Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım biz toptan alıcaz.ve de mecbruzu almaya kıyaftler neyle dikilick

arveles mı parol vardıydı bende onu içcektım işşten cıknca bi sorayım eczaneye bari

Ayşem adet mi oldun balım sen ay kıyamam yaa sancılı geçiyo demek nanenin dediği gibi arvales çok iyi geliyo bitanem çok sürmez inşallah

evet şerom ya hep böle yanı yıllardır çok sancılı gecer ama ınatlasıorm bazen ilaç almıyorum
ama şu an fena dayanamıcam galıba :S

selam kızlarrrrrrrr

hoşgeldın canım :)

Aaaaa Haççem kalp atışlarını duymaya mı gittiiiiiiiiiiiii ay hadi inşallah duyup gelir
Kankaaaaaaa sende ne var ne yok belirti var mı belirti

nayırrrrrrr....

kızlar malesefff((
alınan kanlar merkeze gittiği için 10 buçuğa kadar alınıyomuş..10buçukta gitti kan arabası şimdi alsak yarında sağlıklı olmaz didi..
bende boşverdimm.nasıl olsa düşecek olursa kanamam olurr..zaten 1-2 haftaya gidicem dr.a Allah nasip ederse.
beni korkutan toksoplazma konusunda geç kalmak..tsh falan bakıldı dünn...

kontes26 BEBISIM Seliz Yavyum yelizcem hatunsultan ay_she ParadiesAngel BenIpek elmi gokcegokce KotuKediSero
tünaydıınn herkeslereeee

Son düzenleme:
hatice gelse bian önce yaaaa...çok merak ediyorumm.yada ayşe mesaj çeksen olmazmı canım yaaa...:26:

vöö ben 2 gündür para fln atamıorm bugün hastaneye gidicem ya yol parasını kavanozdan alıucam yada kocama söliicem o burlardaysa götürcek çulsuzum bu aralarr

kızlar ben doğurmak istiyorum artık

ahaha idil ne güldümm yaa bi ben öyle düşünmüomuşum demekkiii :90:

mantarlı domates soslu makarna yemek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :84: :84: :84: :84: :84:

yaa varyaa yapmayınıs böleee geçendede herkeste bir balık aşkıı doğmuş oku oku ağzım sulanıo

yavyum senın belırtılerın neler adetının gecıkmesınden baska

özellikle sağ kasığımda ara ara batmalar oluyo..arada çook nadir göğüslerim sızlıyorr.bide tesadüfmü bilmiyorum.geçenkindede olmuştu.yumurtlama sonrası kabız olmuştummm...:26:

eliiff canını sıkma dediğin gibi bi aksilik olsa belli olurr anlıyorum kana baktırdıında içini rahatlatacak bi socuç görmek istiosn onun için beklemek istiosn bekle bakalım canım hayırlısı Allahtannn

merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var reglimi bugun yada yarın olmam gerekiyor dün evde idrar testi yaptım ama ikinci çizgi çıkmadı ama gece baktığımda ve şimdi baktığımda silik bi şekilde ikinci çizgi var şimdi birtanedaha test yaptım ama ondan ikinci cizgi malesef yok sizce bu durum nedir pofffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…