eliiff canını sıkma dediğin gibi bi aksilik olsa belli olurr anlıyorum kana baktırdıında içini rahatlatacak bi socuç görmek istiosn onun için beklemek istiosn bekle bakalım canım hayırlısı Allahtannn
ne için para biriktiriyorsunuz hanımlar ben fransız kaldım sanki
özellikle sağ kasığımda ara ara batmalar oluyo..arada çook nadir göğüslerim sızlıyorr.bide tesadüfmü bilmiyorum.geçenkindede olmuştu.yumurtlama sonrası kabız olmuştummm...:26:
canımbenim.sağollll..evet hayırlısı allahtan..bilmiyorum bu şekilde söylemem günahmı ama eğer buda sorunlu olacaksa inşallah kanamayla falan bi anöce belirti verir
tabiki sağlıklı olmasını herşeyden çok istiyorum ama..yalnızım yaa.bi sorun olursa..kime koşarımmm..
Rabbim inşşallahh sağlıklı sıhhatli nasip etsinn...
banada güç kuvvet versinn..moral olsun bebişim bana... :97:
şindik bı dk kabızlık hamılelık belırtısı mı yenı ogrendım bunu da
ya evt dediğin gibi bişi olsa belirti verir bişeyden şüphelenirsin.
sen nasıl rahat ediceksen öle yap.
net sonucu görmek içini rahatlatıcak o zmn bekle biraz daha diğer hafta başı fln test yaptır o zmn kesin belli olur ne olup olmadığı
kontes hosgeldın nasıl kelebekler
hem tecrübelerini anlatçan bana..
hemde banamı soruyonnn..tüüüü i-rezilll...
Günaaydın kızlaarrr :)))
İnşallah canım cümlemize nasib olur sağlıkla sıhhatle inşallah :)
ay allah iyiliğini versin canım dur daha sınav açıklanmadı ki zaten açıklansa bişle sonra mülakat falan var
uzun iş yanii :)))
eşim zaten adliyede çalışıyor istanbul adliyesinde :) evet ama bu sefer duruşma
bazı kaçakçılar içinmiş sanırırm uyuşturucu mu kaçırmışlar nee
kontes26 BEBISIM Seliz Yavyum yelizcem hatunsultan ay_she ParadiesAngel BenIpek elmi gokcegokce KotuKediSero
tünaydıınn herkeslereeee
şindik bı dk kabızlık hamılelık belırtısı mı yenı ogrendım bunu da
hehe ne tükürdün öleee
merhaba kızlarr ben geldim..ama hiçte iyi haberlerle gelemdim.. gebelik kesesi boş kızlar kesenin içinde bebek yok. cok kötütüyümm yol boyunca hep ağladık eşimle bizim kaderimizmi bu ben ne günah işledimde allahım bana bunu veriyo isyan etmiyorum ama artık içim acıyo içim yanıyoo ben bu acıyı daha kac kez daha yaşıcam kac kez daha üzülücem.. dr. salıya kadar bekleyim salı tekrar bakarız olmadı kürtaj yapıcam dedi. eşim cok perişan ağlamaktan helak oldu ben öylesine ailem üzüntüden ne yapacağını bilemz halde..:85:annem saat 5,de binecek geliyo.:85:yani sizin anlıcanız ben yine bebeğimi kaybediyorum bu 5. oldu artık dayanacak gücüm kalmadıı ben annelik nedir tadamayakmıyım.. hep gectiğim bebek mağazalrının önünden yine imrenerekmi gececiğim bigün bebeğim için girmiyecekmiyim o mağazalaraa.. kızlarrrr cok ama cokk kötüyümmmm
günaydın melojj, ay tünaydın yani, ben de hatunsultan, ayşenin arkadaşıyım ben de memnun oldumhoşgeldin aramıza allah hayırlı doğumlar versin sana da
merhaba kızlarr ben geldim..ama hiçte iyi haberlerle gelemdim.. gebelik kesesi boş kızlar kesenin içinde bebek yok. Cok kötütüyümm yol boyunca hep ağladık eşimle bizim kaderimizmi bu ben ne günah işledimde allahım bana bunu veriyo isyan etmiyorum ama artık içim acıyo içim yanıyoo ben bu acıyı daha kac kez daha yaşıcam kac kez daha üzülücem.. Dr. Salıya kadar bekleyim salı tekrar bakarız olmadı kürtaj yapıcam dedi. eşim cok perişan ağlamaktan helak oldu ben öylesine ailem üzüntüden ne yapacağını bilemz halde..:85:annem saat 5,de binecek geliyo.:85:yani sizin anlıcanız ben yine bebeğimi kaybediyorum bu 5. Oldu artık dayanacak gücüm kalmadıı Ben annelik nedir tadamayakmıyım.. hep gectiğim bebek mağazalrının önünden yine imrenerekmi gececiğim bigün bebeğim için girmiyecekmiyim o mağazalaraa.. kızlarrrr cok ama cokk kötüyümmmm
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çokkkkkkkkkk üzgünümmmmmmmmmmmmm:5
allahım zamanını bekliyooo bebegin için nolurr öyle düşünnn..nediycegimi bilemiyorum ama güçlü olamlısın
çok üzgünüm canım.
Ya allah ya muhammed ya sabır ya selamat.
Imtihanın büyük allah yar ve yardımcın olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?