Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ya narkozla bebişi doğumda göremiceksin ama, ağladığını duyamayacaksın...koklayamadan, anlamadan olup bitecek... ben bunuda istemiyorum yaa...

kızlaaaaaaar size doyum olmaz ama ben gdiyorum çok uykum geldi :)) hepinizi öptüm fazla kaynatmayın lütfenn sabah okuması çok zor oluyoo ( iyi geceler :))

iyi geceler canım benm..yarın bende doktora gidicem dua edin benm için teyzeleri nolur,inş. bi sorun yoktur...öpüyorum canım benm tatlı uykular...opuyorumnanaktan boshayallersmile

Sezeryan en temizi işte bu durumlarda ama acıya dayanıklıyım dersen normal doğumda vücut da daha erken toparlıyooo

oyl dm canım yaaa sankı szryanda sancı yokmu ayıldıktan sonra mahvoluyo ınsan...uzun zamanda toparlayamıyo..amelıyatlı oluyosun sonucta..bbısıne kım bakacak.

ya narkozla bebişi doğumda göremiceksin ama, ağladığını duyamayacaksın...koklayamadan, anlamadan olup bitecek... ben bunuda istemiyorum yaa...

hiç deme valla,insan bebişinn dogum anınıda görmek istiyor,ama acı çekmemek de istiyor....offfffff offfffff ne zormuş kadın olmak :roflol:

öyle yapayım , sıcak sudan çıkmayayım ben yarın:roflol:
perşembeden sonra yokum ben yaaa....anca pazar gecesi gelirim, o zaman kadar haber yok benden...:Saruboceq:

Çok uzun yaaa.....

kızlaaaaaaar size doyum olmaz ama ben gdiyorum çok uykum geldi :)) hepinizi öptüm fazla kaynatmayın lütfenn sabah okuması çok zor oluyoo ( iyi geceler :))

tamam canımcım iyi geceler diliyorum sana :)

iyi geceler canım benm..yarın bende doktora gidicem dua edin benm için teyzeleri nolur,inş. bi sorun yoktur...öpüyorum canım benm tatlı uykular...opuyorumnanaktan boshayallersmile

canım benimmm dualarımız seninleee merak etme teyzeleri çok seviyor seni de onu da :)) çok öptüm iyi geceler canımmopuyorumnanaktan

ıste hayatta tekrar tekrar yasamak ıstedıgım sey o an varya dunyalara bedel yaaaaaa...cıkıyor ve goruyorsun ne acı kalıyo ne bısey..doktor dıkıyo ya bn bebegım bakıyorum ..hıc bırsey anlamadım ınanın

oyl dm canım yaaa sankı szryanda sancı yokmu ayıldıktan sonra mahvoluyo ınsan...uzun zamanda toparlayamıyo..amelıyatlı oluyosun sonucta..bbısıne kım bakacak.

ewet yaa sezeryanında o kötülügü var..benm ablam mecburen sezeryanla dogurdu 3çocugunuda şimdi yarım insan gibi geziyor..her seyine dikkat ederek..

yaa canım bişi sorcam hani o dikiş atıyorlar ya canlı canlı yapıyorlar di mi hiç uyuşturma filan yok yani??

O zaman yaşa gülüm bunu hissetmek sitiyorsan bundan daha çok neye hakkın olabililr ki... Artısını eksisini biliyorsun nasılsa.

ben o dediklerindne değil de hani vücut kendini erken topluyo diye düşündüğümden normal doğum yapanalrı takdir ediyrum;ama ben cesaret edemem.

Dediğim gibi en temizi suda doğum ama onu da bize önermiyorlar hem doğal hem az acılı hem o dediğin duygalrı da yaşayabileceğin bişey. bayanssulusmile

ayrıca help sendromu diyede bişii var sezeryanda. sezeryan tam anamıyla bi ameliyat, fazlası var, eksiği yok.. bir arkadaşımın arkadaşı 3 sene kadar oluyor, 3üzlerini help sendromu yüzünden bıraktı göremeden gittiii....bilmiyorumkismile

benım ablşamda oyle yaaa sımdı bın pısman.senın kadar olamadım dıyo sımdı..

dogrudur..ama ablam istemeyerek oldu mecburen yani...ilk çocugu kordon dolanması olmuş ölmüş işte oyuzden sezeryanla aldılar,yoksa normal istiyordu...ayy Allah ım bizlere yardım eder inş..:Saruboceq:

o da doğru ama öteki kadar ürkütmüyor beni.40'ı çıkana kadar annem gelirim demişti yaa,istersem daha bile fazla kalırçbenden de iyi bakar emekli öğretmen kadın!İlk bir iki ay ona güveniyorum ne yalansöyleyeyim.

onuda araştırdım ben, hemşire lazımmış onun için özel eğitim almış. küvetini falan yine özel kendin karşılıyorsun. aslında düşününce süper bişiii...sancıyada dayanabiliosun suda zaten. ve tam anlamıyla lükse giriyor günümüzde düşünürsen...

oohhhh kbapsın yanıı.ama kendın baksan daha ıyı degılmı...calısıyosun ama ılk gunlrınd barı doyarsın bebısıne..ya bılıyorum kı hamıl kaldıktan sonra hepınızın fıkrı degıseck..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…