- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
hoşgeldin seliz
ayyy evt bende hiç sevmem alttan muayeneyi.
Hadi hayırlısı inş.
hadi gözün aydın :)
gülü gülü görüşürüzz
ne güzel işteeee niye panik yapıyonn bacımm?? gününü beklemiyor muydun...bak ameliyattan sonra herşey yoluna girecek ve hemen hamile kalacaksın inşallah
seninki görür kız 20 günün kalmış durda benimki belki göremesneyse olsun büyüynce anlatırım ben
hoşbulduk canımmm alttan muayene olamdım hiç nasıl olacak şimdi yaaa nasıl soyunucammm
bilmiormmm hiç düzenim yok huzursuzm ağrılarım var bilmiorm dün gece doğurucam sandım artık bekliom valla
film bitmek üzere
yaprak dökümüyle birlikte ilerliyorum son 4 bölüm tabi beklenen tarihine göre
ayy benım kırmızılıarım geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
şimdi çıkıom eve gitme vakti
herkese mucu mucu
diğerinde olmamış mıydı böyle batmalar?? bence de iyi birşey
yavrucum cumartesi çağırdıysa cumartesi git...kızlar slm ben geldim...
bugün sabah çarşıya çıktım öğlen kuaföre giitm öğleden sonra gezmeye,gezmede benim kırmızılar geldi hemde beklediğim tarihten 4 gün önce...hemen doktorumu aradım beni pazartesi çağırıyor...pazartesi alttan muayene edicekmiş:18: napıcam ben ya nefret ediyorum şu durumdanaslında cumartesi çağırdı alttan muayene edicek deyince ben pazartesiye erteledim çünkü adetliyekn kesinlikle alttan muayene ettirmem salı günüde amileyat edecek işte böyle kızlar
ya benim hamileliğim hiç beklemediğim zaman olduğu için hiç bi belirtim yoktu yada ben bilmiyorum
günüm geeçti 3 gün ben hiç düşünmediğim için onu sorun bile yapmıyodum nasıl olsa olucam diyemeğersem hamileymişim
görürşüz melojj :) kocişimin durusması uzıycakmışş annemlere gecıom sende gelsene yauuuhadi çıkıom ben sımdı
meloj merhaba... ben bu topiğin yürüyen kreşi çiğdem
sen de sanırsam ayşenin kardeşisin..
ayyyy pek bi ciddi tanışma merasimi oldu be
yavyummmmm
canım sen her ne kadar emin olmaya hazır olmasanda ben çokkkkkkkkkkkkk sevindimmm
tipik elif diyorum pinpirikliğin için dedeğerin gayet güzel bence.. hiççç umutsuzluğa kapılma ve dua et..
rabbin inşallahhh sonuna kadar güzel bi hamilelik geçirmeni nasip eder.
kuzucum ben ilk 6 ay eşimin yanında soyunamadım yani anlıymousun halada ışıkları kapatırım soyunurken çok ama çok çekingenim bu konularda elin doktoruna nasıl açıcamay korkma kız bişey olmıcak anaaa bide bebek istio nası dpoğurcak acebaa
bunların hepsi sen daha iyi ol diye lütfen kendıne telkin ver hersey iyi olucak de
bu ne canım aaa mızmızlanmak yok :) tamam mı
valla hiç sanmıyorum senin bıdığın son dört bölümü bekliyceğiniiii...
oh oh sevindimm...
ne büyük rahatlık dimiii...
bu arada test parasıda vermemiş oldunn..
akıllı arkadaşım menimmm...
yok öbüründe pek hatırlamıyorummm...
bide bu ilginç bi şekilde hep sağ tarafımdaa..tutunmayamı çalışıyoki kuzucummm...
yavrucum cumartesi çağırdıysa cumartesi git...
bırak utanmayı napalımmm yani.sağlığımız için göstertiyozzz...
herşeyini titizlikle yoluna koy...
vaktini zamanını kaçırmaa...
temammmııı.....
tamam canım ya pazartesiye randevuyu aldık zatenn.16.30da muayenem olcak...inşallah eşimi muayene odasına almazlar ozaman hepten utanırım ben yaaa
kuzucuna kavuşuyosun ne güzelll..bende kavuşurum inşallahhh...
seninki görür kız 20 günün kalmış durda benimki belki göremesneyse olsun büyüynce anlatırım ben
hoşbulduk canımmm alttan muayene olamdım hiç nasıl olacak şimdi yaaa nasıl soyunucammm
valla hiç sanmıyorum senin bıdığın son dört bölümü bekliyceğiniiii...
oh oh sevindimm...
ne büyük rahatlık dimiii...
bu arada test parasıda vermemiş oldunn..
akıllı arkadaşım menimmm...
yok öbüründe pek hatırlamıyorummm...
bide bu ilginç bi şekilde hep sağ tarafımdaa..tutunmayamı çalışıyoki kuzucummm...
yavrucum cumartesi çağırdıysa cumartesi git...
bırak utanmayı napalımmm yani.sağlığımız için göstertiyozzz...
herşeyini titizlikle yoluna koy...
vaktini zamanını kaçırmaa...
temammmııı.....
kuzucuna kavuşuyosun ne güzelll..bende kavuşurum inşallahhh...
kızlar eşimi muayene odasına almazlar demiii:18: alttan bakacak ne de olsa çok çekinirim ozaman sadece doktor olur inş
yavyum senden ne haber bugün hep aklımdaydın kısss kanda baktırdınmı??
kızlar eşimi muayene odasına almazlar demiii:18: alttan bakacak ne de olsa çok çekinirim ozaman sadece doktor olur inş
yok alttan muayene ettikleri zaman almıyolar rahat ol.kızlar eşimi muayene odasına almazlar demiii:18: alttan bakacak ne de olsa çok çekinirim ozaman sadece doktor olur inş
herkes farklı bir tarih söylediği için bilmiyoruz aslında doğum tarihini...eski doktorum 21 aralık diyordu, yeni doktorum 30 aralık diyo final 29'u değil mi :))) belki göremez kızz
evet ya anlatırızzzz dimii
he kııızzz anlatırızzz yeterki sağ saalim olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?