kızlar benim beta 17 cıktı adetm 1 gün gecmişti ne bu yanii sanki düşükmü herkesin cok yüksek ama
yanii hamilemiyimm ne diosn walla kafayı yicemm idrar tesiti ne zaman yapayım kii bugün adetim geceli 3 gün oldu we hala gelmioo
haklısın valla.onlara vermiyecek şekilde masraf çıkar.ne bilim mesela taksiyle gittim geldim de o parayı kendine ayır bankaya at.Gerekli ihtiyacın olan şeylere para harcarsan onlara fırsat kalmaz.Ama zaten bebiş için çalışırsan yeteri kadar para gidecektir.Ben eşime güvenirim ama yine de kontrol ederim herşeyi didik didik.Neden susuyosun ki çalışanlar ancak anlar bunu,evde oturmak gündüz vakti tv izlemek ya da uyumak bizim ancak tatillerde yaptığımız bir lüks bizim için.O yüzden sen çalış adam özel okulda okusun,ev kredisi öderim daha iyi. Bırakma kendini ya kazanacaksın ya da kaybedeceksin başka altenatif yok zaten.Ama şurda olan herkese sor kimse kabul etmez. Ya benim kocam biraz daha zengin olsa valla çalışmam.Çalışıyosam da kimseye yedirmem hele ki onun tarafına.Silahlarını düzgün kullan sabırlı ol kazanacaksın.En azından şöle düşün hiç bi kadın kabul etmez bunu. Valla ben yazarken kan akışım hızlandı sinirden
ipekcim ne zaman yaparsak testi doğru sonucu alırız?
kızlarya hala adetim de gelmedii belirtiler lehime gibi 3 gün gecti idrar ne zaman cıkar daha erken mi
adet günümü hiç böyle beklememiştim
kan yap.hata payı sıfır.düşünme hadi belki günün bu haberle güzel başlar.
fts ben hiç test yaptırmadım daha ama meraktan yaptırmak istiyorum
cerenle karıştırdım sen eşini bekliyodun demi :asigim:
iste canım adetim 1 gün gectiginde kan werdim 17 cıktıı bu nedir hala da anlamadım düşük gibi ya
kızlar bende bu ay çok umutluydum ama demin ipek arkadaşımız göğüs uçlarından bahsetti benim göğüs ağrım olurdu normalde adete yakın.Bir kaç gündür ağrıdı ama şuan ağrıda yok göğüs uçlarındada herhangi bir belirti yok ne kızarıklık nede sızı off yaa canım sıkıldı yinee :sinifsinif:
Valla bana da düşük geldi.Ama normalde 1-50 arası gebelik sayılıyor. Hafta sonu tekrarla istersen geç döllenme olabilir.Ama 1-50 arasına giriyosun normalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?