Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ama sen tembellik yapıyorsun ......
olmaz ama yaaaaaaa.......

kızlarrr, normal doğum mu?? sezaryan mıı?? düşündünüz mü hiç??

aslında suda istiyorum ama ilk doğumda önermiyorlarmış hani fizik yapısı bzoulmasın kesik dikim falan da çok olmasın diye isteim ama olmayacak bu durumda.Yine de araştıracağım.

çatır açtır doğum yapamayacağıma da göre mecbur sezeryan kalıyoooo

kızlarrr, normal doğum mu?? sezaryan mıı?? düşündünüz mü hiç??

ayyy çok korkunç ikiside yaa CADIARZU valla ben ikisinden de çok korkuyorum ne olacak halim bilmiyorum hiç...normali dogum esnasında çok zor sezeryanda sonrasında Allah yardımcmz olur inş.. :Saruboceq: ama tercihim yinede normali olur herhalde :çok üzgünüm:

ama sen tembellik yapıyorsun ......
olmaz ama yaaaaaaa.......

Yok canım ya,fazla bile çalıştım ben sizin sayenizde teşekkür ederim.Bunua asla tek başıma yapamazdım iyi gaza getirdinz ama işte gazımın da bi sınırı varmış :)

Canım sağolsun Allah yukarda biliyo;üzülmeyeceğim yine.

hımm sana bahane oldu yani o lafı duymak :)) haklısın canım ya ben de öyle yapamıyorum maalesef sıkılırım bana göre de değil ben artık hiç bişe hesaplamıyorum ya kafama göree olacağı varsa öyle de olur boşver :)) sen de takma kafana zaten olduysa pazar günkünden de olur dediin gibi.. bu arada bu şekil yenimii koptummeyvahedigeldismile:roflol:

alllahım ruh sağlığım bozulacak yakında...gelecekse gelsin kırmızılar, ben onlarıda seviyorum, bi rahatliiimmm...
ya da bilgisayarı wc ye taşımak zorunda kalıcam...

Normal dogumda epidural diye bir igne var belden vuruyorlar onu hic duymadiniz sanirimCADIARZUBen normal dogum yaptiimmm, o igneyide vurdurdum ohhhhhhh mis gibi dogum yaptiiim cook,coook rahatti,gerci benim hamileligimde,dogumumda coook rahatti elhamdulillah

alllahım ruh sağlığım bozulacak yakında...gelecekse gelsin kırmızılar, ben onlarıda seviyorum, bi rahatliiimmm...
ya da bilgisayarı wc ye taşımak zorunda kalıcam...

canım aklın hep orda yaa bi sakin olll klava: adetin geleceği varsa da erteliceksin bakk işallah gelmez tabi o ayrı :Saruboceq:

ben beni düşünemiyorum. bide ovulasyon için uğraşsam ben tam olurum yanii!!! her gün kaçırmayayım diyee çalışırdım herhalde!!

canım aklın hep orda yaa bi sakin olll klava: adetin geleceği varsa da erteliceksin bakk işallah gelmez tabi o ayrı :Saruboceq:

sıcak bi duş alayım ben...belki yardımcı olur?

hamileyken aspirinin bi sakıncası var mı?? bi kaçta aspirin alsam yarın ben? gelecek mi bakalım kırmızılar??

bende onu sorcaktım şimdi sizlere..onu duymuştum ve doktoruma danışacagım inş.bende onu düşünüyorum..peki agrı hissiniz ne kadar olmuştu?nasıldı dogum biraz bilgi verirmisiniz rica etsem???

Evet yeni :) güncellemişler bir iki yeni var öyle :)

vet evet bende ondan istiyorum iştee.. ama anlamadığım sancı ağrı olmadan nasıl açılıyor rahim? ıkınma falan olmaz yanii, hissetmiyosun ya? direk kesiyolar mı canım be? dikiş kaç tane oldu senin?

sıcak bi duş alayım ben...belki yardımcı olur?

hamileyken aspirinin bi sakıncası var mı?? bi kaçta aspirin alsam yarın ben? gelecek mi bakalım kırmızılar??

zorla getiricen yani:)) aspirin kanı çok sulandırır canım içme bence

Duydum tabi duymaz mıyım araştırdım da ama Allah'a şükür seninki başarılı olmuş.bebkleri fazla narkoza mazur kalandan tut ölü doğana kadar bir sürü şey okudum ona cesaret edemem bu durumda.Aslında ne güzel bişey ama olmaz.yapamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…