acıkmış kociş, ben kaçtım kızlar...yarın erkenden topiğe yazarım. görüşürüssssss
tamam canımmm...ayy bu ay planlasaydım hamişliğği gitti gidiyordan falan alırdım 30luklardann...
eczaneden alana kadar ömrümden ömür gidiyo..töbe töbee sanki bekarımmm...
yok canım kanda baktırmayı hiç düşünmüyorumm..bu konuda canım çok yandı...elimden geldiğince bekleyipp sonra muayene diye gidicemmm...alttan bakarr.belki varsa keseyi falan göriyim yanii...amman gaza getirmeyin beni..
telefonla iyi kötü çektim gösterecektimm.açılmadı sinir şeyyy...
eklenti ekle kısmını açmıyo malesefff...telefonla çektimmm...göstercektim sizee...
neyse canlarım ben kaçtımm..hayırlısı olsunn..inşallahh önceki gebelikle bi ilgisi yokturr...
yarın sağlık ocağına gidiyim bi akıl danışayımm.şu toksoplamazdan korkuyorum açıkçası...
allahım güzel Rabbim eğer nasip edecekse sağlıklı sıhhatli nasip etsinnn.eğer olmıycaksa bi an önce gelsin kırmızılarrr...
evet bencede öyle yap ama sadece varmı yokmu diye kanda baktırsan diye düşünmüştüm..
neden açılmadı ya görsek daha iyi olurdu...hayırlısı yaaa ama sevinmedim desem yalan olur..
eliiiiiiiiiiiiiiiiiiifffffffffff noolllduu elif ah elif ah
ayyy çok mutlu oldum yaaaa hadi hayırlısı inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Eliffffffffffffffffffffffffffffffffffff inanmıyorummmmmm ikinci çizgiyi gördün müü canım
acıkmış kociş, ben kaçtım kızlar...yarın erkenden topiğe yazarım. görüşürüssssss
tamam canımmm...ayy bu ay planlasaydım hamişliğği gitti gidiyordan falan alırdım 30luklardann...
eczaneden alana kadar ömrümden ömür gidiyo..töbe töbee sanki bekarımmm...
selam canımmmm....
evet ya sormaa uykucu olduk iyice uyuyarak büyücez galiba..
eklenti ekle kısmını açmıyo malesefff...telefonla çektimmm...göstercektim sizee...
neyse canlarım ben kaçtımm..hayırlısı olsunn..inşallahh önceki gebelikle bi ilgisi yokturr...
yarın sağlık ocağına gidiyim bi akıl danışayımm.şu toksoplamazdan korkuyorum açıkçası...
allahım güzel Rabbim eğer nasip edecekse sağlıklı sıhhatli nasip etsinnn.eğer olmıycaksa bi an önce gelsin kırmızılarrr...
evet çok doğru söylüyosunn.kanda baktırmak lazım ama...ben istiyorumki aralık 15te kontrole gidecektimm.özel dr.um var ya benimm..
hani gideyimm.herşeyi anlatayımm.kürtajı kese gelişmediğini falann.sonra o zaten derdin ne olursa olsun alttan bakıyo..baksınn.eğer orda misafir varsa o zamana bişeyler olurr.yok eğer kötü bişeyse Allah korusunn kimseye duyurmadan icabına baktırırımmm..
aaah ayşemmmmmm neler oluyo bi bilsemmmm...
şimdi buda kesinlik kazanana kadar 9 doğururumm.ama merak etmeyin geçenki gb ağzım kulaklarımda değil.temkinliyim sabırlıyımm.sürekli dua edicemm.eğer bişey varsa sağlıklı gelişmesi içinnn..
kızlarr salonumun ışığı zayıff.bide telefonla çektimm..görebilirsiniz inşallahhh...
yoksa yarın yaparsam gündüz ışıığyla onları eklerimmm...
kızlarr salonumun ışığı zayıff.bide telefonla çektimm..görebilirsiniz inşallahhh...
yoksa yarın yaparsam gündüz ışıığyla onları eklerimmm...
ama arkadaşımız gitmiş... olmaz ki bu şimdi???
ya geçmişi okudum evet gördüm seliz kapsama alanı dışında yazıyor noldunu
anlamadım niye uzaklaştırdıkiiii
selizi valla ben de anlayamadım faceye ben artık gelmicem filan yazdı... çok kızdıı siteye
aaa selizi uzaklaştırdılarmıııı...
Suu naber canım???
ivettt elifim selizi uzaklaştırdı o kazen....
selize üzüldüm ya inşallah siniri geçer de gelir,
gerçi ne olduda gitti bilmiyorum ama tekrar döner umarım aramıza
aslm canım hala uzaklaştırmadamı seliz ya(
ne uzaklaştırması ya..ne bu ya yatılı okul mu ilk def duydum:44:
neeeeeee ne dedi kız sadece tartıştılar ...bu ülkede düşüncelerini belirtince böle olur işte..benim kaçırdığım bi durum mu var ...kötü bir sey mi dedi seliz
aynen canım bizde ilk defa böyle bir uygulama duyduk hangi akla hizmet anlamış deilim...sonuçta kız şikayetini dile getirdi ama noldu 3 gün uzaklaştırma hahaha çok komik gerçektende...
selizz ve bebişim hoşgeldiniz kızlarrrrrr...selizz artık gelicen demii özledik kıss seni..
ooo selizde gelmiş... ben demedim mi yapamayız bz artık kk sız diye
haticeye katılıyorum allahım sağlıklı hayırlı hamilelikler nasip etsinn elifimmmmm......... ama ben çok heyecan yaptım yaaa, yine kasılmalarım başladı ya o derece :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?