slm kızlaaar
selam canımm hoşgeldinnnn..nasılsınn..
valla canım bende tam olarak bilmiyorumm olayı sadece uzaklaştığını biliyorum 3 gün ama neden ne olduda uzaklaştı tma bilmiyorum..cünki bende eskisi gibi girmiyorum artık..Kızlar noluyo yaa ben neler kaçırmışım böyle seliz nezaman ve neden uzaklaştırma aldı kiay Fransız kaldım yaaaaa :26:
Selizcim geçmiş olsun tatlım bu arada, gerçekten büyük korku atlatmışsın Allah bidaha yaşatmasın bitanem
Ya ben geçen hafta çok yoğundum giremedim hiç, ne oldu ne bitti biri bana anlatsın yaaa :18:
canım galiba hamişş testte pozitif bakalım yarın birdaha yapıcak test..inşallah sağlıklı hamilelikler gecirir...yanlış okumadıysam galiba elif hamiş öylemii
eğer öyleyse gerçekten çok sevindim bu sefer olur inş
hoşbulduk canım
iyiyim sen nasılsın bu ara pek giremiyorum nete çıkıcamya arkadaşa iş öğretiyorum:126:
sen nasılsın bakalım nasıl gidiyo umarım herşey yolundadır.
slm kızlaaar
valla canım bende tam olarak bilmiyorumm olayı sadece uzaklaştığını biliyorum 3 gün ama neden ne olduda uzaklaştı tma bilmiyorum..cünki bende eskisi gibi girmiyorum artık..
valla canım bende tam olarak bilmiyorumm olayı sadece uzaklaştığını biliyorum 3 gün ama neden ne olduda uzaklaştı tma bilmiyorum..cünki bende eskisi gibi girmiyorum artık..
amin hayatım Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin.ağlamaktan gözlerim şişti bi görseniz beni korkarsınızayy çok geçmiş olsun canım yaaa...
kötü olmuşunudrr.aynı derecede olmasada bi kere bende ulaşamamıştım eşimee.delirmiştimm.hayatımda öyle titrediğimi hatırlamıyorummm..
Allah eşlerimize sağlık versin yaaa...
valla içtnmi diyorum bu ne uykusu saçmalama dioayyy canım büyük gecmişşş olsunnn inan okurken bile sanki senin yaşadıklarını ben yaşadım..allahım korusun yani oda ne uykusuymuş kapı pencere heryere vurmuşsunuz...ama cok şükürki iyimiş haklısın yaniii sende ömründen ömür gitmiş..
amin canımmmm çok şükür sapasağlam kocişşşşay canım çok geçmiş olsun..yazıyı okurken bile endişelendim :18:
çok şükürki kötü bişe yok..
Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin..
arkadaşlık çok önemli ben arkadaşlığa dostluğa çooook önem veririm.çok sayıdada dostum vardır Allaha şükür...arkadaş kelimesinin buradan geldiğini bilmiyordum..öğrendiğim ii oldu...buarada yazdıkların için tşk ederim...buradaki bazı arkadaşlarıma kırıldım ama onlara kızmadım.gerçekten güzel şeyler paylaştık onları hiçe sayamam bazı şeyleri görmezlikten geldim bu topiğin huzurunu kaçırmak istemiyorum.benden yana bir sıkıntı olmasın..çünkü arkadaşlarım buraya dertlerini paylaşmak huzur bulmak için geliyorlar.yinede bana destek olan arkadaşlarımın hakkını yiyemem Allah razı olsun onlardan...Tesadüfen okudum bu forumu Ve Seliz'in başına gelenler bana fillerden şikayet edip Nasrettin Hoca'yı önayak eden ama sonra arkasında durmayan köy halkını hatırlattı. Arada sırada girip ilgimi çeken forumları okuyorum ama burada yaşananlar enteresan geldi. Bir çocuk cezalandırır gibi 3 gün uzaklaştırma vermek,eleştirileri kabul etmemek hiç doğru değil. Sürekli haberleştiğin en özel ve güzel zamanlarını paylaştığın arkadaşının saçma bir şekilde cezalandırılmasına seyirci kalmak hele hiç doğru değil. Yine de Seliz son derece olgun ve buradaki arkadaşlarına gönül koymamış.
Bu arada arkadaş demişken; Orta Asya'da, savaşın ok ve yay ile yapıldığı dönemlerde Türk savaşçılar, arkalarından gelebilecek bir saldırıyı önlemek için sırtlarını
önceden bu amaçla hazırlanmış bir TAŞ'a dayarlarmış.Bu taş 'ARKA-TAŞ' veya Azerbaycan'daki telaffuzuyla... 'ARKA-DAŞ' olarak adlandırılmış.
'Dostluk' kavramının zaman içinde, insanın arkasını yaslayabileceği ve kendisini olabilecek kötülüklerden koruyacağı fikri ile özdeştirilmesi sonucu 'arkadaş' kelimesi 'dost' anlamında Türkçe'mizdeki yerini bulmuş...Arkadaşsız kalmamamız dileğiyle...
Kızlar noluyo yaa ben neler kaçırmışım böyle seliz nezaman ve neden uzaklaştırma aldı kiay Fransız kaldım yaaaaa :26:
Selizcim geçmiş olsun tatlım bu arada, gerçekten büyük korku atlatmışsın Allah bidaha yaşatmasın bitanem
Ya ben geçen hafta çok yoğundum giremedim hiç, ne oldu ne bitti biri bana anlatsın yaaa :18:
belle canım kızın oluyormuş ay çok sevindim hayırlı olsun :81:
sen de öğrendin bi ben kaldım yahuuu :):)
ben de yarın gdiyorum doktora inşallah öğreniriz artık
kızlarr salonumun ışığı zayıff.bide telefonla çektimm..görebilirsiniz inşallahhh...
yoksa yarın yaparsam gündüz ışıığyla onları eklerimmm...
neyse kızlar öyle böyle işte bitti geçti gitti uzatmayım dahada fazla
kızlar cumartesi akşam arkadaşları yemeğe çağırmıştım sizede menümü sölemiştim.ogün akşam misafirlerimi güzelce ağırladım pazar gs&bjk maçı vardı bizim kocişler yellendi biz maça gidebilirmiyiz diye...gece yola çıkmlara lazım kii sabah orda olsunlar kii bilet bulsunlar..neyse kociş benden yalvar yakar izin aldı ben verince hepside vermek zorunda kaldı.dediler ki biz gece evlerimizde korkarız bende dedimki ozaman bayanlar ve bebişler bende kalsınlar ev büyük sığarız hepimiz dedim.herkes eve gitti pijamalarını alıp geldiler.gece pijama partisi verdik...neyse kocişler gitti ertesi gün maçı kazandık (Allahtan kazandık) gece yola çıktılar bizde dün gece annemde kaldık ablamla(kociş bacanağıyla ve arkadaşlarıylabirlikte gitti) neyse sabah kociş eve gelmiş yatmış bana mjs çekmiş uyanmayım die geldiğini haber vemek için bnmde şarj yokmuş sabah 6da uyandım şarjım bitmiş herlade gelmiştir uyuydor dedim 7.30da aradım işe gitsin die uyanmadı açmadı.bende yattım uyudum 9da uyandım hala açmıor evi arıyorum açmıor kiii benim kocişin uykusu hiç ağır değidir hemen uyanır..10a kdr aradık açmadı.ben çok korktum üstümü giydim bizim eve gittim 1 saat zile bastımm kapıları tekmeledim açmıor.biz içerden kapıları mutlaka kitliyoruz oda alışkanlık gelince kitlemiş dışardanda açılmıor..ayakkabıları dışarda.bnm ev dublex 2 tane dış kapım var.heralde yukarda uyudu dedim yukardaki kata çıktım ordaki kapıyı kıracak gibi vuruyorum zikle basıyorum evi arıyorum yok tık yok yanii ben ağlamaya başladım hüngür hüngür apartman ayağa kalktı herkes bağrıo içerdemisin diye.ablam geldi kapıları tekmeliyoruz kayınpederimi aradım çilingir çağır diye bizim kapı 3 tane demir kiliti var çilingir onları açamıyormuş.ablamn dediki yukarı katın anahtarını ver dedi yok abla ora hiç açılmaz o kapıyı kullanmadığımız için tamamen kitli dedim abam beni dinlemedi aldı yukarı çıtkı aşağı açıldı ama yuklardaki demir parmaklık kapalı olduğu için kapı 5 cm açıldı içeri bağırıyoruz yok ben ozaman gittim yani ağlamaktan öldüm öldü kocam diyorum gazmı sızdı kalp krizimi geçridi aprtmanı ayağa kaldırdım...benim herkül ablam komşudan pense gibi aletler istedi yarım saat uğraştı ve kilitleri kırdı.koşarak içeri girdim yatak odası kitli...bizim eve daha önce hırsız girmişti apartmanada oyüzden yatakodasını fln mutlaka kitleriz.oda laışkalnlık olmuş ya kitlii ben yatakoadsını nasıl tekmeliyorum
nihayet içerden bi ses nolduuuuuuuuuuuuuuu heleşükür uyandı beyefendiikapıyı açtı ben kocama saldırdım o sinirle bağır çağır apartmandakiler ohhh uyuyormuş falan.noldu ya dio oda şok olduu öküz gibi ne uykusu böyle beni mahvettin dedim bağırdım ondan sonrada sarıldım sana bişey olmamış die nasıl ağladım.ama 3 saat boyunca yaşadıklarım yüzünden ömrümden ömür gitti kızlar
sağol canım evet büyük bir korku yaşadım çok şükür iyiyim şuan...
canım bazı tatsız olaylar oldu işte burdaki kimseyle alakalı değil kazenle bnm aramda geçtii.toip zırt vırt değişio donuyo falan bizde kızdık msj attık kazene birkaç kişi kazen de toipğe geldi bişeyler yazdı ama sert bir tavırla kimse bişey demedi herkesi savunmak bana düştü kendimce.kazene birtek ben cvp yazdım şikaytlerimi dile gitrdim oda beni 3 gün uazklaştırdı bende kimse bana destek olmadınız kazene karşı die sinirlendim...bugün cezam btimiş bende gelip kırgınlığımı dile getirdim bazı arkadaşlarım beni unutmamış ilgilenmişler sağolsunlar...
böyle işte canım...neyse daha fazla uzatmayalım canım kimsenin canı sıkılmasın
evet canım yanılmıyorsa doktorum kız dedı hayırlısı saglıklısı ınsallahevet sen meraktan catladı artık ınsallah yarın ogrenırsın sende canım benım:79:
ben kactım kızlar uzanayım bıraz mucuksssss
amin canım
evet çatladım valla :) inş yarın öğreniriz sağol canım
ben çıkıyorum kızlar yemek yicem
sağol balım benimm.Rabbim sağlıklı sıhhatli versin inşallahhh verecekseee...dua edinnn..
kızçen nasııll???
tşk ederim cnm o olayı boşver gitsin artık eşimle ilgili olaya gelincede çok korkuttu beni mömücüselız canım basına gelenlerden hıc haberım olmadı dogal olarak eskısı gıbı gelemedıgım ıcın uzaklastırma fılan almıssın sıte bu sekılde begenılmedı bunuda herkes dıle getırdı aslında ama sana patlamıs olay nedense neyse bosverrrrrrrrr:76:
ayrıca esınle ılgılı olayda haklı olarak cok korkmussun cok gecmıs olsun neysekı cok sukur korktugun seyler gelmemıs basına uyuyakalmıs sadece
Ay üzüldüm yaa, ama eminim kasten yapılmış bişey yoktur, ben arkadaşlarıma her konuda güveniyorum, 1 yıldan fazla süredir her gün beraberiz burda ve kimsenin sana da kasıtlı bişey yapmak isticeni sanmam, burda herkes seni çok seviyo ve eminim de özlemişlerdir, dediğim gibi ben de yoktum o günlerde ama buralarda olsam ben de seninle beraber şikayetlerimi dile getirirdim, neticede bunu burda hergün konuşuyoruz zaten kim ne derse desin sitenin bu hali kesinlikle berbat, ben de bi bilgisayarcı olarak hiç beğenmiyorum bu halini, fazlasıyla kasıldı, dengesizleşti, yavaşladı bunu hep söylüyoruz bunda kızacak ne varmış ki ben kazeni de anlamadım valla
Neyse sen bizi biliyosun biz de seni yanlış anlaşılmalar, kırgınlıklar olmuş olabilir ama eminim kimsede bir art niyet yoktur, hiçbirimizin de dışardan gelen ve bizi tanımayan birinden arkadaşlık dostluk dersi almaya ihtiyacı yok bencebu topik sağlam dostluklar sayesinde bunca zamandır en üstte kaldı ve bunu görüp topiğimizi sabitleyen de kazenin ta kendisidir bunu unutmayalım )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?