Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

inş. canım hayırlısı ile kurtul inş. kızlar bu arada bana hormon tahlili yaptı gittiğim dr. anlayan varsa yorumlasın lütfen.
fsh;4,92
prolaktin;12,2
tsh;2,18 dr. normal dedi ama sizce nasıldeğerlerim.

yavyum sana mesaj atmıştım...
canım şimdi geldim eve gördüm ve ekledimm...

canım banada öyle geldi ve kesede herhangi bir bozulmada yok..inşallah salı günü yeni bir mucize yaşamak nasip olur..
inşallah inşallahhhhhh...

inşallah canımbenimm.sağolll...

aynen canmm benimm banada öyle geliyoki saliya gzel haberle geleceksin.
Allah tan ümit kesilmez canmm.dr.lar her zaman en kötüyü söylerler ümit vermemek icin .benim umudum var tatlim..

ay hayırlısı ile gelsin meleğin
bende kızımı 37+5 de doğurmuştum
açılma kaç cm miş cnm

Oyyyy canım benim hadi bakalım bi avazda inşallah bak sancılarını çekerken "Şerooooooooooooo inşallah sen de çek bu acıyı diye beddua et bana tamam mı
Bi de en çok Haticenin adını geçir içinden, şu an duaya en çok ihtiyacı olan o içimizde
Sana güveniyorum balım benim, fırt diye çıkacak inşallah hiç korkma

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım...
Aminnn...

inş. canım hayırlısı ile kurtul inş. kızlar bu arada bana hormon tahlili yaptı gittiğim dr. anlayan varsa yorumlasın lütfen.
fsh;4,92
prolaktin;12,2

İnşallah canım ...
ben bu tahlillerden bir şey anlamıyorum kusura bakma yardımcı olamıycam sana

canım cokta kücük değil ama tabiki bunu biz değil dr. iyi bilir..
canımm benim bu 5. hamileliğim ilk gebelik 13 haftalık kalp atışları ikinci 5 aylık gelişim geriliği ve su azlığı gebelik normla doğumla sonlandı üçüncü 8 haftalık kalp atışı yoktu dördüncü kimyasal beşinicde böylee..yanii benim hamile kalmayla sorun yok sorun hamile kaldıktan sonra başlıyo..ama herşey yüce rabbimden o ol derse olucak ben ne yapsam boşş..

canımm
çok üzüldüm
yazıklarını tüylerim dike diken ve gözlerim yaşlı okudm
rabbim hakkında hayırlısını versin
salı günü inşallah iyi haberlerler gelceksin cnm dualarımdasın
cok sağol canım allah razı olsun..
inşallahh canımm allahım hayırlı haberlerle gelmeyi nasp etsin bana..

cok sağol selizimm sizlerde olmasanız zaten eminim cok zor toplardım..allahan umut kesilmez ben umudumu kesmiyorumm inş. bir mucizeye daha şahit oluruzz...hani şöylede düşününce daha önce 5 aylık kızımı kaybetmek benim için daha cok acıydıı bu daha kalp atışlarını duymadan kaybetmek tabiki 5 aylık gibi beni üzmicektir..sadece beni üzüne bunun 5. olması ve yine kötü sonla sonlanması beni cok üzüyor o kadar..allahım sabır versin ne diyeyim acıyı verende allah sevinci verende allah ona sığınıp beklicem..

ahh canım ne demek sırası değillll...ayy geliyo yani bizim bahar kıscemizz canımm allahım bir solukta cıkarmayı nasip etsinn..ayy ne heyecanlı yaaaa senin adına cok sevindim canım bugünki haberden sonra bu cok güzel oldu...ne olur doğururken benim içinn cok dua et oldumu..

ins canmm hayirlisiyla kucana alirsin baharini.bak annesi seni dinledi geliyo.allah yardimcin olsun.ins cabucak kucaina alirsin.
darisi bana ve bekleyenlere bizede dua et.tam kac haftalik suan bebisin???

kızlar haticeye vajinal ultrasonlamı bakılmış karındanmı bakılmışşşş??
canım önce karından baktı kese göründü ama kalp atımı yoktu alttan bakalım dedi ve kalp atmı yok...
aynen canmm benimm banada öyle geliyoki saliya gzel haberle geleceksin.
Allah tan ümit kesilmez canmm.dr.lar her zaman en kötüyü söylerler ümit vermemek icin .benim umudum var tatlim..
inşallahh canımm rabbimm dualarımızı kabul etsin..
ayyy yerim kız ben senii nasılda arkadaşını düşünürmüşş cok sağol canım allah razı olsun..
Alttandır heralde hayatım yaa, bu dönemlerde hep alttan bakılıyo zaten :26:
evet şerom bu işlri öğrenmiş doğru tahmin..
hatce hatce hatce hatce soruma cvp cvppp

canım vajinal ultrasonla bakıldı..

fsh;4,92
prolaktin;12,2

canımbenimm.hepsi normal evet..fsh çok güzel hatta.yumurtalık rezxervinin iyi olduğunu gösteriyorr.ama lh da varr.oda çok önemli..yumurtlama olup olmadığını gösteriyor.ona bakmamışmı???

ay canım yaa bahar'ımız geliyo demek
hadi hayırlısıı RAbbim sağlıklı,hayırlı ve de kolay bi doğum nasip etsin inşallah balımmm

idillllll hadi bi avazda..isimlerimizi sayıkla tamammmıııı....
aynı sancıyı onlarda çeksin deeee....
eliff,,haticee,,nagihan,,dilekkk,,sibellll:))))))))

haticem ya seni umutlandırmak istemiyorum ama yarım saatrie araştırıyorum 7.hafta boş görünürken 8.hafta bebeğin görüldüğü durumlarla karşılaşanlar var.hatta biri yazmış boş gebelik die kürtaj oluncakken başka dr.gitmimş kan tahlili yapılmış ve bebğin vitamin eksiklşğinden dolayı yok görünüyormuşşş bbak yorumu sana kopyalayım;

meraba arkadaşlar bende 4 aydır adet görmedim dotora gitiğide boş gebelik dedi ama ben inamayıp 3 doktora daha gitim 4 doktor kan testi istedi ve kan testinde cıktı bebek vitamin alamadığından kesede yok gözüküyormuş aynısı kız kadeşimide başından geçti şimdi sğlıklı bır gebelik geçiriyorum 3cm bose ykoldu simdi bebek yaşıyar kız itimalle arkadarlar hemen olumsuz düşünmeyin çok araştırın 3doktor yok derken biri var dedi kan testi isteyin olmadı büyük ulturosana baktırın allahın izniyle olur yeterki kötü düşünmeyin arkadaşlar allah bebek isteyen herkese versin rabbim mahrum etmemesin bu duygudan....

yani düşün kız nekdr sonra görmüş bebğini.sakın hemen kürtaj olma başka dr.gitme şansın varsa...kan tahlili yaptr bidaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…