günaydınn...
nasılsınız..... fırsat buldum hemen yazayım dedim :))))))))
4 gün var canım ama sabırsızlanıyorum eşimi arasamda test aldırsam olurmu acaba yaa??? ya birde sabahları sırt ve bel ağrısından zor uyanıyorum birde hep karnımda bişiler hareket ediyomuş gibi oluyo ve kasıklarıma ara ara ağrı giriyor bakalım kısmet hayırlısı ne zamansa ozaman olsun bilmiyorumkismile :Saruboceq:
Aaaa...E iyi de bu paraya ihtiyaçalrı yokmuş ki zaten en azından sizin yapacağınız masrafları düşsün kalanını versin üzerini de babası tamamlayacaktır elbet;tamamlamazsa okumasın çocuk yaniii,ohh ne iyiyimiş para varken evlatlara yüklenmek.biz bunun için mi sitiyoruz bu yavruları....
ya sen değil miydin eşim bebek için namaza başladı diyen;al işte Allah dularını kabul etti yol gösterdi;şimdi de o yok ben almayayım diyo... hazır lokmayı kim kaybetti de o bulacak yani ne akdar dua etse de!
Off bu Türk toplumu böyle işte;ne kadar büyüse de ebeveynden bağımsız olamıyor bir türlü.Öyle bir baskılanmış toplumu ki yıkamıyourz bunları:1closedeyes:
Ben de olsam bu şartlarda aslllllllllllllaaaaaaaaaaaaaa çalışma falan yapmazdım;keyfime bakardım.Oldu gözlerim doldu sen burda regl olamadım bebeğim olmayacak diye öz yaşı bile dök o ailesiyle basit bir konuşmayı yapamasın.... Daha neler!
kusura bakma ateşe körükle gitmek gibi oluyo benimki ama ihityacı da yokmuş karşı tarafın nasıl böyle bişey talep ederler ki siz bebek düşünüyoruz dediğniz halde!
zamanında bu çocuk orayı yazarken söz mü verildi biz okturuz diye.babasnın rızası mı yoktu!Bunun altında bişeyer var yaaa..Bu kadar saçmalanmaz çünkü.
tatlım, 4 milyar hadi en fazlasııııı 5 milyar diyelim...3-4 ay kenera azar azar koysanız, hç imkanı yok mu canım be???
ben daha 1,5 ay önce gittim tüp bebeğe!
yaaa sınır oluyorumm...ne guzl mutlu braberlıkler hep yok kaynana yok gorumce yok bılmemne yuzunden sorunlarla karsılasıyo..bırakın kardesım yaaaa...olmazkı haytta bundan onemlı ne olabılırkı..neden destek olacaklarına kostek oluyolar...kndı baslarına glse ne yaparlar..bı dusunsunler yaaa..
yapmıyorlar canımcım yapmıyorlar bende savaş ilan ettim dün gece bırak çalışmayı yanımdan bile geçemicek artık çok taktım ya bunun çıkışı yok. bgn kontrol var sabah hadi gidelim dedi doktora gitmiyorum artık ben gitmicem dedim çok bozuldu daha beter olsunn
pempe dana sorun 4milyar değilki %50 ihtimal 10000 %50 20000 var işin ucunda
smartçım baba ok vermedi yazılmasına ama annesi ağladı zırladı kandırdı büyük çocuklarını yazdırdı aslında bunlarda bana plan gibi gelioda şimdi o yüzden baba ben ödemem dio ee benimkide ödemm derse annesi aglıcak yine daanamaz ona
ağlasın ya daha beter olsun inşallah.sen sabırlısın yine bu olasıkları değerlendiriyosun.eğer gerçekten parayı verecekse kafaya koyduysa bunu sen de kredi çek ve tedavi ol,iyice sıkışın ki aklı başına gelsin...böyle egoist ailelerden nefret ediyorum.ama sen asla vazgeçme tedavinden.özel okul dediğin lise mi üniversite mi bu kadar çok.
bencede hiçbişey senden daha değerli değil fts
slm kızlar nasılsınız...the_fts canım dünden beri okuyorum yazdıklarını da erkeklerin geneli ole be arkadasım sen sıkma canını ama bence de tavrını koy ...sonuçta sen ve eşin ayrı bir ailesiniz artık ve en önemlisi sizin ihtiyaçlarınız...bebek te ihmal edilip ertelencek bir durum değil bence ...bu erkekler hep biz kadınlara karsı farklı dururlar ama anne babaya gelıce dilleri tutulur.sıkma canını geneli böyle ama bil ki biz daha güçlüyüz kadın isterse herseyi yapar...kaynanan ağlarsa sen de ağla göz yaşı en buyuk sılah bence...nacizane fikrim...
üniversite canım kredi alıyorum ama o almıyorum bilecek bankada bekletecem o parayı
ama dün gece saydım şunu alacam bunu alacam bunu yapıcam bu ay ayarla kendini ddim bundan sonra çok masraf çıkaracam çoook hep veriodu benden gizli susuyordum artık vermesine fırsat vermicem hergün taksiyle gidip gelicem dedim resmen SAVAŞ buu
olumunekankayizsmile
kızlar benim beta 17 cıktı adetm 1 gün gecmişti ne bu yanii sanki düşükmü herkesin cok yüksek ama
şeker parem elimde beta test sonucum var seninkine baktım emin olmak için
sonuçlara göre 0-5 erişkin
40-4480 4 hafta hamile
bak umut vermek istemem nerede yaptırdıysan onun cihazından fark eder ama bendeki sonuç bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?