hatçem seni anlıyorum ama herşeyde vardır bir hayır geçen gün bi film izledim film şöyle bizim gibi evlat hasretiyle yanan ama çocuğu olmayan bi karı koca var ve bir çocukları olmasını çok istedikleri halde bir türlü olmuyor hatta kadın öyle istiyoki bi çocukları olmasını hastaneden bir çocuk kaçırıyor o kadar yani fakat vicdanı el vermiyor ve geri veriyor annesine bebeğide daha sonra üzüntüden baygınlık geçirip hastaneye kaldırılıyor ve doktor kalbinde büyük bir problem olduğunu söylüyor ve tedavi olmadan da hamile kalmasının onun hayatına mal olacağını söylüyor ve bu zamna kadar hamile kalmamanı allahın sana bir lütfu olarak görmelisin diyor eğer hamile kalsaydın doğumda hem bebeği hemde seni kaybedebilirdi eşin diyor..... Yani her şer gördüğümüz şey bizim için hayır olabilir ... Bunu unutmayalım ve hayırlısı diyelimm:97:
hatçem seni anlıyorum ama herşeyde vardır bir hayır geçen gün bi film izledim film şöyle bizim gibi evlat hasretiyle yanan ama çocuğu olmayan bi karı koca var ve bir çocukları olmasını çok istedikleri halde bir türlü olmuyor hatta kadın öyle istiyoki bi çocukları olmasını hastaneden bir çocuk kaçırıyor o kadar yani fakat vicdanı el vermiyor ve geri veriyor annesine bebeğide daha sonra üzüntüden baygınlık geçirip hastaneye kaldırılıyor ve doktor kalbinde büyük bir problem olduğunu söylüyor ve tedavi olmadan da hamile kalmasının onun hayatına mal olacağını söylüyor ve bu zamna kadar hamile kalmamanı allahın sana bir lütfu olarak görmelisin diyor eğer hamile kalsaydın doğumda hem bebeği hemde seni kaybedebilirdi eşin diyor..... yani her şer gördüğümüz şey bizim için hayır olabilir ... bunu unutmayalım ve hayırlısı diyelimm:97:
Canımbenimmm gitmişşş....
bencede içine atmasınngitsinde zaten toparlansın biraz kafasını dinlesin hatta boşalana kadar iyice ağlasın bence içine atmasın :85::85::85:
elif, özelden mesaj attım canım sana ama gelip gelmediğini bilemiyorum site çok kötü neyse uğraşayım yine bak bakalım gelmiş mi ben göremiyorum gidip gitmediğini uçtu sanki birden
hatice yokmuş bende habire ona bulduklarımı yolluyorum keşke yakınında olsakta daha güzel teselli edebilsek
elif sen ne yaptın gittin mi sağlık ocağınaSen bize güzel haberler getir ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?