Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kız elif niye utanıyorsun test almaktan boşversene yaaaaa heycanlandırma beni bak doğurrum haaaaaaa
deliiiiii..temam temam..utanmak yokkk...

nolur aklınıza her geldiğimde hayırlı sağlıklı bi hamilelik nasip et Allahım diye dua edinn..toksoplazzma sonuçlarına göre yaptırmak lazım derse eğer yarın yaptırırım belki kan testi..ama merkeze gitmem..zaten zararlıymış hamilelikte yolculukk.eğer varsa yine düğüne diye gittimm.yollarda tangur tungur bide tepindim üstüneee...

kızlarr salonumun ışığı zayıff.bide telefonla çektimm..görebilirsiniz inşallahhh...
yoksa yarın yaparsam gündüz ışıığyla onları eklerimmm...

yavyum buarada çooook sevindim resmen 2 çizgi var orda çok hafif silik yanii.çok mutlu oldum hayırlı olsun canım teselli oldu bana kızzz yüzümü güldürdünnn

Seliz bebişkomm hoşgeldin canım........
boşver kazeni mazeni ya onun için mi giriyordun topiğe?? salla gitsin yaaa biz seni özledik kazen için bizi bırakıp gitcektin ya helal olsunnn
eee ne var ne yok canım

Seliz bebişkomm hoşgeldin canım........
boşver kazeni mazeni ya onun için mi giriyordun topiğe?? salla gitsin yaaa biz seni özledik kazen için bizi bırakıp gitcektin ya helal olsunnn
eee ne var ne yok canım

canım kazen için değil ben gerekli desteği göremediğim için biraz kırıldım ama neyse olsun ben çok iyi niyetliyimdir hemen kaynaşırım insanlara çabuk güvenirim çok ta cana yakınımdır oyüzden sanırım karşımdanda hep aynı ilgiyi ve samimiyeti görmek istiyorum
buarada hoşbulduk canımmmmmm iyiyim deyim iyi olayım canım napiyim valla bugün ağlamaktan öldüm çok sıkıntılı saatler yaşadım.azönce girdim eve bi topiğe bakim dedim cezam bitmiş
sen nasılsın canım bebişim nasıl??

Son düzenleme:
kız elif niye utanıyorsun test almaktan boşversene yaaaaa heycanlandırma beni bak doğurrum haaaaaaa

ay bariz belli canım yaaa var ikinci çizgiiiii

haticeye katılıyorum allahım sağlıklı hayırlı hamilelikler nasip etsinn elifimmmmm......... ama ben çok heyecan yaptım yaaa, yine kasılmalarım başladı ya o derece :18:

kız eliffff ikinci çizgi var yaaaaaaaa abooooowwww

ayyyy elifff bunlar barizz belliiiihamilesinnnnnnn

canlarımmm ikinci çizgi varr.silik falan değil var yaniii..bide net görseniz keşke..makinemde bozuldu..neyse yarın gündüzde koyarım gerekirsee...
ooff kızlaarr Rabbim hayırlısını versinn.sağlıklı versin inşallahhh..nolur dua edinn.sağlıklıysa olsun diyeee...
ve beni gazaa getirmeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn......

kız sakin ol bak bahar'ı da heyecanlandırcan şimdi :)

vallahi heyecanlandı...ha bire tekmeliyo

canım toksoplazma mı var sen de anlamadım ben? senin için zararlı değil eğer geçmiş ise.
ama hamileyken yakalanırsan bu hastalığa bebeğe zararlı...daha önce olduysan bir daha olmazsın bebeğe de bir zararı olmaz
yani ben öyle biliyorum....
benim toksoplazmaya karşı bağışıklığım yok mesela her ay toksoplazmaya baktırmak zorundayım....

canım kırılma üstelemek istemedik yani ki ben face'den öğrendim olayı topiğe girdiğimde tartışma bitmişti....
ama ben de senin bir daha topiğe girmicem filan diyince kırıldım...tamam haklısın, kızgınlıkla söyledin belki ama fazla üstelemeseydin keşke.....eleştiriye açık değil herhalde o kazen denilen şahıs....sitenin yeni halini beğenmediysek beğenmedik yaniii beğenmek zorunda mıyız?

canım gaza getirmiyoruzzz ama ikinci çizgi var yanii resmenn

Son düzenleyen: Moderatör:

canım sitem etmekte haklısın,ben o gün yoktum zaten akşam okudum
ve de neden olduğunu anlamadım açıkçası..ama tabiki böyle bişeyin yaşanmasına
ve tekrar aramıza dönmeyeceksin diye de çok üzüldüm..
biz de seni çok seviyoruz ve hep aramızda görmek istiyoruz sakın gitme
bizimle kal olur mu

selizzzzz kızz o ne öyle o yazıı..yani gelmicenmi birdaha hem kaynaşmamak ne demek artık sende bizdensin ve yokluğun cok belliydi inan cok sık girmemişte olsam senin yoluğun belliydi..
bence bu tür şeylere takılma geldi geci herkezin başıan gelebilirdi böyle birşey..
lütfen gel artık yaa daha burda paylaşıcamız cok güzel şeyler olucak..

kız allah hayrını veree kızım da heycanlandıı allahım inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın elifim
çok çok çok sevindim ya anlatamam

sağol idilim yaaaaaa....çok tatlısınız vallaah..çok öpüyorum hepinizii..en sulusundaaannn...

canım benim şuan zaten çok duygusal anlar yaşıyorum morelim çok bozuk şu mesajınla anında doldu gözlerim beni ağlatma bende sizleri çok seviyorum beni aranızda görmek istediğin sağol arkadaşım inşallah canım.....

evet canım kız dedı doktor ınsallah yanılmıyordur :89:

canımm kürtajdan sonra kanda bakıldı..sınırdaymışş..sanırım varr..tel.de görüştüm dr.un sekreteriyle..gelsin ilaç yazayım dedi ama ben uzak olduğum için gidemedimm..yarın sağlık ocağına gidersem inşaallaahhh ordaki dr.a anlatırımm..
evet dün akşam kürtaj yapan dr.umda dedi..ikinci bi düşüğe sebep olmaz diyeee..sanırım vücut bağışıklık kazanıyorrr...
yavyum buarada çooook sevindim resmen 2 çizgi var orda çok hafif silik yanii.çok mutlu oldum hayırlı olsun canım teselli oldu bana kızzz yüzümü güldürdünnn

selizzzzz balımmm burdaki arkadaşlığı sakın saçma sapan bişey yüzünden bırakıp gitmee...

vallahi heyecanlandı...ha bire tekmeliyo

ay canım benimm,duygulandırdım kusura bakma
ama doğru olanı söyledim..bizim için değerlisin..
sen de sağol canım

canım çok sağolll seninde facedeki yazını şimdi gördüm yazmışsın benim için bişeyler tşk ederim.....
burayı özlerim gelmeyince,,,sizlere çok alıştımm bilmiyorum canım zaten morelim bozuk çok t sağlıklı düşünemiyorum...ama inşallah herzaman burda olmak isterim...

merhabalar kizlarr,
nasilsiniz???yine güzel sohbetler kacirmisim sayfalar almis basini gitmis
YAVYUM tebrik ederim hayatim anladim kadariyla hamilesin..

haaa bu yüzden mi düşük oldu? keşke doktoruna gitseydin ilaç yazıcakmış....umarım atlatmışsınıdr toksoplazmayı canım ya

canım benim sizin için hayırlısı neyse o olsun..
inşallah bebişiniz bu kez sağlıkla gelir balımm..
Allah'ım size bağışlar ve hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde tamamına erdirir inşallahhhh...Aminnnnnnnnnnnnnn...

selizzzzz balımmm burdaki arkadaşlığı sakın saçma sapan bişey yüzünden bırakıp gitmee...

canım sağol inşallah bende istemiyorum gitmeyii helede beni seven dostlar kazanabilmişsem neden gideyim..dost kazanamadığımı düşündüğüm için gitmek istedim burda boştan yere vakit öldürmeyim ozaman istedim

ay canım benimm,duygulandırdım kusura bakma
ama doğru olanı söyledim..bizim için değerlisin..
sen de sağol canım

sende benim için değerlisin su'cum...
hepiniz benim için çok değerlisinizz...
bunu 4 gündür yokluğunuzda dahada iyi anladım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…