oy o soru benide sinir etti arka arkaya iki soru sormuşlardı hemde tablodan sinir oldum çıkmadı.
türkçe coğ. kolaydı ama tarih direk bilgiydi. matematik kolaydı ama zaman yetmedi
aman ölesine girmiştim saten çalışmadan
benim göbek düşükten sonra çıktı. kocaman tabi boğazımı kısmam lasım ama onu yapmak işte en zoru
ayşe bune kızzz ben yine ne kaçırmışımmmm
Kııııızzzzzzzzzllaaaaaaaaaarrrr nasıl görünüyorum bakın bakalım
günaydın canımBu arada hepinize günaydınnnnn balböcükleriiiiiii
ben son iki gün anayasaya baktım bende hiç faydasını görmedimbende konu çalışmadım sadeec deneme çzödüydüm ama bi faydasını göremedım
canım para biriktiriyoruz 100 tl olunca çeyrek alcaz :)))
isteyen katılabülüyoo :)
hoşgeldın bu arada :)
bugün en erken 4 te çıkarmış ama yarınada kalabilirmiş :) sen hamile kaldığında adet olacamış gibi hissetmişmiydin???
günaydın canım sonuç ne zaman çıkacak mış ondan haber ver
bugün en erken 4 te çıkarmış ama yarınada kalabilirmiş :) sen hamile kaldığında adet olacamış gibi hissetmişmiydin???
günaydın kızlarrrrrkan testini verdim geledim bakalım hayırlısı ama psikolojikmi bilmiyorum alt karnımda adet olacakmışım gibi his var hatta polikliniğin kapısından döndün adet olcam diye lavobaya gittim yomuş verdim kanı dua edin bana lütfenn
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrr
günaydın kızlar hatta tünaydın diyelim öğlen olmuş
hoşgeldın canım nasıl gectı eğitim anlat bakem :)
tünaydın canım :)))
çok iyiydi ayşem yaaa bayağı sohbet ettik....iki bayan daha vardı hatta birinin eşi de gelmişti. (ben kıskandım tabii benim kociş bana eşlik etmek istemedii)
Deee ayşem ben bu derslere biraz geç kalmışım :))) onlar 6. aylık hamileler bi benim bir ayım kalmış :))
korkularımızı beklentilerimizi filan anlattık...plates topuyla egzersizler yaptık ay çok güzeldi yaaaa
çarşamba günü tekrar gidicem.....bu tür şeyler var mı türkiyede eğer varsa tavsiye ederim valla insan rahatlıyoo
Kızlarrr günaydınn hepinizeee o kadar yogunumkii başımı kaldıramıorumm ascık rahatladı şimcikkkk
ne gunaydını kızz tünaydın artık öğlen bılem gectı cancazım kolay gelsın sana o zaman :86:
KISSS BEN İŞLERDEN ANCA KAFAMI KALDIRDIM YAAA O YÜSDEN GÜNAYDINN BANA :d
çok güzel canım :)
burada pek çok hastane eğitimler veriyo aslında ama
ilgilenen pek yok sanırırm hele ssk da gittiğimiz eğitim çok güzel
ve bilgilendiriciydi kardeşimle gitmiştik takip etmek lazım tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?