Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlarr bana müsaade yarın erken kalkmam lazım hepinizi çok öpüyorum kendinize çok ii bakın..nolur benm içinde dua edin yarın doktora gidicem kalp atışları için..Rbbm sorunsuz bir şeklde geçirmeyi nasip eder hamişligi inş...iyi gecelr tatlı rüyalar...opuyorumnanaktan

vallaha bede anneme güveniyorum, banada bakar bebişimide...benimkide emekli öğretmen, zaten hadi hadi sorup duruyoo,torun istiyooor.

ıyı gclr tatlım..dualarımız snınlee.:Saruboceq:

iyi geceler canımmm

5000lira cüvarı tutuyo suda doğum evet biraz fazla ama değer.ilk çocukta da olur deseler hiç acımama paraya ..

ben annem ilgilenmeye geir derken sezeryan sonrasını kasttetmiştim bu arada :)

5000lira cüvarı tutuyo suda doğum evet biraz fazla ama değer.ilk çocukta da olur deseler hiç acımama paraya ..

ben annem ilgilenmeye geir derken sezeryan sonrasını kasttetmiştim bu arada :)

aa 5000 lira az be canım, nereye sordun ki?? normal doğumlar 2500-3000 yahu!
ben daha fazla diye düşünmüştüm, çok yazı okudum ama net bi fiyat yoktu...

aranızda sigara içen var mı yawrular???

ben öyle keyfi arkadaşlar yakarsa yakıyorum yanlarında tek başıma asla iömem ayda iki üç paketi geçmez çoğu zaman.içinde ikramlar da var bunun tabi.ve kent white slim her şeyi 1-1-1-0.1 olanından :) maksat duman çıksın miasli :)

aa 5000 lira az be canım, nereye sordun ki?? normal doğumlar 2500-3000 yahu!
ben daha fazla diye düşünmüştüm, çok yazı okudum ama net bi fiyat yoktu...

Düşünen bi arkadaşım söylemiti7500e kadar var dedi ama 5000e de rahat ayarlarım demişti ordan aklımda kalmış.ben özel oalrak sormadım sadece okudum nedir ne değildir diye.

yanında ıcmıyorum kıııı..hamıskend ıcmedım canım

hımmm... ben evlenmeden, birinci içen ve lakabı redkit olan cocişime bile sigarayı bıraktırdım.hatta üstüne askere gitti canım, orda bile ağzına sokmamış.
evde bide herkesi balkona yollarım , çok katıyım bu konuda galiba!!!lülülülülülü

Düşünen bi arkadaşım söylemiti7500e kadar var dedi ama 5000e de rahat ayarlarım demişti ordan aklımda kalmış.ben özel oalrak sormadım sadece okudum nedir ne değildir diye.

doğrudur o zaman, 8000 diye rakam hatırlıyorum ama. bende net bişi bilmiyorum açıkçası.

en guzelı canım bravo sana ama bn tıryakıyım malsff..bende oglumdogduktan sonra balkonda ıcıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…