Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
böyle düşünem hayatım herşey hamilelikle bitmiyor 5 buçuk ay karnımda taşıdım tekmeleriyle uyandım sabahları ama kucağıma alamadım hayırlısı sağlıklısı olsun canım

HAYIRLISI DEE..aLLAH SAĞLIKLI SIHHATLİ NASİP ETSİNN DEEE...TAMAMMIIII...

AYY CANIM BİLMİYODUMM..GEÇMİŞ OLSUNN..aLLAH Bİ DAHA YAŞATMASINN.ZOR YAAA....
rABBİM HEPİMİZE SAĞLIKLI SIHHATLİ NASİP ETSİN İNŞALLAHHH...

böyle düşünem hayatım herşey hamilelikle bitmiyor 5 buçuk ay karnımda taşıdım tekmeleriyle uyandım sabahları ama kucağıma alamadım hayırlısı sağlıklısı olsun canım

canımm allah sabır versin gerçektendeeee bende 9 haftalıkken kalbi durdugu için kürtaj oldum o bile çok acıydı o yüzden şimdi hep hayırlı saglıklı olucaksa gelsin diorummm

haberi aldığımda çok soğuk kanlıydım aslında ama siz böyle teselli etmeye çalıştıkça duygulanıyorum nedense hatttaa

Üzülme canım ben biri 2,5 aylık diğer 7 aytlık iki bebegımı karnımdayken kaybettım
hamıle kalmaktada hiç zorlanmıyorum çok şükür ama hamıle kalmakla bitmıyokı
ayrıca şimdi doğum yapalı 6 ay doldu ama hamıle kalmamam lazım çünkü bazı rahatsızlıkalrım
başladı sen kendine dikkat et senın sağlıgın iyi olsun gerisi gelkşr inşallah kafanı takıp üzülme
neler yaşuyor insanlar hepsi biizm için canım

ah canım ya öyle düşünme,Rabbim zamanını biliyor,
doğru zamanda hayırlı zamanda sağlıkla gelsin meleğin inşallah

canım çok geçmiş olsun..Allah'ım bidaha aynı şeyleri yaşatmasın...Amin

napalım her ay yaşıyoruz zaten adet olduktan sonra biraz daha sürer sonra yeni ay yeni umut inş. doğum yaptım dediğine göre bebeğin varmı yoksa kaybettiğin bebeğinimi kastettin?

anladım canım bende yeliz 26 yaşındayım 3,5 senelik evliyim bendede prolaktin hormonu sorunu varr o kadar ugraşmıyorum bebek olsun die ama istiorum tabii saglıgı ve hayırlısıyla 3 ay önce kürtaj oldum kalbi durdugu içinn ööle yanii

napalım her ay yaşıyoruz zaten adet olduktan sonra biraz daha sürer sonra yeni ay yeni umut inş. doğum yaptım dediğine göre bebeğin varmı yoksa kaybettiğin bebeğinimi kastettin?

canım bebek 3 aydan büyükse kürtaj yapılmaz doğum yaptırılır ıkıncı bebegımı doğurduım evet
şu an bebegım yok

canım bebek 3 aydan büyükse kürtaj yapılmaz doğum yaptırılır ıkıncı bebegımı doğurduım evet
şu an bebegım yok

ben iki melek annesi yazınca nedense 2 tane kızın varmış izlenimi doğdu bende profiline baktımda aynı yaşlardayız galiba sen ne kadarlık evlisin? beli bir probleminiz varmı

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız

papatyaa16.........................27 KASIM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

Beklenen Regl Tarihleri:

kadser...................................1 ARALIK
pembedana............................6 ARALIK
nurum84..............................14 ARALIK
nihonjin................................14 ARALIK
hatunsultan..........................18 ARALIK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--yaren0144--cerenankara

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
GamzeliKiz--oglak75--??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

kontes26 12.08.2010(Ecmel ve Elvin bebek dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)
dilemma26.10.2010 (Arda ve Duru bebek dünyaya gözlerini açtı)
Sedef35 17.11.2010 (Beril bebek dünyaya gözlerini açtı)

ben iki melek annesi yazınca nedense 2 tane kızın varmış izlenimi doğdu bende profiline baktımda aynı yaşlardayız galiba sen ne kadarlık evlisin? beli bir probleminiz varmı

ilki sanırırm erkekti ıkıncısıde kızdı 2008 de evlendım 23 yasındayım belli bi problem yok yani hiçbi sorunda cıkmadı
kötü şans diye nıtelendırdıler ama ben genede bazı arastırmalar yaptuırıyorum

Son düzenleme:
hayırlısı canım yaa napalım imtihan işte eminimki ötelerde bilmediğimiz mikafatları var hayırlısı ile RABBİM bizi de kimseyide bununla imtihan etmesin şimdi kadın doğumcudan randevu aldım perşembeye bakalım bi kontrole gideyim tekrar yumurtlama takibi falan diyolar ondan yaptırım olmassa kürlere preseede devam tabi :94: inş. zafere az kaldı

kızlar yaptım testt.şuan başında bekliyomm.3-4 dakika oldu sanırımm..tek çizgi.çok dikkatli bakarsan flu bi ikinci çizgi var.telefon net çekseydi koyardım buraya..görürdünüzz..yani bekliycez ballı böreklerimmm...:97:

ayy gerçekten mi kızz
belki çizgi bekleyince koyulaşırrrrrrr..

kızlarr ikinci çizgi çıktı geçenki kadar belli olmadığı için çekip koyamıyorumm.belli olmaz telefonda...ama var yanii...
bekliycez yaa yapçak bişey yokk...Rabbim sağlıklıysa nasip etsinn..sağlıklı evlatlar versinnnn...dua edin noolurr.hayırlıysa olsun diyinnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…