öyle yapayım , sıcak sudan çıkmayayım ben yarın:roflol:
perşembeden sonra yokum ben yaaa....anca pazar gecesi gelirim, o zaman kadar haber yok benden...:Saruboceq:
Canım sezeryanda brundan ağızdan her neyse ondan veriyorlar narkozu diğri iğne ve kana yayılımı çok daha farklı.
dediğim gbi kısmet işi bunlar.Doktor bir iki arkaaddşım var hiçbiri önermedi ben ilk duyduğumda hah tamam işte bununla olacağım dediğimde.
kızlaaaaaaar size doyum olmaz ama ben gdiyorum çok uykum geldi :)) hepinizi öptüm fazla kaynatmayın lütfenn sabah okuması çok zor oluyoo( iyi geceler :))
Sezeryan en temizi işte bu durumlarda ama acıya dayanıklıyım dersen normal doğumda vücut da daha erken toparlıyooo
ya narkozla bebişi doğumda göremiceksin ama, ağladığını duyamayacaksın...koklayamadan, anlamadan olup bitecek... ben bunuda istemiyorum yaa...
öyle yapayım , sıcak sudan çıkmayayım ben yarın:roflol:
perşembeden sonra yokum ben yaaa....anca pazar gecesi gelirim, o zaman kadar haber yok benden...:Saruboceq:
kızlaaaaaaar size doyum olmaz ama ben gdiyorum çok uykum geldi :)) hepinizi öptüm fazla kaynatmayın lütfenn sabah okuması çok zor oluyoo( iyi geceler :))
amanıııınnn pazar gc kız erkn gellll
iyi geceler canım benm..yarın bende doktora gidicem dua edin benm için teyzeleri nolur,inş. bi sorun yoktur...öpüyorum canım benm tatlı uykular...opuyorumnanaktan boshayallersmile
ya narkozla bebişi doğumda göremiceksin ama, ağladığını duyamayacaksın...koklayamadan, anlamadan olup bitecek... ben bunuda istemiyorum yaa...
oyl dm canım yaaa sankı szryanda sancı yokmu ayıldıktan sonra mahvoluyo ınsan...uzun zamanda toparlayamıyo..amelıyatlı oluyosun sonucta..bbısıne kım bakacak.
ıste hayatta tekrar tekrar yasamak ıstedıgım sey o an varya dunyalara bedel yaaaaaa...cıkıyor ve goruyorsun ne acı kalıyo ne bısey..doktor dıkıyo ya bn bebegım bakıyorum ..hıc bırsey anlamadım ınanın
ewet yaa sezeryanında o kötülügü var..benm ablam mecburen sezeryanla dogurdu 3çocugunuda şimdi yarım insan gibi geziyor..her seyine dikkat ederek..
yaa canım bişi sorcam hani o dikiş atıyorlar ya canlı canlı yapıyorlar di mi hiç uyuşturma filan yok yani??
oyl dm canım yaaa sankı szryanda sancı yokmu ayıldıktan sonra mahvoluyo ınsan...uzun zamanda toparlayamıyo..amelıyatlı oluyosun sonucta..bbısıne kım bakacak.
benım ablşamda oyle yaaa sımdı bın pısman.senın kadar olamadım dıyo sımdı..
ona ıgne yapıyolar canııımmm.anlamıyosun bıle
O zaman yaşa gülüm bunu hissetmek sitiyorsan bundan daha çok neye hakkın olabililr ki... Artısını eksisini biliyorsun nasılsa.
ben o dediklerindne değil de hani vücut kendini erken topluyo diye düşündüğümden normal doğum yapanalrı takdir ediyrum;ama ben cesaret edemem.
Dediğim gibi en temizi suda doğum ama onu da bize önermiyorlarhem doğal hem az acılı hem o dediğin duygalrı da yaşayabileceğin bişey. bayanssulusmile
o da doğru ama öteki kadar ürkütmüyor beni.40'ı çıkana kadar annem gelirim demişti yaa,istersem daha bile fazla kalırçbenden de iyi bakar emekli öğretmen kadın!İlk bir iki ay ona güveniyorum ne yalansöyleyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?