olabilecek bi italyan tarifi :)
haftaya değilde sonraki haftaya bi brunch daveti vereceğim inşallah o zmana yaparım :)
şu labneli keklerdende yaparım belkimgüzel olur
hoşgeldın canım hamdoslun iyiydir senden naber :)
ben bunu yumurta ve peynirle beraber yaparım. hatta haftasonları en kolay kahvaltıdır benim için, sucuk dilimleride koyarım maydanoz...süper olur...
ama bu tarifi yarın ben yapiiim domates ve zeytinyağı... bakalım nasıl olacak
ay bu sayfalar çok iştah açıcı, hepsinden tatmak istiyorummmmmm
Allah iyilik versin canım iyi olmana çok sevindim.
Ben de iyiym çok şükür.Dün annemleri yolcu ettim bugün yine yalnızımOkuldan geldim haftanın yorgunlugunu atıyorum canım.Bu arada daha önceden yazmıstım ama görmedin belki de;sancıların varmış sanırım kolunda ve göğsünde çok geçmiş olsun canım.Doktora gidebildin mi?
bende yaparım devamlı sucuklu fln heleki evde bayat ekmek varsa kocişde bayılır ama sadece domatesle ve zeytınyagıyla
değişik bi tat olur gibi geldi bana denemeek istiyorum kuru feslegenımde varfırında patatis de yaparıom ohh
evet canım ya bayadır gectı demiştim pazar akşamı gene göğüs sancım oldu
bugune kadar iyiyidim bugunde kollarımın ağrısı başladı randevu fln alamadım romatolojiye gitmem lazım
yok boş randevu yok pazartesi günü bi doktora gidicez bakalım yardımcı olur ınsallah sağol canım
ayy yarında iş görüşmem var bu ısımden cıkıcam gibi gözüküyo ayın 5 de maaş alamayalı 3 ay olcak
yetti artık bana dua edin kızlar
evet canım ya bayadır gectı demiştim pazar akşamı gene göğüs sancım oldu
bugune kadar iyiyidim bugunde kollarımın ağrısı başladı randevu fln alamadım romatolojiye gitmem lazım
yok boş randevu yok pazartesi günü bi doktora gidicez bakalım yardımcı olur ınsallah sağol canım
ayy yarında iş görüşmem var bu ısımden cıkıcam gibi gözüküyo ayın 5 de maaş alamayalı 3 ay olcak
yetti artık bana dua edin kızlar
anladım hayatım çok çok geçmiş olsun.o neymiş öyle insanlar hasta hasta randevu bekliyorlar off gıcık oluyorum bu sistemlere...
Gidin tabii inşallah ordan bit fayda görürsün canım...
Ayy canım hadi bakalım yarın için bol şanslar sana hayırlısıyla işi alırsın dilerim ki dualarım seninle.bu iş yeride ne çok kul hakkı yermiş biran önce çık ordan canım
tazminatın?????????
inşallah casnım yarın içinde hayırlısı olsun diyorum napayım kredi taksıdımız var valla
çok zor oluyo yaa 15 gun gectı odeyemedık bıde faiz koyyo üstüne artık bıktırdılar yanı
canım ancak ihbar tazmınatı alabılırım ssk nın verdiği o da 800 fln yapio
kıdem alamam kendım çıkacagım ıcın
inşallah casnım yarın içinde hayırlısı olsun diyorum napayım kredi taksıdımız var valla
çok zor oluyo yaa 15 gun gectı odeyemedık bıde faiz koyyo üstüne artık bıktırdılar yanı
canım ancak ihbar tazmınatı alabılırım ssk nın verdiği o da 800 fln yapio
kıdem alamam kendım çıkacagım ıcın
onun için dedim zaten...Sinirler zaten onuda parça parça öderlerrr, para hiç olurdu...
tabiki canım kesinlikle hayırlısı olsun.eğer senin iyi olacaksa olsun inşallah..hayat koşulları kolay değil gerçekten heleki bu kredi borcu insanı çok sıkıyor..bizde ödüyoruz allah yardımcımız olsun hepimizin
Tabiki canım kesinlikle hayırlısı olsun.Eğer senin iyi olacaksa olsun inşallah..Hayat koşulları kolay değil gerçekten heleki bu kredi borcu insanı çok sıkıyor..Bizde ödüyoruz Allah yardımcımız olsun hepimizin
aynen öyle pempecim ihbar tazmıantını ssk ödüyo topluca yatırıyoda
ama kıdem vercek olslaar onu da dediğin gibi parça parça verirler
amın canım ınsallahh
bzimde kredi borcumuz var ve daha 20 ayımız var...geri sayıyoruzzz
Hadi bakalım canım geri sayım devam etsin...Zaman su gibi akıyor bu borçlarda biter inşallah hem ne demişler borç yiğidin kamçısıdır:)
Biz iyi olalım yeterki...
banada 9-10 ayda ödedilerdi...ordan biliyorum. ama ben evli olduğum için almıştım kıdemi. yoksa bende alamazdım... işe gelince, kendi şirketin gibi çalış derler ama para söz konusu olunca hiç olmaz o para..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?