o da doğru ama öteki kadar ürkütmüyor beni.40'ı çıkana kadar annem gelirim demişti yaa,istersem daha bile fazla kalırçbenden de iyi bakar emekli öğretmen kadın!İlk bir iki ay ona güveniyorum ne yalansöyleyeyim.
kızlarr bana müsaade yarın erken kalkmam lazım hepinizi çok öpüyorum kendinize çok ii bakın..nolur benm içinde dua edin yarın doktora gidicem kalp atışları için..Rbbm sorunsuz bir şeklde geçirmeyi nasip eder hamişligi inş...iyi gecelr tatlı rüyalar...opuyorumnanaktan
vallaha bede anneme güveniyorum, banada bakar bebişimide...benimkide emekli öğretmen, zaten hadi hadi sorup duruyoo,torun istiyooor.
kızlarr bana müsaade yarın erken kalkmam lazım hepinizi çok öpüyorum kendinize çok ii bakın..nolur benm içinde dua edin yarın doktora gidicem kalp atışları için..Rbbm sorunsuz bir şeklde geçirmeyi nasip eder hamişligi inş...iyi gecelr tatlı rüyalar...opuyorumnanaktan
ıyı gclr tatlım..dualarımız snınlee.:Saruboceq:
iyi geceler canımmm
onuda araştırdım ben, hemşire lazımmış onun için özel eğitim almış. küvetini falan yine özel kendin karşılıyorsun. aslında düşününce süper bişiii...sancıyada dayanabiliosun suda zaten. ve tam anlamıyla lükse giriyor günümüzde düşünürsen...
aranızda sigara içen var mı yawrular???
5000lira cüvarı tutuyo suda doğum evet biraz fazla ama değer.ilk çocukta da olur deseler hiç acımama paraya ..
ben annem ilgilenmeye geir derken sezeryan sonrasını kasttetmiştim bu arada :)
malsefohaoldumsmile
aranızda sigara içen var mı yawrular???
ciddi misin??? oğluşun var ama senin yaaaaa...nasıl olurklava: klava: klava: klava: klava: klava:
aa 5000 lira az be canım, nereye sordun ki?? normal doğumlar 2500-3000 yahu!
ben daha fazla diye düşünmüştüm, çok yazı okudum ama net bi fiyat yoktu...
yanında ıcmıyorum kıııı..hamıskend ıcmedım canım
Düşünen bi arkadaşım söylemiti7500e kadar var dedi ama 5000e de rahat ayarlarım demişti ordan aklımda kalmış.ben özel oalrak sormadım sadece okudum nedir ne değildir diye.
hımmm... ben evlenmeden, birinci içen ve lakabı redkit olan cocişime bile sigarayı bıraktırdım.hatta üstüne askere gitti canım, orda bile ağzına sokmamış.
evde bide herkesi balkona yollarım , çok katıyım bu konuda galiba!!!lülülülülülü
doğrudur o zaman, 8000 diye rakam hatırlıyorum ama. bende net bişi bilmiyorum açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?