Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kepeleklerim Şero kaçar, kankaaaaaaaa akşam senden haber bekliyorum, hepinizi öpüyorum kocaman, yarın görüşürük baş baaaaaaaaşşşşşş

ayyy kocişimi yine delirtmiş yaaa işyerindekilerr kocişimi bi ortadan bölüpte iki yarısınıda başka işe yollamadıkları kaldıı gerçi böle bişe olsa onuda yaparlarrrr gıcıklarrr yaaaaaaaaa şu evin kredisi olmasa beş dakika durmuycakta işteee

zaten müdürleri o.... ylaaa firma sahibinin ilişkisi varrr.ve e o kadar yansıtıyolarkii anlatamam kız ordaaa bi bok yapmadan oturuyoo benim kocişimin canı çıkıyo bide herşeyy o o... nun dedigi gibi oluyooo

kızlar sakın gülmeyin cahilliğime verin : presseed nedir?

yeliz canım sıkılıyo :2: ev alcaz ya banka kredi verir mi vermez mi ona taktım şimdi ... doğum stresi bitti bu başladı

verir inşaallaaahh canımmm sen dert etme böle şeyleri hiçç kocişin halleder inşallahhh

ohhhhh en guseliiiiiii bılme zatennnnnnn boşverrrrrrrrrrrrrrrrr belkı de bu seferrr tutacakkkk kımbılır şekercımmmmmm

kızlar sakın gülmeyin cahilliğime verin : presseed nedir?

Bilmemen normal hayatım ne cahilliği preseed sperm dostu kayganlaştırıcı jel, ilişkiden 15 dak. önce vajinaya enjekte ediyosun spermlerin ilerleyişini kolaylaştırıyomuş, tabi verdiği yumuşaklık ve kayganlıkla işi de kolaylaştırıyo annadııııınnnn

verir inşaallaaahh canımmm sen dert etme böle şeyleri hiçç kocişin halleder inşallahhh

inşallah yaaa bu evi almayı çok istiyorummm

offfff offff yeliz her iş yerinde mutlaka bi o****yla bi p******* olur muhakkak.........ne kadar çalışsan boşşş onların dediği oluyo her zaman onlar kazanıyo

haaaaaaaa anladım şimdiiiii :)))) sağol şerom beni aydınlattığın içinnnnn

KotuKediSero .!.:
Hımmm yumurtlamanın bugüne kadar kalıcanı sanmam, hiç kırk günde adet olduğun oldu mu
İnşallah akıntılar hamilelik belirtisidir canım [/B]

yok canım çok düzenlidir 28 günde gelir çok nadir oynar oda 1 2 gün
haklısın ama elde değilki işte bu ay bazı değişik şeyler yaşayınca işte neyse zaten çok kalmadı birazdan öğrenicez hayırlı bakalım kısmette ne varsa o
çok haklısın canım kadser sonucu bekle canım sabırla hayırlısı ne ise o olsun canım
çok saol canım sen ne durumdasın ağrıların falan varmı ?

kepeleklerim şero kaçar, kankaaaaaaaa akşam senden haber bekliyorum, hepinizi öpüyorum kocaman, yarın görüşürük baş baaaaaaaaşşşşşş
tamam canım tamam..hemen arıycam..sadece çağrı atarsam msn e gelirsin müsait olursann.tabi topiğede yazıcam hemen olumlu yada olumsuzzz...

evet canım yaa oluyoo o kadar sıkılıyorumki bu durumaaa isyan etmiyorum çok şükür yine herşey için ama ne biliyim bazendeee böle bagırasım geliyo hayata karşı bu kadar acımasız oldugu için.çok üzülüyorum canım kocişime o kadar sıkılıyokii ve bu sıkıntısı yüzünden hayattan hiç zevk almıyoo

sizi gidi siziii belkide böylesi daha mantıklıdır aslında herşey beyinde bitiyor sonuçta prseede gelince ben bu ay hep yumurtlama günlerind ekulandım 15 dk bekledim ama OĞLAK75 arkadaşım hiç beklememiş direk enjekte edip işe koyulmuşlar :94: demekki her halukarda işe yarıyor biliyosun hamile

sıkma tatlı canını yelizim....eşini de teselli etmeye çalış ona moral ver...bunun ne demek olduğunu biliyorum ben de vergi dairesinde çalışmıştım bi ara biliyorum yani işleri yetiştirmek için çabalıyorum kıçımdan terler akıyo, yanımda bi bayan daha vardı ha bire geziyo dedikodu yapıyo çalışmıyordu hep çay kahve molası bilmem nee, müdür de onu ödüllendiriyo yaniiii....emeklerimiz boşa vallaaaaaa gel de isyan etme....ondan sonra kendi işimi yapmaya karar verdim ufak bir mağaza açtım (kıyafet, aksesuar, türkiyeden getirttiğim süs eşyaları filan satıyordum, nazar boncukları fln) ohhh gel keyfim gell ben çalışıyorum ben kazanıyorum bana karışan yok...hamileliğimden dolayı devrettim dükkanı.......... ama çok güzel projelerim varrr gelinlik abiye filan satıcamm çok seviyorum ya inşallah yapabilirim... (ay ben sana moral vermeye çalışırken kendi hayatımı anlatmaya başladım...eşşek kafam ne çok konuşuyorum ya )
demem o ki canımmm yelizim sıkma canını ve eşine destek ol......

Son düzenleyen: Moderatör:
guzellerım ben kaçıorummmm

çok başım ağrıyorrrrr bıraz dınlenmelıyımmmmm

elıfımmmm senın haberlerını okuyacağımmmmm heycanla allah hayırlısını nasıp eetsın ınş..

öpüyorum nanaklarınızdannn şekkkerlerrrrrrrrrrrrrrrrrr

saoll balımm evet bak sende çalışmışsınn biliosun neler çekildigini ama ne güzel kendi işini kurmuşsunn.bahar biraz büyüsün devam edersin yineee gel keyfim gell.zaten bi fırsatını bulsak hemen kaçıcaz yurtdışına oranında zorlukları var tabii ama türkiyedeki kadar çok degildir heraldeee.dün okan bayulgende murat yılmaz vardı düş sokagının solisti o kadar güzel konuştuki mest oldum resmen adam dedikii betonlaşmışş bi yerde yaşıyoruzzz heryer beton artık ve bu beton yıgınının içinde insanların kalpleride betonlaşıyo tamamennn falan dedii

geçmişolsun gökcem git dinlen...kendinize iyi bakın canım

doğru söylemiş valla....
müşterilerle uğraşmak da kolay değil ama en azından kendi işin, sen çalışırken diğer elemanlar keyf yapmıyo yalnızsın çünki....patronsunnn
burda da hayat şartları o kadar iyi değil be yelizim.... yaşam her yerde zor malesefff...

tamam gökçem tamam..sizin için bi cesaret girip test alıcam çıkıcamm...

kızlar ben de azıcık uyuycam
uyudum uyudumm yani doğumdan sonra zor uyurum :)))))
kendinize iyi bakınnnnnn öptümmm sizi

Son düzenleyen: Moderatör:

orası öle idilimm heryerde zor ama ne biliyim yaa sanırım daha düzenli bi yerde yaşıyolar die bize çekici geliyoo çünkü burda heryerr adamında dedigi gibi beton ve o kadar fazla insan varkii çokk kötü yaaa

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız

papatyaa16.........................27 KASIM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

Beklenen Regl Tarihleri:

kadser...................................1 ARALIK
pembedana............................6 ARALIK
nurum84..............................14 ARALIK
nihonjin................................14 ARALIK
hatunsultan..........................18 ARALIK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--yaren0144--cerenankara

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
GamzeliKiz--oglak75--??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

kontes26 12.08.2010(Ecmel ve Elvin bebek dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)
dilemma26.10.2010 (Arda ve Duru bebek dünyaya gözlerini açtı)
Sedef35 17.11.2010 (Beril bebek dünyaya gözlerini açtı)

Son düzenleme:
belle canım kızın oluyormuş ay çok sevindim hayırlı olsun :81:
sen de öğrendin bi ben kaldım yahuuu :):)
ben de yarın gdiyorum doktora inşallah öğreniriz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…