Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ben kactım kızlar uzanayım bıraz mucuksssss

amin canım
evet çatladım valla :) inş yarın öğreniriz sağol canım

ben çıkıyorum kızlar yemek yicem

güle güle kızlaaaarrrrrr
sağol canımmm
meleğim uyandıııı çok acıkmış elini cokkudu cokkudu emiyooo
ben kaçar

güle güle cnm bende onun elini yerim fıstık:)

Neyse olmuş bitmiş, cezan da kalkmış dönmüşsün aramıza artık önemli olan bu

kızlarrr ben kacıyorumm hepinize iyi gecelerr....
biz yarın dr,umuza gidiyoduk ama yarın dr. ameliyatı varmış çarşambaya kaldı artık..güc olmasında gec olsun varsın önemli değil.. hadi mucuuuu mucuuuu

Kızlar ben de kaçiyim artık çamaşır yıkattım onları asiyim, bi de yavaştan acıkmaya başladım yicek hafif bişeyler hazırliyim bari bu saatten sonra ağır yemek olmaz zaten gördüğünüz gibi fazla kilo alma potansiyelim var artık
Öpüldünüz mucu mucu

kızlarrr ben kacıyorumm hepinize iyi gecelerr....
biz yarın dr,umuza gidiyoduk ama yarın dr. ameliyatı varmış çarşambaya kaldı artık..güc olmasında gec olsun varsın önemli değil.. hadi mucuuuu mucuuuu
evet canım geç olsun ama güç olmasın
kendine dikkatet öpüyorum seniii

Neyse olmuş bitmiş, cezan da kalkmış dönmüşsün aramıza artık önemli olan bu
evet canım bencede

kolay gelsin canım bende gidiyim safrayı toplayım
kızlar bende kaçıyorum görüşmek üzere

ay çok sevindim ya hayırlı olsun kime niyet kime kısmet inş. sağlıkla kucağına alırsın canım ya...

hayattan tad almıyorum sanki :97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:

seliz hoşgeldin canım. Yokluğun gerçekten hissedildi burada, gözlerim aradı hep adını, seni seviyoruz

eliffffffiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, allah sağlıklı ve sıhhatli gebelik nasip etsin, hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

HAYIRLISI NE İSE ONU GÖRSÜN ELİF YARABBİM.....................

ayyyy ELİFFFFFFFFFFFFF canımmm benımmm baktım testlerıneee ve kesınlıkle hamılesınnnnnnn ne kadar sevındım anlatamammmmm

ALLAHIM sağlıklı sıhhatlı bır şekıldee bebeğinı nasıp etsın sana canm benmmm

canım çok sağolll bende sizi seviorum

eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiF nereye gittin yawww kız bu ne hızzz hemencecik dur maşallah deyim tü tü tü tü tü nazar değmesin kocişin ceketini atsa hamiş kalıosun kızzz
bide üstelik ayrısınızz sende fatoşu geçtin haaa biz nerdeyse 1 yıldır hergün koyun koyunayız ama beceremioruz

elifcimm inşallahh rabbim bu sefer güldürür yüzünü canımmm....
bellecim kızcen olucakmışş hadi hayırlısı cnmmmmm sağlıklı olsunn kızcenn sağ salim al sende kollarınaaa

bellecim kızcen olucakmışş hadi hayırlısı cnmmmmm sağlıklı olsunn kızcenn sağ salim al sende kollarınaaa

emoşum sen napıosun?
kırmızıların geldimi???haber alamdım biliosun giremediğim içinn msnde bozuktuuu

yanlış okumadıysam galiba elif hamiş öylemii
eğer öyleyse gerçekten çok sevindim bu sefer olur inş
canım benim sevinmek için çok erken...bunu zaman gösterecek..ama çok teşekkür ederimm benim adıma sevindiğin içinn.çok sağollll...

elıf testlerın cok belırgın yanı hamılesın tebrık ederım ALLAH ınsallah tekrar aynı seylerı yasatmasın hayırlısını saglıklısını versın rabbım ısteyen herkese:86:
canım evet baya belirginn. o testler bide salonun loş ışığında çekildi..ama ben ilki gb ağzım kulaklarımda değilimm...
amin canımm..Rabbim nasip edecekse sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallahhh...

canım benim..sağol..içimi ferahlattın azda olsaaa...
inşallahh toksoplazma derdiyle uğraşmam bide..zaten ilk gebeliğimin neden bittiği meçhul..o mu bumu diye kafayı yiycemmm...
Rabbim nasip edecekse sağlıklı nasip etsinnn...

ay çok sevindim ya hayırlı olsun kime niyet kime kısmet inş. sağlıkla kucağına alırsın canım ya...

canım benim..sağol ama sevinmek içinn çoook erkenn..bu sefer kalp atışını görmeden sevinmem..
Rabbimde nasip eder inşallahhh...

ayy ablacımm çok sağol.dua edin nolurr.bu sefer sonu güzel olsunnn..(tabi eğer varsaaa...)

gökçemmm menimmm...çok teşekkür ederimmm..
dua et olurmu..
Allah sağlıklı evlatlar hamilelikler nasip etsinn inşallahhh...

valla gülüm marifet hamiş kalmakta değil bunu çok iyi anladımm..şuan göbek atmam gerekirkenn kendimi geri çekiyorumm..çünkü sağlıklı bi gebelik bi mucizee..
Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsinn.eğer bendede varsa sonu güzel olsun inşallahhh...

inşallahh canımm..inşallahh Rabbim bu sefer nasip ederr..
sağol canımbenim...

emoşum sen napıosun?
kırmızıların geldimi???haber alamdım biliosun giremediğim içinn msnde bozuktuuu
ooooo geldide bitti bile cnm tam gününde geldi biraz deişik oldu bu ay 2 günü leke leke sonra 2 gün yoğun sonrada kesildi zaten bu arada listeye ekleneb,ilirim ben suyu göreedim ben görürsen söle 22 aralık beklenmeyen tarihim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…