idrar testi kac gün sonra cıkar bugün adetim geceli 3 gün oldu ama bundan hwesleniorum işte haka adetim gelmedi
ben de de yok tweetykasıklarım ağrıyo bide sol yumurtalığma doğru sızı var
ben kandan önce idrar yaptım evde aynı gün çıktı ama benim bebiş bi tuhaf hızlıca oldu hızlı gelişti falan,erken döllenme galiba.Çünkü 3 kala kan değerim 7500 falandıçok yüksekti yani. Hatta ben korktum mol gebelik falan olabilir mi diye.1 hafta sonra yine yaptırdım 14 bin civarındaydı.4tl falan idrar alıp yapsana iş yerinde bile 5 dk nı almaz. Ay nasıl bekliyosunuz hayret ediyorum.
Bu kesin bir bulgumu acaba? kişiden kişiye değişebilir diye düşünüyorum.Benimde kasıklarımda hafif ağrı oluyor.Ama göğüslerim çok ağrırdı adet günüme yaklaştıkça şuan ağrı da kalmadı.Çok enteresan.Ayrıca çok uykum geliyo hep uyumak istiyorum.Bakalım hayırlısı artık bilmiyorumkismile
kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr... nasılsınız? olumunekankayizsmile
hamle varmı... :CüvCüv:
çalışmalar nasıl gidiyor?
smart çalışıomusun tatlım... aklinialirimsmile
canım idrar 1 hafta gectikten sonra cıkar diolar ya onun için korkuorm yyaa
bu kadar düşünme tatlım ya kanda hemen çıkar ve kesin sonuç.Şimdi heveslencen idrar yapcan çıkmıycak,hamilde de olabilirsin 3 gün az değil. Kan yaptırsana
Ya kızlar benim her ay yumurtlama dönemi göğüslerim sızlamaya başlardı, üstüne yatamaz dokunamazdım, adete kadar da geçmezdi, ama bu ay hiç sızlama yok, bende zaten hiç başka bi belirti de yok, bu ayı da boş geçirecez galiba yaa offfffffffffffffffffffffffffffffff mafoldumben
Yarın da doktora gidicektim, hiç hevesim kalmadı( gitmesem mi acep ((((((((((((((((((((
ya kızlar ben bu gece rüyamda deprem olduğunu gördüm resmen hissettim bunu şimdi rüya tabirlerine baktım hamile kadının bebeğini düşürmesine işaretmiş ben daha hamile olup olmadığımı bile bilmiyorum çok etkilendim çünkü bu ay çok hissediyorum bunu ama bugün karnım çoook ağrıyo yaa ağlıcam şimdi bu ne
hayra yor canım ya kaç günün var senin daha
canım daha 5 günüm var aslında pek tekılmam böyle şeylere ama bu ay hamile olduğumu çok hissediyorum o yüzden korku bastı:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?