Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ay bide söylemesi ayıp meraktan tuvaletimde yoktu..accık vardı onla yaptım testi hani belki sabah yapsaydımm biraz farklı olabilirdii..bide geçenki hamişliğimden kalma beta kırıntıları olabilirmi diye düşünüyorummm...
hayırlısı olsun kızlarrr.yarınn koyulaşırsa o zaman şüphelenebilirimmm...:18:

eliff o zaman hamilesin canım yaaa
çizgi var diyosunn ay heyecanlandım..
Allah'ım hayırlı olanı nasip etsin canımm..

kızlarrrrr nasılsınız, ben yeni geldim. test yapmayayım diye attım kendimi sokaklara hemen.... ama yarın şansımı denicem bakalım belli olucak ne olduğu...

koyulaştıııııııııııııııııııııııı...:18: :18:

anammmmmmm kızzzzz sen hamilesinnnnnn ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
bu hız anacım maşallahhh...artık sende üstüme ceket atıyo hamile kalanlardanım gibi oldun..hadi hayırlısıcanım rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah herşey cok güzel olur yarın bir kanda baktır bakalım..

selammm kızlarrr öğlen cıktığımdan bu yana hep uyumuşum biraz önce kalktım tam uykucu oldum ben yaa..

3ünde olmam lazım aslında...yarın 30u!! çıkar di mi azda olsaaa...

valla canım benim cıkmamıştı ama belki erken döllenme varsa cıkar...benim son iki gündemi ne cıkmıştı..birde erken gebelik testi olursa daha iyi olur benim normal testte cıkmamıştı şu g.g aldığım testlerde cıkmıştı..onlarda erken gebelikmiş..

Son düzenleme:
selammm kızlarrr öğlen cıktığımdan bu yana hep uyumuşum biraz önce kalktım tam uykucu oldum ben yaa..

selam canım :)
bebiş baya uyutuyo seni

3ünde olmam lazım aslında...yarın 30u!! çıkar di mi azda olsaaa...
kız listeye niye 6sı yazdırdın :)
eğer erken gebelik testiyse çıkar canım normal testlerde çıkmayabilir..
bence bekleyebilirsen bekle

bebiş baya uyutuyo seni

canım geçen ay 6sıydı günüm. bide doğumdan sonra 1 aya tamamlıyordu benim siklus. son 1 aydır normal oldu. bende ne olur ne olmaz diye 6sı yazdım...

canım geçen ay 6sıydı günüm. bide doğumdan sonra 1 aya tamamlıyordu benim siklus. son 1 aydır normal oldu. bende ne olur ne olmaz diye 6sı yazdım...

hımm anladım canımcım tamam o zaman
hadi bakalım inşallah güzel haberler verirsin bize

hemen kan testi yaptır canım yarın falan,eğer bi test daha aldıysan
bide sabah yap bakalım

tamam canımmm...ayy bu ay planlasaydım hamişliğği gitti gidiyordan falan alırdım 30luklardann...
eczaneden alana kadar ömrümden ömür gidiyo..töbe töbee sanki bekarımmm...

yok canım kanda baktırmayı hiç düşünmüyorumm..bu konuda canım çok yandı...elimden geldiğince bekleyipp sonra muayene diye gidicemmm...alttan bakarr.belki varsa keseyi falan göriyim yanii...amman gaza getirmeyin beni..

telefonla iyi kötü çektim gösterecektimm.açılmadı sinir şeyyy...

bebiş baya uyutuyo seni

selam canımmmm....
evet ya sormaa uykucu olduk iyice uyuyarak büyücez galiba..

çıkmazsa oturcam günümün geçmesini beklicem zaten. test manyağı oldum vallhii....

bencede cıkmassa bekle canım...bu ay cok heyecanlısınn rabbim inşallah yüzünü güldürsün güzel haberlerini almak için sbırsızlanıyorum..

evet bencede öyle yap ama sadece varmı yokmu diye kanda baktırsan diye düşünmüştüm..
neden açılmadı ya görsek daha iyi olurdu...hayırlısı yaaa ama sevinmedim desem yalan olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…