- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
ben kactım kızlar uzanayım bıraz mucuksssss
amin canım
evet çatladım valla :) inş yarın öğreniriz sağol canım
ben çıkıyorum kızlar yemek yicem
sağol canımmm
canım kızımda iyi çok şğkür gülüyo aguu agu diyo artık teyzesiiii
elif tokso varmış sende ya köfte yedim demişsin köfte pişiyo cnım
çiğ etten bulaşır bu hastalık
mesela çiğ köfte
veya iyi yıkanmamış sebzelerden
içini ferah tut tatlım
seliz bende duymamıştım cnm uzaklaştırıldığını
bu arada geçmiş olsun
meleğim uyandıııı çok acıkmış elini cokkudu cokkudu emiyooo
ben kaçar
evet canım haklısın bende kimsenin bi art niyeti olduğunu düşünmüyorum zaten düşünsem burda olmazdım şuanda.bende 9 aydır burdayım vede çok bağlandım herzaman sizleri düşünüyorum aklımdasınız.burda olmadığındna haberim var canım yoksa seni biliyorum sende destek olurdun bana.evet topiğimiz çok sağlam dostluklara imza attı.ben martta geldim buraya ama benide hemen içinize aldınız.azönceki arkadaşın yazdığına gelince evet ondada haklısın sağolsun bana destek olmuş ma oda beni anlamamışki benim burdaki kimseye kızmaya hakkım yok sadece kırıldım okadar.açıkçası kazen toipğe böyle bir msj atınca bende topiğimizi korumak istedim.topiğimizi korumak isteyincede herkesten destek görmek istedim okadar...kazen sayesinde topiğin sabit kaldığını biliyoruz ençok yoğunluk bizim topikte doğal olarak topiğin kapatılmayıp devam ettirilmeside doğal hem bizim için hem kk için.
kazenle ilk tartışmamız değil bu daha öncede birkaç bişey olmuştu kendisi hatılamaz ama ben unutmuyorum bu 3.sert tavrıydı herzaman bu böyle olunca bende sanırım birden patladım...
evet canım geç olsun ama güç olmasınkızlarrr ben kacıyorumm hepinize iyi gecelerr....
biz yarın dr,umuza gidiyoduk ama yarın dr. ameliyatı varmış çarşambaya kaldı artık..güc olmasında gec olsun varsın önemli değil.. hadi mucuuuu mucuuuu
evet canım bencedeNeyse olmuş bitmiş, cezan da kalkmış dönmüşsün aramıza artık önemli olan bu
Kızlar ben de kaçiyim artık çamaşır yıkattım onları asiyim, bi de yavaştan acıkmaya başladım yicek hafif bişeyler hazırliyim bari bu saatten sonra ağır yemek olmaz zaten gördüğünüz gibi fazla kilo alma potansiyelim var artık
Öpüldünüz mucu mucu
canlarımmm ikinci çizgi varr.silik falan değil var yaniii..bide net görseniz keşke..makinemde bozuldu..neyse yarın gündüzde koyarım gerekirsee...
ooff kızlaarr Rabbim hayırlısını versinn.sağlıklı versin inşallahhh..nolur dua edinn.sağlıklıysa olsun diyeee...
ve beni gazaa getirmeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn......
seliz hoşgeldin canım. Yokluğun gerçekten hissedildi burada, gözlerim aradı hep adını, seni seviyoruz
eliffffffiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, allah sağlıklı ve sıhhatli gebelik nasip etsin, hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
HAYIRLISI NE İSE ONU GÖRSÜN ELİF YARABBİM.....................
hayattan tad almıyorum sanki :97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:
elifcimm inşallahh rabbim bu sefer güldürür yüzünü canımmm....
bellecim kızcen olucakmışş hadi hayırlısı cnmmmmm sağlıklı olsunn kızcenn sağ salim al sende kollarınaaa
canım benim sevinmek için çok erken...bunu zaman gösterecek..ama çok teşekkür ederimm benim adıma sevindiğin içinn.çok sağollll...yanlış okumadıysam galiba elif hamiş öylemii
eğer öyleyse gerçekten çok sevindim bu sefer olur inş
canım evet baya belirginn. o testler bide salonun loş ışığında çekildi..ama ben ilki gb ağzım kulaklarımda değilimm...elıf testlerın cok belırgın yanı hamılesın tebrık ederım ALLAH ınsallah tekrar aynı seylerı yasatmasın hayırlısını saglıklısını versın rabbım ısteyen herkese:86:
canım kızımda iyi çok şğkür gülüyo aguu agu diyo artık teyzesiiii
elif tokso varmış sende ya köfte yedim demişsin köfte pişiyo cnım
çiğ etten bulaşır bu hastalık
mesela çiğ köfte
veya iyi yıkanmamış sebzelerden
içini ferah tut tatlım
seliz bende duymamıştım cnm uzaklaştırıldığını
bu arada geçmiş olsun
ay çok sevindim ya hayırlı olsunkime niyet kime kısmet inş. sağlıkla kucağına alırsın canım ya...
seliz hoşgeldin canım. Yokluğun gerçekten hissedildi burada, gözlerim aradı hep adını, seni seviyoruz
eliffffffiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, allah sağlıklı ve sıhhatli gebelik nasip etsin, hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
HAYIRLISI NE İSE ONU GÖRSÜN ELİF YARABBİM.....................
ayyyy ELİFFFFFFFFFFFFF canımmm benımmm baktım testlerıneee ve kesınlıkle hamılesınnnnnnn ne kadar sevındım anlatamammmmm
ALLAHIM sağlıklı sıhhatlı bır şekıldee bebeğinı nasıp etsın sana canm benmmm
eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiF nereye gittin yawww kız bu ne hızzz hemencecikdur maşallah deyim tü tü tü tü tü nazar değmesin kocişin ceketini atsa hamiş kalıosun kızzz
bide üstelik ayrısınızz sende fatoşu geçtin haaabiz nerdeyse 1 yıldır hergün koyun koyunayız ama beceremioruz
elifcimm inşallahh rabbim bu sefer güldürür yüzünü canımmm....
bellecim kızcen olucakmışş hadi hayırlısı cnmmmmm sağlıklı olsunn kızcenn sağ salim al sende kollarınaaa
ooooo geldide bitti bile cnm tam gününde geldi biraz deişik oldu bu ay 2 günü leke leke sonra 2 gün yoğun sonrada kesildi zaten bu arada listeye ekleneb,ilirim ben suyu göreedim ben görürsen söle 22 aralık beklenmeyen tarihimemoşum sen napıosun?
kırmızıların geldimi???haber alamdım biliosun giremediğim içinn msnde bozuktuuu
ooooo geldide bitti bile cnm tam gününde geldi biraz deişik oldu bu ay 2 günü leke leke sonra 2 gün yoğun sonrada kesildi zaten bu arada listeye ekleneb,ilirim ben suyu göreedim ben görürsen söle 22 aralık beklenmeyen tarihim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?