Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
merhabalar kizlarr,
nasilsiniz???yine güzel sohbetler kacirmisim sayfalar almis basini gitmis
YAVYUM tebrik ederim hayatim anladim kadariyla hamilesin..

canım bana kalırsa tebrik için erkenn...kalp atışını görmeden kesin gözüyle bakmam biliyosunuz yaşadığım tecrübeden sonraa...
ama yinede sevindiğin için teşekkür ederimmm...

haaa bu yüzden mi düşük oldu? keşke doktoruna gitseydin ilaç yazıcakmış....umarım atlatmışsınıdr toksoplazmayı canım ya

inşallahhh idil yaa..inşallahh.ne lanet bişeymişşş.genelde kedi pisliğinden bulaşırmıışş.ay ben kedilere dokunmayı bırakk sevmemkiiii..

canım Su'cummmm....çok sağolll...
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı nsip etsin inşallahhh...

Son düzenleme:
canım yeni gördüm yazını kusura bakma.evet birden sinirle söyledim girmicem diye.çünkü ben hepimiz şikayetçiyiz diye orda cevaplar yazıyorum bilmem ne baktım kimse bana destek olmadı ben kazenin karşısında yalnız kalınca sinirlendim yanii.sonuçta sizin arkadaşınız bendim kazen değil.iyikide destek olmadınız zaten yoksam sizde uzaklaştırılrdınız kesin buseferde ben vican azabı duyardım
seliz hosgeldin canim
seni yeniden aramizda görmek cok gzel
..özledik...

sağol elmiii bende sizi özledim..

canım çiğ etten toprakta yetişen meyve ve sebzeler
mesela patates gibi....bunlardan da bulaşır

canım önemli değil gözünden kaçmış olabilir.....
ya artık bizimlesin dimi bırakmıcaksın bizi? boşver kazeni mazeni ya bak elif hamileeeeeeeeeeeeee :)

Son düzenleyen: Moderatör:
ballı böreklerimm ben kaçıyorummm..
hepinize desteğiniz için teşekkür ederimm..
çok sağolunnn

selizzzzzz sende bu konuyu kapatıyosunnn...
muhabbete devam ediyosunnnn...burda çok güzel bi arkadaşlık varrr lütfenn gitmeee..öptüm senii..

sende benim için değerlisin su'cum...
hepiniz benim için çok değerlisinizz...
bunu 4 gündür yokluğunuzda dahada iyi anladım

canım benim teşekkür ederim

canım Su'cummmm....çok sağolll...
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı nsip etsin inşallahhh...

Aminnnn canım benimm aminnnnnnnn...

Kızlar ben çıkıyorum yemekler hazır salatayı da yapıveriyim
yarın görüşürüz artıkın kendinize iyi bakın :)

afiyet olsun canım güle güle :79:

canım çiğ etten toprakta yetişen meyve ve sebzeler
mesela patates gibi....bunlardan da bulaşır

ayyy.bide geçen hafta sürekli köfte yedimm.bugünde yemek yoktu..et kızarrttıımmm..al işteee pimpiriklenmeler başladııı(((((
sağlık ocaklarında yapıyolarmıdırki toksoplazma testii???

kızlarr salonumun ışığı zayıff.bide telefonla çektimm..görebilirsiniz inşallahhh...
yoksa yarın yaparsam gündüz ışıığyla onları eklerimmm...

arkadaşım bu iş tamam gözünaydın
yarın birde kanda baktır kaç gün oldu regl geçeli canım hadi senide bekliyoruz 2011 ağustos anneleri topiğine sat kaçtı canım

ayyy.bide geçen hafta sürekli köfte yedimm.bugünde yemek yoktu..et kızarrttıımmm..al işteee pimpiriklenmeler başladııı(((((
sağlık ocaklarında yapıyolarmıdırki toksoplazma testii???

canım toksoplazma geçirmişsin zaten artık yesen de yemesen de bişey değişmez , bulaştı bi kere...
şimdi hastalık devam ediyo mu onu öğrenmen lazım....

sağlık ocaklarında yapıyorlar mı bilmiyorum canım, tam adamına sordun

ayyy kızlarr işim vardı biraz ayrı kalmak zorunda kaldım..nedense hamiş kalaldan benim koçiş iyice azıttı eskiden bu kadar değildi acaba diyorum preseed etkisimi..:44:ama öyle bildiğiniz gibim değil annarsınızya ondann işte.. selizz artıkın kuşum bırak bunlarıı sohbetimize muhabbetimize devam edelim.senin eksikliğin ve bütün kızların eksikliği hissediliyo tamammı bebişimmm
yavyumm kızz sende hemen pinpiriklenme dur bakalım varsa bilem bebiş hemen etki etmez o yediğin etler..

neyse kızlar öyle böyle işte bitti geçti gitti uzatmayım dahada fazla
kızlar cumartesi akşam arkadaşları yemeğe çağırmıştım sizede menümü sölemiştim.ogün akşam misafirlerimi güzelce ağırladım pazar gs&bjk maçı vardı bizim kocişler yellendi biz maça gidebilirmiyiz diye...gece yola çıkmlara lazım kii sabah orda olsunlar kii bilet bulsunlar..neyse kociş benden yalvar yakar izin aldı ben verince hepside vermek zorunda kaldı.dediler ki biz gece evlerimizde korkarız bende dedimki ozaman bayanlar ve bebişler bende kalsınlar ev büyük sığarız hepimiz dedim.herkes eve gitti pijamalarını alıp geldiler.gece pijama partisi verdik...neyse kocişler gitti ertesi gün maçı kazandık (Allahtan kazandık) gece yola çıktılar bizde dün gece annemde kaldık ablamla(kociş bacanağıyla ve arkadaşlarıylabirlikte gitti) neyse sabah kociş eve gelmiş yatmış bana mjs çekmiş uyanmayım die geldiğini haber vemek için bnmde şarj yokmuş sabah 6da uyandım şarjım bitmiş herlade gelmiştir uyuydor dedim 7.30da aradım işe gitsin die uyanmadı açmadı.bende yattım uyudum 9da uyandım hala açmıor evi arıyorum açmıor kiii benim kocişin uykusu hiç ağır değidir hemen uyanır..10a kdr aradık açmadı.ben çok korktum üstümü giydim bizim eve gittim 1 saat zile bastımm kapıları tekmeledim açmıor.biz içerden kapıları mutlaka kitliyoruz oda alışkanlık gelince kitlemiş dışardanda açılmıor..ayakkabıları dışarda.bnm ev dublex 2 tane dış kapım var.heralde yukarda uyudu dedim yukardaki kata çıktım ordaki kapıyı kıracak gibi vuruyorum zikle basıyorum evi arıyorum yok tık yok yanii ben ağlamaya başladım hüngür hüngür apartman ayağa kalktı herkes bağrıo içerdemisin diye.ablam geldi kapıları tekmeliyoruz kayınpederimi aradım çilingir çağır diye bizim kapı 3 tane demir kiliti var çilingir onları açamıyormuş.ablamn dediki yukarı katın anahtarını ver dedi yok abla ora hiç açılmaz o kapıyı kullanmadığımız için tamamen kitli dedim abam beni dinlemedi aldı yukarı çıtkı aşağı açıldı ama yuklardaki demir parmaklık kapalı olduğu için kapı 5 cm açıldı içeri bağırıyoruz yok ben ozaman gittim yani ağlamaktan öldüm öldü kocam diyorum gazmı sızdı kalp krizimi geçridi aprtmanı ayağa kaldırdım...benim herkül ablam komşudan pense gibi aletler istedi yarım saat uğraştı ve kilitleri kırdı.koşarak içeri girdim yatak odası kitli...bizim eve daha önce hırsız girmişti apartmanada oyüzden yatakodasını fln mutlaka kitleriz.oda laışkalnlık olmuş ya kitlii ben yatakoadsını nasıl tekmeliyorum
nihayet içerden bi ses nolduuuuuuuuuuuuuuu heleşükür uyandı beyefendii kapıyı açtı ben kocama saldırdım o sinirle bağır çağır apartmandakiler ohhh uyuyormuş falan.noldu ya dio oda şok olduu öküz gibi ne uykusu böyle beni mahvettin dedim bağırdım ondan sonrada sarıldım sana bişey olmamış die nasıl ağladım.ama 3 saat boyunca yaşadıklarım yüzünden ömrümden ömür gitti kızlar

canım senin akıntılar devam ediyo mu hala? kız kocişi boşver şimdilik azıtsın....hiç sırası değil hatçemm yasak verdim ben sanaa :90:

inşallah geçirmişimdir ve geçmiştirr..yani bağışıklığım vardır ona karşıı..inşallaaaaaaaahhhhh...

enfeksiyon varsa diyee.aman ne bilim hatçem yaa..hayırlısı Rabbimdennn..

ayy çok geçmiş olsun canım yaaa...
kötü olmuşunudrr.aynı derecede olmasada bi kere bende ulaşamamıştım eşimee.delirmiştimm.hayatımda öyle titrediğimi hatırlamıyorummm..
Allah eşlerimize sağlık versin yaaa...

kızlar sayfa acık kalmıs anca gecmişi okudum. valla artık sohpete pek katılamıyorum oglumdan ve işlerden ama sizi takipteyim :)))

ayyy canım büyük gecmişşş olsunnn inan okurken bile sanki senin yaşadıklarını ben yaşadım..allahım korusun yani oda ne uykusuymuş kapı pencere heryere vurmuşsunuz...ama cok şükürki iyimiş haklısın yaniii sende ömründen ömür gitmiş..

canım senin akıntılar devam ediyo mu hala? kız kocişi boşver şimdilik azıtsın....hiç sırası değil hatçemm yasak verdim ben sanaa :90:

yok canım normale döndü ama istifra edince ister istemez ıkınma hissi olduğu için o zaman biraz geliyo yine kesiliyoöyle işte..
evet canım bende yasak verdim koçişe zaten perhizdeyiz sadece onu mutlu etmek için yapıyorum başka şeyleri..:131:

ay canım çok geçmiş olsun..yazıyı okurken bile endişelendim :18:
çok şükürki kötü bişe yok..
Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…