Allah hatçeme çok çok sabır versin((
çok dua edicem inşallah salı günü büyük bir süpriz olur ona sevinçle döner doktordan...
balım gittim.geç kalmışım kan vermek içinn.sabah 10 buçuğa kadar alınıyormuş kanlarr..sonrada merkeze laboratuara gönderiliyormuş..e yarın veersem haftaya kalacak..bende karar verdimm...haftaya çarşambaya kadar bekliycemm.sonra hastaneye gidip keseyi görücem allahın izniylee...
ümit var mı ki nanem, kesenin içi karışık demiş.......Allahtan ümit kesilmez.......ben de çok çok dua edicem haticem için ya inanın çok üzüldüm
güzel haberler ver elif bize ya ne olursun......
Ben cıkıyorum kızlar hastaneeye gidiyorum
ameliyat günü alıcaz inşallah hadi görüşrüz öptüm hepinizi
güzel haberler ver elif bize ya ne olursun......
ewet elifim ya nolur sen bize güzel haberler ver pıt pıtlarını duy miniğinin...
güle güle ayşemm
nane inşallahhhhhh tek istediğimiz bu...inanın moralim çok bozuldu hatice ne haldedir kim bilir....
Ben cıkıyorum kızlar hastaneeye gidiyorum
ameliyat günü alıcaz inşallah hadi görüşrüz öptüm hepinizi
güle güle ayşemm
nane inşallahhhhhh tek istediğimiz bu...inanın moralim çok bozuldu hatice ne haldedir kim bilir....
vericem kızlarrr..
Allahın izniyle vericemmm...
inanıyorumm..
bu sefer farklı olacak...
inşallahhhhhh....
merhaba kızlarr ben geldim..ama hiçte iyi haberlerle gelemdim.. gebelik kesesi boş kızlar kesenin içinde bebek yok. cok kötütüyümm yol boyunca hep ağladık eşimle bizim kaderimizmi bu ben ne günah işledimde allahım bana bunu veriyo isyan etmiyorum ama artık içim acıyo içim yanıyoo ben bu acıyı daha kac kez daha yaşıcam kac kez daha üzülücem.. dr. salıya kadar bekleyim salı tekrar bakarız olmadı kürtaj yapıcam dedi. eşim cok perişan ağlamaktan helak oldu ben öylesine ailem üzüntüden ne yapacağını bilemz halde..:85:annem saat 5,de binecek geliyo.:85:yani sizin anlıcanız ben yine bebeğimi kaybediyorum bu 5. oldu artık dayanacak gücüm kalmadıı ben annelik nedir tadamayakmıyım.. hep gectiğim bebek mağazalrının önünden yine imrenerekmi gececiğim bigün bebeğim için girmiyecekmiyim o mağazalaraa.. kızlarrrr cok ama cokk kötüyümmmm
haticem moralini bozmak için söylemiyorumm..özür dilerim ateşe körükle gitmek gb oluyor ama...açıkçası şu durumda seni teselli etmeye çalışmak boşa olurr...
bende kötü günler geçirirken kim ne derse desin hissettiğim neyse öyle kalıyodumm...
yalan söyleyemem..çok kötü oldummm....
dilerim bi mucize olurr...
merhaba kızlarr ben geldim..ama hiçte iyi haberlerle gelemdim.. gebelik kesesi boş kızlar kesenin içinde bebek yok. cok kötütüyümm yol boyunca hep ağladık eşimle bizim kaderimizmi bu ben ne günah işledimde allahım bana bunu veriyo isyan etmiyorum ama artık içim acıyo içim yanıyoo ben bu acıyı daha kac kez daha yaşıcam kac kez daha üzülücem.. dr. salıya kadar bekleyim salı tekrar bakarız olmadı kürtaj yapıcam dedi. eşim cok perişan ağlamaktan helak oldu ben öylesine ailem üzüntüden ne yapacağını bilemz halde..:85:annem saat 5,de binecek geliyo.:85:yani sizin anlıcanız ben yine bebeğimi kaybediyorum bu 5. oldu artık dayanacak gücüm kalmadıı ben annelik nedir tadamayakmıyım.. hep gectiğim bebek mağazalrının önünden yine imrenerekmi gececiğim bigün bebeğim için girmiyecekmiyim o mağazalaraa.. kızlarrrr cok ama cokk kötüyümmmm
lalecimm hatçeni,n kesesi boşmuşş salıya kadar bekliceklerOff geçmişi okumaya kalktım bitmedi yoruldum ne çok konuşuyorsunuz
Seliz pazartesi ameliyat için gidecekmişsin canım inşAllah herşey güzel geçer hemencecik olup kurtulursun ve bebişin gelir
Nanem Evin hayırlı olsun kuşum temizlenmişsinde şimdi mis gibi yerleşmen kalmış...
Tüp bebişe gelince inşAllah hemen tutar üzmez seni sıpacan sana bide bişi demek istiyorum rahim filmini areaştırma kokrma ben 3 defa çektirdim hiçççte bişi olmadı içine gelen sıvının büyük bir bölümünü ayaga kalktıgın ilk an boşaltıyorsunda zaten ama taşınmayı atlatıp yapmanız bencede süper olmuş
Yavrum Resmi olarak tekrar tebrik edeyim Çok sevindim kuşum rabbim saglşıkla kucagına almayı nasip etsin sen moralini yüksek tut değerinde çok güzel konmuştur misafirin göbüşüneee
Hatcem Hala gelmedi sanırım bana msj atacaktı ama hala atmadı ben geçmişi tam bitirmedim eger gelmediyse haber yoksa msj atim
Nanem Evin hayırlı olsun kuşum temizlenmişsinde şimdi mis gibi yerleşmen kalmış...
Tüp bebişe gelince inşAllah hemen tutar üzmez seni sıpacan sana bide bişi demek istiyorum rahim filmini areaştırma kokrma ben 3 defa çektirdim hiçççte bişi olmadı içine gelen sıvının büyük bir bölümünü ayaga kalktıgın ilk an boşaltıyorsunda zaten ama taşınmayı atlatıp yapmanız bencede süper olmuş
Hatcem Hala gelmedi sanırım bana msj atacaktı ama hala atmadı ben geçmişi tam bitirmedim eger gelmediyse haber yoksa msj atim [/B]
canım cok teşekkür ederimm..evet hiçbirşey acıkcası teselli etmiyo ama neyapalımm rabbim sabrını verir...Allahım ne demeliyimmm.seni ne deyipte teselli etmeliyimmm...
çok kötü oldummm...çokkkkk...
şuan adım kadar eminimki hiç bir söylediğimiz seni tesellli etmeyecekk..çünkü bu sınav gerçekten zor bi sınavv...
offfff Allahım....yardım et..sabır verrrr...
inşallahh canımm inşallah rabbim banada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip ederde boy boy oldukarı günüde görürüm..canım nasıl teselli vereceğimi bilmiyorum söyleyecek söz bulmak o kdar zorki buda senin sınavın haklısın çok zor bi sınav ama sakın isyan etme rabbim bunun mükafatını çok büyük verecek sana ben inanıyorum lütfen harapetme kendini
inş.boy boy meleklerin olacak seninde ne olur üzülmee canım
aminnn canımm evet zaten bizim için önemli olanda o..çok kötüyümm yaaaaa....
Haticeee ne diyelim kardeşim benimmm..
Rabbim eşine ve sana sağlık versinnn...
allah razı olsunn evet belki bir umut kanamam gelmediği sürece her daim bir umut var içimde..canımmmm benimmmm yaaaa okurkennn nasıl acıdı içim bilemezsinnn gülüm yaaaa çok zorrr bunu yaşamadım ama senin bu kadar umutlanıp böyle boşa çıkması insanı kahrederr Allah ımm sabır versinn yine umudunu kaybetme çünkü Allah tan umut kesilmezz belki can verir o keseyeeee bilinmez canımmm yıpratmaa nolur kendini sakın isyanda etme RAbbim işini bilir eğer olmuyorsada vardır bi hayır lütfennn sağlık olsunn yazında varsaaa olur canımmm bazen ben bile düşünüyorummm acabaa hiçmi olmucak diyeee ne kadar zordur anlyabiliyorum kii sen kaç senlerdir uğraşıyorsunn canım senin için dua edicem hep(( 14:
cok sağol nanemm evet kücücükte olsa bir umut benim içmdede varr..inşallah salı günüü bir mucize olur..canım benim inan şuan ne diyecegimi hiç ama hiç bilemiyorum çok üzgünüm gerçekten
yaşadıkların o kadar zorki buna rağmen Allahtan umudunu kesmiyorsun ve en iyisini yapıyorsun...
kendini güçsüz yıpranmış bunalmış hissedebilirsin artık yeter ya diyebilirsin ama yinede vazgeçmemelisin bitanem...sonunda muhakkak bu kadar sabrın mükafatını kat kat alıcaksın yeterki Rabbim dayanma gücü sabrı versin bitanem...
ayşemin dedigi gibi küçücük de olsa bir umut var salı gününü iple çekiyorum ve inşallah mucize olur ve hepberaber çok seviniriz balımm..
aminn canım cümlemize inşallahh...hatice canım allahım yardımcınız olsun çok üzüldüm yeliz söyleyince allahım çok büyük sabır versin
kesenın durumu iyiyse büyükse genelde sorun olmuyor canım az daha sabret bakalım
inşallah salı gunu çok ama çok güzel haberle gelirsin
ister istemez düşünmeni ve üzülmeni çok çok iyi anlıyorum
ağlamak istiyorsn ağla hiç içine atma hasta olmanı istemeyız ama inan canım çok inan
Allah sevdiği kullarını sınar
aminn canım inşallahhhhh....canım ne diyecegimi bilemiyorum..işallah salı güzrl haberler alırsın..
sağol canım dr. neden böyle olduğu konusunda birşey demedii zaten dediyse bile ben hani donmuş birşekilde olduğum için ne oldu ne yapıldı bilmiyorum canım...off yaa.buna ne denebilirki hatice.rabbim herkesi sınıyor bir şekilde.peki neden böyle oluyormuş ya
cok sağol canımm allah razı olsun...haticeeeee canımm hep yazlacaklar söylenecekler söylenmiş zaten sende bilinçli bi bayansın lütfen sıkma canını hayırlısı herşeyin dondum kaldım inan :85::85::85::85::85::85::85:
inşallah yıldızcım keşke salı günü güzel birşey olsada bende neden ağladım diyebilsem..ama elimde değill tutamıyorum gzöyaşlarımı..allahtan umut kesilmez sen böle canını sıkarsan salı günü üzülürsün boşuna sıkmışım diye
erken olduğu için kese boş gözükmüş olabilir doktorun ümidi olmasa salıyı beklermi hem başka doktora bide
cok sağol zehselcim allah razı olsunn..bende o anda sadece yanımda sizlerin olmasını szilerle sarılıp ağlamayı isterdim...canım benım ya çok üzgünüm Allah ım sana sabır versın ınsallah sana suan ne desek bos aslında üzülme demek fayda etmez emınım çok zordur yasadıkların Allah ım yardım etsın ınsallah sana salı günü güzel haberler alalım hep bırlıkte canım benım yazıklarını okurken içim gıttı ınan yanında olmayı çok ısterdım çok lütfen sabırlı ol ve salıyı bekle ınsallah ıyı haberle alıcaz tatlım benım hep yanındayım
okudum canım sağoll...her şerde bir hayır vardır..hatçem seni anlıyorum ama herşeyde vardır bir hayır geçen gün bi film izledim film şöyle bizim gibi evlat hasretiyle yanan ama çocuğu olmayan bi karı koca var ve bir çocukları olmasını çok istedikleri halde bir türlü olmuyor hatta kadın öyle istiyoki bi çocukları olmasını hastaneden bir çocuk kaçırıyor o kadar yani fakat vicdanı el vermiyor ve geri veriyor annesine bebeğide daha sonra üzüntüden baygınlık geçirip hastaneye kaldırılıyor ve doktor kalbinde büyük bir problem olduğunu söylüyor ve tedavi olmadan da hamile kalmasının onun hayatına mal olacağını söylüyor ve bu zamna kadar hamile kalmamanı allahın sana bir lütfu olarak görmelisin diyor eğer hamile kalsaydın doğumda hem bebeği hemde seni kaybedebilirdi eşin diyor..... yani her şer gördüğümüz şey bizim için hayır olabilir ... bunu unutmayalım ve hayırlısı diyelimm:97:
ah canımbenimmm.evett orası muhakkak..
Muhakkakki rabbim bizim için en iyisini en hayırlısını nasip ediyor ama biz kullar sabırsızız....aciziz...
Rabbim acılarını hafifletsin haticemm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?