Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

cinss bi köpek canımm kırmada degill annede babada maltipoo cinsiii.alıştı sayılır canımm bize eve.ama çiş olayı devam edio hala nereyi bulursa yapıyo bende bütün halıları kaldırdım sabah akşam bütün evi siliyorum tamamennn ama kakası gelince kapının önüne gidip aglıyo bi tek onu dışarıya yapıyo :) hatta dün çişini yaptı bende kızdım ona poposuna vurdum gitti yattı yerine uyuydu yarım saat sonra uyandı kalktı tam çişini yapıyodu bi bagırdım çişi falan unuttu bi kaçışı vardı banyoya dogruu görmelisin bide lavabonun arkasına saklanıyo :):):)) ya kızınca bi bakıyo menül menüll

idilcimm ohh ne güzell bu dersler baya iyi gelicek sanırım sana rahatlatmışlar seni dogum olayından

selam kızlarrrr....
şerooo resmini gördüm canım maşallah cok güzel olmuşsun ama ayşemin dediği gibi sanki biraz kilo almışsın ama cok yakışmış cok beğendim sen...
belle canım dr. sanırsam %99 kız demiş cok sevindim sende kız annesi olucan artık cok sevindim canım..

yokk yokk tatlımmm valla bi kaç gündürrr çokk iyiyimmm o kadar yoruluyorum ama uykum gelmioo tabii bunu 2 gündür saat 11 de yatmamaa ve zeytinime baglıyorumm

haaaa iyi kız:)))

hoşgeldin haticem uyandın mııı

Evet kanka banada biraz tombikleşmişsin gb geldi..ama çok yakışmışşş...
Sağlık ocağına gidemedim kızlaarrr...tam izin isteyecektimmm...işimi hızla bitirdimm..
Bi aceleyle elif u işide yapıver didi..bişey diyemedimmm...

tabii canım çok iyi olur ya daha rahat girersin ne yapacağını bilirsin korkmazsın :)

mrb sonundaaa şeytanın bacağını kırdımmm bende geldiimmm

slm ben geldım kızlarrrrrrrrrrrr
ıdılıımmm eğitimın sana fat-yda sağlamasına sevındım ohh ne gusel bırakma son ana kadar deavm ett
şeroommmmm çok tatlı çıkmışsın fotodaaa maşallah sana azcık toplanmışsın daha da hoş ollmuşsunnn

hoşşgeldinn canım

hoş geldin gökcecım :)

hoşgeldin haticem uyandın mııı
hoşbuldum hayatım evet uyandım ama ilaç içtim yine birazdan uykum gelir...
mrb sonundaaa şeytanın bacağını kırdımmm bende geldiimmm
hoşgeldin meloşcummm...maşallah tickerlerde yapılmış sonlara yaklaşmışsın rabbim sağlıklı kucaklamayı nasip etsin canım..ayşemin yaptığı şeyleri gördüm face,de süperr bayıldım hepsine..

hoşgeldin gökcemmmm...
hoşşgeldinn canım

hoşbuldumm yelizcim zeytinini gördümm cok tatlı yaa..

Hoşgeldinnnnn Melojjjj nasıl gidiyo hamilelik?

hoşgeldin gökcem...nerelerdesin?
evet eğitim çok iyi geçti her fırsatta gidicem inşallahhh

BİLMEYENLER İÇİN SÖLİİMMM MELOJ KARDEŞİM OLUR

hoşgeldüüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnn

evet canım bizim melojj

tımammm

Kızlar bakın geçenlerde dayanamadım bunu aldım çok şeker değil miiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…