Yok gülüm çalışamazdım,içimden gelmedi.E körün sitediği bi öz Allah verdi iki göz;ne olur ne olmaz belki bi çalışma daha yaparız diye düüşünüyordum ,e siz de testler asla yanılmaz deyince ben de bırakkıverddiiiim!mafoldumben
Ya dün ya da bugün bile çatlamış olsa yumurta olacağı varsa pazar akşamı olan çalışamdan bile olur.Neden kasacağım ki kendimi o kadar...
Dedim ya sıkıldım canımcım yaa;bana göre işler değil bu kadar çalışmalar falan.Asıl takıldığım şimdi ben mi haklıyııımm yoksa test mi eyvahedigeldismile Bilsem bi dahaki ay sadece o iki gün çalışırdım ama şimdi 13-15-17-18 diye 4 oldu bak offf offf!:jeyyar:
kızlarrr, normal doğum mu?? sezaryan mıı?? düşündünüz mü hiç??
kızlarrr, normal doğum mu?? sezaryan mıı?? düşündünüz mü hiç??
ama sen tembellik yapıyorsun ......
olmaz ama yaaaaaaa.......
normal nooormallllkızlarrr, normal doğum mu?? sezaryan mıı?? düşündünüz mü hiç??
Yok gülüm çalışamazdım,içimden gelmedi.E körün sitediği bi öz Allah verdi iki göz;ne olur ne olmaz belki bi çalışma daha yaparız diye düüşünüyordum ,e siz de testler asla yanılmaz deyince ben de bırakkıverddiiiim!mafoldumben hani zaten o cümleyi duymak sitiyordum ya,siz üzerine ne kadar çalış desenizde anlamsızdı o an itibariyla.
Ya dün ya da bugün bile çatlamış olsa yumurta olacağı varsa pazar akşamı olan çalışamdan bile olur.Neden kasacağım ki kendimi o kadar...
Dedim ya sıkıldım canımcım yaa;bana göre işler değil bu kadar çalışmalar falan.Asıl takıldığım şimdi ben mi haklıyııımm yoksa test mi eyvahedigeldismile Bilsem bi dahaki ay sadece o iki gün çalışırdım ama şimdi 13-15-17-18 diye 4 oldu bak offf offf!:jeyyar:
normal nooormallll
aslında suda istiyorum ama ilk doğumda önermiyorlarmışhani fizik yapısı bzoulmasın kesik dikim falan da çok olmasın diye isteim ama olmayacak bu durumda.Yine de araştıracağım.
çatır açtır doğum yapamayacağıma da göre mecbur sezeryan kalıyoooo
alllahım ruh sağlığım bozulacak yakında...gelecekse gelsin kırmızılar, ben onlarıda seviyorum, bi rahatliiimmm...
ya da bilgisayarı wc ye taşımak zorunda kalıcam...
tabiki sezeryaaaaaaaaaaan:))))
hımm sana bahane oldu yani o lafı duymak :)) haklısın canım ya ben de öyle yapamıyorum maalesef sıkılırım bana göre de değil ben artık hiç bişe hesaplamıyorum ya kafama göree olacağı varsa öyle de olur boşver :)) sen de takma kafana zaten olduysa pazar günkünden de olur dediin gibi.. bu arada bu şekil yenimii koptummeyvahedigeldismile:roflol:
canım aklın hep orda yaa bi sakin olllklava: adetin geleceği varsa da erteliceksin bakk işallah gelmez tabi o ayrı :Saruboceq:
Normal dogumda epidural diye bir igne var belden vuruyorlar onu hic duymadiniz sanirimCADIARZUBen normal dogum yaptiimmm, o igneyide vurdurdum ohhhhhhh mis gibi dogum yaptiiim cook,coook rahatti,gerci benim hamileligimde,dogumumda coook rahatti elhamdulillah
neden canım acarmısın:uhm:
hımm sana bahane oldu yani o lafı duymak :)) haklısın canım ya ben de öyle yapamıyorum maalesef sıkılırım bana göre de değil ben artık hiç bişe hesaplamıyorum ya kafama göree olacağı varsa öyle de olur boşver :)) sen de takma kafana zaten olduysa pazar günkünden de olur dediin gibi.. bu arada bu şekil yenimii koptummeyvahedigeldismile:roflol:
Normal dogumda epidural diye bir igne var belden vuruyorlar onu hic duymadiniz sanirimCADIARZUBen normal dogum yaptiimmm, o igneyide vurdurdum ohhhhhhh mis gibi dogum yaptiiim cook,coook rahatti,gerci benim hamileligimde,dogumumda coook rahatti elhamdulillah
sıcak bi duş alayım ben...belki yardımcı olur?
hamileyken aspirinin bi sakıncası var mı?? bi kaçta aspirin alsam yarın ben? gelecek mi bakalım kırmızılar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?