Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

eliiiiiiiiiiiiiiiiiiifffffffffff noolllduu elif ah elif ah

ayyy çok mutlu oldum yaaaa hadi hayırlısı inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

eklenti ekle kısmını açmıyo malesefff...telefonla çektimmm...göstercektim sizee...
neyse canlarım ben kaçtımm..hayırlısı olsunn..inşallahh önceki gebelikle bi ilgisi yokturr...
yarın sağlık ocağına gidiyim bi akıl danışayımm.şu toksoplamazdan korkuyorum açıkçası...
allahım güzel Rabbim eğer nasip edecekse sağlıklı sıhhatli nasip etsinnn.eğer olmıycaksa bi an önce gelsin kırmızılarrr...

güle güle canımm..
hakkında hayırlısı allahım inşallah dediğin gibi sağlıklı nasip etsin..
git bakalım yarın ordakiler ne dicek..

evet bencede öyle yap ama sadece varmı yokmu diye kanda baktırsan diye düşünmüştüm..
neden açılmadı ya görsek daha iyi olurdu...hayırlısı yaaa ama sevinmedim desem yalan olur..

evet çok doğru söylüyosunn.kanda baktırmak lazım ama...ben istiyorumki aralık 15te kontrole gidecektimm.özel dr.um var ya benimm..
hani gideyimm.herşeyi anlatayımm.kürtajı kese gelişmediğini falann.sonra o zaten derdin ne olursa olsun alttan bakıyo..baksınn.eğer orda misafir varsa o zamana bişeyler olurr.yok eğer kötü bişeyse Allah korusunn kimseye duyurmadan icabına baktırırımmm..

eliiiiiiiiiiiiiiiiiiifffffffffff noolllduu elif ah elif ah

ayyy çok mutlu oldum yaaaa hadi hayırlısı inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

aaah ayşemmmmmm neler oluyo bi bilsemmmm...
şimdi buda kesinlik kazanana kadar 9 doğururumm.ama merak etmeyin geçenki gb ağzım kulaklarımda değil.temkinliyim sabırlıyımm.sürekli dua edicemm.eğer bişey varsa sağlıklı gelişmesi içinnn..

acıkmış kociş, ben kaçtım kızlar...yarın erkenden topiğe yazarım. görüşürüssssss

güle güle canım

tamam canımmm...ayy bu ay planlasaydım hamişliğği gitti gidiyordan falan alırdım 30luklardann...
eczaneden alana kadar ömrümden ömür gidiyo..töbe töbee sanki bekarımmm...

öyle oluyo canım ya..ama boşver bi kere daha al senn

selam canımmmm....
evet ya sormaa uykucu olduk iyice uyuyarak büyücez galiba..

pıtırcık

amin canım Rabbim gönlüne göre versin..hayırlıysa olsun inşallah

Son düzenleme:

ee canım zaten 15,inede az kaldı..bekle o zaman gidersin herşey baktırırsın..bebiş varsa zaten hergün yaptığın testler koyulaştığı sürece gebelik var demektir..
bencede sağlıklı ve hayılrı hamişlikler nasip et allahım diye dua etmek lazım..bende aynı sen gibiydim testte cıktı ama hep dua ettiğim zaman rabbim sağlıklı hayırlı hamilelikler nasip et diye du ettim..inşallah canım eğer bebiş varsa bu defa sağlıklı gelsinn kalbin ve dualrı seninle şekercim...

kızlarr salonumun ışığı zayıff.bide telefonla çektimm..görebilirsiniz inşallahhh...
yoksa yarın yaparsam gündüz ışıığyla onları eklerimmm...

Eklentiler

• $Görüntü117.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 21
  • $Görüntü118.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 23
  • $Görüntü119.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 22
haticeye katılıyorum allahım sağlıklı hayırlı hamilelikler nasip etsinn elifimmmmm......... ama ben çok heyecan yaptım yaaa, yine kasılmalarım başladı ya o derece :18:

ama arkadaşımız gitmiş... olmaz ki bu şimdi???

ya geçmişi okudum evet gördüm seliz kapsama alanı dışında yazıyor noldunu
anlamadım niye uzaklaştırdıkiiii

selizi valla ben de anlayamadım faceye ben artık gelmicem filan yazdı... çok kızdıı siteye

aaa selizi uzaklaştırdılarmıııı...

Suu naber canım???

ivettt elifim selizi uzaklaştırdı o kazen....

selize üzüldüm ya inşallah siniri geçer de gelir,
gerçi ne olduda gitti bilmiyorum ama tekrar döner umarım aramıza

aslm canım hala uzaklaştırmadamı seliz ya(

ne uzaklaştırması ya..ne bu ya yatılı okul mu ilk def duydum:44:

neeeeeee ne dedi kız sadece tartıştılar ...bu ülkede düşüncelerini belirtince böle olur işte..benim kaçırdığım bi durum mu var ...kötü bir sey mi dedi seliz

aynen canım bizde ilk defa böyle bir uygulama duyduk hangi akla hizmet anlamış deilim...sonuçta kız şikayetini dile getirdi ama noldu 3 gün uzaklaştırma hahaha çok komik gerçektende...

pembedana ,SU ,idilcan ,yavyum ,tinkerball ,şekernane

hepinize çok tşk ediyorum destek olduğunuz beni merak ettiğiniz için.evet 3 gün uzaklaştırma cezası aldım hemde bir suçum olduğunu düşünmüyorum uyarı almadan uzaklaştırılmak çok saçma.tinkerinde dediği gibi sadece şikayetlerimi dile getirdim evet ayşenin dediği gibi sert oldu ama karşımdan sert cevap aldığım için.gerçekten çok üzüldüm bu 3-4 gün boyuncada sizi çok özledim.aslında biraz kırgınım kazene karşı gerekli desteği göremediğim için.benden sonraki tüm yazılanları tek tek okudum beni hatırlayan ilgilenen ilgilenmeyen önemseyen önemsemeyen herkese tşk ederim.eğer aranızdan biri uzaklaştırılsaydı bende üzülür ve bişeyler yazardım kazenlede niye papaz olunmayacağını anladım sanırım hemen ceza verdiği için.sonuçta ben kendim içi,n değil hepimiz için bir savunma yaptım neyse geçti gitti çok ta önemi yok artık
ayşecim sanada tşk ederim selamımı unutmayıp geitrmişsin kızlara.canım sende kazenin haklı olduğunu yazmışsın bu senin fikrin tabiki bende bazı konularda hak verdim kazene fakat tavrı çok sertti oyüzden bende öyle cevap yazdım eğer kazen beni değilde seni uzaklaştıorsaydı emin ol üzüldüğüme dair birkaç cümle yazardım senin için(kazenin haklı olduğunu düşünseydimde)
işte böyle kızlar sizleri gerçekten çok seviyorum bu topiğe sizlere GERÇEKTEN ÇOK BAĞLANDIM KOPMAK İSTEMEM AMA BİRAZ KIRGINIM isteyen hak verir istemeyen saçmaladığımı düşünür ama kendinizi bnm yerime koyun birden bire şikayetini dile getirdiniz diye uzaklaştırılıyorsunuz (ve 9 aydır bu sitedeyim)ve pek te bir destek görmüyorsunuz acaba benmi çok sevdiremedim kendimi yada kaynaşamadık hala bilemiyorum....neyse çok ta uzatmayım kızlar burda birçok iyi,kötü,mutlu,üzüntülü,acı,sevinç dolu birçok anılarımızı dertlerimizi heyecanımızı anlattık birbirmize HERŞEY İÇİN HAKKINIZI HELAL EDİN BENDEN YANA HAKKINIZ HERZAMAN HELAL OLSUN....

selizz ve bebişim hoşgeldiniz kızlarrrrrr...selizz artık gelicen demii özledik kıss seni..

ooo selizde gelmiş... ben demedim mi yapamayız bz artık kk sız diye

sağolun kızlar hoşbuldukkk

kız allah hayrını veree kızım da heycanlandıı allahım inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın elifim
çok çok çok sevindim ya anlatamam

Son düzenleyen: Moderatör:
haticeye katılıyorum allahım sağlıklı hayırlı hamilelikler nasip etsinn elifimmmmm......... ama ben çok heyecan yaptım yaaa, yine kasılmalarım başladı ya o derece :18:

kız sakin ol bak bahar'ı da heyecanlandırcan şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…