hıc arastırmadım..zaten olmazmıs...o kadar parayı bulmak bnım ıcın coooook zor
oooo saat yine iki olmuş yaa,siz beni mahvettiniz ikiniz yok musunz ikiniz.Sabah uyuyorsunuz bi güzel tabi bu gariban 7de ayağa kalkıp bi de saatlerce ders anlatıyooo
ben ufak ufak sessizce kaçayım canlar.... :)
babadan genetik olarak taşınırmış, sigaranın verdiği her türlü zarar...
oooo saat yine iki olmuş yaa,siz beni mahvettiniz ikiniz yok musunz ikiniz.Sabah uyuyorsunuz bi güzel tabi bu gariban 7de ayağa kalkıp bi de saatlerce ders anlatıyooo
ben ufak ufak sessizce kaçayım canlar.... :)
babadan genetik olarak taşınırmış, sigaranın verdiği her türlü zarar...
ya hep biz kalıyoruz bu saatlere gerçekten...
ben 10 gibi zorla kalkıyorum yataktan.çok iyi dayanıyorsun vallahii, 8 saat uykuyu tamamlayamazsam ben, sarhoş gibi olurum
iyi geceler canım,
ay inanmıyorum... benimkide öyle yaaaaaaa... naapıcam bilmemben de eşime bıraktırdım evlenince içmiyo sağolsun ama nargileye başladı :S Şu meyve aromalı olanalr var yaaher akşam yakar onalrdan hazırlar nargilesini çayını da demler sefa yapar.
Sonuçta o da zararlı vayy bizim çocukların haline deseneAma sigara kullanıp da çocuğu zehir gibi zeki ve sağlıklı olan da çok insan tanıyorum ya;her şeye de bakmamak laızm
oy oy kıyamam tamam canım ıyı gcelerrr
ben de eşime bıraktırdım evlenince içmiyo sağolsun ama nargileye başladı :S Şu meyve aromalı olanalr var yaaher akşam yakar onalrdan hazırlar nargilesini çayını da demler sefa yapar.
Sonuçta o da zararlı vayy bizim çocukların haline deseneAma sigara kullanıp da çocuğu zehir gibi zeki ve sağlıklı olan da çok insan tanıyorum ya;her şeye de bakmamak laızm
aynn bnd ya sabah 8 30 da kalkıyo bnım bebıs zor kalkıyom valla..
al koynuna bebişinide, sarıl uyu... ay canım çekti nasıl? arkadaş bebişleri sevmekten sıkıldım allahım!!!!!!! bende bebeğime sarılayım artık!!!
pembısım hadı sende sıcak bır dus alda oyle yat..rahatlarsın...
Yarın 1000.sayfayı sanırım ben göremeyeceğim... Çok hızlı akıp gidiyo sayfalar artıkklava:
Yarın 1000.sayfayı sanırım ben göremeyeceğim... Çok hızlı akıp gidiyo sayfalar artıkklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?