Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım valla ne diiceemi bilemiyorumm ne kadar üzüldüm anlatamam üzme kendini diicem elinde olmadıını biliyorumm Allahhıımmm en kısa zamanda inş. nasip eder yinede yıpratma kendini fazla güçlü olmaya çalış eşin seni güçlü görünce daha iyi olur belki çok üzüldüm çokkk

haklısın canımm böyle düşünmen çokk normall ama inan o güzel günlerde gelicek inşallahhh.allahım dayanılmıycak acı vermesinn.

canım hatcemm üzülme diyemıyorum sana üzülüyosun içinin nasıl yandıgını biliyorum
bende öyleyim çünkü ağlama diyemıyorum bende ağlıyorum
ne çetin bi sınav bu böyle ama ben sonsuz bi inançla inanıyorum ki meyvesini çok tatlı
alıcaksın canım çok bunlara dayamak çok zor uğraşmak hep ellerin boş kalması çok zor
biliyorum ama kendini yıpratma canım ya naısl teselli edeyimki seni çok üzüldüm
çok üzgünüm.....

ama ufak da olsa bi ışık var biliyo musun çok ufakta olsa var sen şu an 7+5 hamılesın
ama gec döllenme ultrasona göre kaç haftalık kese hatice ????
betan takıp ediliyor muydu düşme veya yükselme var mı biliyosun benım bebegımde çok geç gözüktü
bebek yok boş gebelık deyip duruyorlardı sata göre 7+5 ultrasoan göre ne kadarlık canım ??

offfff hatcemm çok üzüldümmmmmm cnm yaaa ama isyan etme ne olur herşeyde hayır vardırr bu bizim sınavımız ve bunu eşlerimizle en güzel şekilde geçelim herşey çok güzel olucak inşallahh rabbim salı günü mucizeni versin sana allahım yar ve yardımcın olsun inşallahhh cnm

cok sağol canımm..sözün bittiği yerdeyizz galiba..rabbim ne bana nede başkasına yaşatsın böyle bir acıyı..
haklısın canımm böyle düşünmen çokk normall ama inan o güzel günlerde gelicek inşallahhh.allahım dayanılmıycak acı vermesinn.
aminn canım inşallahhh...
evet ayşemmm üzülmek istemiyorum ama elimde değil aklımdan hiç cıkmıyo..bu defa içimde hiç umutsuzluk yoktu hep içimde bir umut ışığı ardı bu defa olucak dedim hep kendi kendime ama rabbim bunu hak görmüş bize yapacak hiçbirşey yok..

canım dr. umutsuz konuştu acıkcası kesenin gelişimi hakında birşey demedi ama kese baya büyük içininde boş olduğu belli..dr. kesenin için karmakarışık olduğunu söyledi..beta hcg bakmadı salıya bekleyip görücez seninde dediğin gibi allahtan umut kesilmezz..yüce rabbim cok yumurtaya can veren allahım inş. benimde bebişimede can verir...

isyan etmiyorum canımm rabbimin dediği olur..sadece cok üzülüyorumm içim cok acıyo..

Allahım ne demeliyimmm.seni ne deyipte teselli etmeliyimmm...
çok kötü oldummm...çokkkkk...
şuan adım kadar eminimki hiç bir söylediğimiz seni tesellli etmeyecekk..çünkü bu sınav gerçekten zor bi sınavv...
offfff Allahım....yardım et..sabır verrrr...

şenaycım sen de hoşgeldin kuzum kızın nasıl yaramaz mı, misler gibidir kuzum benim.

hoşbulduk canım ii çok şükür teyzesi büyüyo artık ,

canım nasıl teselli vereceğimi bilmiyorum söyleyecek söz bulmak o kdar zorki buda senin sınavın haklısın çok zor bi sınav ama sakın isyan etme rabbim bunun mükafatını çok büyük verecek sana ben inanıyorum lütfen harapetme kendini
inş.boy boy meleklerin olacak seninde ne olur üzülmee canım

çok kötüyümm yaaaaa....
Haticeee ne diyelim kardeşim benimmm..
Rabbim eşine ve sana sağlık versinnn...

canımmmm benimmmm yaaaa okurkennn nasıl acıdı içim bilemezsinnn gülüm yaaaa çok zorrr bunu yaşamadım ama senin bu kadar umutlanıp böyle boşa çıkması insanı kahrederr Allah ımm sabır versinn yine umudunu kaybetme çünkü Allah tan umut kesilmezz belki can verir o keseyeeee bilinmez canımmm yıpratmaa nolur kendini sakın isyanda etme RAbbim işini bilir eğer olmuyorsada vardır bi hayır lütfennn sağlık olsunn yazında varsaaa olur canımmm bazen ben bile düşünüyorummm acabaa hiçmi olmucak diyeee ne kadar zordur anlyabiliyorum kii sen kaç senlerdir uğraşıyorsunn canım senin için dua edicem hep ((14:

canım benim inan şuan ne diyecegimi hiç ama hiç bilemiyorum çok üzgünüm gerçekten
yaşadıkların o kadar zorki buna rağmen Allahtan umudunu kesmiyorsun ve en iyisini yapıyorsun...
kendini güçsüz yıpranmış bunalmış hissedebilirsin artık yeter ya diyebilirsin ama yinede vazgeçmemelisin bitanem...sonunda muhakkak bu kadar sabrın mükafatını kat kat alıcaksın yeterki Rabbim dayanma gücü sabrı versin bitanem...
ayşemin dedigi gibi küçücük de olsa bir umut var salı gününü iple çekiyorum ve inşallah mucize olur ve hepberaber çok seviniriz balımm..

hatice canım allahım yardımcınız olsun çok üzüldüm yeliz söyleyince allahım çok büyük sabır versin
çok kötüyümm yaaaaa....
Haticeee ne diyelim kardeşim benimmm..
Rabbim eşine ve sana sağlık versinnn...

kesenın durumu iyiyse büyükse genelde sorun olmuyor canım az daha sabret bakalım
inşallah salı gunu çok ama çok güzel haberle gelirsin

ister istemez düşünmeni ve üzülmeni çok çok iyi anlıyorum
ağlamak istiyorsn ağla hiç içine atma hasta olmanı istemeyız ama inan canım çok inan
Allah sevdiği kullarını sınar

canım ne diyecegimi bilemiyorum..işallah salı güzrl haberler alırsın..

off yaa.buna ne denebilirki hatice.rabbim herkesi sınıyor bir şekilde.peki neden böyle oluyormuş ya

haticeeeee canımm hep yazlacaklar söylenecekler söylenmiş zaten sende bilinçli bi bayansın lütfen sıkma canını hayırlısı herşeyin dondum kaldım inan :85::85::85::85::85::85::85:

allahtan umut kesilmez sen böle canını sıkarsan salı günü üzülürsün boşuna sıkmışım diye
erken olduğu için kese boş gözükmüş olabilir doktorun ümidi olmasa salıyı beklermi hem başka doktora bide

canım benım ya çok üzgünüm Allah ım sana sabır versın ınsallah sana suan ne desek bos aslında üzülme demek fayda etmez emınım çok zordur yasadıkların Allah ım yardım etsın ınsallah sana salı günü güzel haberler alalım hep bırlıkte canım benım yazıklarını okurken içim gıttı ınan yanında olmayı çok ısterdım çok lütfen sabırlı ol ve salıyı bekle ınsallah ıyı haberle alıcaz tatlım benım hep yanındayım

aydemet canım nasılsın oglun nasıl bakalım senın bebegın gaz problemı var mı varsa ne kullanıyosun benım oglumun çok var bu konuda sıkıntısı aglamaktan mahvoluyor ne yapacagımı bılemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…