Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kııııızzzzzzzzzllaaaaaaaaaarrrr nasıl görünüyorum bakın bakalım

Eklentiler

• $DSCN4591.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 23

bende konu çalışmadım sadeec deneme çzödüydüm ama bi faydasını göremedım

ayşe bune kızzz ben yine ne kaçırmışımmmm

canım para biriktiriyoruz 100 tl olunca çeyrek alcaz :)))
isteyen katılabülüyoo :)

hoşgeldın bu arada :)

Bu arada hepinize günaydınnnnn balböcükleriiiiiii
günaydın canım
ben son iki gün anayasaya baktım bende hiç faydasını görmedim

slm kızlar nasılsınız bakalım bız doktora gıttık 4 boyutlu gorduk bızım mınısı ay cok tatlı ya kıpır kıpır masallahhh
veee doktorumuz %99 kız bebıs dedı yanı kızçemiz gelıyorrrrrrrrrrrrrr

bugün en erken 4 te çıkarmış ama yarınada kalabilirmiş :) sen hamile kaldığında adet olacamış gibi hissetmişmiydin???

evet canım oldum olacam diyodum ve gögüslerim sızlamıyodu ama uçları kocaman olmuştu el değmiyoduadet günü evde test yaptım silik çıkmıştı. ama biz topik olarak belirti ye hayır diyoruz canım çünkü değişe biliyr

Son düzenleme:

sonuç ne zaman canım hemen yaz merak ettim

hoşgeldın canım nasıl gectı eğitim anlat bakem :)

tünaydın canım :)))

çok iyiydi ayşem yaaa bayağı sohbet ettik....iki bayan daha vardı hatta birinin eşi de gelmişti. (ben kıskandım tabii benim kociş bana eşlik etmek istemedii)
Deee ayşem ben bu derslere biraz geç kalmışım :))) onlar 6. aylık hamileler bi benim bir ayım kalmış :))

korkularımızı beklentilerimizi filan anlattık...plates topuyla egzersizler yaptık ay çok güzeldi yaaaa
çarşamba günü tekrar gidicem.....bu tür şeyler var mı türkiyede eğer varsa tavsiye ederim valla insan rahatlıyoo

Kızlarrr günaydınn hepinizeee o kadar yogunumkii başımı kaldıramıorumm ascık rahatladı şimcikkkk

çok güzel canım :)

burada pek çok hastane eğitimler veriyo aslında ama

ilgilenen pek yok sanırırm hele ssk da gittiğimiz eğitim çok güzel

ve bilgilendiriciydi kardeşimle gitmiştik takip etmek lazım tabii

KISSS BEN İŞLERDEN ANCA KAFAMI KALDIRDIM YAAA O YÜSDEN GÜNAYDINN BANA :d

:89::89: zeytin napiyo zeytin cinsmi canım köpeğin? ay senın zeytını gorunce benım zeytınım geldı aklıma benımde mınıcık bı zeytınım olmustu ama sabaha kadar agladı ve çısını yaptı heryere hem dayanamadım hemde kıyamadım goturdum sabahsı annesının yanına ınsallah senınkı alısmıstır artık

önyargıyla gittim ama gerçekten çok şaşırdım çok rahatlatıcı yani sonuçta ordaki bayanların hepsi benim gibi...korkular aynıı, beklentiler aynı...
bugünlük sadece tanışmaydı...bi sonraki dersler de nefes alma ıkınma gibi şeyler öğretcek ebe bize :) bakalımm artık
iyiki gitmişim doğuma kadar da takip etmeye çalışacam bu dersleri...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…