Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
tinkerbelllll sana kimsenin vermeyeceği bir öğüt vermek istiyorum.herkes aman hamilesin ye der.gerçeği böyle değil.ılk 2-2,5 ay kesinlikle iştahın olmayacak hatta miden bulanacak bulanıyosa sakın yeme zorlama kendini.ben o hayatı yaptım ilk bebiş diye bilinçsizdim herkes de hamilesin yeee diyordu ben de bebek direkt benden alıyor sanıyordum.ama nasıl midem bulanıyo ben bebiş beslensin diye zorladım kendimi kuru meyveler çok önemli ben midem bulana bulana hap gibi suyla yutuyordum.benim şanslı yanım hiç çıkarmadım ama çok bulandım.meğerse bebiş 4. ayla birlikte anneden besleniyormus ilk aylar stoklardan alıyormuş.Yani kilo alman çok gereksiz. Ben 4,5-5 kilo aldım bu bilinçsizlıkten dolayı. Zaten ondan sonra deli gibi yiyorsun merak etme.

düşündükçe kafayı yicem zaten beni bakırköye kalrırılar yakında laelaelaelaelae

kızlarya hala adetim de gelmedii belirtiler lehime gibi 3 gün gecti idrar ne zaman cıkar daha erken mi

ipekcim ne zaman yaparsak testi doğru sonucu alırız?

canım ben de çok tecrubesizim hiç çalışma olmadı bizim özel planda yokken oldu böyle bişey.Ama kendini ele veriyo zaten ilk göğüsler.Kan tahlili hemen çıkıyor.Adetine 2-3 kala kesin sonuç alırsın.Zaten kendinde ters giden bişeyler olduğunu anlıyosun.Hele erken döllenmeyse daha da erken alırsın.Düşünsene döllenmeden 1 hafta sonra ilk belirti göğüsler. Normalde adete en fazla 1 hafta kala sızlayan memişler 15 gün önce uçları ağrıdan kızarır.

kızlar bende bu ay çok umutluydum ama demin ipek arkadaşımız göğüs uçlarından bahsetti benim göğüs ağrım olurdu normalde adete yakın.Bir kaç gündür ağrıdı ama şuan ağrıda yok göğüs uçlarındada herhangi bir belirti yok ne kızarıklık nede sızı off yaa canım sıkıldı yinee :sinifsinif:

iste canım adetim 1 gün gectiginde kan werdim 17 cıktıı bu nedir hala da anlamadım düşük gibi ya

Valla bana da düşük geldi.Ama normalde 1-50 arası gebelik sayılıyor. Hafta sonu tekrarla istersen geç döllenme olabilir.Ama 1-50 arasına giriyosun normalde.

bu genel belirtidir canım ama bünye farklılıkları olabilir. Ben de şuna takılmıştım,göğüste 1 damarın kalınlaşması ve belirginleşmesi.5,5 aylık oldum hala olmadı bende.Mesela hiç çıkarmadım ben kadınların geneli çıkartır.O yüzden moralini bozma bu genel bi belirti.

Valla bana da düşük geldi.Ama normalde 1-50 arası gebelik sayılıyor. Hafta sonu tekrarla istersen geç döllenme olabilir.Ama 1-50 arasına giriyosun normalde.

idrar testi kac gün sonra cıkar bugün adetim geceli 3 gün oldu ama bundan hwesleniorum işte haka adetim gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…