Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
sıcak bi duş alayım ben...belki yardımcı olur?

hamileyken aspirinin bi sakıncası var mı?? bi kaçta aspirin alsam yarın ben? gelecek mi bakalım kırmızılar??

aspirini ne yapacaksın şimdi durduk yere? başın falan ağrıyorsa parol al onu hamilelere de veriyorlarmış ama bence gerek yok yaani..

çiçeiğimde susutu zaten hiiççç sesi çıkmıyooo:çok üzgünüm:

canım be sezeryandada vurdukları iğne aynı değil mi? belden? narkoz nerden çıktı şimdiiiiii, anlamadım ben??

canım valla birşey bildiğimden değil :)) o daha kolay gibi geliyor yaa çok korkutucu bu doğum( o sancı falan doktorlar bakıyormuş parmakla ayyy dayanamamm bennnnn (

canım sancıyı szryana kat kat fazla cekıyorsun buna ınan..adı ustunde normal..bebk ısteyıp bu kadar sıkıntı stres yasarkn dogum yanında ınanınkı hıc bırsey..benım ılk dogum ölü dogumdu..ne acılar yasdım anlatamam.herks dedıkı bı daha doguramazsın sn..ama ıkıncıyıde normal yaptımm..bebgım ıcın hrsy degr..ama normal dogumda ınsan kndını daha rahat toparlıyo..bbısıne daha ıyı bakabılıyo..haa epıduralde olabılır ıstge kalmıs tabı...bn hrseyın normalını sctım..annm bnı nasıl dogurmussa onu yasamak ıstedım..

bende onu sorcaktım şimdi sizlere..onu duymuştum ve doktoruma danışacagım inş.bende onu düşünüyorum..peki agrı hissiniz ne kadar olmuştu?nasıldı dogum biraz bilgi verirmisiniz rica etsem???

felç olan bile var ondan okuduğum akdarıyla ama tabi her şey yolunda gidip çok memnun kalanda.Kısmet yaa böyle eşyler aslında

canım özür ya susmaktan dgıl oglum aglıyo sancı vurdu galıba...ona bakıyorum ara ara..uyuttum yıne aglamaz ınsallah..

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

maybebaby............................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )
pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pembedana..............................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

saziye19.........................7 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
Nell83................................8 OCAK
Beren35.................8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
madeofhonor............14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
cngenm...................15 ARALIK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
askisi...................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
azize1.......30 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
beleney...............2 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--???

aslında bende çatır çatır doğurcak güç olsaaa...epiduralde istememde... annemde çok dikiş olmuş benim. o korkutuyor beni, geçmek bilmez orda yara yaaaa...nasıl oturup kalkar insan. hoş biz ilk miyiz ki???ohaoldumsmileohaoldumsmile

sıcak bi duş alayım ben...belki yardımcı olur?

hamileyken aspirinin bi sakıncası var mı?? bi kaçta aspirin alsam yarın ben? gelecek mi bakalım kırmızılar??

canım aspırın falan ıcme o kadar hafıf bısey dgıl o doktor gbe ıken verıyo ama plesanta yaslanması olunca.oda haftada 5 gun blırlıyo..yanı ıcmsen daha ıyı olur..en guzelı sıcak bır dus..

felç olan bile var ondan okuduğum akdarıyla ama tabi her şey yolunda gidip çok memnun kalanda.Kısmet yaa böyle eşyler aslında

evet canım ya bende duydum o tip şeyler..benm kayınvalidem de anestezi uzmanı,ama oda bu tip örneklerin çok oldugunu söylüyor pek önermedi ama sen bilirsin dedi,ayy ben çok korkuyorum yaa senağlama

canım be sezeryandada vurdukları iğne aynı değil mi? belden? narkoz nerden çıktı şimdiiiiii, anlamadım ben??

Canım sezeryanda brundan ağızdan her neyse ondan veriyorlar narkozu diğri iğne ve kana yayılımı çok daha farklı.
dediğim gbi kısmet işi bunlar.Doktor bir iki arkaaddşım var hiçbiri önermedi ben ilk duyduğumda hah tamam işte bununla olacağım dediğimde.

Son düzenleme:

hımmm anladım canım ya ben belden iğne vurdurmam çok tehlikeli olabilir herkes şanslı olmayabilir...şimdi böyle diyorum ama tabii o an hangisi gerekirse onu olucaz mecburen önce bi hamile kalayımda :)) çok sağol canım öğrenmiş oldum kaydirigubbakcemile5

canıkom bbısın ısın ıcınde olunca cesaretın gelır korkma.....bende bastan korkuyordum ama sımdı yıne doguruuuuummmm.hamıl kalayımda

canım aspırın falan ıcme o kadar hafıf bısey dgıl o doktor gbe ıken verıyo ama plesanta yaslanması olunca.oda haftada 5 gun blırlıyo..yanı ıcmsen daha ıyı olur..en guzelı sıcak bır dus..

öyle yapayım , sıcak sudan çıkmayayım ben yarın:roflol:
perşembeden sonra yokum ben yaaa....anca pazar gecesi gelirim, o zaman kadar haber yok benden...:Saruboceq:

kızlaaaaaaar size doyum olmaz ama ben gdiyorum çok uykum geldi :)) hepinizi öptüm fazla kaynatmayın lütfenn sabah okuması çok zor oluyoo ( iyi geceler :))

evet canım ya bende duydum o tip şeyler..benm kayınvalidem de anestezi uzmanı,ama oda bu tip örneklerin çok oldugunu söylüyor pek önermedi ama sen bilirsin dedi,ayy ben çok korkuyorum yaa senağlama

Sezeryan en temizi işte bu durumlarda ama acıya dayanıklıyım dersen normal doğumda vücut da daha erken toparlıyooo

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

maybebaby............................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )
pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pembedana..............................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

saziye19.........................7 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
Nell83................................8 OCAK
Beren35.................8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
madeofhonor............14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
cngenm...................15 ARALIK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
askisi...................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
azize1.......30 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
beleney...............2 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…