Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canımmm hava çok guseldı yuruyuş yaptım bırazzzzz snra eve geldım dınlenıorummmm başım ağrıdı

ayy yerım ben bu elbıseyıııııı maşallah çok tatlııı

sen odasını ayarladın mı cnm
hanı resımlerrrrr hımmmmmmmmmmmmm

selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım gördüğün gibi resmi webcamla çektim odayı çekmem imkansızz :)) ama inan imkanım olursa çekmeye çalışıcamm senin için
sen naptın oda takımını ??

Gökkçemmm hoşşgeldin hayatımmm sen idile diycegineee senin odan gelmedimii asıl senin hani resimmlerrr bakemm

hşbldmm tşk. iyi gidiyoo çok şükürrr. evttt saolsnn ablammmm güzell şeler hzrlmş. seninde hayırlı olsn hamileliğinn sağlıklaa doğar inş.

Hoşgeldinnnnn Melojjjj nasıl gidiyo hamilelik?

hoşbuldmmm iyi gidiooo saolasnn seninde az kalmş. :)

hoşgeldınn canımmmm
ben ılk defa karşılaşıorumm memnun oldummmmm

hşbuldmmm bene çok mmnun oldum :)

amanda ne mınnak elbiseymıs :))) inşallah doğrun büyüsünde giysin güzelcene :)))

hşbldmm tşk. iyi gidiyoo çok şükürrr. evttt saolsnn ablammmm güzell şeler hzrlmş. seninde hayırlı olsn hamileliğinn sağlıklaa doğar inş.

:)

maşallahh bebişe..evet ayşemm cok hamarat maşallahhh nazar olmasın..
cok sağol canım aminnn inşallahh....

canım gördüğün gibi resmi webcamla çektim odayı çekmem imkansızz :)) ama inan imkanım olursa çekmeye çalışıcamm senin için

anladım bıtanemmm tmm en yakın zamanda beklıoruzz fotolarıııı

Gökkçemmm hoşşgeldin hayatımmm sen idile diycegineee senin odan gelmedimii asıl senin hani resimmlerrr bakemm

hoşbuldukk hayatımmmmm
benım oda kuruldu perdelerımız ve halımız gelmemiş onu da gnderecekler 10 gune gelsın hemen ekleyeceğimmm her akşam ebeveynler mert kağanımızın odasındayızzz

anladım tatlımm gelsinde ekleee hemencikk çokk merak ettimm bennn. güle güle saglıkla büyüsün inşallah odasındaaa

selam canım hoşgeldinnnn...ne yaptın cıktımı test sonucların..
hayır canım daha çıkmadı :) sabahta bahsettim ya sanki adet olacakmışım gibi hisle uyandım hatta hastenenin kapısından geri döndüm o his biraz azaldı ama çamaşırım ıslak olunca dedim kesin adet oldum diye lavaboya gittim bide ne göreyim bizim bildiğimiz çatlama gününde gelen bariz uzayan akıntı yoğun hemde bildiğin 14.çatlama gününü yaşıyorum sanki ovulasyon testide pozitif aynı kalınlıkta çizgile 2.si biraz silik ama bariz var ve kalın ya çatlıyor olabilirmiyim olurmu böyle bişey :26::26::26:

kıscalerimm benim ilaç etki etmeye başladıı ben kacarr..cok öpüldünüzzzzz ballı böreklerim....

anladım tatlımm gelsinde ekleee hemencikk çokk merak ettimm bennn. güle güle saglıkla büyüsün inşallah odasındaaa

eklıcemm eklıcemm sen merakk etmeeeee

Ayşem , ballı bööreğim evet kilo aldım ama çok seviyorum bu halimi, önceden nerdeyse bi deri bi kemiktim şimdi accuk ele gelmeye başladım kociş de bayılıyoooo

selam kızlarrrr....
şerooo resmini gördüm canım maşallah cok güzel olmuşsun ama ayşemin dediği gibi sanki biraz kilo almışsın ama cok yakışmış cok beğendim sen...

nirde şeronun resimleri ben nedengöremiyorummm aaaa
Şimdi bi tane daha koyucam bu tek burdan bak hayatım

Ayyyy çok heyecanlandım yaaa :18: ne işi çıkarıp duruyolar habire offf

şeroommmmm çok tatlı çıkmışsın fotodaaa maşallah sana azcık toplanmışsın daha da hoş ollmuşsunnn
Evet toparlak oldum

Eklentiler

• $yemek.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…