hayır canım daha çıkmadı :) sabahta bahsettim ya sanki adet olacakmışım gibi hisle uyandım hatta hastenenin kapısından geri döndüm o his biraz azaldı ama çamaşırım ıslak olunca dedim kesin adet oldum diye lavaboya gittim bide ne göreyim bizim bildiğimiz çatlama gününde gelen bariz uzayan akıntı yoğun hemde bildiğin 14.çatlama gününü yaşıyorum sanki ovulasyon testide pozitif aynı kalınlıkta çizgile 2.si biraz silik ama bariz var ve kalın ya çatlıyor olabilirmiyim olurmu böyle bişey :26::26::26:
elıfffffffffffffffffffffffffff test yaptın mı
şimdi bi tane daha koyucam bu tek burdan bak hayatım
ayyyy çok heyecanlandım yaaa :18: Ne işi çıkarıp duruyolar habire offf
kızlar bi yorum yapın yahu :97:
Biliyorum kızcaksınnız hep bi bahane ama valla bilerek değill.öğlen eczaneye yöneldimm.tam giricem.içerde az önce işlemini yaptığım vatandaşlarr..e benim özelimi bilsinler istemiyorumm..off küçük yer hep dezavantajj..ama iş çıkışı almaya çalışıcammm...
ay ne bilim herşey bana karşı sankiii....
çok güzel çıkmışın bu aradaa...
Canım senin kaçıncı günün bugün? Eğer adet gününe daha varsa belki geç çatlıyordur yumurtan dicem ama sanırım test yaptırmışsın demek ki adetin geçti, bu durumda hamile olabilirsin çünkü bu akıntı aynı zamanda hamilelik belirtisi ve hamileyken de ovulasyon testlerinin pozitif gösterdiğini daha önce duymuştumhadi bakalım hayırlısı )
ayy maşallahhhhhh çok tatlısınnn yaaaaa bu arada hala ıncecıksınn merak etmeeee normalde çok zayıf olduğun içinn bu halın super olmuşşşş çıtırrrr şerooooo
Biliyorum kızcaksınnız hep bi bahane ama valla bilerek değill.öğlen eczaneye yöneldimm.tam giricem.içerde az önce işlemini yaptığım vatandaşlarr..e benim özelimi bilsinler istemiyorumm..off küçük yer hep dezavantajj..ama iş çıkışı almaya çalışıcammm...
ay ne bilim herşey bana karşı sankiii....
çok güzel çıkmışın bu aradaa...
kısss ne ciciymişşsinn sennn maşallah maşallahh
Ayşem , ballı bööreğim evet kilo aldım ama çok seviyorum bu halimi, önceden nerdeyse bi deri bi kemiktim şimdi accuk ele gelmeye başladım kociş de bayılıyoooo
Canım senin kaçıncı günün bugün? Eğer adet gününe daha varsa belki geç çatlıyordur yumurtan dicem ama sanırım test yaptırmışsın demek ki adetin geçti, bu durumda hamile olabilirsin çünkü bu akıntı aynı zamanda hamilelik belirtisi ve hamileyken de ovulasyon testlerinin pozitif gösterdiğini daha önce duymuştumhadi bakalım hayırlısı )
maşallahıın var canım dediğim gibi kilo yakışmış :)
kadının galçalusu her zaman
maşallahhhhhhh kızzzz evet bence de azcık kilo almışsın ama böyle daha iyi yaaa ne o eskiden iskelet gibiiiydinyakışmış kızzzz
28.günüm...........
ay ne bilimmm... :26:canım bekleyipp alsaydınn yaaaa:84:
tamam tamam yapcam inşallahhh... :18: :18: :18: :18:kankaaaaaaa iş çıkışı mutlaka al ve testi yapar yapmaz da beni ara tamam mıııııııııBak rüyamda gördüm diyom, içime doğuyo diyom hafife alma beniiiiiiiiiii
tamam gökçecim tamm..çatlattım farkındayım ama napıyım şans beden yana değilll...elıfcımmmm testı bı şekılde al ve yaptırrrrrrrrrrrrrrrrr merak edıyoruzzzz
28.günüm...........
canımm hiçç bisürü sorular sorupta canını sıkma rahat bırak kendiniii kanını verdin işte eger varsa belli olucak hayırlısıylaaa.yoksada üzülmee yaaa hayırlısını dileee sadece demekki zamanı degilmiş dicek geçiceksinn
offfffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?