zorla getiricen yani:)) aspirin kanı çok sulandırır canım içme bence
sıcak bi duş alayım ben...belki yardımcı olur?
hamileyken aspirinin bi sakıncası var mı?? bi kaçta aspirin alsam yarın ben? gelecek mi bakalım kırmızılar??
Duydum tabi duymaz mıyım araştırdım da ama Allah'a şükür seninki başarılı olmuş.bebkleri fazla narkoza mazur kalandan tut ölü doğana kadar bir sürü şey okudumona cesaret edemem bu durumda.Aslında ne güzel bişey ama olmaz.yapamam.
canım valla birşey bildiğimden değil :)) o daha kolay gibi geliyor yaa çok korkutucu bu doğum( o sancı falan doktorlar bakıyormuş parmakla ayyy dayanamamm bennnnn (
bende onu sorcaktım şimdi sizlere..onu duymuştum ve doktoruma danışacagım inş.bende onu düşünüyorum..peki agrı hissiniz ne kadar olmuştu?nasıldı dogum biraz bilgi verirmisiniz rica etsem???
aspirini ne yapacaksın şimdi durduk yere? başın falan ağrıyorsa parol al onu hamilelere de veriyorlarmış ama bence gerek yok yaani..
çiçeiğimde susutu zaten hiiççç sesi çıkmıyooo:çok üzgünüm:
felç olan bile var ondan okuduğum akdarıyla ama tabi her şey yolunda gidip çok memnun kalanda.Kısmet yaa böyle eşyler aslında
canım sancıyı szryana kat kat fazla cekıyorsun buna ınan..adı ustunde normal..bebk ısteyıp bu kadar sıkıntı stres yasarkn dogum yanında ınanınkı hıc bırsey..benım ılk dogum ölü dogumdu..ne acılar yasdım anlatamam.herks dedıkı bı daha doguramazsın sn..ama ıkıncıyıde normal yaptımm..bebgım ıcın hrsy degr..ama normal dogumda ınsan kndını daha rahat toparlıyo..bbısıne daha ıyı bakabılıyo..haa epıduralde olabılır ıstge kalmıs tabı...bn hrseyın normalını sctım..annm bnı nasıl dogurmussa onu yasamak ıstedım..
sıcak bi duş alayım ben...belki yardımcı olur?
hamileyken aspirinin bi sakıncası var mı?? bi kaçta aspirin alsam yarın ben? gelecek mi bakalım kırmızılar??
felç olan bile var ondan okuduğum akdarıyla ama tabi her şey yolunda gidip çok memnun kalanda.Kısmet yaa böyle eşyler aslında
canım be sezeryandada vurdukları iğne aynı değil mi? belden? narkoz nerden çıktı şimdiiiiii, anlamadım ben??
bnde bunları cok duydum canım ya o yuzdn ıstemedım..ama grcektn korkacak bırsy yok yaaaaaaa..bnc hamıle kalmak daha da zorrr..
canım sancıyı szryana kat kat fazla cekıyorsun buna ınan..adı ustunde normal..bebk ısteyıp bu kadar sıkıntı stres yasarkn dogum yanında ınanınkı hıc bırsey..benım ılk dogum ölü dogumdu..ne acılar yasdım anlatamam.herks dedıkı bı daha doguramazsın sn..ama ıkıncıyıde normal yaptımm..bebgım ıcın hrsy degr..ama normal dogumda ınsan kndını daha rahat toparlıyo..bbısıne daha ıyı bakabılıyo..haa epıduralde olabılır ıstge kalmıs tabı...bn hrseyın normalını sctım..annm bnı nasıl dogurmussa onu yasamak ıstedım..
aslında bende çatır çatır doğurcak güç olsaaa...epiduralde istememde... annemde çok dikiş olmuş benim. o korkutuyor beni, geçmek bilmez orda yara yaaaa...nasıl oturup kalkar insan. hoş biz ilk miyiz ki???ohaoldumsmileohaoldumsmile
ciddi misin yaaaaaaaa, yandık o zaman.
canım aspırın falan ıcme o kadar hafıf bısey dgıl o doktor gbe ıken verıyo ama plesanta yaslanması olunca.oda haftada 5 gun blırlıyo..yanı ıcmsen daha ıyı olur..en guzelı sıcak bır dus..
evet canım ya bende duydum o tip şeyler..benm kayınvalidem de anestezi uzmanı,ama oda bu tip örneklerin çok oldugunu söylüyor pek önermedi ama sen bilirsin dedi,ayy ben çok korkuyorum yaa senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?