merhaba kızlar biliyorum hiç sırası değil ama ben hastaneden geliyorum ve rahmimde bayağı bir açılma varmış...bebeğin kafası iyice aşağıdaymış...bugün yarın doğurucam haberiniz olsun istedim....
canım şimdi geldim eve gördüm ve ekledimm...yavyum sana mesaj atmıştım...
inşallah inşallahhhhhh...canım banada öyle geldi ve kesede herhangi bir bozulmada yok..inşallah salı günü yeni bir mucize yaşamak nasip olur..
senden kötü haber almayı beklemiyordum canım. Allahtan ümit kesilmez çok küçükse görünmemiştir. ama eğer aksi ise de yinede moralini bozma kuzum. moral çok önemli böyle şylerde. benim kuzenim çok çocuk istiyordu 1 kez olmadı 2 sene boyunca olmadı doktor hiçbişeyin yok dedi kız topladı kendini artık bebek yapma kararını kafasından atmıştı ki hamile kaldı şimdi 4 yaşında kızı var ve 2. ye hamile. moralini yüksek tut
yavyum, hayırlı uğurlu olsun senin kuzunda. inşallah sımsıkı tutunur annesine.
ama bilmiyorum kızlarrr içimde hala bir umut ışığı varr sanki bebeğim benimle gibi..ama dr. o kadar umutsuz konuştukii yani olan umutlarıda köreltti yani sizin anlıcanız en kötüsünü söyledi bize sağlıklı bir gebelik değil kesenin içi karışık görünüyoo amann ne bilim belkide ben kendimi avutuyorum...
merhaba kızlar biliyorum hiç sırası değil ama ben hastaneden geliyorum ve rahmimde bayağı bir açılma varmış...bebeğin kafası iyice aşağıdaymış...bugün yarın doğurucam haberiniz olsun istedim....
canım bence tam sırası iyi haberler duymaya ihtiyacımızz var.idilcim neolurrr dikkat et telefonunu yanından ayrıma bak ani bir sancı girerse panikleme derin derin nefes alll kocişini ara hemen.canım bnm Allah yardımcın olsun
inş. canım hayırlısı ile kurtul inş.kızlar bu arada bana hormon tahlili yaptı gittiğim dr. anlayan varsa yorumlasın lütfen.
fsh;4,92
prolaktin;12,2
tsh;2,18 dr. normal dedi ama sizce nasıldeğerlerim.
kızlar bilen varmı hatice nasıl ultrasona girdi????
canım cokta kücük değil ama tabiki bunu biz değil dr. iyi bilir..senden kötü haber almayı beklemiyordum canım. Allahtan ümit kesilmez çok küçükse görünmemiştir. ama eğer aksi ise de yinede moralini bozma kuzum. moral çok önemli böyle şylerde. benim kuzenim çok çocuk istiyordu 1 kez olmadı 2 sene boyunca olmadı doktor hiçbişeyin yok dedi kız topladı kendini artık bebek yapma kararını kafasından atmıştı ki hamile kaldı şimdi 4 yaşında kızı var ve 2. ye hamile. moralini yüksek tut
cok sağol canım allah razı olsun..canımm
çok üzüldüm
yazıklarını tüylerim dike diken ve gözlerim yaşlı okudm
rabbim hakkında hayırlısını versin
salı günü inşallah iyi haberlerler gelceksin cnm dualarımdasın
şuan oturdum ağlıyorum zaten morelim bozuk şu aralar inan çok üzüldüm haticem.biliyorum ne desek boş seni çok ii anlıyorum ama yinede Allahtan umut kesilmez diyorum ben...belkide geç yumrutladın cnm?herşey olabilir eğer o bebeğin nasibi varsa bu dünyada zaten doğar.bak hatice bnm bi ablam aile dostumuz 5.5 aylıkken bebeğini kaybetti ya öyle olsaydı cnm beterin beteri var Allahım hayırlısı neyse hakkında onu versin...
niyese benim içimde bir umut var haticem bu dr.ilk hamilemiyim diye merak ettiğinde kanda baktırmadan gittiğin doktormu?bence hemen kendini bırakma canım hayat bu herşeyin bir sebebi var eğer o kese gerçektende boşsa bununda sebebi Allah.verende Allah alanda canım imanın kuvvetli senin çok kısa sürede toparlarız hep birlikte burda.canım artık çocuk doğuaramayan kadın yok bunu sakın utunma birgün sende anne olacaksın..seni çok seviyoruz......
canım önce karından baktı kese göründü ama kalp atımı yoktu alttan bakalım dedi ve kalp atmı yok...kızlar haticeye vajinal ultrasonlamı bakılmış karındanmı bakılmışşşş??
inşallahh canımm rabbimm dualarımızı kabul etsin..aynen canmm benimm banada öyle geliyoki saliya gzel haberle geleceksin.
Allah tan ümit kesilmez canmm.dr.lar her zaman en kötüyü söylerler ümit vermemek icin .benim umudum var tatlim..
ayyy yerim kız ben senii nasılda arkadaşını düşünürmüşş cok sağol canım allah razı olsun..Oyyyy canım benim hadi bakalım bi avazda inşallahbak sancılarını çekerken "Şerooooooooooooo inşallah sen de çek bu acıyı diye beddua et bana tamam mı
Bi de en çok Haticenin adını geçir içinden, şu an duaya en çok ihtiyacı olan o içimizde
Sana güveniyorum balım benim, fırt diye çıkacak inşallah hiç korkma
evet şerom bu işlri öğrenmiş doğru tahmin..Alttandır heralde hayatım yaa, bu dönemlerde hep alttan bakılıyo zaten :26:
hatce hatce hatce hatce soruma cvp cvppp
inş. canım hayırlısı ile kurtul inş.kızlar bu arada bana hormon tahlili yaptı gittiğim dr. anlayan varsa yorumlasın lütfen.
fsh;4,92
prolaktin;12,2
tsh;2,18 dr. normal dedi ama sizce nasıldeğerlerim.
idillllll hadi bi avazda..isimlerimizi sayıkla tamammmıııı....
aynı sancıyı onlarda çeksin deeee....
eliff,,haticee,,nagihan,,dilekkk,,sibellll:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?