canım evet okudum yazdıklarını...tabiki allahtan umut kesilmez ama cokta iç.acıcı şeyler yok ne yazikki..hatice yokmuş bende habire ona bulduklarımı yolluyorum keşke yakınında olsakta daha güzel teselli edebilsek
cok sağol idilimm evet eşiminde ilk söylediği şey en kısa zamanda tüp bebeğe gitmek..offffffffffffff offffffffffffff uyudum uyandım neler okuyorum allahım...........
haticem nasıl teselli versem ne desem boş çok üzülüyorsun ben de çok üzülüyorum...çok sevinmiştik gel gör ki şimdi yine yine yine hep beraber üzülüyoruz...
Allahtan ümit kesilmez canım...bence artık bir tüp bebeği denemelisiniz eşinle...
çok üzgünüm ya gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum off senden güzel haberler bekliyordum
aminn canım bende hep sabır diliyorum zaten...salı günü inş. bir mucize olur..Allah hatçeme çok çok sabır versin((
çok dua edicem inşallah salı günü büyük bir süpriz olur ona sevinçle döner doktordan...
bende cok güzel olmasını cok istiyorum nanemm....artık cok yoruldumm..bu benim 3. kürtaj olucak düşün..ben herşeye ragmen ümit ediyorum...
hatçem canım benim çok yıprandı bu konuda birdaha yaşamasın bu sefer güzel olsun istiyorum inşallah da öle olur...(
ewet elifim ya nolur sen bize güzel haberler ver pıt pıtlarını duy miniğinin...
evet canım aynen söylediklerini yaşyorumm...haticem moralini bozmak için söylemiyorumm..özür dilerim ateşe körükle gitmek gb oluyor ama...açıkçası şu durumda seni teselli etmeye çalışmak boşa olurr...
bende kötü günler geçirirken kim ne derse desin hissettiğim neyse öyle kalıyodumm...
yalan söyleyemem..çok kötü oldummm....
dilerim bi mucize olurr...
canım keseyi gördük ama içinde bebek yok kalp atışı yok...ayy kizlar neler okuyorum yaa ayy cok üzüldüm Allahtan ümit kesilmez belki keseyi görmek icin erkendir olabilir mi.
ufff yaa
inşalahh şerom o mucizenin olması için neler yapmadım ben...nasıl bebeğim bir mucize gibi kaldıysa bir mucize gibide salı günü göreyim..Yaaaa offfffffffff söylicek hiçbişey bulamıyorum yaaa çok çok çok üzüldüm, neler hissettiğini çok iyi anlıyorum bitanem, dilerim ya bi mucize olsun geç de olsa görünsün meleğpin ya da nasip olmicaksa da Allahım sabır versin sana
fatoşşşş şaka olmasını senin kadar bende cok isterdim ama kuşum şaka değilll....Yok biri bana bunun şaka oldugunu sölesin nolur ayyy hiç beklemiyordum böle bişi ne dicemi bilemiyorum kitlendim dondum off Allahım offf
Haticeeee geldi haticemmmmmmmmm aşkım nasıl oldun ?
ya inanamıyorum konuşamıyorum yazamıyorum ne dicemi bilmiyorum hatcem çok üzüldüm ama nolur başka doktorada git
uff Allahım sabır versin inşAllah herşey düzelir sen bebegine kavuşursun
merhaba kızlarr ben geldim..ama hiçte iyi haberlerle gelemdim.. gebelik kesesi boş kızlar kesenin içinde bebek yok. cok kötütüyümm yol boyunca hep ağladık eşimle bizim kaderimizmi bu ben ne günah işledimde allahım bana bunu veriyo isyan etmiyorum ama artık içim acıyo içim yanıyoo ben bu acıyı daha kac kez daha yaşıcam kac kez daha üzülücem.. dr. salıya kadar bekleyim salı tekrar bakarız olmadı kürtaj yapıcam dedi. eşim cok perişan ağlamaktan helak oldu ben öylesine ailem üzüntüden ne yapacağını bilemz halde..:85:annem saat 5,de binecek geliyo.:85:yani sizin anlıcanız ben yine bebeğimi kaybediyorum bu 5. oldu artık dayanacak gücüm kalmadıı ben annelik nedir tadamayakmıyım.. hep gectiğim bebek mağazalrının önünden yine imrenerekmi gececiğim bigün bebeğim için girmiyecekmiyim o mağazalaraa.. kızlarrrr cok ama cokk kötüyümmmm
kızlar komşum vardı o geldi onunla oturduk biraz rahatladım gerci onun yanında ağlayamadığım için rahatladım galiba...ama içim taş gibi olduu böyle bir dağ başına gidip bağırmakk bağırmak istiyorumm belki o zaman rahatlarımm....
allahım ne olur sabır ver yarabbim sen yumurtaya can verensinn ne olur benimde içimdekine keseme can ver...
Evet kuşum yaa sen midem bulanıyo dedikçe oh ne güzel sağlıklı bi şekilde devam ediyo demek ki diyodum hep demek ki belirtileri yaşamak da yetmiyomuşcanım bende aynen sen gibi dr. yanında kitlendim konuşamadımm ellerim titredi eşimin suratı aslıdı ağladı ağlıcak gibi ve sonundada arabaya atar atmaz kendini koyverdi..
canım başka dr. gitmicemm sonucta salı günüde birşey göremezsek yani dahada yapacak birşey yok...
herşeyin düzelmesini ben rüyada olmayı o kadar cok istiyorumki anlatamam...bu defa cok umutluydumm içimde en ufak kötü birşey yoktuu ama demekki labiliyomuş..
kızlarr şunu anladım miğde bulantısıda sağlıklı bir gebelik demek değilmiş ben bunu anladım...
kızlar komşum vardı o geldi onunla oturduk biraz rahatladım gerci onun yanında ağlayamadığım için rahatladım galiba...ama içim taş gibi olduu böyle bir dağ başına gidip bağırmakk bağırmak istiyorumm belki o zaman rahatlarımm....
allahım ne olur sabır ver yarabbim sen yumurtaya can verensinn ne olur benimde içimdekine keseme can ver...
kızlar bunlarda keselerimiz..ilk gittimdeki kese ve bugünki kese...
cok sağol suuu sorma canım yaa bende o kadar emindimki sizlere güzel haber verceğimden ama dr. suratının değişmesinden anladım brişeyler olduğunu..hatice canım benim kıyamam sana yaao kadar üzüldümki anlatamam
dondum kaldım..senden güzel haberler bekliyoduk
ne desek boş biliyorum ama Allah'tan ümit kesilmez canım benim inşallah salı günü
bebeğin görünür,inşallah geç yumurtladığın içindir..Allah'ım yardımcınız olsun
bu gözyaşlarınız sevinç gözyaşlarına dönüşsün inşallah...
dualarım seninle canım benimm...
canım benim AMİİİİİİİİİİNNNNNNNNN AMİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN....
allah razı olsun hayatımm...tabiki öyle kanamam yok ama dr. olabilir dedi..Evet kuşum yaa sen midem bulanıyo dedikçe oh ne güzel sağlıklı bi şekilde devam ediyo demek ki diyodum hep demek ki belirtileri yaşamak da yetmiyomuşhaççem yine de Allahtan ümit kesilmez, kanaman olmadıkça salıya kadar ümidini kaybetme bitmiş gözüyle bakma sen bitanem olur mu hırpalama kendini hayırlısı için dua et zamanını bekle, canım benim bizim de dualarımız seninle
Amin bitanem
Canım ikincisi muhtemelen yakınlaştırılmış hali, doktorun büyüklüğünü söyleseydi bilirdik ne kadar büyüdüğünü yaa
cok sağol suuu sorma canım yaa bende o kadar emindimki sizlere güzel haber verceğimden ama dr. suratının değişmesinden anladım brişeyler olduğunu..
ama allahımdan umut kesilmezz bekleyip görücezz..inşallah bu gözyaşları sevinç gözyaşları olur..
ya hatice aynı senin dediğin gibi okudum o kdr ama sanki ne bilim bi yanlışlık var gibi içimde umut var inş. salı günü güzel haberler alırızzzama bilmiyorum kızlarrr içimde hala bir umut ışığı varr sanki bebeğim benimle gibi..ama dr. o kadar umutsuz konuştukii yani olan umutlarıda köreltti yani sizin anlıcanız en kötüsünü söyledi bize sağlıklı bir gebelik değil kesenin içi karışık görünüyoo amann ne bilim belkide ben kendimi avutuyorum...
ama bilmiyorum kızlarrr içimde hala bir umut ışığı varr sanki bebeğim benimle gibi..ama dr. o kadar umutsuz konuştukii yani olan umutlarıda köreltti yani sizin anlıcanız en kötüsünü söyledi bize sağlıklı bir gebelik değil kesenin içi karışık görünüyoo amann ne bilim belkide ben kendimi avutuyorum...
Kızlar benim ders bitmek üzere çıkıyorum artık, öpüyorum hepinizihaççem dualarımdasın bitanem seni çok seviyorum ben ve hep dua edicem, inşallah salı günü bu sefer sevinç gözyaşlarıyla döneceksin umudunu hiç kaybetme olur mu
ayyy canım seni burda görmek özelliklede benim için yazman beni cok mutlu etti..canim haticeeem
okuyunca cook uzuldum sen ne haldesindir simdi
sana ne desem ne soylesem seni teselli etsem
hic bir sey gelmiyor elimizden hersey allahdan
ama bak ne guzel demissin icimde umit var diye bekle bakalim sali gununu
dualarimdasin unutma
ayy inşallah melojummm allahım inş. bu umutları boşa cıkarmaz...aminnnnnya hatice aynı senin dediğin gibi okudum o kdr ama sanki ne bilim bi yanlışlık var gibi içimde umut var inş. salı günü güzel haberler alırızzz
evet tabikide ümitlendirmek istemedi belki...bu dedi bizim için kıymetli bir gebelik başkası olsaydı hemen kürtaja alırdım ama sizin zorlu olduğu için salıya kadar mühlet verelim dedi...aminn canımmmm inş..canım benim,doktor belli olmadan seni ümitlendirmek istemedi belkide..
ama sen böyle ol ümidini sakın yitirme,bak içinde ferahmış ne güzel..
hem insan hisseder inşallah seninledir bebişinnnnnnn...
Kızlar benim ders bitmek üzere çıkıyorum artık, öpüyorum hepinizihaççem dualarımdasın bitanem seni çok seviyorum ben ve hep dua edicem, inşallah salı günü bu sefer sevinç gözyaşlarıyla döneceksin umudunu hiç kaybetme olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?