Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
haticem canım
ne yazılır ki böyle bir durumda bilemiyorum..ama sen en başından beri içinde taşıdığın umudunu asla yitirme bitanem..
salı günü geldiğinde umarım güzel haberlerle geliceksin buraya..
dualarımdasın..

sağol hayatımm allah razı olsun...aminn canımmm inşallahhhhhhh...

bak doktorunda ne güzel demiş sağolsun..
inşalalh müjdelerle gelirsin salı günü,İNŞALLAH Allah'ımmmm....

ciğdoşummm canımm evet ben bile nasıl yazıcamı size nasıl söylicemi uzun uzun düşündüm ve ellerim geri giderek yazdımm..oysaki ne kadar istedim kızlarr bebeğimi gördüm demeyii..ama umutlarımm inş. beni güzel sonlara götürecek olmassada sağlım olsun ocakta tüp bebeğe gidip gereken ney varsa yaptırıp tüp bebeğe başlamak...
caba ben baştamı hata yaptım tüp bebeğe gitmemekte..ama dr. normal yolla olacak deyince ona güvendikk...inşallah canımm annenanemiz ve babannemiz yolda belki onlara süpriz yapar...allahım sizlerden razı olsun inş. dualarınızla allahım bebişimi görmeyi nasip eder...

canım benim...sen umudunu hiç yitirme..sen ve eşin sağ olun,sağlıklı olun da herşey hayırlısıyla yoluna girer..
eğer normal yolla olacaksa tabiki en başta tüp bebeğe gitmemen normal ki bitanem..evet belki kötü tecrübeler yaşadınız bu yolda ama adı üstünde "tecrübe" işte..eğer bu sefer olmazsa,meleğin seninle değilse de,en kısa sürede kendinizi toparlayıp,tüp bebeğe başlayın..belki de sizin için hayırlısı bu olacak..
ama ne olursa olsun,bunların olması bizim için hep birer tecrübe oluyor.. rabbim bu yolda yanında olsun inşallah

cancağızlarım selammmmmmmmmmm nasılsınız bakalım.

güzel haberlerinizi aldım belle den. hep giriyo okuyo ama cevap yazamıorum. mide bulantılarım yeniden başladı.

gamzelim, ne bu yorumlar hayırdır kuzum kötü bişey olmadı değil mi

inşallah gülüm inşallahhh...

[
Yavrum Resmi olarak tekrar tebrik edeyim Çok sevindim kuşum rabbim saglşıkla kucagına almayı nasip etsin sen moralini yüksek tut değerinde çok güzel konmuştur misafirin göbüşüneee
canımbenim geç döllenme olduğu içinn düşüktür değer diye düşünüyorumm..ama içimi ferah tutmaya çalışıyorumm...
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar versin cümlemize inşallahhh...
Yok biri bana bunun şaka oldugunu sölesin nolur ayyy hiç beklemiyordum böle bişi ne dicemi bilemiyorum kitlendim dondum off Allahım offf
bu topikte ikinci kez bu kadar yıkıldığım an..

Kızlar hepiniz nereye kayboldunuz yaa
okadar ama o kadar yoğunuzki...hala işyerindeyimm..tuvalete bilemedimm..sonunda koştura koştura...
bide memurlara salla başı al maaşı derlerrr.valla bizim kurum öyle değill..hiç boş yokk...

kızlar bunlarda keselerimiz..ilk gittimdeki kese ve bugünki kese...
canım çok güzel gelişmiş sanki kese...
neyse...salıyı bekliycezz...

ne yazıkki oldu canımm bebeğim kesenin içinde değil..galiba boş gebelik salıya kadar bekleyip salıda görünmesse kürtaj olucam...

neyse kızlar pc başında cok kaldım heryerim ağrıyo sabahtan belli hiç dinlenmedim..
destekeriniz ve yardımlarınız için cok teşekkür ederimm..allah hepinizden razı olsun iyiki varsınızz sizleri seviyorum...

biz de seni seviyoruz balım...
güzelce dinlen,kendine iyi bak

ne yazıkki oldu canımm bebeğim kesenin içinde değil..galiba boş gebelik salıya kadar bekleyip salıda görünmesse kürtaj olucam...

senden kötü haber almayı beklemiyordum canım. Allahtan ümit kesilmez çok küçükse görünmemiştir. ama eğer aksi ise de yinede moralini bozma kuzum. moral çok önemli böyle şylerde. benim kuzenim çok çocuk istiyordu 1 kez olmadı 2 sene boyunca olmadı doktor hiçbişeyin yok dedi kız topladı kendini artık bebek yapma kararını kafasından atmıştı ki hamile kaldı şimdi 4 yaşında kızı var ve 2. ye hamile. moralini yüksek tut

yavyum, hayırlı uğurlu olsun senin kuzunda. inşallah sımsıkı tutunur annesine.

canımm
çok üzüldüm
yazıklarını tüylerim dike diken ve gözlerim yaşlı okudm
rabbim hakkında hayırlısını versin
salı günü inşallah iyi haberlerler gelceksin cnm dualarımdasın

Son düzenleme:

şuan oturdum ağlıyorum zaten morelim bozuk şu aralar inan çok üzüldüm haticem.biliyorum ne desek boş seni çok ii anlıyorum ama yinede Allahtan umut kesilmez diyorum ben...belkide geç yumrutladın cnm?herşey olabilir eğer o bebeğin nasibi varsa bu dünyada zaten doğar.bak hatice bnm bi ablam aile dostumuz 5.5 aylıkken bebeğini kaybetti ya öyle olsaydı cnm beterin beteri var Allahım hayırlısı neyse hakkında onu versin...
niyese benim içimde bir umut var haticem bu dr.ilk hamilemiyim diye merak ettiğinde kanda baktırmadan gittiğin doktormu?bence hemen kendini bırakma canım hayat bu herşeyin bir sebebi var eğer o kese gerçektende boşsa bununda sebebi Allah.verende Allah alanda canım imanın kuvvetli senin çok kısa sürede toparlarız hep birlikte burda.canım artık çocuk doğuaramayan kadın yok bunu sakın utunma birgün sende anne olacaksın..seni çok seviyoruz......

şu sıralar hep olumsuzluk.niye bilmiyorum ama bnm aralık ayı hep böyle kötü geçiyor geçensene bu zamanlar üzüldüğüm başka şeyler vardı şuaralar aralığa girdik yaa yine içim sıkılmaya başladı hiçbişey yolunda gitmiyor canım çok sıkılıyor hem annemgilin sorunları hem hamile kalamamam bide amileyat çıktı üstüne şimdide haticemi duydum offf yaaaa offff bu kötü günler birgün bitecek biliyorum kışın sonu yaz..derdini veren Rabbim dermannıda verecek.Allahım haticem için hayırlısıysa bebeğini nasip etsin.....

Ben cıkıyorum kızlar hastaneeye gidiyorum

ameliyat günü alıcaz inşallah hadi görüşrüz öptüm hepinizi

hayırlısı olsun bitanem, allah rast getirsin

vericem kızlarrr..
Allahın izniyle vericemmm...
inanıyorumm..
bu sefer farklı olacak...
inşallahhhhhh....

canım hep böyle tamam mı, başka türlüsünü getirme aklına lütfen.

AYNEN DİYORUM BAŞKA DA BİR ŞEY DİYEMİYORUM ZATEN. HERKES YAŞADIĞINI BİLİR Dİ Mİ

merhaba kızlar biliyorum hiç sırası değil ama ben hastaneden geliyorum ve rahmimde bayağı bir açılma varmış...bebeğin kafası iyice aşağıdaymış...bugün yarın doğurucam haberiniz olsun istedim....

canım çok sağolllll inşallah bende iyileşip gelicem...

canım bence tam sırası iyi haberler duymaya ihtiyacımızz var.idilcim neolurrr dikkat et telefonunu yanından ayrıma bak ani bir sancı girerse panikleme derin derin nefes alll kocişini ara hemen.canım bnm Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…