Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım benım çok geçmıs olsun ınsallah en kısa zamanda atlatırsın sıkıntılarını

ayşecim nasılsın
kumbarama 24 tl attım ben haberin olsun
bu arada hafta sonu dedim. hamile kalırım naparımda daha dikkatli olayım acaba yumurtluyomuyum dedim yumurtlama testi yaptım kıpkırmızı çizgi çıkmazmı şok oldum neçabuk yumurtlamaya başladım hayret ettim çünkü ben kötü tavuğum biliyosunuz

elif iyi sabırlısın maşşallah
daha evdeki testten haberi yok

hayatım çok istekli değilim gebelik konusundaa...kararsızım biliyosunuzz...
eşim yanımda olmadığı içinn...e ihtimalde vermiyorumm.korunmuştukk...
bir iki kaçamak olduu.ondan şüpheleniyorum zatennn...
bide o kadar şey yaşadıktan sonra daha temkinli daha sabırlıyımm... :97:
evdeki testten haberi yok derken ne demek istedinnn... :26:

yıldız bence korunma canım yaa.seninki çok küçüktü.ve düşüktü..kürtaj olmadın yani.ben kürtaj olduğum halde 1 ay korunman yeterli dedi..çalış gitsin kızzzzz...

anlıyorum seni canım bende korkar oldum. evdeki testten aberi yok derken hiç hamileliği kafaya takmıyor manasında dedim canım yanlış anlama:26:

hamdolsun canım iyiyim çok şükür :))
oo maşallah sana her işte bi hayır varmış bak belkide bu olay reglını fln düzene soktu
temizledi içeriyi biliyosun pek çok kişi kürtajdan sonra çok dasha kolay hamıle kalabiliyo :)

ay anacım az az atın kız kumbaraya daha ayın bası hemen biriktircenız galıba
eklıyorum canım

canım kafana takma ara sıra olur böyle şeyler
reglını bekle bence sen...
belkide adet söktürücüye ihtiyaç duyyorsundur...

canım benım çok geçmıs olsun ınsallah en kısa zamanda atlatırsın sıkıntılarını

inşallah canım inşallah hayırlısı :)

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrr kan testini verdim geledim bakalım hayırlısı ama psikolojikmi bilmiyorum alt karnımda adet olacakmışım gibi his var hatta polikliniğin kapısından döndün adet olcam diye lavobaya gittim yomuş verdim kanı dua edin bana lütfenn

yıldız bence korunma canım yaa.seninki çok küçüktü.ve düşüktü..kürtaj olmadın yani.ben kürtaj olduğum halde 1 ay korunman yeterli dedi..çalış gitsin kızzzzz...

biras kilo vermem lasım önce canım iki kilo aldım o kısacık hamilelikte gitmedi
boyum1,57 kilom 62 sizce nasıl

ene kız yıldız kürtaj olmadımı ben oldu sanıyordummm
kafam nereye gittiyse

aman iyi ol ayşecim bu seferde hamile kalacam diye korkar oldum. canım hafta başıda ben hafta sonuna kadar atamam toplu atım dedim.
günaydın canım sonuç ne zaman çıkacak mış ondan haber ver

ayşecim bu arada sınavın nsıl geçti bende girdim öleden sonra berbattı

aman iyi ol ayşecim bu seferde hamile kalacam diye korkar oldum. canım hafta başıda ben hafta sonuna kadar atamam toplu atım dedim.
günaydın canım sonuç ne zaman çıkacak mış ondan haber ver

korkma canım ya hayırlısı olsun :) benimde kilom var nağpcaz bılmıyorum
anladım canımm olsun :)

canım inan adet olup rahatlamak istiyorummm...
adetin geçmesi çok kötüymüşş...
hakkımda hayırlısı artıkkk...

tşk ederim hepinizee ilginizden dolayııı...

hayırlısı ınsallah
eve adet olamamk çok kötü insan çok gergin oluyor bi an önce gelkişrde rahatlarsın ınsallah

bi kaç gündür yarım mekik çakiyoruum biraz< göbeğime faydası oldu. hem çok basit hemde yattığım yerde

ayşecim bu arada sınavın nsıl geçti bende girdim öleden sonra berbattı

sınavım çok güzel geçti matematık beklediğim kadar zor gelmedi ama çok rahatsızdım
ve ağrım vardı onun için çok zorlamadım bi an önce bitirip çıktım sadece emın oldugum şıkları
işaretledim....ama millet zor diyo bana çok kolay geldi tüm sorular
demekki benım çözdüğüm denemeler zormuş yaa hele türkçe çok basitti coğrafyada öyle
matematıkde bi soru vardı tablolu o çok canımı sıktı sadece çözebileceğim bi soru ama konsantre olamadım
yapıyorum yanlış çıkıyo yapiyorum yanlış çıkıyo gıcık oldum

bi kaç gündür yarım mekik çakiyoruum biraz< göbeğime faydası oldu. hem çok basit hemde yattığım yerde

bende videolu nivea body egzersizleri yapıyırdum ama pc mız bozulalı yapamıyorum
benimde tek sorun kalça basen az bişide göbük var ama boğazımdan da kısmam lazım
bu ara çok saldım ya devamlı ye iç yat modundayım

Son düzenleme:
Offfffffffff başım ağrıdı yaaaaaa haftanın ilk günü 6 saat üst üste ders hiç çekilmiyo valla

oy o soru benide sinir etti arka arkaya iki soru sormuşlardı hemde tablodan sinir oldum çıkmadı.
türkçe coğ. kolaydı ama tarih direk bilgiydi. matematik kolaydı ama zaman yetmedi
aman ölesine girmiştim saten çalışmadan

benim göbek düşükten sonra çıktı. kocaman tabi boğazımı kısmam lasım ama onu yapmak işte en zoru

ayşe bune kızzz ben yine ne kaçırmışımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…