haticeee ne denirki arkadaşım
allah sabırlar versin kolaylıklar versin herşey insanlar için işte başına gelen anlar canım seni inan bana çok iyi anlıyorum canım ama seni anlıyor olmam şu an sana hiçbir şey ifade etmiyor biliyorum allahtan hayırlısını dleyelim inşallah herşey yoluna girer
evet tabikide ümitlendirmek istemedi belki...bu dedi bizim için kıymetli bir gebelik başkası olsaydı hemen kürtaja alırdım ama sizin zorlu olduğu için salıya kadar mühlet verelim dedi...aminn canımmmm inş..
haticem canım
ne yazılır ki böyle bir durumda bilemiyorum..ama sen en başından beri içinde taşıdığın umudunu asla yitirme bitanem..
salı günü geldiğinde umarım güzel haberlerle geliceksin buraya..
dualarımdasın..
ciğdoşummm canımm evet ben bile nasıl yazıcamı size nasıl söylicemi uzun uzun düşündüm ve ellerim geri giderek yazdımm..oysaki ne kadar istedim kızlarr bebeğimi gördüm demeyii..ama umutlarımm inş. beni güzel sonlara götürecek olmassada sağlım olsun ocakta tüp bebeğe gidip gereken ney varsa yaptırıp tüp bebeğe başlamak...
caba ben baştamı hata yaptım tüp bebeğe gitmemekte..ama dr. normal yolla olacak deyince ona güvendikk...inşallah canımm annenanemiz ve babannemiz yolda belki onlara süpriz yapar...allahım sizlerden razı olsun inş. dualarınızla allahım bebişimi görmeyi nasip eder...
İnşallah yaaaaaaaakanka nolur bari sen güzel haber ver bu sefer yoksa artık cidden hepimizin üzerinde bi uğursuzluk olduğunu düşünmeye başlicam yaa
Olamaz böyle bişiy yaa kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm, derste olmasam hüngür hüngür ağlicam yaaa
canımbenim geç döllenme olduğu içinn düşüktür değer diye düşünüyorumm..ama içimi ferah tutmaya çalışıyorumm...[
Yavrum Resmi olarak tekrar tebrik edeyim Çok sevindim kuşum rabbim saglşıkla kucagına almayı nasip etsin sen moralini yüksek tut değerinde çok güzel konmuştur misafirin göbüşüneee
bu topikte ikinci kez bu kadar yıkıldığım an..Yok biri bana bunun şaka oldugunu sölesin nolur ayyy hiç beklemiyordum böle bişi ne dicemi bilemiyorum kitlendim dondum off Allahım offf
okadar ama o kadar yoğunuzki...hala işyerindeyimm..tuvalete bilemedimm..sonunda koştura koştura...Kızlar hepiniz nereye kayboldunuz yaa
canım çok güzel gelişmiş sanki kese...kızlar bunlarda keselerimiz..ilk gittimdeki kese ve bugünki kese...
cancağızlarım selammmmmmmmmmm nasılsınız bakalım.
güzel haberlerinizi aldım belle den. hep giriyo okuyo ama cevap yazamıorum. mide bulantılarım yeniden başladı.
gamzelim, ne bu yorumlar hayırdır kuzum kötü bişey olmadı değil mi
canım çok güzel gelişmiş sanki kese...
neyse...salıyı bekliycezz...
neyse kızlar pc başında cok kaldım heryerim ağrıyo sabahtan belli hiç dinlenmedim..
destekeriniz ve yardımlarınız için cok teşekkür ederimm..allah hepinizden razı olsun iyiki varsınızz sizleri seviyorum...
ne yazıkki oldu canımm bebeğim kesenin içinde değil..galiba boş gebelik salıya kadar bekleyip salıda görünmesse kürtaj olucam...
merhaba kızlarr ben geldim..ama hiçte iyi haberlerle gelemdim.. gebelik kesesi boş kızlar kesenin içinde bebek yok. cok kötütüyümm yol boyunca hep ağladık eşimle bizim kaderimizmi bu ben ne günah işledimde allahım bana bunu veriyo isyan etmiyorum ama artık içim acıyo içim yanıyoo ben bu acıyı daha kac kez daha yaşıcam kac kez daha üzülücem.. dr. salıya kadar bekleyim salı tekrar bakarız olmadı kürtaj yapıcam dedi. eşim cok perişan ağlamaktan helak oldu ben öylesine ailem üzüntüden ne yapacağını bilemz halde..:85:annem saat 5,de binecek geliyo.:85:yani sizin anlıcanız ben yine bebeğimi kaybediyorum bu 5. oldu artık dayanacak gücüm kalmadıı ben annelik nedir tadamayakmıyım.. hep gectiğim bebek mağazalrının önünden yine imrenerekmi gececiğim bigün bebeğim için girmiyecekmiyim o mağazalaraa.. kızlarrrr cok ama cokk kötüyümmmm
merhaba kızlarr ben geldim..ama hiçte iyi haberlerle gelemdim.. gebelik kesesi boş kızlar kesenin içinde bebek yok. cok kötütüyümm yol boyunca hep ağladık eşimle bizim kaderimizmi bu ben ne günah işledimde allahım bana bunu veriyo isyan etmiyorum ama artık içim acıyo içim yanıyoo ben bu acıyı daha kac kez daha yaşıcam kac kez daha üzülücem.. dr. salıya kadar bekleyim salı tekrar bakarız olmadı kürtaj yapıcam dedi. eşim cok perişan ağlamaktan helak oldu ben öylesine ailem üzüntüden ne yapacağını bilemz halde..:85:annem saat 5,de binecek geliyo.:85:yani sizin anlıcanız ben yine bebeğimi kaybediyorum bu 5. oldu artık dayanacak gücüm kalmadıı ben annelik nedir tadamayakmıyım.. hep gectiğim bebek mağazalrının önünden yine imrenerekmi gececiğim bigün bebeğim için girmiyecekmiyim o mağazalaraa.. kızlarrrr cok ama cokk kötüyümmmm
Ben cıkıyorum kızlar hastaneeye gidiyorum
ameliyat günü alıcaz inşallah hadi görüşrüz öptüm hepinizi
vericem kızlarrr..
Allahın izniyle vericemmm...
inanıyorumm..
bu sefer farklı olacak...
inşallahhhhhh....
bencede içine atmasınn((((
aldım gülüm aldımm.cevapta yazdımm...geldi dimi???
gördüm kuzum gördüm, okudum ve beni çok mutlu ettin oh dedim tamam içim rahatladı hep böyle göreyim seni bitanem.
evettt...valla dokunsalar ağlıycam..çok üzüldüm çokkk(((
haticem moralini bozmak için söylemiyorumm..özür dilerim ateşe körükle gitmek gb oluyor ama...açıkçası şu durumda seni teselli etmeye çalışmak boşa olurr...
bende kötü günler geçirirken kim ne derse desin hissettiğim neyse öyle kalıyodumm...
yalan söyleyemem..çok kötü oldummm....
dilerim bi mucize olurr...
canım çok sağolllll inşallah bende iyileşip gelicem...Off geçmişi okumaya kalktım bitmedi yoruldum ne çok konuşuyorsunuz
Seliz pazartesi ameliyat için gidecekmişsin canım inşAllah herşey güzel geçer hemencecik olup kurtulursun ve bebişin gelir
Nanem Evin hayırlı olsun kuşum temizlenmişsinde şimdi mis gibi yerleşmen kalmış...
Tüp bebişe gelince inşAllah hemen tutar üzmez seni sıpacan sana bide bişi demek istiyorum rahim filmini areaştırma kokrma ben 3 defa çektirdim hiçççte bişi olmadı içine gelen sıvının büyük bir bölümünü ayaga kalktıgın ilk an boşaltıyorsunda zaten ama taşınmayı atlatıp yapmanız bencede süper olmuş
Yavrum Resmi olarak tekrar tebrik edeyim Çok sevindim kuşum rabbim saglşıkla kucagına almayı nasip etsin sen moralini yüksek tut değerinde çok güzel konmuştur misafirin göbüşüneee
Hatcem Hala gelmedi sanırım bana msj atacaktı ama hala atmadı ben geçmişi tam bitirmedim eger gelmediyse haber yoksa msj atim
merhaba kızlar biliyorum hiç sırası değil ama ben hastaneden geliyorum ve rahmimde bayağı bir açılma varmış...bebeğin kafası iyice aşağıdaymış...bugün yarın doğurucam haberiniz olsun istedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?