Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ne güzel işteeee niye panik yapıyonn bacımm?? gününü beklemiyor muydun...bak ameliyattan sonra herşey yoluna girecek ve hemen hamile kalacaksın inşallah

yok canım amileyattan yana korkum yok sadece alttan muayene olck deyince tırstım biran.yoksa kırmızılar tam zamanında geldi yane...sen daha önce bu şekilde muayene oldun mu hiç?

hoşbulduk canımmm alttan muayene olamdım hiç nasıl olacak şimdi yaaa nasıl soyunucammm

ay korkma kız bişey olmıcak anaaa bide bebek istio nası dpoğurcak acebaa

bunların hepsi sen daha iyi ol diye lütfen kendıne telkin ver hersey iyi olucak de

bu ne canım aaa mızmızlanmak yok :) tamam mı

valla hiç sanmıyorum senin bıdığın son dört bölümü bekliyceğiniiii...

ayy benım kırmızılıarım geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

şimdi çıkıom eve gitme vakti

herkese mucu mucu

oh oh sevindimm...
ne büyük rahatlık dimiii...
bu arada test parasıda vermemiş oldunn..
akıllı arkadaşım menimmm...
diğerinde olmamış mıydı böyle batmalar?? bence de iyi birşey

yok öbüründe pek hatırlamıyorummm...
bide bu ilginç bi şekilde hep sağ tarafımdaa..tutunmayamı çalışıyoki kuzucummm...
yavrucum cumartesi çağırdıysa cumartesi git...
bırak utanmayı napalımmm yani.sağlığımız için göstertiyozzz...
herşeyini titizlikle yoluna koy...
vaktini zamanını kaçırmaa...
temammmııı.....

kuzucuna kavuşuyosun ne güzelll..bende kavuşurum inşallahhh...

Son düzenleme:
görürşüz melojj :) kocişimin durusması uzıycakmışş annemlere gecıom sende gelsene yauuu hadi çıkıom ben sımdı

vööö bilmiorm ömer maça giderken arabada bana yer kalırsa bıraktırtırım kendimi ama hiç sanmıom doluşur giderler yine

meloj merhaba... ben bu topiğin yürüyen kreşi çiğdem
sen de sanırsam ayşenin kardeşisin..
ayyyy pek bi ciddi tanışma merasimi oldu be

mrb.. herkesi tanıdıım gibi senide tyanıyorum ben :)
ablam hepinizi anlatıodu bana ben takip ediodum siteyi ama yeni üye oldum hepinizden haberim var

aaa aşkolsun pimpiriklik kim ben kimmm...
temam gülüm temam sağolun valla..moral oluyosunuzz.iyi düşüneyim iyi olsunn dimi...

ay korkma kız bişey olmıcak anaaa bide bebek istio nası dpoğurcak acebaa

bunların hepsi sen daha iyi ol diye lütfen kendıne telkin ver hersey iyi olucak de

bu ne canım aaa mızmızlanmak yok :) tamam mı
kuzucum ben ilk 6 ay eşimin yanında soyunamadım yani anlıymousun halada ışıkları kapatırım soyunurken çok ama çok çekingenim bu konularda elin doktoruna nasıl açıcam ama bebeğim için herşeye katlanmak zorundayım...haftaya bugün herşey bitmiş olacak inşallahhh

seninki görür kız 20 günün kalmış durda benimki belki göremes neyse olsun büyüynce anlatırım ben

herkes farklı bir tarih söylediği için bilmiyoruz aslında doğum tarihini...eski doktorum 21 aralık diyordu, yeni doktorum 30 aralık diyo final 29'u değil mi :))) belki göremez kızz
evet ya anlatırızzzz dimii

hoşbulduk canımmm alttan muayene olamdım hiç nasıl olacak şimdi yaaa nasıl soyunucammm

canım stres yapmaaa ya...ben de ilk gittiğimde çok utanmıştım ya ama böyle kıp kırmızı oldumm, doktor bana '' ben günde kaç tane görüyorum biliyor musun, ben utanmıyorum sen niye utanıyorsun'' demez miii??? doğru ama....onun işi bu...boşverr canım ilk olduğu için utanman normal...sonra alışırsın :)

kızlar eşimi muayene odasına almazlar demiii:18: alttan bakacak ne de olsa çok çekinirim ozaman sadece doktor olur inş

bende hiç sanmıorm bekliiceni 10 bilemedin 15 gün sonna doğururum ben

vallaaa hakkaten göstermeye alıştık artıkın
bi kere en başta ayda bi kere kuaföre
amiiinnn eliifff inş. sende en kısa zamanda kesin sonucu öğrenip sağlıkla kucağına alırsın bebişini

kızlar eşimi muayene odasına almazlar demiii:18: alttan bakacak ne de olsa çok çekinirim ozaman sadece doktor olur inş

anammmm ne stres yaptın beee... rahat ol azıcık..bütün bunlar meleğin sana bi an önce gelsin diye oluyor bunu unutma..

benim doktorum odaya almıyordu eşimi.. sanırım seninki de almaz..rahat ol.

yavyum senden ne haber bugün hep aklımdaydın kısss kanda baktırdınmı??

baktırdım canım.120 çıktı..düşük gb geldi ama geç yumurtladığmı bildiğim için ona baplıyorumm.inşallah bi sorun yokturr....

hayatım aldırtma eşini içerii.ne işi var onun.kapıda beklesinn..hem zaten oda rahatsız olurr...

ya canım eşine bağlı bu...girmek istemezse girmez...doktor illaki kocan gelsin demez ya :44:
eşim bir kere girdi benimle...doktor muayene ediyo eşim sövüyo doktor anlamıyo tabi :)))) ben bile bu kadar kurcalamıyorum diyo hahahaha

Son düzenleyen: Moderatör:
yok alttan muayene ettikleri zaman almıyolar rahat ol.
hem zorla sokcak deiller ya sen istemezsen giremez ztn ultrasonda bile sen eşimde gelsin dion öle alıolar

herkes farklı bir tarih söylediği için bilmiyoruz aslında doğum tarihini...eski doktorum 21 aralık diyordu, yeni doktorum 30 aralık diyo final 29'u değil mi :))) belki göremez kızz
evet ya anlatırızzzz dimii

he kııızzz anlatırızzz yeterki sağ saalim olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…