merter de vardır bu tarz yerler keısn
seliz mithatpaşa ve akşemsettin arasındada çok kumaşçı var merterdede var kumaş toptancılarıı bence netten araştır ve merterdeki kumaşçılara bakın
canımm veririmm tabiki ama eş,me de soruyum o daha iyi anlıyo bide mükellefleri var kumaşçı falan.canım bide kumaş piyasasının alt üst oldugu bi zamanda kumaş almak mantıklımı yawkumaşla kıyafetler aynı para nerdeyse çok arttı kumaş fiyatları
oyyy canım benim bak arveles diye bir ağrıkesici var hemen agrını alır rahatlarsın bebegim...
merhaba canım benim hoşgeldinn
ewet canım 1 ay sonraya ertelendi iyide oldu gerçekten rahat rahat tüpbebek tedavisi olurum inş...
Ayşem adet mi oldun balım sen ay kıyamam yaa sancılı geçiyo demeknanenin dediği gibi arvales çok iyi geliyo bitanem çok sürmez inşallah
selam kızlarrrrrrrr
Aaaaa Haççem kalp atışlarını duymaya mı gittiiiiiiiiiiiiiay hadi inşallah duyup gelir
Kankaaaaaaa sende ne var ne yokbelirti var mı belirti
bu bebişim kim yaaa..geliyo geliyo..yazmadan gidiyorr...
| | | | |
:119:|NİCK|BİRİKEN |KALAN |
1|Şeker_Nane|42,10|57,90|
2| Yelizcem |6,75|93,25|
3| Yavyum |13,00|87,00|
4|Yildiz01|24,00|76,00|
5|ParadiesAngel|16,05|83,95|
6|Ay_she|24,65|75,35|
7| Su06 |00|00|
8|Gamzelikiz|12,25|87,75|
9| Pembedana |1,55|98,45|
10|Melojj|15,58|84,15|
11|Gökçegökçe|20,00|80,00|
12|İdilcan|24,41 E|75,59 E|
13|elmi|15 E|85 E|
**kırmızı renkli olanlar bu hafta hiç bildirim yapmadı bana kızlaarr
ekledim kızlaar :) bu arada 1 çeyrek alma zorunlugugugu yok 2 çeyrek de alabülüsünüz eheueheu
daha ayın 2 si bugun 30una kadar bissürü para birikir :))
kızlar ben doğurmak istiyorum artık
mantarlı domates soslu makarna yemek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :84: :84: :84: :84: :84:
yavyum senın belırtılerın neler adetının gecıkmesınden baska
melojj kontes26 BEBISIM Seliz Yavyum yelizcem hatunsultan ay_she ParadiesAngel BenIpek elmi gokcegokce KotuKediSero
tünaydıınn herkeslereeee
nayırrrrrrr....
kızlar malesefff((
alınan kanlar merkeze gittiği için 10 buçuğa kadar alınıyomuş..10buçukta gitti kan arabası şimdi alsak yarında sağlıklı olmaz didi..
bende boşverdimm.nasıl olsa düşecek olursa kanamam olurr..zaten 1-2 haftaya gidicem dr.a Allah nasip ederse.
beni korkutan toksoplazma konusunda geç kalmak..tsh falan bakıldı dünn...
tünaydın melojumm yenı mı uyayndın .)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?