canım aynen devam ediyor rahatsızlıklarım ne yazıkki( hatta dün kpss sınavım vardı oraya giderken çok kötü
oldum nerdeyse sınav yerine acile gidiyorduk ama hafifledi biraz sınava girdim sonrada gecti zaten
akşam gene devam etti bilmiyordum kardiyoloji doktorumun verdiği tahlılleri yaptırıcam yarın
bakalım belki o bi yönlendirme yapar böyle işte canım
elif iyi sabırlısın maşşallah
daha evdeki testten haberi yok
ayşecim nasılsın
kumbarama 24 tl attım ben haberin olsun
bu arada hafta sonu dedim. hamile kalırım naparımda daha dikkatli olayım acaba yumurtluyomuyum dedim yumurtlama testi yaptım kıpkırmızı çizgi çıkmazmı şok oldum neçabuk yumurtlamaya başladım hayret ettim çünkü ben kötü tavuğum biliyosunuz
anlıyorum seni canım bende korkar oldum. evdeki testten aberi yok derken hiç hamileliği kafaya takmıyor manasında dedim canım yanlış anlama:26:hayatım çok istekli değilim gebelik konusundaa...kararsızım biliyosunuzz...
eşim yanımda olmadığı içinn...e ihtimalde vermiyorumm.korunmuştukk...
bir iki kaçamak olduu.ondan şüpheleniyorum zatennn...
bide o kadar şey yaşadıktan sonra daha temkinli daha sabırlıyımm... :97:
evdeki testten haberi yok derken ne demek istedinnn... :26:
ayşecim nasılsın
kumbarama 24 tl attım ben haberin olsun
bu arada hafta sonu dedim. hamile kalırım naparımda daha dikkatli olayım acaba yumurtluyomuyum dedim yumurtlama testi yaptım kıpkırmızı çizgi çıkmazmı şok oldum neçabuk yumurtlamaya başladım hayret ettim çünkü ben kötü tavuğum biliyosunuz
hayır bakılmadı 1 hafta sonra tekrarla gel öyle bakarız dedii...
hamilelik vardır diye düşünüp umutlanmıyorum ama bugün 10 gün geçti hala adet olmadımm...
normalde adet günlerim düzenlidir...
anlamış değilim yanii...
canım benım çok geçmıs olsun ınsallah en kısa zamanda atlatırsın sıkıntılarını
yıldız bence korunma canım yaa.seninki çok küçüktü.ve düşüktü..kürtaj olmadın yani.ben kürtaj olduğum halde 1 ay korunman yeterli dedi..çalış gitsin kızzzzz...
yıldız bence korunma canım yaa.seninki çok küçüktü.ve düşüktü..kürtaj olmadın yani.ben kürtaj olduğum halde 1 ay korunman yeterli dedi..çalış gitsin kızzzzz...
canım kafana takma ara sıra olur böyle şeyler
reglını bekle bence sen...
belkide adet söktürücüye ihtiyaç duyyorsundur...
canım inan adet olup rahatlamak istiyorummm...
adetin geçmesi çok kötüymüşş...
hakkımda hayırlısı artıkkk...
tşk ederim hepinizee ilginizden dolayııı...
aman iyi ol ayşecim bu seferde hamile kalacam diye korkar oldum. canım hafta başıda ben hafta sonuna kadar atamam toplu atım dedim.hamdolsun canım iyiyim çok şükür :))
oo maşallah sana her işte bi hayır varmış bak belkide bu olay reglını fln düzene soktu
temizledi içeriyi biliyosun pek çok kişi kürtajdan sonra çok dasha kolay hamıle kalabiliyo :)
ay anacım az az atın kız kumbaraya daha ayın basıhemen biriktircenız galıba
eklıyorum canım
canım kafana takma ara sıra olur böyle şeyler
reglını bekle bence sen...
belkide adet söktürücüye ihtiyaç duyyorsundur...
inşallah canım inşallah hayırlısı :)
günaydın canım sonuç ne zaman çıkacak mış ondan haber vergünaydın kızlarrrrrkan testini verdim geledim bakalım hayırlısı ama psikolojikmi bilmiyorum alt karnımda adet olacakmışım gibi his var hatta polikliniğin kapısından döndün adet olcam diye lavobaya gittim yomuş verdim kanı dua edin bana lütfenn
aman iyi ol ayşecim bu seferde hamile kalacam diye korkar oldum. canım hafta başıda ben hafta sonuna kadar atamam toplu atım dedim.
günaydın canım sonuç ne zaman çıkacak mış ondan haber ver
canım inan adet olup rahatlamak istiyorummm...
adetin geçmesi çok kötüymüşş...
hakkımda hayırlısı artıkkk...
tşk ederim hepinizee ilginizden dolayııı...
bi kaç gündür yarım mekik çakiyoruum biraz< göbeğime faydası oldu. hem çok basit hemde yattığım yerdekorkma canım ya hayırlısı olsun :) benimde kilom var nağpcaz bılmıyorum
anladım canımm olsun :)
hayırlısı ınsallah
eve adet olamamk çok kötü insan çok gergin oluyor bi an önce gelkişrde rahatlarsın ınsallah
ayşecim bu arada sınavın nsıl geçti bende girdim öleden sonra berbattı
bi kaç gündür yarım mekik çakiyoruum biraz< göbeğime faydası oldu. hem çok basit hemde yattığım yerde
oy o soru benide sinir etti arka arkaya iki soru sormuşlardı hemde tablodan sinir oldum çıkmadı.sınavım çok güzel geçti matematık beklediğim kadar zor gelmedi ama çok rahatsızdım
ve ağrım vardı onun için çok zorlamadım bi an önce bitirip çıktım sadece emın oldugum şıkları
işaretledim....ama millet zor diyo bana çok kolay geldi tüm sorular
demekki benım çözdüğüm denemeler zormuş yaa hele türkçe çok basitti coğrafyada öyle
matematıkde bi soru vardı tablolu o çok canımı sıktı sadece çözebileceğim bi soru ama konsantre olamadım
yapıyorum yanlış çıkıyo yapiyorum yanlış çıkıyo gıcık oldum
benim göbek düşükten sonra çıktı. kocaman tabi boğazımı kısmam lasım ama onu yapmak işte en zorubende videolu nivea body egzersizleri yapıyırdum ama pc mız bozulalı yapamıyorum
benimde tek sorun kalça basen az bişide göbük var ama boğazımdan da kısmam lazım
bu ara çok saldım ya devamlı ye iç yat modundayım
**kızlar yaa ben fikir değiştirdim zahmet olmassa özel msj atın şekerler ok mi :)| | | | |
:119:|nick|biriken |kalan |
1|şeker_nane|00|00|
2|yelizcem|6,75|93,25|
3|yavyum|00|00|
4|yildiz01|00|00|
5|paradiesangel|4,30|95,7|
6|ay_she|8,30|91,70|
7|su06|00|00|
8|gamzelikiz|9,50|90,5|
9|pembedana|1,55|98,45|
10|meltemm|5,50|94,5|
11|gökçegökçe|16,5|83,5|
12||00|00|
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?