valla 5 te çıkıcam.markete uğrıycam..5buçuk altı arası yazarım inşallah topiğeeeee.. :18: :18: :18:eliffffff kaçta test yapıcan kızz ona göre gelelim akşam :))
ay hadi hayırlısııı :18:
elif akşam sonucu faceme yazmayan idil gibi olsun inşallaahhhh
valla 5 te çıkıcam.markete uğrıycam..5buçuk altı arası yazarım inşallah topiğeeeee.. :18: :18: :18:
ayy çok kötüsünüzz...gaza getiriyosunuuzzzzzzzz.. :18:
valla 5 te çıkıcam.markete uğrıycam..5buçuk altı arası yazarım inşallah topiğeeeee.. :18: :18: :18:
ayy çok kötüsünüzz...gaza getiriyosunuuzzzzzzzz.. :18:
tamam o zaman çok beklersiiinnnnnnnnnnnn.... yazmammmmmmmmm...
ayyy panik oldummm....
Ii akşamlar kısslarrrr hepinizi öpüyorummmm elifffff bak bend meraktayım sonuçlara heeeeeeeeee
iyi akşamlar canım :)Ii akşamlar kısslarrrr hepinizi öpüyorummmm elifffff bak bend meraktayım sonuçlara heeeeeeeeee
kızlarrrrrrr değerim 1.20kesin hamile değilim dimi 28.günümdü bugün
kadser üzülme balım yaa.Allah kötü şeyler vermesinn..Sağlıklı olsun diye dua ett..iş hamile kalmakla bitmiyoo..
aa ama test silik çıkmıştı üzüldüm şimdi,hayırlısı olsun canım ya
aman ne bilyim canım ya artık üzelimiyorum bileyelizcem - ait Kullanıcı
yelizcem
canımm malesefki degilsin degerine göreee ama üzülme dedigim gibi herşeyin hayırlısı demekki daha zamanı degilmişşş.senin ne sorunun varrrr peki biz tanışmadık sanırım
kadser üzülme balım yaa.Allah kötü şeyler vermesinn..Sağlıklı olsun diye dua ett..iş hamile kalmakla bitmiyoo..
hayırlısı zaten ona inancımız sonsuz ama ne bilim çok zor geliyor dayanamıyorum artık...kadser hayırlısı olsun canım ya kısmet ne zamansa canım
ben geçen sene eylül ayında 2 .bebek için korunmayı bıraktım canım pko oldum taaa şubatta hamile kalabildim bu defada bebeğimde ağır bir beyin anomalisi çıktı ve gebeliğim 22 haftalıkken sonlandırıldı 4 ay bekledik şimdide yeniden başlıyoruz inşallah
o yüzden canım hep hayırlsını dile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?