deliiiiii..temam temam..utanmak yokkk...kız elif niye utanıyorsun test almaktan boşversene yaaaaaheycanlandırma beni bak doğurrum haaaaaaa
ee canım zaten 15,inede az kaldı..bekle o zaman gidersin herşey baktırırsın..bebiş varsa zaten hergün yaptığın testler koyulaştığı sürece gebelik var demektir..
bencede sağlıklı ve hayılrı hamişlikler nasip et allahım diye dua etmek lazım..bende aynı sen gibiydim testte cıktı ama hep dua ettiğim zaman rabbim sağlıklı hayırlı hamilelikler nasip et diye du ettim..inşallah canım eğer bebiş varsa bu defa sağlıklı gelsinn kalbin ve dualrı seninle şekercim...
kızlarr salonumun ışığı zayıff.bide telefonla çektimm..görebilirsiniz inşallahhh...
yoksa yarın yaparsam gündüz ışıığyla onları eklerimmm...
kızlarr salonumun ışığı zayıff.bide telefonla çektimm..görebilirsiniz inşallahhh...
yoksa yarın yaparsam gündüz ışıığyla onları eklerimmm...
Seliz bebişkomm hoşgeldin canım........
boşver kazeni mazeni ya onun için mi giriyordun topiğe?? salla gitsin yaaa biz seni özledikkazen için bizi bırakıp gitcektin ya helal olsunnn
eee ne var ne yok canım
kız elif niye utanıyorsun test almaktan boşversene yaaaaaheycanlandırma beni bak doğurrum haaaaaaa
ay bariz belli canım yaaa var ikinci çizgiiiii
haticeye katılıyorum allahım sağlıklı hayırlı hamilelikler nasip etsinn elifimmmmm......... ama ben çok heyecan yaptım yaaa, yine kasılmalarım başladı ya o derece :18:
kız eliffff ikinci çizgi var yaaaaaaaa abooooowwww
ayyyy elifff bunlar barizz belliiiihamilesinnnnnnn
kız sakin ol bak bahar'ı da heyecanlandırcan şimdi :)
deliiiiii..temam temam..utanmak yokkk...
nolur aklınıza her geldiğimde hayırlı sağlıklı bi hamilelik nasip et Allahım diye dua edinn..toksoplazzma sonuçlarına göre yaptırmak lazım derse eğer yarın yaptırırım belki kan testi..ama merkeze gitmem..zaten zararlıymış hamilelikte yolculukk.eğer varsa yine düğüne diye gittimm.yollarda tangur tungur bide tepindim üstüneee...
canım kazen için değil ben gerekli desteği göremediğim içinbiraz kırıldım ama neyse olsun ben çok iyi niyetliyimdir hemen kaynaşırım insanlara çabuk güvenirim çok ta cana yakınımdır oyüzden sanırım karşımdanda hep aynı ilgiyi ve samimiyeti görmek istiyorum
buarada hoşbulduk canımmmmmm iyiyim deyim iyi olayım canım napiyim valla bugün ağlamaktan öldüm çok sıkıntılı saatler yaşadım.azönce girdim eve bi topiğe bakim dedim cezam bitmiş
sen nasılsın canım bebişim nasıl??
canlarımmm ikinci çizgi varr.silik falan değil var yaniii..bide net görseniz keşke..makinemde bozuldu..neyse yarın gündüzde koyarım gerekirsee...
ooff kızlaarr Rabbim hayırlısını versinn.sağlıklı versin inşallahhh..nolur dua edinn.sağlıklıysa olsun diyeee...
ve beni gazaa getirmeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn......
işte böyle kızlar sizleri gerçekten çok seviyorum bu topiğe sizlere GERÇEKTEN ÇOK BAĞLANDIM KOPMAK İSTEMEM AMA BİRAZ KIRGINIMisteyen hak verir istemeyen saçmaladığımı düşünür ama kendinizi bnm yerime koyun birden bire şikayetini dile getirdiniz diye uzaklaştırılıyorsunuz (ve 9 aydır bu sitedeyim)ve pek te bir destek görmüyorsunuz acaba benmi çok sevdiremedim kendimi yada kaynaşamadık hala bilemiyorum....neyse çok ta uzatmayım kızlar burda birçok iyi,kötü,mutlu,üzüntülü,acı,sevinç dolu birçok anılarımızı dertlerimizi heyecanımızı anlattık birbirmize HERŞEY İÇİN HAKKINIZI HELAL EDİN BENDEN YANA HAKKINIZ HERZAMAN HELAL OLSUN....
kız allah hayrını veree kızım da heycanlandıı allahım inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın elifim
çok çok çok sevindim ya anlatamam
canım sitem etmekte haklısın,ben o gün yoktum zaten akşam okudum
ve de neden olduğunu anlamadım açıkçası..ama tabiki böyle bişeyin yaşanmasına
ve tekrar aramıza dönmeyeceksin diye de çok üzüldüm..
biz de seni çok seviyoruz ve hep aramızda görmek istiyoruz sakın gitme
bizimle kal olur mu
selam kızlarrrr....
şerooo resmini gördüm canım maşallah cok güzel olmuşsun ama ayşemin dediği gibi sanki biraz kilo almışsın ama cok yakışmış cok beğendim sen...
belle canım dr. sanırsam %99 kız demiş cok sevindim sende kız annesi olucan artık cok sevindim canım..
vallahi heyecanlandı...ha bire tekmeliyo
canım toksoplazma mı var sen de anlamadım ben? senin için zararlı değil eğer geçmiş ise.
ama hamileyken yakalanırsan bu hastalığa bebeğe zararlı...daha önce olduysan bir daha olmazsın bebeğe de bir zararı olmaz
yani ben öyle biliyorum....
benim toksoplazmaya karşı bağışıklığım yok mesela her ay toksoplazmaya baktırmak zorundayım....
yavyum buarada çooook sevindim resmen 2 çizgi var orda çok hafif silik yanii.çok mutlu oldum hayırlı olsun canım teselli oldu bana kızzz yüzümü güldürdünnn
vallahi heyecanlandı...ha bire tekmeliyo
canım benim şuan zaten çok duygusal anlar yaşıyorum morelim çok bozuk şu mesajınla anında doldu gözlerim beni ağlatmabende sizleri çok seviyorum beni aranızda görmek istediğin sağol arkadaşım inşallah canım.....
selizzzzz kızz o ne öyle o yazıı..yani gelmicenmi birdaha hem kaynaşmamak ne demek artık sende bizdensin ve yokluğun cok belliydi inan cok sık girmemişte olsam senin yoluğun belliydi..
bence bu tür şeylere takılma geldi geci herkezin başıan gelebilirdi böyle birşey..
lütfen gel artık yaa daha burda paylaşıcamız cok güzel şeyler olucak..
ayyy elif gözünadyın ikinci çizgi varr
hakkında hayırlısı olsun cnm
canımm kürtajdan sonra kanda bakıldı..sınırdaymışş..sanırım varr..tel.de görüştüm dr.un sekreteriyle..gelsin ilaç yazayım dedi ama ben uzak olduğum için gidemedimm..yarın sağlık ocağına gidersem inşaallaahhh ordaki dr.a anlatırımm..
evet dün akşam kürtaj yapan dr.umda dedi..ikinci bi düşüğe sebep olmaz diyeee..sanırım vücut bağışıklık kazanıyorrr...
canlarımmm ikinci çizgi varr.silik falan değil var yaniii..bide net görseniz keşke..makinemde bozuldu..neyse yarın gündüzde koyarım gerekirsee...
ooff kızlaarr Rabbim hayırlısını versinn.sağlıklı versin inşallahhh..nolur dua edinn.sağlıklıysa olsun diyeee...
ve beni gazaa getirmeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn......
selizzzzz balımmm burdaki arkadaşlığı sakın saçma sapan bişey yüzünden bırakıp gitmee...
ay canım benimm,duygulandırdım kusura bakma
ama doğru olanı söyledim..bizim için değerlisin..
sen de sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?