:89::89: zeytin napiyo zeytin cinsmi canım köpeğin? ay senın zeytını gorunce benım zeytınım geldı aklıma benımde mınıcık bı zeytınım olmustu ama sabaha kadar agladı ve çısını yaptı heryere hem dayanamadım hemde kıyamadım goturdum sabahsı annesının yanına ınsallah senınkı alısmıstır artık
idilcimm ohh ne güzell bu dersler baya iyi gelicek sanırım sana rahatlatmışlar seni dogum olayından
evet canım iyi geldi :)
sen nasılsın kızzzz yine uykun mu varr uykucuu
yokk yokk tatlımmm valla bi kaç gündürrr çokk iyiyimmm o kadar yoruluyorum ama uykum gelmioo tabii bunu 2 gündür saat 11 de yatmamaa ve zeytinime baglıyorumm
selam kızlarrrr....
şerooo resmini gördüm canım maşallah cok güzel olmuşsun ama ayşemin dediği gibi sanki biraz kilo almışsın ama cok yakışmış cok beğendim sen...
belle canım dr. sanırsam %99 kız demiş cok sevindim sende kız annesi olucan artık cok sevindim canım..
önyargıyla gittim ama gerçekten çok şaşırdım çok rahatlatıcı yani sonuçta ordaki bayanların hepsi benim gibi...korkular aynıı, beklentiler aynı...
bugünlük sadece tanışmaydı...bi sonraki dersler de nefes alma ıkınma gibi şeyler öğretcek ebe bize :) bakalımm artık
iyiki gitmişim doğuma kadar da takip etmeye çalışacam bu dersleri...
ayşeeee meloj bizim meloj mu :))))
mrb sonundaaa şeytanın bacağını kırdımmm bende geldiimmm
ayşeeee meloj bizim meloj mu :))))
selam kızlarrrr....
şerooo resmini gördüm canım maşallah cok güzel olmuşsun ama ayşemin dediği gibi sanki biraz kilo almışsın ama cok yakışmış cok beğendim sen...
belle canım dr. sanırsam %99 kız demiş cok sevindim sende kız annesi olucan artık cok sevindim canım..
slm ben geldım kızlarrrrrrrrrrrr
ıdılıımmm eğitimın sana fat-yda sağlamasına sevındım ohh ne gusel bırakma son ana kadar deavm ett
şeroommmmm çok tatlı çıkmışsın fotodaaa maşallah sana azcık toplanmışsın daha da hoş ollmuşsunnn
hoşbuldum hayatım evet uyandım ama ilaç içtim yine birazdan uykum gelir...hoşgeldin haticem uyandın mııı
hoşgeldin meloşcummm...maşallah tickerlerde yapılmış sonlara yaklaşmışsın rabbim sağlıklı kucaklamayı nasip etsin canım..ayşemin yaptığı şeyleri gördüm face,de süperr bayıldım hepsine..mrb sonundaaa şeytanın bacağını kırdımmm bende geldiimmm
hoşgeldin gökcemmmm...slm ben geldım kızlarrrrrrrrrrrr
ıdılıımmm eğitimın sana fat-yda sağlamasına sevındım ohh ne gusel bırakma son ana kadar deavm ett
şeroommmmm çok tatlı çıkmışsın fotodaaa maşallah sana azcık toplanmışsın daha da hoş ollmuşsunnn
hoşşgeldinn canım
evetttt bnimmmm
slm ben geldım kızlarrrrrrrrrrrr
BİLMEYENLER İÇİN SÖLİİMMM MELOJ KARDEŞİM OLUR
hoşgeldüüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnn
evet canım bizim melojj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?