böyle düşünem hayatım herşey hamilelikle bitmiyor 5 buçuk ay karnımda taşıdım tekmeleriyle uyandım sabahları ama kucağıma alamadım hayırlısı sağlıklısı olsun canımevet canım 2 tane test aynı çıkmıştıüstelik bugün ovulasyon yaptım hala pozitif yoruldum artık gerçekten napsam olmuyor sanki haketmiyorum galiba aman ne bilyim canım ya artık üzelimiyorum bile evet tanışmadık 22 yaşındayım ben eşimde sperm hareketi sorunu var bu ay preseedle denedim kürler falanda kullanınca yani hep yaparımda bu ay düzenli yapmıştım çok zor ya gerçekten zorr....
kadser hayırlısı olsun canım ya kısmet ne zamansa canım
ben geçen sene eylül ayında 2 .bebek için korunmayı bıraktım canım pko oldum taaa şubatta hamile kalabildim bu defada bebeğimde ağır bir beyin anomalisi çıktı ve gebeliğim 22 haftalıkken sonlandırıldı 4 ay bekledik şimdide yeniden başlıyoruz inşallah
o yüzden canım hep hayırlsını dile
böyle düşünem hayatım herşey hamilelikle bitmiyor 5 buçuk ay karnımda taşıdım tekmeleriyle uyandım sabahları ama kucağıma alamadım hayırlısı sağlıklısı olsun canım
evet canım 2 tane test aynı çıkmıştıüstelik bugün ovulasyon yaptım hala pozitif yoruldum artık gerçekten napsam olmuyor sanki haketmiyorum galiba aman ne bilyim canım ya artık üzelimiyorum bile evet tanışmadık 22 yaşındayım ben eşimde sperm hareketi sorunu var bu ay preseedle denedim kürler falanda kullanınca yani hep yaparımda bu ay düzenli yapmıştım çok zor ya gerçekten zorr....
evet canım 2 tane test aynı çıkmıştıüstelik bugün ovulasyon yaptım hala pozitif yoruldum artık gerçekten napsam olmuyor sanki haketmiyorum galiba aman ne bilyim canım ya artık üzelimiyorum bile evet tanışmadık 22 yaşındayım ben eşimde sperm hareketi sorunu var bu ay preseedle denedim kürler falanda kullanınca yani hep yaparımda bu ay düzenli yapmıştım çok zor ya gerçekten zorr....
kadser hayırlısı olsun canım ya kısmet ne zamansa canım
ben geçen sene eylül ayında 2 .bebek için korunmayı bıraktım canım pko oldum taaa şubatta hamile kalabildim bu defada bebeğimde ağır bir beyin anomalisi çıktı ve gebeliğim 22 haftalıkken sonlandırıldı 4 ay bekledik şimdide yeniden başlıyoruz inşallah
o yüzden canım hep hayırlsını dile
napalım her ay yaşıyoruz zaten adet olduktan sonra biraz daha sürer sonra yeni ay yeni umut inş. doğum yaptım dediğine göre bebeğin varmı yoksa kaybettiğin bebeğinimi kastettin?Üzülme canım ben biri 2,5 aylık diğer 7 aytlık iki bebegımı karnımdayken kaybettım
hamıle kalmaktada hiç zorlanmıyorum çok şükür ama hamıle kalmakla bitmıyokı
ayrıca şimdi doğum yapalı 6 ay doldu ama hamıle kalmamam lazım çünkü bazı rahatsızlıkalrım
başladı sen kendine dikkat et senın sağlıgın iyi olsun gerisi gelkşr inşallah kafanı takıp üzülme
neler yaşuyor insanlar hepsi biizm için canım
anladım canım bende yeliz 26 yaşındayım 3,5 senelik evliyim bendede prolaktin hormonu sorunu varr o kadar ugraşmıyorum bebek olsun die ama istiorum tabii saglıgı ve hayırlısıyla 3 ay önce kürtaj oldum kalbi durdugu içinn ööle yaniievet canım 2 tane test aynı çıkmıştıüstelik bugün ovulasyon yaptım hala pozitif yoruldum artık gerçekten napsam olmuyor sanki haketmiyorum galiba aman ne bilyim canım ya artık üzelimiyorum bile evet tanışmadık 22 yaşındayım ben eşimde sperm hareketi sorunu var bu ay preseedle denedim kürler falanda kullanınca yani hep yaparımda bu ay düzenli yapmıştım çok zor ya gerçekten zorr....
napalım her ay yaşıyoruz zaten adet olduktan sonra biraz daha sürer sonra yeni ay yeni umut inş. doğum yaptım dediğine göre bebeğin varmı yoksa kaybettiğin bebeğinimi kastettin?
canım bebek 3 aydan büyükse kürtaj yapılmaz doğum yaptırılır ıkıncı bebegımı doğurduım evet
şu an bebegım yok
ben iki melek annesi yazınca nedense 2 tane kızın varmış izlenimi doğdu bende profiline baktımda aynı yaşlardayız galiba sen ne kadarlık evlisin? beli bir probleminiz varmı
kızlar ben kaçtımmm öpüorum sizi
kızlar ben kaçar haber verin bana hee :)
hayırlısı canım yaa napalım imtihan işte eminimki ötelerde bilmediğimiz mikafatları var hayırlısı ile RABBİM bizi de kimseyide bununla imtihan etmesinilki sanırırm erkekti ıkıncısıde kızdı 2008 de evlendım 23 yasındayım belli bi problem yok yani hiçbi sorunda cıkmadı
kötü şans diye nıtelendırdıler ama ben genede bazı arastırmalar yaptuırıyorum
kızlar yaptım testt.şuan başında bekliyomm.3-4 dakika oldu sanırımm..tek çizgi.çok dikkatli bakarsan flu bi ikinci çizgi var.telefon net çekseydi koyardım buraya..görürdünüzz..yani bekliycez ballı böreklerimmm...:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?