Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hatice yokmuş bende habire ona bulduklarımı yolluyorum keşke yakınında olsakta daha güzel teselli edebilsek
canım evet okudum yazdıklarını...tabiki allahtan umut kesilmez ama cokta iç.acıcı şeyler yok ne yazikki..
cok sağol idilimm evet eşiminde ilk söylediği şey en kısa zamanda tüp bebeğe gitmek..
Allah hatçeme çok çok sabır versin((
çok dua edicem inşallah salı günü büyük bir süpriz olur ona sevinçle döner doktordan...
aminn canım bende hep sabır diliyorum zaten...salı günü inş. bir mucize olur..
bende cok güzel olmasını cok istiyorum nanemm....artık cok yoruldumm..bu benim 3. kürtaj olucak düşün..
evet canım aynen söylediklerini yaşyorumm...
ayy kizlar neler okuyorum yaa ayy cok üzüldüm Allahtan ümit kesilmez belki keseyi görmek icin erkendir olabilir mi.
ufff yaa
canım keseyi gördük ama içinde bebek yok kalp atışı yok...
inşalahh şerom o mucizenin olması için neler yapmadım ben...nasıl bebeğim bir mucize gibi kaldıysa bir mucize gibide salı günü göreyim..
Yok biri bana bunun şaka oldugunu sölesin nolur ayyy hiç beklemiyordum böle bişi ne dicemi bilemiyorum kitlendim dondum off Allahım offf
fatoşşşş şaka olmasını senin kadar bende cok isterdim ama kuşum şaka değilll....
Haticeeee geldi haticemmmmmmmmm aşkım nasıl oldun ?

sağol idilimmm iyiyim gecmişe bakim dedimm anca yazdım..

ya inanamıyorum konuşamıyorum yazamıyorum ne dicemi bilmiyorum hatcem çok üzüldüm ama nolur başka doktorada git
uff Allahım sabır versin inşAllah herşey düzelir sen bebegine kavuşursun

canım bende aynen sen gibi dr. yanında kitlendim konuşamadımm ellerim titredi eşimin suratı aslıdı ağladı ağlıcak gibi ve sonundada arabaya atar atmaz kendini koyverdi..
canım başka dr. gitmicemm sonucta salı günüde birşey göremezsek yani dahada yapacak birşey yok...
herşeyin düzelmesini ben rüyada olmayı o kadar cok istiyorumki anlatamam...bu defa cok umutluydumm içimde en ufak kötü birşey yoktuu ama demekki labiliyomuş..
kızlarr şunu anladım miğde bulantısıda sağlıklı bir gebelik demek değilmiş ben bunu anladım...

kızlar komşum vardı o geldi onunla oturduk biraz rahatladım gerci onun yanında ağlayamadığım için rahatladım galiba...ama içim taş gibi olduu böyle bir dağ başına gidip bağırmakk bağırmak istiyorumm belki o zaman rahatlarımm....
allahım ne olur sabır ver yarabbim sen yumurtaya can verensinn ne olur benimde içimdekine keseme can ver...

kızlar bunlarda keselerimiz..ilk gittimdeki kese ve bugünki kese...

Eklentiler

• $DSC03247.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 41
  • $DSC03253.webp
    10 KB · Görüntüleme: 36

hatice canım benim kıyamam sana yaa o kadar üzüldümki anlatamam
dondum kaldım..senden güzel haberler bekliyoduk
ne desek boş biliyorum ama Allah'tan ümit kesilmez canım benim inşallah salı günü
bebeğin görünür,inşallah geç yumurtladığın içindir.. Allah'ım yardımcınız olsun
bu gözyaşlarınız sevinç gözyaşlarına dönüşsün inşallah...
dualarım seninle canım benimm...

canım benim AMİİİİİİİİİİNNNNNNNNN AMİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN....

Son düzenleme:
Evet kuşum yaa sen midem bulanıyo dedikçe oh ne güzel sağlıklı bi şekilde devam ediyo demek ki diyodum hep demek ki belirtileri yaşamak da yetmiyomuş haççem yine de Allahtan ümit kesilmez, kanaman olmadıkça salıya kadar ümidini kaybetme bitmiş gözüyle bakma sen bitanem olur mu hırpalama kendini hayırlısı için dua et zamanını bekle, canım benim bizim de dualarımız seninle

Amin bitanem

cok sağol suuu sorma canım yaa bende o kadar emindimki sizlere güzel haber verceğimden ama dr. suratının değişmesinden anladım brişeyler olduğunu..
ama allahımdan umut kesilmezz bekleyip görücezz..inşallah bu gözyaşları sevinç gözyaşları olur..

allah razı olsun hayatımm...tabiki öyle kanamam yok ama dr. olabilir dedi..
Canım ikincisi muhtemelen yakınlaştırılmış hali, doktorun büyüklüğünü söyleseydi bilirdik ne kadar büyüdüğünü yaa

evet canım iyice yaklaştırdı ama normal haliylede önceki keseden büyük..valla büyüklüğü konusunda birşey söylemdi..

nanecim,sizinde tedavi ocak ayına kalmış..
bence de böylesi daha iyi olmuş balım,çünkü belki taşınırken falan bişe olabilirdi,
her şeyde bi hayır vardır..hem güzelce evine yerleşirsin,hem işlerin bitmiş olur
rahat rahat dinlenirsin tedaviden sonra..meleğiniz de yeni evinizin en güzel hediyesi
olur inşallah

kuzum benim Aminn İNŞALLAHHHHH...
dualarımız seninle...

ama bilmiyorum kızlarrr içimde hala bir umut ışığı varr sanki bebeğim benimle gibi..ama dr. o kadar umutsuz konuştukii yani olan umutlarıda köreltti yani sizin anlıcanız en kötüsünü söyledi bize sağlıklı bir gebelik değil kesenin içi karışık görünüyoo amann ne bilim belkide ben kendimi avutuyorum...

canim haticeeem
okuyunca cook uzuldum sen ne haldesindir simdi
sana ne desem ne soylesem seni teselli etsem
hic bir sey gelmiyor elimizden hersey allahdan
ama bak ne guzel demissin icimde umit var diye bekle bakalim sali gununu
dualarimdasin unutma

ya hatice aynı senin dediğin gibi okudum o kdr ama sanki ne bilim bi yanlışlık var gibi içimde umut var inş. salı günü güzel haberler alırızzz

canım benim,doktor belli olmadan seni ümitlendirmek istemedi belkide..
ama sen böyle ol ümidini sakın yitirme,bak içinde ferahmış ne güzel..
hem insan hisseder inşallah seninledir bebişinnnnnnn...

Kızlar benim ders bitmek üzere çıkıyorum artık, öpüyorum hepinizi haççem dualarımdasın bitanem seni çok seviyorum ben ve hep dua edicem, inşallah salı günü bu sefer sevinç gözyaşlarıyla döneceksin umudunu hiç kaybetme olur mu

güle güle canım

haticeee ne denirki arkadaşım
allah sabırlar versin kolaylıklar versin herşey insanlar için işte başına gelen anlar canım seni inan bana çok iyi anlıyorum canım ama seni anlıyor olmam şu an sana hiçbir şey ifade etmiyor biliyorum allahtan hayırlısını dleyelim inşallah herşey yoluna girer

ayyy canım seni burda görmek özelliklede benim için yazman beni cok mutlu etti..
cok sağol canım evet kelimelerin bittiği yerdeyizz ama allahım cok büyük hazinesi cok büyükk inş. o hazineden bizede bir mucize vercektir..
evet içimdeki ses bir umut olduğunu söylüyo bakalım salı günü bekleyip görücezz..
allah razı olsun canımm cok sağoll...

ya hatice aynı senin dediğin gibi okudum o kdr ama sanki ne bilim bi yanlışlık var gibi içimde umut var inş. salı günü güzel haberler alırızzz
ayy inşallah melojummm allahım inş. bu umutları boşa cıkarmaz...aminnnnn
canım benim,doktor belli olmadan seni ümitlendirmek istemedi belkide..
ama sen böyle ol ümidini sakın yitirme,bak içinde ferahmış ne güzel..
hem insan hisseder inşallah seninledir bebişinnnnnnn...
evet tabikide ümitlendirmek istemedi belki...bu dedi bizim için kıymetli bir gebelik başkası olsaydı hemen kürtaja alırdım ama sizin zorlu olduğu için salıya kadar mühlet verelim dedi...aminn canımmmm inş..

güle güleee canımmmm destekerliniz için cok teşekkür ederim sizerin desteğiyle ben bu kadar dayaklı oldum..bende seni seviyorumm..duaların için azına ve yüreğine sağlık canımmm...benim umutlarım hep taze ne olursa olsun ben her sonuca kendimi hazırladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…