Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydınn...
nasılsınız..... fırsat buldum hemen yazayım dedim :))))))))

Kızlar ben bi karar aldım, eğer bu ay da gelmezse meleğim kocişime her akşam havuş suyu içirecem ve keçiboynuzu yedirecem, ve 10. günden itibaren gün aşırı değil her gün çalışacam valla, nasıl dayanacam bilmiyom ama dayanacam, ben de doping olacak bişeyler yerim artık :kedi:

ay kızlar bende de bi heyecan böyle kalbim pırpır dünden beri hamile değilimde kalp hastasımıyım acep:)

canımcım karnında bişey hareket etmesi tumuyle psikolojık.Şuan hamiş bile olsun bebişin boyu nohut kadar bıle yoktur.Ben 5. ayda hıssettım hareketı.Ama 3 gundur oynamıyo delırıyorum.O yuzden o tumuyle psikolojık

tatlım, 4 milyar hadi en fazlasııııı 5 milyar diyelim...3-4 ay kenera azar azar koysanız, hç imkanı yok mu canım be???

ben daha 1,5 ay önce gittim tüp bebeğe!

yapmıyorlar canımcım yapmıyorlar bende savaş ilan ettim dün gece bırak çalışmayı yanımdan bile geçemicek artık çok taktım ya bunun çıkışı yok. bgn kontrol var sabah hadi gidelim dedi doktora gitmiyorum artık ben gitmicem dedim çok bozuldu daha beter olsunn

pempe dana sorun 4milyar değilki %50 ihtimal 10000 %50 20000 var işin ucunda

smartçım baba ok vermedi yazılmasına ama annesi ağladı zırladı kandırdı büyük çocuklarını yazdırdı aslında bunlarda bana plan gibi gelioda şimdi o yüzden baba ben ödemem dio ee benimkide ödemm derse annesi aglıcak yine daanamaz ona

ağlasın ya daha beter olsun inşallah.sen sabırlısın yine bu olasıkları değerlendiriyosun.eğer gerçekten parayı verecekse kafaya koyduysa bunu sen de kredi çek ve tedavi ol,iyice sıkışın ki aklı başına gelsin...böyle egoist ailelerden nefret ediyorum.ama sen asla vazgeçme tedavinden.özel okul dediğin lise mi üniversite mi bu kadar çok.

üniversite canım kredi alıyorum ama o almıyorum bilecek bankada bekletecem o parayı
ama dün gece saydım şunu alacam bunu alacam bunu yapıcam bu ay ayarla kendini ddim bundan sonra çok masraf çıkaracam çoook hep veriodu benden gizli susuyordum artık vermesine fırsat vermicem hergün taksiyle gidip gelicem dedim resmen SAVAŞ buu

bencede hiçbişey senden daha değerli değil fts

olumunekankayizsmile

slm kızlar nasılsınız...the_fts canım dünden beri okuyorum yazdıklarını da erkeklerin geneli ole be arkadasım sen sıkma canını ama bence de tavrını koy ...sonuçta sen ve eşin ayrı bir ailesiniz artık ve en önemlisi sizin ihtiyaçlarınız...bebek te ihmal edilip ertelencek bir durum değil bence ...bu erkekler hep biz kadınlara karsı farklı dururlar ama anne babaya gelıce dilleri tutulur.sıkma canını geneli böyle ama bil ki biz daha güçlüyüz kadın isterse herseyi yapar...kaynanan ağlarsa sen de ağla göz yaşı en buyuk sılah bence...nacizane fikrim...

:1hug: canım çok teşekkür ederim dediğini yapacam umarım göz yaşı bende de işe yarar

kızlar benim beta 17 cıktı adetm 1 gün gecmişti ne bu yanii sanki düşükmü herkesin cok yüksek ama

haklısın valla.onlara vermiyecek şekilde masraf çıkar.ne bilim mesela taksiyle gittim geldim de o parayı kendine ayır bankaya at.Gerekli ihtiyacın olan şeylere para harcarsan onlara fırsat kalmaz.Ama zaten bebiş için çalışırsan yeteri kadar para gidecektir.Ben eşime güvenirim ama yine de kontrol ederim herşeyi didik didik.Neden susuyosun ki çalışanlar ancak anlar bunu,evde oturmak gündüz vakti tv izlemek ya da uyumak bizim ancak tatillerde yaptığımız bir lüks bizim için.O yüzden sen çalış adam özel okulda okusun,ev kredisi öderim daha iyi. Bırakma kendini ya kazanacaksın ya da kaybedeceksin başka altenatif yok zaten.Ama şurda olan herkese sor kimse kabul etmez. Ya benim kocam biraz daha zengin olsa valla çalışmam.Çalışıyosam da kimseye yedirmem hele ki onun tarafına.Silahlarını düzgün kullan sabırlı ol kazanacaksın.En azından şöle düşün hiç bi kadın kabul etmez bunu. Valla ben yazarken kan akışım hızlandı sinirden

kızlar benim beta 17 cıktı adetm 1 gün gecmişti ne bu yanii sanki düşükmü herkesin cok yüksek ama

şeker parem elimde beta test sonucum var seninkine baktım emin olmak için

sonuçlara göre 0-5 erişkin
40-4480 4 hafta hamile

bak umut vermek istemem nerede yaptırdıysan onun cihazından fark eder ama bendeki sonuç bu

yanii hamilemiyimm ne diosn walla kafayı yicemm idrar tesiti ne zaman yapayım kii bugün adetim geceli 3 gün oldu we hala gelmioo

tinkerbelllll hamilemisin ayyy canım çok sevindim alkisalkisalkis
ay çok duygulandım ya darısı bize
canım allah tamamına erdirsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…