Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

kızlar bi yorum yapın yahu :97:

ayy maşallahhhhhh çok tatlısınnn yaaaaa bu arada hala ıncecıksınn merak etmeeee normalde çok zayıf olduğun içinn bu halın super olmuşşşş çıtırrrr şerooooo

elıfffffffffffffffffffffffffff test yaptın mı

Biliyorum kızcaksınnız hep bi bahane ama valla bilerek değill.öğlen eczaneye yöneldimm.tam giricem.içerde az önce işlemini yaptığım vatandaşlarr..e benim özelimi bilsinler istemiyorumm..off küçük yer hep dezavantajj..ama iş çıkışı almaya çalışıcammm...

şimdi bi tane daha koyucam bu tek burdan bak hayatım

ayyyy çok heyecanlandım yaaa :18: Ne işi çıkarıp duruyolar habire offf

ay ne bilim herşey bana karşı sankiii....

çok güzel çıkmışın bu aradaa...

kızlar bi yorum yapın yahu :97:

Canım senin kaçıncı günün bugün? Eğer adet gününe daha varsa belki geç çatlıyordur yumurtan dicem ama sanırım test yaptırmışsın demek ki adetin geçti, bu durumda hamile olabilirsin çünkü bu akıntı aynı zamanda hamilelik belirtisi ve hamileyken de ovulasyon testlerinin pozitif gösterdiğini daha önce duymuştum hadi bakalım hayırlısı )

canım bekleyipp alsaydınn yaaaa:84:

kısss ne ciciymişşsinn sennn maşallah maşallahh

ayy maşallahhhhhh çok tatlısınnn yaaaaa bu arada hala ıncecıksınn merak etmeeee normalde çok zayıf olduğun içinn bu halın super olmuşşşş çıtırrrr şerooooo

Teşkür ciciiiiiimmmm ay harbidende merkez okul olduğu için hep yaşı başı geçmiş, emeklisi gelmiş kadınların arasında nasıl çıtır kalıyom bi görseniz, böyle genç iki kişiyiz zaten okulda diğerleri hep betttttt

Kankaaaaaaa iş çıkışı mutlaka al ve testi yapar yapmaz da beni ara tamam mııııııııı bak rüyamda gördüm diyom, içime doğuyo diyom hafife alma beniiiiiiiiiii

Ayşem , ballı bööreğim evet kilo aldım ama çok seviyorum bu halimi, önceden nerdeyse bi deri bi kemiktim şimdi accuk ele gelmeye başladım kociş de bayılıyoooo

maşallahıın var canım dediğim gibi kilo yakışmış :)
kadının galçalusu her zaman

maşallahhhhhhh kızzzz evet bence de azcık kilo almışsın ama böyle daha iyi yaaa ne o eskiden iskelet gibiiiydin yakışmış kızzzz

28.günüm...........

maşallahıın var canım dediğim gibi kilo yakışmış :)
kadının galçalusu her zaman

Kociş de öyle diyo

maşallahhhhhhh kızzzz evet bence de azcık kilo almışsın ama böyle daha iyi yaaa ne o eskiden iskelet gibiiiydin yakışmış kızzzz

Bence deeeeeeeeeeeee

28.günüm...........

Hımmm yumurtlamanın bugüne kadar kalıcanı sanmam, hiç kırk günde adet olduğun oldu mu
İnşallah akıntılar hamilelik belirtisidir canım

canım bekleyipp alsaydınn yaaaa:84:
ay ne bilimmm... :26:

kankaaaaaaa iş çıkışı mutlaka al ve testi yapar yapmaz da beni ara tamam mııııııııı Bak rüyamda gördüm diyom, içime doğuyo diyom hafife alma beniiiiiiiiiii
tamam tamam yapcam inşallahhh... :18: :18: :18: :18:

elıfcımmmm testı bı şekılde al ve yaptırrrrrrrrrrrrrrrrr merak edıyoruzzzz
tamam gökçecim tamm..çatlattım farkındayım ama napıyım şans beden yana değilll...

28.günüm...........

canımm hiçç bisürü sorular sorupta canını sıkma rahat bırak kendiniii kanını verdin işte eger varsa belli olucak hayırlısıylaaa.yoksada üzülmee yaaa hayırlısını dileee sadece demekki zamanı degilmiş dicek geçiceksinn

çok haklısın canım kadser sonucu bekle canım sabırla hayırlısı ne ise o olsun canım

Kepeleklerim bu arada ben bu ay da preseedi yalnız bir kez kullandım :26: yaa onu kullanmak için yayamaslığı planlamak lazım bizim de bu aralar hep spontan oldu, oynaşırken kanımız kaynıyo bi anda kendimizi yatakta buluyoz, o iştahla ara verip 15 dak. preseedi beklemek işimize gelmiyo açıkçası kaçıncı günlerde yaptığımızı bile bilmiyom valla hayırlısı artık

Son düzenleme:
kızlar sakın gülmeyin cahilliğime verin : presseed nedir?

yeliz canım sıkılıyo :2: ev alcaz ya banka kredi verir mi vermez mi ona taktım şimdi ... doğum stresi bitti bu başladı

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…