Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hatçem seni anlıyorum ama herşeyde vardır bir hayır geçen gün bi film izledim film şöyle bizim gibi evlat hasretiyle yanan ama çocuğu olmayan bi karı koca var ve bir çocukları olmasını çok istedikleri halde bir türlü olmuyor hatta kadın öyle istiyoki bi çocukları olmasını hastaneden bir çocuk kaçırıyor o kadar yani fakat vicdanı el vermiyor ve geri veriyor annesine bebeğide daha sonra üzüntüden baygınlık geçirip hastaneye kaldırılıyor ve doktor kalbinde büyük bir problem olduğunu söylüyor ve tedavi olmadan da hamile kalmasının onun hayatına mal olacağını söylüyor ve bu zamna kadar hamile kalmamanı allahın sana bir lütfu olarak görmelisin diyor eğer hamile kalsaydın doğumda hem bebeği hemde seni kaybedebilirdi eşin diyor..... yani her şer gördüğümüz şey bizim için hayır olabilir ... bunu unutmayalım ve hayırlısı diyelimm:97:

ah canımbenimmm.evett orası muhakkak..
Muhakkakki rabbim bizim için en iyisini en hayırlısını nasip ediyor ama biz kullar sabırsızız....aciziz...
Rabbim acılarını hafifletsin haticemm..

kesinlikle haklısın bunun gibi o kadar örnek varki hatta daha dün okuduğum bi haber http://www.haber16.org/haber_detay.asp?haberID=28767 4 yıldır bebekleri olmuyormuş ama :85: biz derin düşünemediğimiz için hemen olsun istiyoruz RABBİM HEPİMİZE HAYIRLI ZAMANDA HAYIRLISINI VERSİN ....

zehselcim merhaba iyiyim canım ..valla ben zeytin yagı içiriyorum yarım cay kasıgı ve çok faydasını gördüm.

Elif, özelden mesaj attım canım sana ama gelip gelmediğini bilemiyorum site çok kötü neyse uğraşayım yine bak bakalım gelmiş mi ben göremiyorum gidip gitmediğini uçtu sanki birden

tam olarak kaç haftalık ya benim doktor böle durumlarda 9. haftaya kadar beklediklerini söylemişti hiç mi ümit yok y

aydemet canım bende içirdim hep ama bır faydası olmadı sankı yaaaa neler denedım varya yok çay dedıler aldık yag dedıler sürdük ama yok yok aglarken katlanıyo bazen korkutuyo kerata bakalım napıcam bır geçsede rahatlasak yaaa

slm aynı sorun bendede oldu adetim geçtikten sonra test yaptım pozitif çıktı.doktora gittiğimde plesenta var ama bebek yok dedi doktor.1 hafta sonra tekrar bakalım dedi tekrar gittiğimde bu seferde bebek vardı ama kalp atışı yoktu.büyük ihtimalle düşer dedi doktor.6. hafta tekrar bakalım canlanma olacakmı olmazsa zaten düşer kalmaz dedi.çok şükür 6. hafta kalp atışları göründü.umarım sizdede görünür kalp atışları .bu dünyada yiyecek nasibi varsa gelecektir hakkınızda hayırlısı olsun..şuna bakın hele

Giriş tarihi Jul 2010
Mesajlar 194
canm ben evde yaptıım testle hamile olduumu öğrendm dr a gittim keseyi göremedi ancak kanda yapılan testle 6 haftalık gebe olduum öğredim.dr dış gebelik yada boş kese olabilir dedi pat diye hiç acımdan şok oldummm benmde ilk hamileliğimdi ..çok korktum 2 hafta sonra el dedi ikinci hafta dolmadan kanamam oldu hemen acile koşturduk dr düşük tehlikesi var dedi ancak güzel bir yönü vardıun oda kesem doluydu ve diğer dr un dediği gibi dış gebelikte değildi..1.5 ay yattım hiç kalkmadan,şimdi 4.5 aylık hamileyim bir kızım olcak allahın izniyle..yani diyeceğim o ki bazı insanlarda bebiş kesenin içinde hemen görünmüo annesiii...sen hiç telaşlanma umarım bebeğini görürsün kısa zamanda ..geçte yumurtlamış olabilrsn bunuda düşün...herşey gönlünce olsun miniğine kavuşman dileğiyleee....

hatice yokmuş bende habire ona bulduklarımı yolluyorum keşke yakınında olsakta daha güzel teselli edebilsek

offffffffffffff offffffffffffff uyudum uyandım neler okuyorum allahım...........
haticem nasıl teselli versem ne desem boş çok üzülüyorsun ben de çok üzülüyorum...çok sevinmiştik gel gör ki şimdi yine yine yine hep beraber üzülüyoruz...
Allahtan ümit kesilmez canım...bence artık bir tüp bebeği denemelisiniz eşinle...

çok üzgünüm ya gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum off senden güzel haberler bekliyordum

gitsinde zaten toparlansın biraz kafasını dinlesin hatta boşalana kadar iyice ağlasın bence içine atmasın :85::85::85:
bencede içine atmasınn((((

elif, özelden mesaj attım canım sana ama gelip gelmediğini bilemiyorum site çok kötü neyse uğraşayım yine bak bakalım gelmiş mi ben göremiyorum gidip gitmediğini uçtu sanki birden

aldım gülüm aldımm.cevapta yazdımm...geldi dimi???

hatice yokmuş bende habire ona bulduklarımı yolluyorum keşke yakınında olsakta daha güzel teselli edebilsek

evettt...valla dokunsalar ağlıycam..çok üzüldüm çokkk(((

of ne kötü bir gün, güya kızımı görecektim bugün heyecanlıydım, off
Allahım haticeme eşine ailesine sabır verrrrrrrrrrrr

erkek bebeklerde gaz daha cok olurmus..karnına sür bide her gün yarım cay kasıgı içir.. ben faydasını görüyom iaşllah sizede yarar..
ben oglumu pehlivan gibi yaglıyom :))
bizdede uyku düzeni yok canım.şimdi uyuyor gece uyumuyor :))

Allah hatçeme çok çok sabır versin((
çok dua edicem inşallah salı günü büyük bir süpriz olur ona sevinçle döner doktordan...

elif sen ne yaptın gittin mi sağlık ocağına Sen bize güzel haberler getir ne olur

balım gittim.geç kalmışım kan vermek içinn.sabah 10 buçuğa kadar alınıyormuş kanlarr..sonrada merkeze laboratuara gönderiliyormuş..e yarın veersem haftaya kalacak..bende karar verdimm...haftaya çarşambaya kadar bekliycemm.sonra hastaneye gidip keseyi görücem allahın izniylee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…