Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
idrar testi kac gün sonra cıkar bugün adetim geceli 3 gün oldu ama bundan hwesleniorum işte haka adetim gelmedi

ben kandan önce idrar yaptım evde aynı gün çıktı ama benim bebiş bi tuhaf hızlıca oldu hızlı gelişti falan,erken döllenme galiba.Çünkü 3 kala kan değerim 7500 falandıçok yüksekti yani. Hatta ben korktum mol gebelik falan olabilir mi diye.1 hafta sonra yine yaptırdım 14 bin civarındaydı.4tl falan idrar alıp yapsana iş yerinde bile 5 dk nı almaz. Ay nasıl bekliyosunuz hayret ediyorum.

ben de de yok tweetykasıklarım ağrıyo bide sol yumurtalığma doğru sızı var

Bu kesin bir bulgumu acaba? kişiden kişiye değişebilir diye düşünüyorum.Benimde kasıklarımda hafif ağrı oluyor.Ama göğüslerim çok ağrırdı adet günüme yaklaştıkça şuan ağrı da kalmadı.Çok enteresan.Ayrıca çok uykum geliyo hep uyumak istiyorum.Bakalım hayırlısı artık bilmiyorumkismile

canım idrar 1 hafta gectikten sonra cıkar diolar ya onun için korkuorm yyaa

kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr... nasılsınız? olumunekankayizsmile

hamle varmı... :CüvCüv:

çalışmalar nasıl gidiyor?

smart çalışıomusun tatlım... aklinialirimsmile

hayırlısı inşallah...boshayallersmile

kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr... nasılsınız? olumunekankayizsmile

hamle varmı... :CüvCüv:

çalışmalar nasıl gidiyor?

smart çalışıomusun tatlım... aklinialirimsmile

GÜNAYDIN CANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM opuyorumnanaktan NASILSIN BAKALIM?

Selam kızlar.. bugün geç girebildim çünkü hastanedeydim. k.pederim böbrek ameliyatına gircek yatışı yapıldı falan.. allah yardım etsin pamuk babam ya. çok severim kendisini.
sizde ne var ne yok.. pembedana geldimi hamilemiymiş..
tinkerbell idrarda çıktı ama kanda baktırdımı acaba netleştimi
bilginiz varmı
sayfaları okuyamıcam keyifsizim çünkü aklım hast.de

kızlaaar günaydın oku oku anca gelebildim 2 tane hamişimiz vardır tebrik ediyorum ben demiştim ama ocak ayında topikte patlama olucak diye darısı tüm isteyenlerin başına

canım idrar 1 hafta gectikten sonra cıkar diolar ya onun için korkuorm yyaa

bu kadar düşünme tatlım ya kanda hemen çıkar ve kesin sonuç.Şimdi heveslencen idrar yapcan çıkmıycak,hamilde de olabilirsin 3 gün az değil. Kan yaptırsana

bu kadar düşünme tatlım ya kanda hemen çıkar ve kesin sonuç.Şimdi heveslencen idrar yapcan çıkmıycak,hamilde de olabilirsin 3 gün az değil. Kan yaptırsana

pazartesi yaptırdım en son 2 gün oldu bugün yarın yaptırcam ama korkuorum sonctan yoksa die

Ya kızlar benim her ay yumurtlama dönemi göğüslerim sızlamaya başlardı, üstüne yatamaz dokunamazdım, adete kadar da geçmezdi, ama bu ay hiç sızlama yok, bende zaten hiç başka bi belirti de yok, bu ayı da boş geçirecez galiba yaa offfffffffffffffffffffffffffffffff mafoldumben
Yarın da doktora gidicektim, hiç hevesim kalmadı( gitmesem mi acep ((((((((((((((((((((

fatoş neler olmuş ya pür dikkat okumaya çalışıyorum çok sıkıntılı bi dönem oldu senin için ya allah sabır versin ttlım
ama sana bişe diyeyim arkadaşlar sende ağla felan demiş ya hani hakkaten ii bi rolün içine gir ve oyna
bak bizdede buna benzer olaylar oldu ama eşimin kafasına dank etti sonunda çünkü onun kendini yıprattığı kadar düşünülmesi gerek bişe değilmiş bunlar.bak canım erkekler hep böyle onlar geç anlıyolar gerçek ailelerinn biz olduğunu o zaman bizde çalışıyoruz bizde maaşları ailemize verelim olurmu öyle şey yav ay çok canım sıkıldı ya

git bacım git bide olsun sen hevesini kırma bi tur daha dönün:lepi:

ya kızlar ben bu gece rüyamda deprem olduğunu gördüm resmen hissettim bunu şimdi rüya tabirlerine baktım hamile kadının bebeğini düşürmesine işaretmiş ben daha hamile olup olmadığımı bile bilmiyorum çok etkilendim çünkü bu ay çok hissediyorum bunu ama bugün karnım çoook ağrıyo yaa ağlıcam şimdi bu ne

hayra yor canım ya kaç günün var senin daha

ay hepimiz kendimizi dinliyoruz farkındamısınız kızlar?bundan nasıl sıyrılıcaz?hayra yor bacım git suya anlat rüyanı akıp gitsin

canım daha 5 günüm var aslında pek tekılmam böyle şeylere ama bu ay hamile olduğumu çok hissediyorum o yüzden korku bastı:çok üzgünüm:

bende aynı sen gibi oldum canım benim yaa we adetim 3 gün gecti hala yok gögüslerim cok acıo we sanki büyüdülr uclarını ellemek mümkün deil karnımda sişti we ara ara kasıklarıma agrı gelio akıntımda fazlalastı bi kan testi wer sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…