Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Allah hatçeme çok çok sabır versin((
çok dua edicem inşallah salı günü büyük bir süpriz olur ona sevinçle döner doktordan...

ümit var mı ki nanem, kesenin içi karışık demiş.......Allahtan ümit kesilmez.......ben de çok çok dua edicem haticem için ya inanın çok üzüldüm

güzel haberler ver elif bize ya ne olursun......

ben herşeye ragmen ümit ediyorum...
hatçem canım benim çok yıprandı bu konuda birdaha yaşamasın bu sefer güzel olsun istiyorum inşallah da öle olur... (

ewet elifim ya nolur sen bize güzel haberler ver pıt pıtlarını duy miniğinin...

Ben cıkıyorum kızlar hastaneeye gidiyorum

ameliyat günü alıcaz inşallah hadi görüşrüz öptüm hepinizi

Son düzenleme:
haticem moralini bozmak için söylemiyorumm..özür dilerim ateşe körükle gitmek gb oluyor ama...açıkçası şu durumda seni teselli etmeye çalışmak boşa olurr...
bende kötü günler geçirirken kim ne derse desin hissettiğim neyse öyle kalıyodumm...
yalan söyleyemem..çok kötü oldummm....
dilerim bi mucize olurr...

ayy kizlar neler okuyorum yaa ayy cok üzüldüm Allahtan ümit kesilmez belki keseyi görmek icin erkendir olabilir mi.
ufff yaa

Ben cıkıyorum kızlar hastaneeye gidiyorum

ameliyat günü alıcaz inşallah hadi görüşrüz öptüm hepinizi

güle güle canım benim kendine çok iyi bak

güle güle ayşemm
nane inşallahhhhhh tek istediğimiz bu...inanın moralim çok bozuldu hatice ne haldedir kim bilir....

inşallah canım inşallahhh...benimde acayip moralim bozuldu canım sıkıldı(

vericem kızlarrr..
Allahın izniyle vericemmm...
inanıyorumm..
bu sefer farklı olacak...
inşallahhhhhh....

inşallah canım benimmm bende çok umutluyum senden hayırlısıyla vericeksin bize güzel haberler inş balım benimm

Yaaaa offfffffffff söylicek hiçbişey bulamıyorum yaaa çok çok çok üzüldüm, neler hissettiğini çok iyi anlıyorum bitanem, dilerim ya bi mucize olsun geç de olsa görünsün meleğpin ya da nasip olmicaksa da Allahım sabır versin sana

İnşallah yaaaaaaaa kanka nolur bari sen güzel haber ver bu sefer yoksa artık cidden hepimizin üzerinde bi uğursuzluk olduğunu düşünmeye başlicam yaa
Olamaz böyle bişiy yaa kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm, derste olmasam hüngür hüngür ağlicam yaaa

Off geçmişi okumaya kalktım bitmedi yoruldum ne çok konuşuyorsunuz

Seliz pazartesi ameliyat için gidecekmişsin canım inşAllah herşey güzel geçer hemencecik olup kurtulursun ve bebişin gelir
Nanem Evin hayırlı olsun kuşum temizlenmişsinde şimdi mis gibi yerleşmen kalmış...
Tüp bebişe gelince inşAllah hemen tutar üzmez seni sıpacan sana bide bişi demek istiyorum rahim filmini areaştırma kokrma ben 3 defa çektirdim hiçççte bişi olmadı içine gelen sıvının büyük bir bölümünü ayaga kalktıgın ilk an boşaltıyorsunda zaten ama taşınmayı atlatıp yapmanız bencede süper olmuş
Yavrum Resmi olarak tekrar tebrik edeyim Çok sevindim kuşum rabbim saglşıkla kucagına almayı nasip etsin sen moralini yüksek tut değerinde çok güzel konmuştur misafirin göbüşüneee
Hatcem Hala gelmedi sanırım bana msj atacaktı ama hala atmadı ben geçmişi tam bitirmedim eger gelmediyse haber yoksa msj atim

Yok biri bana bunun şaka oldugunu sölesin nolur ayyy hiç beklemiyordum böle bişi ne dicemi bilemiyorum kitlendim dondum off Allahım offf

lalecimm hatçeni,n kesesi boşmuşş salıya kadar beklicekler

saol balımmm benimmmm...bencede böle olması daha iyi oldu kafamız rahat bir şekilde başlarız tedaviye
çok saol canım benimm

bu arada hatçem geldi((( maalesef kese boşmuş doktor salıya kadar bekleyelim demiş ona göre kürtaj yaparız demiş
inşallah salı günü güzel haberlerle gelir inşallahhhhhhhhhh

Son düzenleme:
ya inanamıyorum konuşamıyorum yazamıyorum ne dicemi bilmiyorum hatcem çok üzüldüm ama nolur başka doktorada git
uff Allahım sabır versin inşAllah herşey düzelir sen bebegine kavuşursun

canım cok teşekkür ederimm..evet hiçbirşey acıkcası teselli etmiyo ama neyapalımm rabbim sabrını verir...
inşallahh canımm inşallah rabbim banada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip ederde boy boy oldukarı günüde görürüm..
çok kötüyümm yaaaaa....
Haticeee ne diyelim kardeşim benimmm..
Rabbim eşine ve sana sağlık versinnn...
aminnn canımm evet zaten bizim için önemli olanda o..
allah razı olsunn evet belki bir umut kanamam gelmediği sürece her daim bir umut var içimde..
cok sağol nanemm evet kücücükte olsa bir umut benim içmdede varr..inşallah salı günüü bir mucize olur..
hatice canım allahım yardımcınız olsun çok üzüldüm yeliz söyleyince allahım çok büyük sabır versin
aminn canım cümlemize inşallahh...

evet canım baya büyük kese iki keseninde resmini cekip koyayım size..belkide büyüttüğü için öyle görünüyo olabilir..ama 7+5 bence görünürdü diye düşünüyorum ama neyse rabbim mucizesi olur belki..

canım ne diyecegimi bilemiyorum..işallah salı güzrl haberler alırsın..
aminn canım inşallahhhhh....
off yaa.buna ne denebilirki hatice.rabbim herkesi sınıyor bir şekilde.peki neden böyle oluyormuş ya
sağol canım dr. neden böyle olduğu konusunda birşey demedii zaten dediyse bile ben hani donmuş birşekilde olduğum için ne oldu ne yapıldı bilmiyorum canım...
haticeeeee canımm hep yazlacaklar söylenecekler söylenmiş zaten sende bilinçli bi bayansın lütfen sıkma canını hayırlısı herşeyin dondum kaldım inan :85::85::85::85::85::85::85:
cok sağol canımm allah razı olsun...
inşallah yıldızcım keşke salı günü güzel birşey olsada bende neden ağladım diyebilsem..ama elimde değill tutamıyorum gzöyaşlarımı..
cok sağol zehselcim allah razı olsunn..bende o anda sadece yanımda sizlerin olmasını szilerle sarılıp ağlamayı isterdim...
okudum canım sağoll...her şerde bir hayır vardır..
ah canımbenimmm.evett orası muhakkak..
Muhakkakki rabbim bizim için en iyisini en hayırlısını nasip ediyor ama biz kullar sabırsızız....aciziz...
Rabbim acılarını hafifletsin haticemm..

aminn elifcimm aminnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…