ooooo geldide bitti bile cnm tam gününde geldi biraz deişik oldu bu ay 2 günü leke leke sonra 2 gün yoğun sonrada kesildi zaten bu arada listeye ekleneb,ilirim ben suyu göreedim ben görürsen söle 22 aralık beklenmeyen tarihim
eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiF nereye gittin yawww kız bu ne hızzz hemencecikdur maşallah deyim tü tü tü tü tü nazar değmesin kocişin ceketini atsa hamiş kalıosun kızzz
bide üstelik ayrısınızz sende fatoşu geçtin haaabiz nerdeyse 1 yıldır hergün koyun koyunayız ama beceremioruz
ayy elif eşine bişey söylednmiiii???
al benden de o kadar ben diyecektim ağzımdan almışsın selizim ya.
Elifim içini ferah tut
benim de ilk bebişim 4 aylıkken düşmüştü kürtaj olduydum ben de, benim de bütün tetkiklerim bakıldıydı toxoplazma benim de yüksekti ama ben 8 ay sonra ikinci bebişime hamile olduydum çok şükür bir sorun yoktu
Sen rahat ol, "HASBUNALLAHİ VE NİMEL VEKİL NİMEN MEVLA VE NİMEN NASIR" deyip Allah'a havalet et canım.
Ve de ki
Allahım bana verdiğin güzel şeyler için ve vermediğin çirkin şeyler için şükürler olsun
Allahım senin salih kullarının senden istediği hayırların cümlesini ben de isterim, Allahım senin salih kullarının sana sığındığı şerlerin cümlesinden ben de sana sığınırım.
Hayırlısı olsun ELİFİM.
neden yalnızsın canım
günaydın elif test yaptın kıs valla sbah sabah senin için girdim
gülüm menim dün akşam almıştım test onu yaptım başkada yok..eczanede kapalıydı gelirkenn.zaten birazdan sağlık ocağına gidicem..ordada bakarlar heraldee...
kanda baksalar ne iyi olur ama bakmıyolarrr...
dün akşam silik bile olsa çıktımı peki haberim yok benim hiç
elif bir sayfa geri ye gitmem yetti sen hamilesin oleeyyyyyyyyyyyyyyy
kızlarr salonumun ışığı zayıff.bide telefonla çektimm..görebilirsiniz inşallahhh...
yoksa yarın yaparsam gündüz ışıığyla onları eklerimmm...
günaydın canımmm...günaydın kızlarr hayırlı sabahlar....:92::92:
bugün pembede test yapacak inş. silikte olsa cift cizgiyi görür..
işte gördüm testlerini yaşasın hamilesin
günaydın canım hoş geldin saol canımın içi sen nasılsın bak elife hamile kaldıkızlar günaydın hepimize çok uzun zaman oldu giremiyorum topiğe yoğunluk sebebiyle hasta olanlara geçmiş olsun diyorum yıldızcım senin olayınada çok üzündüm canım Allah bir daha yaşatmasın nasılsınız kızlarr
çıktı hayatımm..koydumm burayada..baya bellii...ikinci kadar değil ama..
eevt canım anlıyorum bende de korku var ben de sölemiyecem kalp atışını duymadan kimseyekız durr..kızlarada söyledimm.kalp atışlarını duyana kadar bana hamile gözüyle bakamayınn...
Rabbim beterinden korusun ama biliyosun kötü günler geçirdimmm...onun korkusu var içimdee...
Rabbim bu sefer sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallahhh..(varsa eğerr...)
günaydın canım inş.günaydın kızlarr hayırlı sabahlar....:92::92:
bugün pembede test yapacak inş. silikte olsa cift cizgiyi görür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?