Pembecim bazılarının BHcg saptama oranı düşük oluyo.Sen kaça aldın?Ama mestitosh ve tinkerınkini de fotoğraftan gördüğüm kadarıyla onlar da pahalı markalardan değil.Sıradan testlerdi.üstelik tinkerın 4 günü daha vardı regline bi de.
hısglddıııınnnn canım..bugun ıkı hamısımız var lıstde yazıyoooooo..
sizle tanışmadan önce gittim canım. bizim %25 hasta bebişimiz olma olasılığı var her ikimizde akdeniz anemisi taşıyıcısıyız. acaba direk, genetikçilerle çalışılsada sağlıklı emriyolarla bi tüp bebk mi yapsak dedik ama... genetik işin içine girince, 10.000 lira istediler bizden ama garantili!!! 1 aya kalmaz hamilesin :)) biz istemedik, 1 kere denemeliyiz normal yollarla bebiş dedik....çalışıyoruz işte!
Hem de nasıl var ocakk ayında patlama yaşıyoruz :) 5te 3 :) yani 5 günde 3 tane :) bak ekleyeyim de gör
ama bende tık yok...hatta akıntı tarzında bişiilerde var, kesilmedi hiç. bi sorun var o zaman yani.
neyse yapacak bişii yok beklemekten başka. benim adetlerim hiiiç sarkmaz ki yaa...
haftaya doktora!
canım o değil sorun eşinin kardeşi özelde okuyormuş onun parasını ödeyecekmiş eşi söz vermiş o da burslu olursa 10.000 tl burssuz olursa 20.000 tl miş..eşi de bebeği erteleriz gerekirse ama kardeşime söz verdim demişş
hoşgeldin canımmmmmm nerelerdeydinnnnnn :)
abartma canımcım :) arada olur böyle şeyler bunun için doktora mı gidilir :)
Ben doktora bi ölüm anında bi de sonrasında giderim :) yani ciddi ciddi gitmem gerekiyr olması laızm.
hoşbulduk canım benmm...yaa hiç sorma kaç gündür hiç evde durmuyorum oyuzden nete de hiç giremedim ama aklım hep burdaydı valla...sen nasılsın canım?
Pembecim bazılarının BHcg saptama oranı düşük oluyo.Sen kaça aldın?Ama mestitosh ve tinkerınkini de fotoğraftan gördüğüm kadarıyla onlar da pahalı markalardan değil.Sıradan testlerdi.üstelik tinkerın 4 günü daha vardı regline bi de.
yok canım ne abartması, haftaya kırmızılar gelmezse oturup bekleyebilir miyim sence????
hemmmmmen doktora, tahlileee ....
hım anladım canım ben de iyiyim çok şükürrr :))
hoşgeldin asrewyaaacımmm! nerelerdesin yahuuu???
hoşbuldukkk canım..ya hiç sorma tin tin geziyorum kaç gündür sırnaşık şey ...hep bi yerlere davetliydik,geç saatte eve geliyorduk oyuzden hiç giremedim topige böyle geçti işte günlerim canım...çok güzel gelişmeler olmuş topikte ne güzel çok sevindim valla..sennde günün geçmiş sanırım canım,inş. hayrlı haberler verirsin bize yaa...:Saruboceq:
amin canım hepimize :Saruboceq:Allah iyilik versin canım benm...:Saruboceq:
Bu kızın testleri de çok oldu haaaa diyeceksiniz biliyorum ama :) bişey paylaşmam lazım. :)
Saat on gibi(bu akşam) dedim acaba bugün mü çatladı bu yumurtam bi test yapayım.Ama yemek yeyip bolca da su tüketmiştim ve testte silik çizgi çıktı arkadaşlar!yani su içmesem belki de tam çıkacaktı.pozitifi gördükten sonraki günkü çizgi bile bundan daha silikti yaani!
Bir dahaki ay 13-15-17-19 da çalıacağım başka da yok!ben biliyorum kendimi yaa...bak görürsünüz reglim de 20'si hadi bi gün oynasın 19unda gelecek. 17si falan değil yaniii
walla bugün test yaptımda bişii çıkmadı...bakalım artık(
amin canım hepimize :Saruboceq:
kız ne olurdu bugün de yarın da çalışsan imkansız diye birşey yok tutar mı tutarkötükedihüso daha öbür ay hesabı yapıyor deli olcam vallaaaaaa artık hesap mesap yok demedik mi bizzzzzzzzzklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?