hoşbulduuummmmm :))
hoşgeldin gökcemmmm...
hoşbuldumm yelizcim zeytinini gördümm cok tatlı yaa..
Hoşgeldinnnnn Melojjjj nasıl gidiyo hamilelik?
hoşgeldin gökcem...nerelerdesin?
evet eğitim çok iyi geçti her fırsatta gidicem inşallahhh
tımammm
Kızlar bakın geçenlerde dayanamadım bunu aldım çok şeker değil miiiii Eki Görüntüle 110732
hoşgeldin gökcemmmm...
hoşbuldumm yelizcim zeytinini gördümm cok tatlı yaa..
canımmm hava çok guseldı yuruyuş yaptım bırazzzzz snra eve geldım dınlenıorummmm başım ağrıdı
ayy yerım ben bu elbıseyıııııı maşallah çok tatlııı
sen odasını ayarladın mı cnm
hanı resımlerrrrr hımmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin meloşcummm...maşallah tickerlerde yapılmış sonlara yaklaşmışsın rabbim sağlıklı kucaklamayı nasip etsin canım..ayşemin yaptığı şeyleri gördüm face,de süperr bayıldım hepsine..[/B]
hoşgeldınn canımmmm
ben ılk defa karşılaşıorumm memnun oldummmmm
hoşgeldin gökcem...nerelerdesin?
evet eğitim çok iyi geçti her fırsatta gidicem inşallahhh
tımammm
Kızlar bakın geçenlerde dayanamadım bunu aldım çok şeker değil miiiii Eki Görüntüle 110732
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hşbldmm tşk. iyi gidiyoo çok şükürrr. evttt saolsnn ablammmm güzell şeler hzrlmş. seninde hayırlı olsn hamileliğinn sağlıklaa doğar inş.
:)
canım gördüğün gibi resmi webcamla çektim odayı çekmem imkansızz :)) ama inan imkanım olursa çekmeye çalışıcamm senin için
sen naptın oda takımını ??
Gökkçemmm hoşşgeldin hayatımmm sen idile diycegineee senin odan gelmedimii asıl senin hani resimmlerrr bakemm
anladım bıtanemmm tmm en yakın zamanda beklıoruzz fotolarıııı
hoşbuldukk hayatımmmmm
benım oda kuruldu perdelerımız ve halımız gelmemiş onu da gnderecekler 10 gune gelsın hemen ekleyeceğimmmher akşam ebeveynler mert kağanımızın odasındayızzz
hayır canım daha çıkmadı :) sabahta bahsettim ya sanki adet olacakmışım gibi hisle uyandım hatta hastenenin kapısından geri döndüm o his biraz azaldı ama çamaşırım ıslak olunca dedim kesin adet oldum diye lavaboya gittim bide ne göreyim bizim bildiğimiz çatlama gününde gelen bariz uzayan akıntı yoğun hemde bildiğin 14.çatlama gününü yaşıyorum sanki ovulasyon testide pozitif aynı kalınlıkta çizgile 2.si biraz silik ama bariz var ve kalın ya çatlıyor olabilirmiyim olurmu böyle bişey :26::26::26:selam canım hoşgeldinnnn...ne yaptın cıktımı test sonucların..
kıscalerimm benim ilaç etki etmeye başladıı ben kacarr..cok öpüldünüzzzzz ballı böreklerim....
canım gördüğün gibi resmi webcamla çektim odayı çekmem imkansızz :)) ama inan imkanım olursa çekmeye çalışıcamm senin için
sen naptın oda takımını ??
anladım tatlımm gelsinde ekleee hemencikk çokk merak ettimm bennn. güle güle saglıkla büyüsün inşallah odasındaaa
selam kızlarrrr....
şerooo resmini gördüm canım maşallah cok güzel olmuşsun ama ayşemin dediği gibi sanki biraz kilo almışsın ama cok yakışmış cok beğendim sen...
Şimdi bi tane daha koyucam bu tek burdan bak hayatımnirde şeronun resimleri ben nedengöremiyorummm aaaa
Ayyyy çok heyecanlandım yaaa :18: ne işi çıkarıp duruyolar habire offfEvet kanka banada biraz tombikleşmişsin gb geldi..ama çok yakışmışşş...
Sağlık ocağına gidemedim kızlaarrr...tam izin isteyecektimmm...işimi hızla bitirdimm..
Bi aceleyle elif u işide yapıver didi..bişey diyemedimmm...
Evet toparlak oldumşeroommmmm çok tatlı çıkmışsın fotodaaa maşallah sana azcık toplanmışsın daha da hoş ollmuşsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?