Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ebruli016, hatunsultan, ipek26, madeofhonor, su1983 günaydın kızlar opuyorumnanaktan nasılsınız bugün bakalım :1hug:
Ben dün 901. sayfada çıkmışım, gece olmuş 951 yahuuuuuuuuuuu :uhm: 50 sayfa oku oku canım çıktı, 1 saattir :bbo:
Bu arada Tinkerbell09 ve Matitosh'u da tebrik ediyorum, iki hamişimiz daha olmuş ne güzel :asigim:
Darısı bizim başımıza kızlar :Saruboceq:

ben badanayı merak ettim bakayım dedim.ama sanırım hamiş değilmiş.boshayallersmile

Evet canım, tek çizgi çıkmış malesef :sinifsinif: çok üzüldüm yaaa, ondan çok ümitliydim ben de, hayırlısı artık onun için :Saruboceq:

Evet canım, tek çizgi çıkmış malesef :sinifsinif: çok üzüldüm yaaa, ondan çok ümitliydim ben de, hayırlısı artık onun için :Saruboceq:

hayırlısı diyelim.bu ay kimlerin hamile kalacağını bilemeyiz tabii.İnşallah isteyen herkes için ocak ayı mucizeler getirir.

Herkese günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnn bayanssulusmile

4 günüm kaldı yaşasııııınn zemuszemushihoyyyt

evet düzelmiş:)ya karasu bizim çalışmalar nafilemi şimdi:)20.gün sebebiyle:)

Valla canımcım ben 10. gün bi başladım, hala gün aşırı devam, ara vermek yok, adete kadar durmicam, dün gece bile çalıştık söylemesi ayıptır :kedi:
Tahminime göre 12. veya 13. gün yumurtam çatladı ama nolur nolmaz ben yine de devam ediyorum, sen de et boşver kaydirigubbakcemile5

Kızlar geçen gece eşim rüyasında 2 tane oğlak görmüş şimdi baktım netten." Rüyada oğlak görmek , erkek çocuğuna işarettir " diyor.Yine bi gece duvara ok atıyormuş onunda anlamı "Attığı oku hedefe isabet ettirdiğini görmek, çocuk arzu ediyorsa, doğacak çocuğun erkek olmasına ".. Ayyy oğluşummu geliyodur nedir Rabbim hayırlara çıkarsın inş. :Saruboceq: hihoyyyt

Hayırdır inşallah tatlım, hayırlısıyla meleğinize kavuşacaksınız inş. bu ay :Saruboceq: bu ay ben de rüyamda bebeğimi emzirdiğimi gördüm, bi de tanıdıklardan biri de kucağımda bebekle görmüş beni rüyasında, ümitlenecek gibiydim ama kendimi tutuyorum, kaptırmamaya çalışıyorum, hayırlısı artık... :Saruboceq:
Senin kaç günün var beklenen adetine canım ?

4 gün var canım ama sabırsızlanıyorum eşimi arasamda test aldırsam olurmu acaba yaa??? ya birde sabahları sırt ve bel ağrısından zor uyanıyorum birde hep karnımda bişiler hareket ediyomuş gibi oluyo ve kasıklarıma ara ara ağrı giriyor bakalım kısmet hayırlısı ne zamansa ozaman olsun bilmiyorumkismile :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…